Sandwich med kylling og bacon

Sandwich med kylling og bacon

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Vild med kylling-bacon-sander?? Så skal du prøve den her version, der lige er spiffet op med æbler stegt i baconfedtet (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1848 kJ / 442 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 30 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

         

        Ingredienser

        Kylling:

        • 1 stk. kyllingebryst
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ¼ spsk. olie

        Sandwich:

        • ½ pakke bacon i skiver
        • 1 tomat
        • ¼ agurk
        • ½ æble
        • ¼ pose salatblanding
        • 1 flute eller 2 boller
        • 2 tsk. mayonnaise eller dressing
      • Trin 3 af 12

        Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 stk. kyllingebryst
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber

         

      • Trin 4 af 12

        Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

        • ¼ spsk. olie
      • Trin 5 af 12

        Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.

      • Trin 6 af 12

        Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

        • 1 tomat
        • ¼ agurk

         

      • Trin 7 af 12

        Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.

        • ½ æble

         

      • Trin 8 af 12

        Læg bacon-skiverne over på en tallerken.

      • Trin 9 af 12

        Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.

      • Trin 10 af 12

        Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

        • ¼ pose salatblanding

         

      • Trin 11 af 12

        Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.

      • Trin 12 af 12

        Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.

        • 1 flute eller 2 boller
        • 2 tsk. mayonnaise eller dressing

         

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Vild med kylling-bacon-sander?? Så skal du prøve den her version, der lige er spiffet op med æbler stegt i baconfedtet (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!

        Du skal bruge

           

          Ingredienser

          Kylling:

          • 1 stk. kyllingebryst
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ¼ spsk. olie

          Sandwich:

          • ½ pakke bacon i skiver
          • 1 tomat
          • ¼ agurk
          • ½ æble
          • ¼ pose salatblanding
          • 1 flute eller 2 boller
          • 2 tsk. mayonnaise eller dressing

           

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 2 tallerkener
          • 1 dørslag
          • 1 brødkniv

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          4. Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
          5. Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.
          6. Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
          7. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.
          8. Læg bacon-skiverne over på en tallerken.
          9. Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.
          10. Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
          11. Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.
          12. Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Vild med kylling-bacon-sander?? Så skal du prøve den her version, der lige er spiffet op med æbler stegt i baconfedtet (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1848 kJ / 442 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 30 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

             

            Ingredienser

            Kylling: 

            • 2 stk. kyllingebryst
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • ½ spsk. olie

            Sandwich:

            • 1 pakke bacon i skiver
            • 2 tomater
            • ¼ agurk
            • 1 æble
            • ½ pose salatblanding
            • 2 flutes eller 4 boller
            • 4 tsk. mayonnaise eller dressing

             

          • Trin 3 af 12

            Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 2 stk. kyllingebryst
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

             

          • Trin 4 af 12

            Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

            • ½ spsk. olie

             

          • Trin 5 af 12

            Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.

            • 1 pakke bacon i skiver

             

          • Trin 6 af 12

            Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

            • 2 tomater

             

          • Trin 7 af 12

            Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.

            • 1 æble

             

          • Trin 8 af 12

            Læg bacon-skiverne over på en tallerken.

          • Trin 9 af 12

            Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.

          • Trin 10 af 12

            Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

            • ½ pose salatblanding

             

          • Trin 11 af 12

            Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.

          • Trin 12 af 12

            Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.

            • 2 flutes eller 4 boller
            • 4 tsk. mayonnaise eller dressing

             

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Vild med kylling-bacon-sander?? Så skal du prøve den her version, der lige er spiffet op med æbler stegt i baconfedtet (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

              Kylling: 

              • 2 stk. kyllingebryst
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • ½ spsk. olie

              Sandwich:

              • 1 pakke bacon i skiver
              • 2 tomater
              • ¼ agurk
              • 1 æble
              • ½ pose salatblanding
              • 2 flutes eller 4 boller
              • 4 tsk. mayonnaise eller dressing

               

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 2 tallerkener
              • 1 dørslag
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              4. Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
              5. Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs.
              6. Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
              7. Skyl æblet, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.
              8. Læg bacon-skiverne over på en tallerken.
              9. Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.
              10. Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
              11. Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.
              12. Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Vild med kylling-bacon-sander?? Så skal du prøve den her version, der lige er spiffet op med æbler stegt i baconfedtet (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1848 kJ / 442 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 30 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                 

                Ingredienser

                Kylling:

                • 3 stk. kyllingebryst
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • ¾ spsk. olie

                Sandwich:

                • 1 ½ pakke bacon i skiver
                • 3 tomater
                • ½ agurk
                • 1 ½ æble
                • ¾ pose salatblanding
                • 3 flutes eller 6 boller
                • 6 tsk. mayonnaise eller dressing

                 

              • Trin 3 af 12

                Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 3 stk. kyllingebryst
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 4 af 12

                Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.

                • ¾ spsk. olie

                 

              • Trin 5 af 12

                Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs

                • 1 ½ pakke bacon i skiver

                 

              • Trin 6 af 12

                Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.

                • 3 tomater
                • ½ agurk

                 

              • Trin 7 af 12

                Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.

                • 1 ½ æble

                 

              • Trin 8 af 12

                Læg bacon-skiverne over på en tallerken.

              • Trin 9 af 12

                Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.

              • Trin 10 af 12

                Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

                • ¾ pose salatblanding

                 

              • Trin 11 af 12

                Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.

              • Trin 12 af 12

                Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.

                • 3 flutes eller 6 boller
                • 6 tsk. mayonnaise eller dressing

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Vild med kylling-bacon-sander?? Så skal du prøve den her version, der lige er spiffet op med æbler stegt i baconfedtet (selvfølgelig!). Det smager aldeles fremragende!

                 

                Du skal bruge

                   

                  Ingredienser

                  Kylling:

                  • 3 stk. kyllingebryst
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • ¾ spsk. olie

                  Sandwich:

                  • 1 ½ pakke bacon i skiver
                  • 3 tomater
                  • ½ agurk
                  • 1 ½ æble
                  • ¾ pose salatblanding
                  • 3 flutes eller 6 boller
                  • 6 tsk. mayonnaise eller dressing

                   

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 2 tallerkener
                  • 1 dørslag
                  • 1 brødkniv

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skær kyllingebryst-fileterne i strimler. Krydr med salt og peber. Klik på videoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  4. Varm olie op på en stegepande, og steg kyllinge-strimlerne i cirka 4 minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Vend dem et par gange undervejs med en spatel.
                  5. Fordel bacon-skiverne på en kold stegepande. Tænd for middel varme, og steg i 4-6 minutter, til baconen er sprød. Vend dem undervejs
                  6. Skyl tomaterne og agurken. Skær dem i tynde skiver.
                  7. Skyl æblerne, skær kernehusene væk, og skær æblestykkerne i tynde skiver. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i skiver.
                  8. Læg bacon-skiverne over på en tallerken.
                  9. Lynsteg æble-skiverne på stegepanden. Steg dem kun på den ene side og ved høj varme i cirka 1 minut. Læg dem på en tallerken.
                  10. Skyl salaten i et dørslag. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
                  11. Tag et rent skærebræt og skær kyllingen i tynde skiver.
                  12. Skær sandwichbollerne over. Smør dem med mayonnaise eller din yndlingsdressing, og fordel kyllingebryst i skiver, salat, tomat, agurk, æble og bacon i bollerne.