Sandwich med kylling

Sandwich med kylling

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1293 kJ / 308 kcal
        • Protein: 31 %
        • Kulhydrat: 47 %
        • Fedt: 22 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ løg
        • ½ persillerod
        • 2 dl vand
        • 1 tsk. groft salt
        • 2 stk. kyllingebryst (ca. 175 g.)
        • 2 store sandwichboller eller grovboller
        • 3 spsk. stærk mangochutney
        • 50 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
        • ½ æble
      • Trin 3 af 14

        Pil løget og skær det i grove tern. Klik på filmen og se hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 4 af 14

        Vask og skræl persilleroden. Skær den i grove tern.

        • ½ persillerod
      • Trin 5 af 14

        Kogning af kyllingebryst: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på og bring det i kog.

        • 2 dl vand
        • 1 tsk. groft salt
      • Trin 6 af 14

        Tilsæt løg og persillerod og kog det i ca. 5 minutter.

      • Trin 7 af 14

        Tilsæt kyllingebrysterne og lad det koge i ca. 10 minutter ved svag varme. Vask hænder.

        • 1-2 stk. kyllingebryst (ca. 175 g.)
      • Trin 8 af 14

        Sluk for varmen og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i ca. 10 minutter.

      • Trin 9 af 14

        Tag kyllingebryster og grøntsager op og læg det på en tallerken. Dæk tallerkenen med stanniol og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.

      • Trin 10 af 14

        Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og bland det med de kogte grøntsager.

      • Trin 11 af 14

        Sandwich: Skær sandwichbollerne over og smør mangochutney på begge sider.

      • Trin 12 af 14

        Skyl kålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.

        • 50 g. hvidkål, savojkål eller grønkål
      • Trin 13 af 14

        Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.

        • ½ æble
      • Trin 14 af 14

        Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne og klap dem sammen til 2 sandwiches. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ løg
          • ½ persillerod
          • 2 dl vand
          • 1 tsk. groft salt
          • 2 stk. kyllingebryst (ca. 175 g.)
          • 2 store sandwichboller eller grovboller
          • 3 spsk. stærk mangochutney
          • 50 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
          • ½ æble

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 kniv lille skarp
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 tallerken
          • Stanniol
          • 1 kniv (bestik)

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Pil løget og skær det i grove tern. Klik på filmen og se hvordan du hakker løg.
          4. Vask og skræl persilleroden. Skær den i grove tern.
          5. Kogning af kyllingebryst: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på og bring det i kog.
          6. Tilsæt løg og persillerod og kog det i ca. 5 minutter.
          7. Tilsæt kyllingebrysterne og lad det koge i ca. 10 minutter ved svag varme. Vask hænder.
          8. Sluk for varmen og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i ca. 10 minutter.
          9. Tag kyllingebryster og grøntsager op og læg det på en tallerken. Dæk tallerkenen med stanniol og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.
          10. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og bland det med de kogte grøntsager.
          11. Sandwich: Skær sandwichbollerne over og smør mangochutney på begge sider.
          12. Skyl kålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.
          13. Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.
          14. Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne og klap dem sammen til 2 sandwiches. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1293 kJ / 308 kcal
            • Protein: 31 %
            • Kulhydrat: 47 %
            • Fedt: 22 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 løg
            • 1 persillerod
            • 4 dl vand
            • 2 tsk. groft salt
            • 4 stk. kyllingebryst (ca. 325 g.)
            • 4 store sandwichboller eller grovboller
            • 6 spsk. stærk mangochutney
            • 100 g. hvidkål, savojkål eller rå grønkål
            • 1 æble
          • Trin 3 af 14

            Pil løget og skær det i grove tern. Klik på filmen og se hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
          • Trin 4 af 14

            Vask og skræl persilleroden. Skær den i grove tern.

            • 1 persillerod
          • Trin 5 af 14

            Kogning af kyllingebryst: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på og bring det i kog.

            • 4 dl vand
            • 2 tsk. groft salt
          • Trin 6 af 14

            Tilsæt løg og persillerod og kog det i ca. 5 min.

          • Trin 7 af 14

            Tilsæt kyllingebrysterne og lad det koge i ca. 10 minutter ved svag varme. Vask hænder.

            • 4 stk. kyllingebryst (ca. 325 g.)
          • Trin 8 af 14

            Sluk for varmen og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i ca. 10 minutter.

          • Trin 9 af 14

            Tag kyllingebryster og grøntsager op og læg det på en tallerken. Dæk tallerkenen med stanniol og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.

          • Trin 10 af 14

            Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og bland det med de kogte grøntsager.

          • Trin 11 af 14

            Sandwich: Skær sandwichbollerne over og smør mangochutney på begge sider.

            • 4 store sandwichboller eller grovboller
            • 6 spsk. stærk mangochutney
          • Trin 12 af 14

            Skyl kålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.

            • 100 g. hvidkål, savojkål eller grønkål
          • Trin 13 af 14

            Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.

            • 1 æble
          • Trin 14 af 14

            Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne og klap dem sammen til 4 sandwiches. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 løg
              • 1 persillerod
              • 4 dl vand
              • 2 tsk. groft salt
              • 4 stk. kyllingebryst (ca. 325 g.)
              • 4 store sandwichboller eller grovboller
              • 6 spsk. stærk mangochutney
              • 100 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
              • 1 æble

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 kniv lille skarp
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 tallerken
              • Stanniol
              • 1 kniv (bestik)

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Pil løget og skær det i grove tern. Klik på filmen og se hvordan du hakker løg.
              4. Vask og skræl persilleroden. Skær den i grove tern.
              5. Kogning af kyllingebryst: Hæld vand og salt i en gryde, kom låg på og bring det i kog.
              6. Tilsæt løg og persillerod og kog det i ca. 5 min.
              7. Tilsæt kyllingebrysterne og lad det koge i ca. 10 minutter ved svag varme. Vask hænder.
              8. Sluk for varmen og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i ca. 10 minutter.
              9. Tag kyllingebryster og grøntsager op og læg det på en tallerken. Dæk tallerkenen med stanniol og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.
              10. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og bland det med de kogte grøntsager.
              11. Sandwich: Skær sandwichbollerne over og smør mangochutney på begge sider.
              12. Skyl kålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.
              13. Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.
              14. Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne og klap dem sammen til 4 sandwiches. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1293 kJ / 308 kcal
                • Protein: 31 %
                • Kulhydrat: 47 %
                • Fedt: 22 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ løg
                • 1 ½ persillerod
                • 6 dl vand
                • 3 tsk. groft salt
                • 6 stk. kyllingebryst (ca. 475 g.)
                • 6 store sandwichboller eller grovboller
                • 9 spsk. stærk mangochutney
                • 150 g. hvidkål, savojkål eller rå grønkål
                • 1 ½ æble
              • Trin 3 af 14

                Pil løgene og skær dem i grove tern. Klik på filmen og se hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
              • Trin 4 af 14

                Vask og skræl persillerødderne. Skær dem i grove tern.

                • 1 ½ persillerod
              • Trin 5 af 14

                Kogning af kyllingebryst: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på og bring det i kog.

                • 6 dl vand
                • 3 tsk. groft salt
              • Trin 6 af 14

                Tilsæt løg og persillerod og kog det i ca. 5 minutter.

              • Trin 7 af 14

                Tilsæt kyllingebrysterne og lad det koge i ca. 10 minutter ved svag varme. Vask hænder.

                • 6 stk. kyllingebryst (ca. 475 g.)
              • Trin 8 af 14

                Sluk for varmen og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i ca. 10 minutter.

              • Trin 9 af 14

                Tag kyllingebryster og grøntsager op og læg det på en tallerken. Dæk tallerkenen med stanniol og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.

              • Trin 10 af 14

                Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og bland det med de kogte grøntsager.

              • Trin 11 af 14

                Sandwich: Skær sandwichbollerne over og smør mangochutney på begge sider.

                • 6 store sandwichboller eller grovboller
                • 9 spsk. stærk mangochutney
              • Trin 12 af 14

                Skyl kålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan man skærer hvidkål.

                • 150 g. hvidkål, savojkål eller grønkål
              • Trin 13 af 14

                Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.

                • 1 ½ æble
              • Trin 14 af 14

                Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne og klap dem sammen til 6 sandwiches. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Det er utroligt, at det kan være så lækkert, når du laver det selv. Det er fast food på den fede måde. Saftig, smagfuld kylling, sød og spicy mangochutney og modspil fra det syrlige æble og den friske, sprøde kål. Denne sandwich vil med garanti pirre dine smagsløg.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ løg
                  • 1 ½ persillerod
                  • 6 dl vand
                  • 3 tsk. groft salt
                  • 6 stk. kyllingebryst (ca. 475 g.)
                  • 6 store sandwichboller eller grovboller
                  • 9 spsk. stærk mangochutney
                  • 150 g. blade af hvidkål, savojkål eller rå grønkål
                  • 1 ½ æble

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 kniv lille skarp
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 tallerken
                  • Stanniol
                  • 1 kniv (bestik)

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Pil løgene og skær dem i grove tern. Klik på filmen og se hvordan du hakker løg.
                  4. Vask og skræl persillerødderne. Skær dem i grove tern.
                  5. Kogning af kyllingebryst: Hæld vand og salt i en gryde, læg låg på og bring det i kog.
                  6. Tilsæt løg og persillerod og kog det i ca. 5 minutter.
                  7. Tilsæt kyllingebrysterne og lad det koge i ca. 10 minutter ved svag varme. Vask hænder.
                  8. Sluk for varmen og lad kyllingebrysterne trække i kogevandet i ca. 10 minutter.
                  9. Tag kyllingebryster og grøntsager op og læg det på en tallerken. Dæk tallerkenen med stanniol og sæt den i køleskabet til den er helt afkølet.
                  10. Skær kyllingebrysterne i mindre stykker og bland det med de kogte grøntsager.
                  11. Sandwich: Skær sandwichbollerne over og smør mangochutney på begge sider.
                  12. Skyl kålen og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan man skærer hvidkål.
                  13. Vask æblet. Fjern kernehuset og skær æblet i tynde skiver.
                  14. Læg kyllingeblandingen, kål og æbleskiver på sandwichbollerne og klap dem sammen til 6 sandwiches. Velbekomme!