Salat med grillet vandmelon og feta

Salat med grillet vandmelon og feta

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En lækker sommersalat til grill-aftenen.

        Tip: Hvis I ikke lige skal grille, kan salaten sagtens laves uden at grille vandmelonen. Det smager stadig rigtig godt!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 421 kJ / 101 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 33 %
        • Fedt: 44 %
        • Heraf mættet fedt: 3,1 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Mål alle ingredienserne af.

        • ¼ vandmelon
        • 50 g. fetaost
        • ½ bundt persille
      • Trin 3 af 13

        Tænd grillen. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.

      • Trin 4 af 13

        Skær vandmelonen i kvarte med en skarp kniv. Få eventuelt en voksen til at hjælpe, da den godt kan være lidt hård at skære i.

        • ¼ vandmelon
      • Trin 5 af 13

        Læg det ene kvarte stykke vandmelon med den flade side ned mod et skærebræt (altså den røde side), og skær den i skiver. Del hver skive i 2, så du får en masse trekanter (se på billedet).

      • Trin 6 af 13

        Når grillen er varm, lægger du vandmelonskiverne på grillen, uden at de dækker hinanden.

      • Trin 7 af 13

        Vend skiverne med en grilltang eller gaffel efter 1-2 minutter. Vandmelonen skal have fået fine grill-striber.

      • Trin 8 af 13

        Grill vandmelonskiverne yderligere i 1-2 minutter på den anden side. Læg forsigtigt vandmelonskiverne på et fad.

      • Trin 9 af 13

        Smuldr fetaosten mellem hænderne ud over de grillede stykker vandmelon.

        • 50 g. fetaost
      • Trin 10 af 13

        Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ bundt persille
      • Trin 11 af 13

        Klip persillen hen over vandmelon og feta med en ren saks. Klip så småt som muligt.

      • Trin 12 af 13

        Serveres straks. Velbekomme.

      • Print

        Beskrivelse

        En lækker sommersalat til grill-aftenen.

        Tip: Hvis I ikke lige skal grille, kan salaten sagtens laves uden at grille vandmelonen. Det smager stadig rigtig godt!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ¼ vandmelon
          • 50 g. fetaost
          • ½ bundt persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 grill
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 grilltang eller gaffel
          • 1 fad til servering
          • 1 lille skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 saks

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tænd grillen. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.
          4. Skær vandmelonen i kvarte med en skarp kniv. Få eventuelt en voksen til at hjælpe, da den godt kan være lidt hård at skære i.
          5. Læg det ene kvarte stykke vandmelon med den flade side ned mod et skærebræt (altså den røde side), og skær den i skiver. Del hver skive i 2, så du får en masse trekanter (se på billedet).
          6. Når grillen er varm, lægger du vandmelonskiverne på grillen, uden at de dækker hinanden.
          7. Vend skiverne med en grilltang eller gaffel efter 1-2 minutter. Vandmelonen skal have fået fine grill-striber.
          8. Grill vandmelonskiverne yderligere i 1-2 minutter på den anden side. Læg forsigtigt vandmelonskiverne på et fad.
          9. Smuldr fetaosten mellem hænderne ud over de grillede stykker vandmelon.
          10. Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Klip persillen hen over vandmelon og feta med en ren saks. Klip så småt som muligt.
          12. Serveres straks. Velbekomme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En lækker sommersalat til grill-aftenen.

            Tip: Hvis I ikke lige skal grille, kan salaten sagtens laves uden at grille vandmelonen. Det smager stadig rigtig godt!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 421 kJ / 101 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 33 %
            • Fedt: 44 %
            • Heraf mættet fedt: 3,1 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • ½ vandmelon
            • 100 g. fetaost
            • 1 bundt persille
          • Trin 3 af 12

            Tænd grillen. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.

          • Trin 4 af 12

            Skær vandmelonen i halve med en skarp kniv. Få eventuelt en voksen til at hjælpe, da den godt kan være lidt hård at skære i.

            • ½ vandmelon
          • Trin 5 af 12

            Læg den ene halve vandmelon med den flade side ned mod et skærebræt (altså den røde side), og skær den i skiver. Del hver skive i 2, så du får en masse trekanter (se på billedet).

          • Trin 6 af 12

            Når grillen er varm, lægger du vandmelonskiverne på grillen, uden at de dækker hinanden.

          • Trin 7 af 12

            Vend skiverne med en grilltang eller gaffel efter 1-2 minutter. Vandmelonen skal have fået fine grill-striber.

          • Trin 8 af 12

            Grill vandmelonskiverne yderligere i 1-2 minutter på den anden side. Læg forsigtigt vandmelonskiverne på et fad.

          • Trin 9 af 12

            Smuldr fetaosten mellem hænderne ud over de grillede stykker vandmelon.

            • 100 g. fetaost
          • Trin 10 af 12

            Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt persille
          • Trin 11 af 12

            Klip persillen hen over vandmelon og feta med en ren saks. Klip så småt som muligt.

          • Trin 12 af 12

            Serveres straks. Velbekomme.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En lækker sommersalat til grill-aftenen.

            Tip: Hvis I ikke lige skal grille, kan salaten sagtens laves uden at grille vandmelonen. Det smager stadig rigtig godt!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • ½ vandmelon
              • 100 g. fetaost
              • 1 bundt persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 grill
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 grilltang eller gaffel
              • 1 fad til servering
              • 1 lille skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 saks

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tænd grillen. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.
              4. Skær vandmelonen i halve med en skarp kniv. Få eventuelt en voksen til at hjælpe, da den godt kan være lidt hård at skære i.
              5. Læg den ene halve vandmelon med den flade side ned mod et skærebræt (altså den røde side), og skær den i skiver. Del hver skive i 2, så du får en masse trekanter (se på billedet).
              6. Når grillen er varm, lægger du vandmelonskiverne på grillen, uden at de dækker hinanden.
              7. Vend skiverne med en grilltang eller gaffel efter 1-2 minutter. Vandmelonen skal have fået fine grill-striber.
              8. Grill vandmelonskiverne yderligere i 1-2 minutter på den anden side. Læg forsigtigt vandmelonskiverne på et fad.
              9. Smuldr fetaosten mellem hænderne ud over de grillede stykker vandmelon.
              10. Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Klip persillen hen over vandmelon og feta med en ren saks. Klip så småt som muligt.
              12. Serveres straks. Velbekomme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En lækker sommersalat til grill-aftenen.

                Tip: Hvis I ikke lige skal grille, kan salaten sagtens laves uden at grille vandmelonen. Det smager stadig rigtig godt!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 421 kJ / 101 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 33 %
                • Fedt: 44 %
                • Heraf mættet fedt: 3,1 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • ¾ vandmelon
                • 150 g. fetaost
                • 1½ bundt persille
              • Trin 3 af 12

                Tænd grillen. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.

              • Trin 4 af 12

                Skær vandmelonen i halve med en skarp kniv. Få eventuelt en voksen til at hjælpe, da den godt kan være lidt hård at skære i.

                • ¾ vandmelon
              • Trin 5 af 12

                Læg det ene kvarte stykke vandmelon med den flade side ned mod et skærebræt (altså den røde side), og skær den i skiver. Del hver skive i 2, så du får en masse trekanter (se på billedet).

              • Trin 6 af 12

                Når grillen er varm, lægger du vandmelonskiverne på grillen, uden at de dækker hinanden.

              • Trin 7 af 12

                Vend skiverne med en grilltang eller gaffel efter 1-2 minutter. Vandmelonen skal have fået fine grill-striber.

              • Trin 8 af 12

                Grill vandmelonskiverne yderligere i 1-2 minutter på den anden side. Læg forsigtigt vandmelonskiverne på et fad.

              • Trin 9 af 12

                Smuldr fetaosten mellem hænderne ud over de grillede stykker vandmelon.

                • 150 g. fetaost
              • Trin 10 af 12

                Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1½ bundt persille
              • Trin 11 af 12

                Klip persillen hen over vandmelon og feta med en ren saks. Klip så småt som muligt.

              • Trin 12 af 12

                Serveres straks. Velbekomme.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En lækker sommersalat til grill-aftenen.

                Tip: Hvis I ikke lige skal grille, kan salaten sagtens laves uden at grille vandmelonen. Det smager stadig rigtig godt!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • ¾ vandmelon
                  • 150 g. fetaost
                  • 1½ bundt persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 grill
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 grilltang eller gaffel
                  • 1 fad til servering
                  • 1 lille skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 saks

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tænd grillen. Få eventuelt en voksen til at hjælpe dig.
                  4. Skær vandmelonen i halve med en skarp kniv. Få eventuelt en voksen til at hjælpe, da den godt kan være lidt hård at skære i.
                  5. Læg det ene kvarte stykke vandmelon med den flade side ned mod et skærebræt (altså den røde side), og skær den i skiver. Del hver skive i 2, så du får en masse trekanter (se på billedet).
                  6. Når grillen er varm, lægger du vandmelonskiverne på grillen, uden at de dækker hinanden.
                  7. Vend skiverne med en grilltang eller gaffel efter 1-2 minutter. Vandmelonen skal have fået fine grill-striber.
                  8. Grill vandmelonskiverne yderligere i 1-2 minutter på den anden side. Læg forsigtigt vandmelonskiverne på et fad.
                  9. Smuldr fetaosten mellem hænderne ud over de grillede stykker vandmelon.
                  10. Kom koldt vand i en skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Klip persillen hen over vandmelon og feta med en ren saks. Klip så småt som muligt.
                  12. Serveres straks. Velbekomme.