Pølser med kartoffelsalat

Pølser med kartoffelsalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        Pølser hører ikke kun til på grillen på varme sommeraftener. Kogte pølser smager også dejligt! Spis dem sammen med en lækker kartoffelsalat, og tænkt tilbage på sommeren.

        Sæt prikken over i'et med lækre, hjemmelavede grovflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 19

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 19

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ kg. kartofler
        • 1 avocado
        • 125 g. græsk yoghurt 10%
        • 1-2 fed hvidløg
        • ½ rød chili
        • ½ spsk. sennep
        • 1 spsk. ketchup
        • 1 tsk. groft salt
        • 2-3 tomater
        • 4 blade grøn salat
        • 3 wienerpølser
        • 2 fuldkornsboller eller tykke brødskiver
      • Trin 3 af 19

        Kartoffelsalat med avocadodressing: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne.

        • ½ kg. kartofler
      • Trin 4 af 19

        Kom låg på gryden. Kog kartoflerne møre ved svag varme i cirka 20 minutter.

      • Trin 5 af 19

        Hæld kogevandet fra kartoflerne, og hæld koldt vand på dem.

      • Trin 6 af 19

        Pil skrællen af kartoflerne med en lille skarp kniv. Lad kartoflerne køle af.

      • Trin 7 af 19

        Dressing: Skyl avocadoen. Skær den over, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 8 af 19

        Frigør avocadoen fra skrællen med spiseskeen. Læg avocadoen i en skål, og mos den med en gaffel.

      • Trin 9 af 19

        Rør avocadomosen sammen med yoghurt.

        • 125 g. græsk yoghurt 10%

         

      • Trin 10 af 19

        Pil og knus hvidløg.

        • 1-2 fed hvidløg
      • Trin 11 af 19

        Skyl chilien. Fjern eventuelt kernerne, hvis dressingen ikke skal være for stærk. Hak chilien i små stykker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

        • ½ rød chili
      • Trin 12 af 19

        Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.

        • ½ spsk. sennep
        • 1 spsk. ketchup
        • 1 tsk. groft salt
      • Trin 13 af 19

        Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i skålen med dressing. Vend forsigtigt rundt.

      • Trin 14 af 19

        Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.

      • Trin 15 af 19

        Skyl salatblade og tomaterne i koldt vand. Lad det dryppe godt af.

        • 2-3 tomater
        • 4 blade salat

         

      • Trin 16 af 19

        Skær tomaterne i både.

      • Trin 17 af 19

        Pølser: Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.

        • 3 wienerpølser

         

      • Trin 18 af 19

        Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække cirka 10 minutter med låg på.

      • Trin 19 af 19

        Spis kartoffelsalat med varme pølser, brød, salat og tomat. Velbekomme.

        • 2 fuldkornsboller eller tyk brødskiver
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Pølser hører ikke kun til på grillen på varme sommeraftener. Kogte pølser smager også dejligt! Spis dem sammen med en lækker kartoffelsalat, og tænkt tilbage på sommeren.

        Sæt prikken over i'et med lækre, hjemmelavede grovflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

        Du skal bruge

          Ingredienser  

          Kartoffelsalat med avokadodressing:

          • ½ kg. kartofler
          • 1 avocado
          • 125 g. græsk yoghurt 10%
          • 1-2 fed hvidløg
          • ½ rød chili
          • ½ spsk. sennep
          • 1 spsk. ketchup
          • 1 tsk. groft salt

          Tilbehør:

          • 2-3 tomater
          • 4 blade grøn salat
          • 3 wienerpølser
          • 2 fuldkornsboller eller tykke brødskiver

           

          Køkkenredskaber

          • 3 måleskeer
          • 1 køkkenvægt
          • 1 grøntsagsbørste
          • 1 mellem gryde
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 gaffel
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 stor skål
          • 1 stor gryde

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kartoffelsalat med avocadodressing: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne.
          4. Kom låg på gryden. Kog kartoflerne møre ved svag varme i cirka 20 minutter.
          5. Hæld kogevandet fra kartoflerne, og hæld koldt vand på dem.
          6. Pil skrællen af kartoflerne med en lille skarp kniv. Lad kartoflerne køle af.
          7. Dressing: Skyl avocadoen. Skær den over, og fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          8. Frigør avocadoen fra skrællen med spiseskeen. Læg avocadoen i en skål, og mos den med en gaffel.
          9. Rør avocadomosen sammen med yoghurt.
          10. Pil og knus hvidløg.
          11. Skyl chilien. Fjern eventuelt kernerne, hvis dressingen ikke skal være for stærk. Hak chilien i små stykker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
          12. Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.
          13. Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i skålen med dressing. Vend forsigtigt rundt.
          14. Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.
          15. Skyl salatblade og tomaterne i koldt vand. Lad det dryppe godt af.
          16. Skær tomaterne i både.
          17. Pølser: Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.
          18. Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække cirka 10 minutter med låg på.
          19. Spis kartoffelsalat med varme pølser, brød, salat og tomat. Velbekomme.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            Pølser hører ikke kun til på grillen på varme sommeraftener. Kogte pølser smager også dejligt! Spis dem sammen med en lækker kartoffelsalat, og tænkt tilbage på sommeren.

            Sæt prikken over i'et med lækre, hjemmelavede grovflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 19

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 kg. kartofler
            • 2 avocadoer
            • 250 g. græsk yoghurt 10%
            • 3-4 fed hvidløg
            • 1 rød chili
            • 1 spsk. sennep
            • 2 spsk. ketchup
            • 2 tsk. groft salt
            • 4-6 tomater
            • 8 blade grøn salat
            • 6 wienerpølser
            • 4 fuldkornsboller eller tykke brødskiver
          • Trin 3 af 19

            Kartoffelsalat med avocadodressing: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne.

            • 1 kg. kartofler
          • Trin 4 af 19

            Kom låg på gryden. Kog kartoflerne møre ved svag varme i cirka 20 minutter.

          • Trin 5 af 19

            Hæld kogevandet fra kartoflerne, og hæld koldt vand på dem.

          • Trin 6 af 19

            Pil skrællen af kartoflerne med en lille skarp kniv. Lad kartoflerne køle af.

          • Trin 7 af 19

            Dressing: Skyl avocadoerne. Skær dem over, og fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 8 af 19

            Frigør avocadoerne fra skrællen med spiseskeen. Læg avocadoerne i en skål, og mos dem med en gaffel.

          • Trin 9 af 19

            Rør avocadomosen sammen med yoghurt.

            • 250 g. græsk yoghurt 10%

             

          • Trin 10 af 19

            Pil og knus hvidløg.

            • 3-4 fed hvidløg
          • Trin 11 af 19

            Skyl chilien. Fjern eventuelt kernerne, hvis dressingen ikke skal være for stærk. Hak chilien i små stykker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

            • 1 rød chili
          • Trin 12 af 19

            Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.

            • 1 spsk. sennep
            • 2 spsk. ketchup
            • 2 tsk. groft salt
          • Trin 13 af 19

            Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i skålen med dressing. Vend forsigtigt rundt.

          • Trin 14 af 19

            Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.

          • Trin 15 af 19

            Skyl salatblade og tomaterne i koldt vand. Lad det dryppe godt af.

            • 4-6 tomater
            • 8 blade salat

             

          • Trin 16 af 19

            Skær tomaterne i både.

          • Trin 17 af 19

            Pølser: Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.

            • 6 wienerpølser

             

          • Trin 18 af 19

            Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække cirka 10 minutter med låg på.

          • Trin 19 af 19

            Spis kartoffelsalat med varme pølser, brød, salat og tomat. Velbekomme.

            • 4 fuldkornsboller eller tykke brødskiver
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Pølser hører ikke kun til på grillen på varme sommeraftener. Kogte pølser smager også dejligt! Spis dem sammen med en lækker kartoffelsalat, og tænkt tilbage på sommeren.

            Sæt prikken over i'et med lækre, hjemmelavede grovflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kartoffelsalat med avokadodressing:

              • 1 kg. kartofler
              • 2 avocadoer
              • 250 g. græsk yoghurt 10%
              • 3-4 fed hvidløg
              • 1 rød chili
              • 1 spsk. sennep
              • 2 spsk. ketchup
              • 2 tsk. groft salt

              Tilbehør:

              • 4-6 tomater
              • 8 blade grøn salat
              • 6 wienerpølser
              • 4 fuldkornsboller eller tykke brødskiver

               

              Køkkenredskaber

              • 3 måleskeer
              • 1 køkkenvægt
              • 1 grøntsagsbørste
              • 1 mellem gryde
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 gaffel
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 stor skål
              • 1 stor gryde

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kartoffelsalat med avocadodressing: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne.
              4. Kom låg på gryden. Kog kartoflerne møre ved svag varme i cirka 20 minutter.
              5. Hæld kogevandet fra kartoflerne, og hæld koldt vand på dem.
              6. Pil skrællen af kartoflerne med en lille skarp kniv. Lad kartoflerne køle af.
              7. Dressing: Skyl avocadoerne. Skær dem over, og fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              8. Frigør avocadoerne fra skrællen med spiseskeen. Læg avocadoerne i en skål, og mos dem med en gaffel.
              9. Rør avocadomosen sammen med yoghurt.
              10. Pil og knus hvidløg.
              11. Skyl chilien. Fjern eventuelt kernerne, hvis dressingen ikke skal være for stærk. Hak chilien i små stykker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
              12. Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.
              13. Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i skålen med dressing. Vend forsigtigt rundt.
              14. Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.
              15. Skyl salatblade og tomaterne i koldt vand. Lad det dryppe godt af.
              16. Skær tomaterne i både.
              17. Pølser: Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.
              18. Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække cirka 10 minutter med låg på.
              19. Spis kartoffelsalat med varme pølser, brød, salat og tomat. Velbekomme.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                Pølser hører ikke kun til på grillen på varme sommeraftener. Kogte pølser smager også dejligt! Spis dem sammen med en lækker kartoffelsalat, og tænkt tilbage på sommeren.

                Sæt prikken over i'et med lækre, hjemmelavede grovflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 19

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ kg. kartofler
                • 3 avocadoer
                • 375 g. græsk yoghurt 10%
                • 4-6 fed hvidløg
                • 1 ½ rød chili
                • 1 ½ spsk. sennep
                • 3 spsk. ketchup
                • 3 tsk. groft salt
                • 6-9 tomater
                • 12 blade grøn salat
                • 9 wienerpølser
                • 6 fuldkornsboller eller tykke brødskiver
              • Trin 3 af 19

                Kartoffelsalat med avocadodressing: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne.

                • 1 ½ kg. kartofler
              • Trin 4 af 19

                Kom låg på gryden. Kog kartoflerne møre ved svag varme i cirka 20 minutter.

              • Trin 5 af 19

                Hæld kogevandet fra kartoflerne, og hæld koldt vand på dem.

              • Trin 6 af 19

                Pil skrællen af kartoflerne med en lille skarp kniv. Lad kartoflerne køle af.

              • Trin 7 af 19

                Dressing: Skyl avocadoerne. Skær dem over, og fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 8 af 19

                Frigør avocadoerne fra skrællen med spiseskeen. Læg avocadoerne i en skål, og mos dem med en gaffel.

              • Trin 9 af 19

                Rør avocadomosen sammen med yoghurt.

                • 375 g. græsk yoghurt 10%

                 

              • Trin 10 af 19

                Pil og knus hvidløg.

                • 4-6 fed hvidløg
              • Trin 11 af 19

                Skyl chilien. Fjern eventuelt kernerne, hvis dressingen ikke skal være for stærk. Hak chilien i små stykker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.

                • 1 ½ rød chili
              • Trin 12 af 19

                Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.

                • 1 ½ spsk. sennep
                • 3 spsk. ketchup
                • 3 tsk. groft salt
              • Trin 13 af 19

                Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i skålen med dressing. Vend forsigtigt rundt.

              • Trin 14 af 19

                Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.

              • Trin 15 af 19

                Skyl salatblade og tomaterne i koldt vand. Lad det dryppe godt af.

                • 6-9 tomater
                • 12 blade salat

                 

              • Trin 16 af 19

                Skær tomaterne i både.

              • Trin 17 af 19

                Pølser: Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.

                • 9 wienerpølser

                 

              • Trin 18 af 19

                Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække cirka 10 minutter med låg på.

              • Trin 19 af 19

                Spis kartoffelsalat med varme pølser, brød, salat og tomat. Velbekomme.

                • 6 fuldkornsboller eller tykke brødskiver
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Pølser hører ikke kun til på grillen på varme sommeraftener. Kogte pølser smager også dejligt! Spis dem sammen med en lækker kartoffelsalat, og tænkt tilbage på sommeren.

                Sæt prikken over i'et med lækre, hjemmelavede grovflutes som tilbehør. Find opskriften her i GoCook.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kartoffelsalat med avocadodressing:

                  • 1 ½ kg. kartofler
                  • 3 avocadoer
                  • 375 g. græsk yoghurt 10%
                  • 4-6 fed hvidløg
                  • 1 ½ rød chili
                  • 1 ½ spsk. sennep
                  • 3 spsk. ketchup
                  • 3 tsk. groft salt

                  Tilbehør:

                  • 6-9 tomater
                  • 12 blade grøn salat
                  • 9 wienerpølser
                  • 6 fuldkornsboller eller tykke brødskiver

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 3 måleskeer
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 grøntsagsbørste
                  • 1 mellem gryde
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 gaffel
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 stor skål
                  • 1 stor gryde

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kartoffelsalat med avocadodressing: Skrub kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne.
                  4. Kom låg på gryden. Kog kartoflerne møre ved svag varme i cirka 20 minutter.
                  5. Hæld kogevandet fra kartoflerne, og hæld koldt vand på dem.
                  6. Pil skrællen af kartoflerne med en lille skarp kniv. Lad kartoflerne køle af.
                  7. Dressing: Skyl avocadoerne. Skær dem over, og fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  8. Frigør avocadoerne fra skrællen med spiseskeen. Læg avocadoerne i en skål, og mos dem med en gaffel.
                  9. Rør avocadomosen sammen med yoghurt.
                  10. Pil og knus hvidløg.
                  11. Skyl chilien. Fjern eventuelt kernerne, hvis dressingen ikke skal være for stærk. Hak chilien i små stykker. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ordner chili.
                  12. Rør hvidløg, chili, sennep, ketchup og salt i dressingen.
                  13. Skær kartoflerne i skiver, og kom dem i skålen med dressing. Vend forsigtigt rundt.
                  14. Smag kartoffelsalaten til med salt og chili.
                  15. Skyl salatblade og tomaterne i koldt vand. Lad det dryppe godt af.
                  16. Skær tomaterne i både.
                  17. Pølser: Bring 3-4 liter vand i kog i en gryde.
                  18. Tag gryden af varmen, og læg pølserne i. Lad dem trække cirka 10 minutter med låg på.
                  19. Spis kartoffelsalat med varme pølser, brød, salat og tomat. Velbekomme.