Pastasalat med skinke

Pastasalat med skinke

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager. TIP: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 49 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        Pastasalat:

        • 125 g. fuldkorns pastaskruer
        • 1 tsk. salt
        • 100 g. ærter
        • 100 g. majs
        • ½ agurk
        • 1 rød peberfrugt
        • ¼ iceberg-salathoved
        • 100 g. skinke i tern

        Dressing:

        • 2 spsk. olie
        • 1 spsk. eddike
        • ½ tsk. sennep
        • ½ dl. dild
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 11

        Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Når det koger, så hæld pastaen i, og kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta. Når den er kogt færdig, så hæld pasta og vand igennem et dørslag, som står i håndvasken. Lad pastaerne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

        • 125 g. fuldkorns pastaskruer
        • 1 tsk. salt
      • Trin 4 af 11

        Tag en lille gryde, kom vand i, læg låg på, og lad vandet komme i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld majs, ærter og det kogende vand igennem et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i den store skål til pastaen.

        • 100 g. ærter
        • 100 g. majs
      • Trin 5 af 11

        Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern. Kom dem op i skålen til pastaen, ærterne og majsen.

        • ½ agurk
        • 1 rød peberfrugt
      • Trin 6 af 11

        Skyl salaten og snit den fint. Kom den op i skålen til resten af ingredienserne.

        • ¼ iceberg-salathoved
      • Trin 7 af 11

        Kom skinke-ternene op i skålen.

        • 100 g. skinke i tern
      • Trin 8 af 11

        Dressing: Kom vand i en mellemstor skål, skyl dilden i vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. dild

         

      • Trin 9 af 11

        Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 10 af 11

        Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

        • 2 spsk. olie
        • 1 spsk. eddike
        • ½ tsk. sennep
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 11 af 11

        Hæld dressingen over pastasalaten i den store skål, og rør godt rundt.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager. TIP: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pastasalat:

          • 125 g. fuldkorns pastaskruer
          • 1 tsk. salt
          • 100 g. ærter
          • 100 g. majs
          • ½ agurk
          • 1 rød peberfrugt
          • ¼ iceberg-salathoved
          • 100 g. skinke i tern

          Dressing:

          • 2 spsk. olie
          • 1 spsk. eddike
          • ½ tsk. sennep
          • ½ dl. dild
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 stor gryde med låg
          • 1 lille gryde med låg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 dørslag
          • 2 store skåle
          • 1 lille skål
          • 1 piskeris
          • 1 viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Når det koger, så hæld pastaen i, og kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta. Når den er kogt færdig, så hæld pasta og vand igennem et dørslag, som står i håndvasken. Lad pastaerne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
          4. Tag en lille gryde, kom vand i, læg låg på, og lad vandet komme i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld majs, ærter og det kogende vand igennem et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i den store skål til pastaen.
          5. Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern. Kom dem op i skålen til pastaen, ærterne og majsen.
          6. Skyl salaten og snit den fint. Kom den op i skålen til resten af ingredienserne.
          7. Kom skinke-ternene op i skålen.
          8. Dressing: Kom vand i en mellemstor skål, skyl dilden i vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          9. Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          10. Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
          11. Hæld dressingen over pastasalaten i den store skål, og rør godt rundt.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager. TIP: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

             

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 49 %
            • Fedt: 34 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            Pastasalat:

            • 250 g. fuldkorns pastaskruer
            • 1 tsk. salt
            • 200 g. ærter
            • 200 g. majs
            • 1 agurk
            • 2 røde peberfrugter
            • ½ iceberg-salathoved
            • 200 g. skinke i tern

            Dressing:

            • 4 spsk. olie
            • 2 spsk. eddike
            • 1 tsk. sennep
            • ¾ dl. dild
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 11

            Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Når det koger, så hæld pastaen i, og kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta. Når den er kogt færdig, så hæld pasta og vand igennem et dørslag, som står i håndvasken. Lad pastaerne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

            • 250 g. fuldkorns pastaskruer
            • 1 tsk. salt
          • Trin 4 af 11

            Tag en lille gryde, kom vand i, læg låg på, og lad vandet komme i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld majs, ærter og det kogende vand igennem et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i den store skål til pastaen.

            • 200 g. ærter
            • 200 g. majs
          • Trin 5 af 11

            Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern. Kom dem op i skålen til pastaen, ærterne og majsen.

            • 1 agurk
            • 2 røde peberfrugter
          • Trin 6 af 11

            Skyl salaten og snit den fint. Kom den op i skålen til resten af ingredienserne.

            • ½ iceberg-salathoved
          • Trin 7 af 11

            Kom skinke-ternene op i skålen.

            • 200 g. skinke i tern
          • Trin 8 af 11

            Dressing: Kom vand i en mellemstor skål, skyl dilden i vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter

            • ¾ dl. dild
          • Trin 9 af 11

            Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 10 af 11

            Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

            • 4 spsk. olie
            • 2 spsk. eddike
            • 1 tsk. sennep
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 11

            Hæld dressingen over pastasalaten i den store skål, og rør godt rundt.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager. TIP: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pastasalat:

              • 250 g. fuldkorns pastaskruer
              • 1 tsk. salt
              • 200 g. ærter
              • 200 g. majs
              • 1 agurk
              • 2 røde peberfrugter
              • ½ iceberg-salathoved
              • 200 g. skinke i tern

              Dressing:

              • 4 spsk. olie
              • 2 spsk. eddike
              • 1 tsk. sennep
              • ¾ dl. dild
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 stor gryde med låg
              • 1 lille gryde med låg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 dørslag
              • 2 store skåle
              • 1 lille skål
              • 1 piskeris
              • 1 viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Når det koger, så hæld pastaen i, og kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta. Når den er kogt færdig, så hæld pasta og vand igennem et dørslag, som står i håndvasken. Lad pastaerne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
              4. Tag en lille gryde, kom vand i, læg låg på, og lad vandet komme i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld majs, ærter og det kogende vand igennem et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i den store skål til pastaen.
              5. Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern. Kom dem op i skålen til pastaen, ærterne og majsen.
              6. Skyl salaten og snit den fint. Kom den op i skålen til resten af ingredienserne.
              7. Kom skinke-ternene op i skålen.
              8. Dressing: Kom vand i en mellemstor skål, skyl dilden i vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter
              9. Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              10. Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
              11. Hæld dressingen over pastasalaten i den store skål, og rør godt rundt.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager. TIP: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 49 %
                • Fedt: 34 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                Pastasalat:

                • 375 g. fuldkorns pastaskruer
                • 2 tsk. salt
                • 300 g. ærter
                • 300 g. majs
                • 1 ½ agurk
                • 3 røde peberfrugter
                • ¾ iceberg-salathoved
                • 300 g. skinke i tern

                Dressing:

                • 6 spsk. olie
                • 3 spsk. eddike
                • 1 spsk. sennep
                • 1 dl. dild
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 3 af 11

                Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Når det koger, så hæld pastaen i, og kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta. Når den er kogt færdig, så hæld pasta og vand igennem et dørslag, som står i håndvasken. Lad pastaerne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

                • 375 g. fuldkorns pastaskruer
                • 2 tsk. salt
              • Trin 4 af 11

                Tag en lille gryde, kom vand i, læg låg på, og lad vandet komme i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld majs, ærter og det kogende vand igennem et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i den store skål til pastaen.

                • 300 g. ærter
                • 300 g. majs
              • Trin 5 af 11

                Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern. Kom dem op i skålen til pastaen, ærterne og majsen.

                • 1 ½ agurk
                • 3 røde peberfrugter
              • Trin 6 af 11

                Skyl salaten og snit den fint. Kom den op i skålen til resten af ingredienserne.

                • ¾ iceberg-salathoved
              • Trin 7 af 11

                Kom skinke-ternene op i skålen.

                • 300 g. skinke i tern
              • Trin 8 af 11

                Dressing: Kom vand i en mellemstor skål, skyl dilden i vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 dl. dild
              • Trin 9 af 11

                Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 10 af 11

                Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

                • 6 spsk. olie
                • 3 spsk. eddike
                • 1 spsk. sennep
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 11 af 11

                Hæld dressingen over pastasalaten i den store skål, og rør godt rundt.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager. TIP: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pastasalat:

                  • 375 g. fuldkorns pastaskruer
                  • 2 tsk. salt
                  • 300 g. ærter
                  • 300 g. majs
                  • 1 ½ agurk
                  • 3 røde peberfrugter
                  • ¾ iceberg-salathoved
                  • 300 g. skinke i tern

                  Dressing:

                  • 6 spsk. olie
                  • 3 spsk. eddike
                  • 1 spsk. sennep
                  • 1 dl. dild
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 1 lille gryde med låg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 dørslag
                  • 2 store skåle
                  • 1 lille skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på og bring vandet i kog. Når det koger, så hæld pastaen i, og kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta. Når den er kogt færdig, så hæld pasta og vand igennem et dørslag, som står i håndvasken. Lad pastaerne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
                  4. Tag en lille gryde, kom vand i, læg låg på, og lad vandet komme i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter. Hæld majs, ærter og det kogende vand igennem et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i den store skål til pastaen.
                  5. Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern. Kom dem op i skålen til pastaen, ærterne og majsen.
                  6. Skyl salaten og snit den fint. Kom den op i skålen til resten af ingredienserne.
                  7. Kom skinke-ternene op i skålen.
                  8. Dressing: Kom vand i en mellemstor skål, skyl dilden i vandet og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  9. Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  10. Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
                  11. Hæld dressingen over pastasalaten i den store skål, og rør godt rundt.