Pastasalat med skinke
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.
Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pastasalat:
- 125 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- 100 g. ærter
- 100 g. majs
- ½ agurk
- 1 rød peberfrugt
- ¼ iceberg-salathoved
- 100 g. skinke i tern
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. sennep
- ½ dl. dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille gryde med låg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 store skåle
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
Pastasalat:
- 125 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- 100 g. ærter
- 100 g. majs
- ½ agurk
- 1 rød peberfrugt
- ¼ iceberg-salathoved
- 100 g. skinke i tern
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. sennep
- ½ dl. dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 12
Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 125 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 12
Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
- Trin 5 af 12
Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
- 100 g. ærter
- 100 g. majs
- Trin 6 af 12
Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- ½ agurk
- 1 rød peberfrugt
- Trin 7 af 12
Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
- ¼ iceberg-salathoved
- Trin 8 af 12
Kom salaten og skinketernene op i skålen.
- 100 g. skinke i tern
- Trin 9 af 12
Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ dl. dild
- Trin 10 af 12
Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 11 af 12
Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. sennep
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 12 af 12
Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.
Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing
Du skal bruge
Ingredienser
Pastasalat:
- 125 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- 100 g. ærter
- 100 g. majs
- ½ agurk
- 1 rød peberfrugt
- ¼ iceberg-salathoved
- 100 g. skinke i tern
Dressing:
- 2 spsk. olie
- 1 spsk. eddike
- ½ tsk. sennep
- ½ dl. dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille gryde med låg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 store skåle
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
- Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
- Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
- Kom salaten og skinketernene op i skålen.
- Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.
Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pastasalat:
- 250 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- 200 g. ærter
- 200 g. majs
- 1 agurk
- 2 røde peberfrugter
- ½ iceberg-salathoved
- 200 g. skinke i tern
Dressing:
- 4 spsk. olie
- 2 spsk. eddike
- 1 tsk. sennep
- ¾ dl. dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille gryde med låg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 store skåle
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
Pastasalat:
- 250 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- 200 g. ærter
- 200 g. majs
- 1 agurk
- 2 røde peberfrugter
- ½ iceberg-salathoved
- 200 g. skinke i tern
Dressing:
- 4 spsk. olie
- 2 spsk. eddike
- 1 tsk. sennep
- ¾ dl. dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 12
Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 250 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 12
Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
- Trin 5 af 12
Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
- 200 g. ærter
- 200 g. majs
- Trin 6 af 12
Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 agurk
- 2 røde peberfrugter
- Trin 7 af 12
Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
- ½ iceberg-salathoved
- Trin 8 af 12
Kom salaten og skinketernene op i skålen.
- 200 g. skinke i tern
- Trin 9 af 12
Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¾ dl. dild
- Trin 10 af 12
Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 11 af 12
Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
- 4 spsk. olie
- 2 spsk. eddike
- 1 tsk. sennep
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 12 af 12
Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.
Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing.
Du skal bruge
Ingredienser
Pastasalat:
- 250 g. fuldkorns pastaskruer
- 1 tsk. salt
- 200 g. ærter
- 200 g. majs
- 1 agurk
- 2 røde peberfrugter
- ½ iceberg-salathoved
- 200 g. skinke i tern
Dressing:
- 4 spsk. olie
- 2 spsk. eddike
- 1 tsk. sennep
- ¾ dl. dild
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille gryde med låg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 store skåle
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
- Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
- Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
- Kom salaten og skinketernene op i skålen.
- Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.
Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pastasalat:
- 375 g. fuldkorns pastaskruer
- 2 tsk. salt
- 300 g. ærter
- 300 g. majs
- 1 ½ agurk
- 3 røde peberfrugter
- ¾ iceberg-salathoved
- 300 g. skinke i tern
Dressing:
- 6 spsk. olie
- 3 spsk. eddike
- 1 spsk. sennep
- 1 dl. dild
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille gryde med låg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 store skåle
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Trin 1 af 12
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 12
Find alle ingredienserne frem.
Pastasalat:
- 375 g. fuldkorns pastaskruer
- 2 tsk. salt
- 300 g. ærter
- 300 g. majs
- 1 ½ agurk
- 3 røde peberfrugter
- ¾ iceberg-salathoved
- 300 g. skinke i tern
Dressing:
- 6 spsk. olie
- 3 spsk. eddike
- 1 spsk. sennep
- 1 dl. dild
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 3 af 12
Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- 375 g. fuldkorns pastaskruer
- 2 tsk. salt
- Trin 4 af 12
Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
- Trin 5 af 12
Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
- 300 g. ærter
- 300 g. majs
- Trin 6 af 12
Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- 1 ½ agurk
- 3 røde peberfrugter
- Trin 7 af 12
Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
- ¾ iceberg-salathoved
- Trin 8 af 12
Kom salaten og skinketernene op i skålen.
- 300 g. skinke i tern
- Trin 9 af 12
Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 dl. dild
- Trin 10 af 12
Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 11 af 12
Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
- 6 spsk. olie
- 3 spsk. eddike
- 1 spsk. sennep
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 12 af 12
Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.
Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing
Du skal bruge
Ingredienser
Pastasalat:
- 375 g. fuldkorns pastaskruer
- 2 tsk. salt
- 300 g. ærter
- 300 g. majs
- 1 ½ agurk
- 3 røde peberfrugter
- ¾ iceberg-salathoved
- 300 g. skinke i tern
Dressing:
- 6 spsk. olie
- 3 spsk. eddike
- 1 spsk. sennep
- 1 dl. dild
- 1 tsk. salt
- ½ tsk. peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 decilitermål
- 1 stor gryde med låg
- 1 lille gryde med låg
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 dørslag
- 2 store skåle
- 1 lille skål
- 1 piskeris
- 1 viskestykke
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
- Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
- Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
- Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
- Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
- Kom salaten og skinketernene op i skålen.
- Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
- Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
-