Pastasalat med skinke

Pastasalat med skinke

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.

        Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 49 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        Pastasalat:

        • 125 g. fuldkorns pastaskruer
        • 1 tsk. salt
        • 100 g. ærter
        • 100 g. majs
        • ½ agurk
        • 1 rød peberfrugt
        • ¼ iceberg-salathoved
        • 100 g. skinke i tern

        Dressing:

        • 2 spsk. olie
        • 1 spsk. eddike
        • ½ tsk. sennep
        • ½ dl. dild
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 12

        Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

        • 125 g. fuldkorns pastaskruer
        • 1 tsk. salt
      • Trin 4 af 12

        Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

      • Trin 5 af 12

        Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.

        • 100 g. ærter
        • 100 g. majs
      • Trin 6 af 12

        Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

        • ½ agurk
        • 1 rød peberfrugt
      • Trin 7 af 12

        Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

        • ¼ iceberg-salathoved
      • Trin 8 af 12

        Kom salaten og skinketernene op i skålen.

        • 100 g. skinke i tern
      • Trin 9 af 12

        Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. dild

         

      • Trin 10 af 12

        Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 11 af 12

        Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

        • 2 spsk. olie
        • 1 spsk. eddike
        • ½ tsk. sennep
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 12 af 12

        Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.

        Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pastasalat:

          • 125 g. fuldkorns pastaskruer
          • 1 tsk. salt
          • 100 g. ærter
          • 100 g. majs
          • ½ agurk
          • 1 rød peberfrugt
          • ¼ iceberg-salathoved
          • 100 g. skinke i tern

          Dressing:

          • 2 spsk. olie
          • 1 spsk. eddike
          • ½ tsk. sennep
          • ½ dl. dild
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 stor gryde med låg
          • 1 lille gryde med låg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 dørslag
          • 2 store skåle
          • 1 lille skål
          • 1 piskeris
          • 1 viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
          4. Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
          5. Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
          6. Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
          7. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
          8. Kom salaten og skinketernene op i skålen.
          9. Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          11. Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
          12. Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.

            Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing.

             

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 49 %
            • Fedt: 34 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            Pastasalat:

            • 250 g. fuldkorns pastaskruer
            • 1 tsk. salt
            • 200 g. ærter
            • 200 g. majs
            • 1 agurk
            • 2 røde peberfrugter
            • ½ iceberg-salathoved
            • 200 g. skinke i tern

            Dressing:

            • 4 spsk. olie
            • 2 spsk. eddike
            • 1 tsk. sennep
            • ¾ dl. dild
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 12

            Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

            • 250 g. fuldkorns pastaskruer
            • 1 tsk. salt
          • Trin 4 af 12

            Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

          • Trin 5 af 12

            Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.

            • 200 g. ærter
            • 200 g. majs
          • Trin 6 af 12

            Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

            • 1 agurk
            • 2 røde peberfrugter
          • Trin 7 af 12

            Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

            • ½ iceberg-salathoved
          • Trin 8 af 12

            Kom salaten og skinketernene op i skålen.

            • 200 g. skinke i tern
          • Trin 9 af 12

            Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ¾ dl. dild
          • Trin 10 af 12

            Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 11 af 12

            Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

            • 4 spsk. olie
            • 2 spsk. eddike
            • 1 tsk. sennep
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 12 af 12

            Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.

            Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing.

             

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pastasalat:

              • 250 g. fuldkorns pastaskruer
              • 1 tsk. salt
              • 200 g. ærter
              • 200 g. majs
              • 1 agurk
              • 2 røde peberfrugter
              • ½ iceberg-salathoved
              • 200 g. skinke i tern

              Dressing:

              • 4 spsk. olie
              • 2 spsk. eddike
              • 1 tsk. sennep
              • ¾ dl. dild
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 stor gryde med låg
              • 1 lille gryde med låg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 dørslag
              • 2 store skåle
              • 1 lille skål
              • 1 piskeris
              • 1 viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
              4. Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
              5. Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
              6. Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
              7. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
              8. Kom salaten og skinketernene op i skålen.
              9. Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              11. Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
              12. Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.

                Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2293 kJ / 5488 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 49 %
                • Fedt: 34 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                Pastasalat:

                • 375 g. fuldkorns pastaskruer
                • 2 tsk. salt
                • 300 g. ærter
                • 300 g. majs
                • 1 ½ agurk
                • 3 røde peberfrugter
                • ¾ iceberg-salathoved
                • 300 g. skinke i tern

                Dressing:

                • 6 spsk. olie
                • 3 spsk. eddike
                • 1 spsk. sennep
                • 1 dl. dild
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 3 af 12

                Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.

                • 375 g. fuldkorns pastaskruer
                • 2 tsk. salt
              • Trin 4 af 12

                Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.

              • Trin 5 af 12

                Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.

                • 300 g. ærter
                • 300 g. majs
              • Trin 6 af 12

                Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.

                • 1 ½ agurk
                • 3 røde peberfrugter
              • Trin 7 af 12

                Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.

                • ¾ iceberg-salathoved
              • Trin 8 af 12

                Kom salaten og skinketernene op i skålen.

                • 300 g. skinke i tern
              • Trin 9 af 12

                Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 dl. dild
              • Trin 10 af 12

                Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 11 af 12

                Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.

                • 6 spsk. olie
                • 3 spsk. eddike
                • 1 spsk. sennep
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 12 af 12

                Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                For evigt en favorit! Her får du en helt klassisk opskrift kun med gode sager.

                Tip: Du kan servere din pastasalat med din yndlingsdressing 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pastasalat:

                  • 375 g. fuldkorns pastaskruer
                  • 2 tsk. salt
                  • 300 g. ærter
                  • 300 g. majs
                  • 1 ½ agurk
                  • 3 røde peberfrugter
                  • ¾ iceberg-salathoved
                  • 300 g. skinke i tern

                  Dressing:

                  • 6 spsk. olie
                  • 3 spsk. eddike
                  • 1 spsk. sennep
                  • 1 dl. dild
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 1 lille gryde med låg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 dørslag
                  • 2 store skåle
                  • 1 lille skål
                  • 1 piskeris
                  • 1 viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom vand og salt i en stor gryde, læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog pastaen, som det står på pakken. Klik på videoen og se, hvordan du koger pasta.
                  4. Stil et dørslag i vasken, og hæld pasta og vand i dørslaget. Lad pasterne køle af. Hæld dem op i en stor skål.
                  5. Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Hæld ærter og majs i gryden, og lad dem koge i 2 minutter under låg. Hæld majs, ærter og det kogende vand i et dørslag, og lad majs og ærter køle af. Hæld dem op i skålen med pasta.
                  6. Skyl agurk og peberfrugt. Skær dem i små tern, og kom dem op i skålen med pasta. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt i tern.
                  7. Skyl salaten, og skær den i tynde strimler.
                  8. Kom salaten og skinketernene op i skålen.
                  9. Dressing: Kom vand i en skål, og skyl dilden i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Hak dilden fint, og kom den op i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  11. Kom olie, eddike og sennep op i skålen. Pisk det hele godt sammen, til dressingen bliver gul, som sennep. Smag til med salt og peber.
                  12. Hæld dressingen over pastasalaten, og rør rundt.