Pastasalat med laks

Pastasalat med laks

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En nem pastasalat med røget laks - lige til at komme i madpakken.

        Tip: Med en færdigkøbt dilddressing, bliver det helt perfekt!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2070 kJ / 495 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 26 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        Pasta:

        • ½ l. vand
        • ½ tsk. salt
        • 150 g. fuldkornspastaskruer

        Fyld:

        • 1 tomat
        • ⅛ spidskål
        • ½ avocado
        • 75 g. frisk spinat
        • 150 g. røget laks
      • Trin 3 af 12

        Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

        • ½ l. vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 4 af 12

        Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.

        • 150 g. fuldkornspastaskruer
      • Trin 5 af 12

        Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.

      • Trin 6 af 12

        Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask tomaterne, og skær dem over på midten. Skær dem derefter i tynde skiver. Kom dem op i skålen med pasta.

        • 1 tomat
      • Trin 7 af 12

        Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.

        • ⅛ spidskål
      • Trin 8 af 12

        Tag en ske. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Tag avocadokødet ud af skrællen med skeen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado
      • Trin 9 af 12

        Skær avocadokødet i tern, og kom det op i skålen.

      • Trin 10 af 12

        Tag et dørslag. Kom spinaten i dørslaget, og skyl den under koldt vand. Lad spinaten dryppe af på et rent viskestykke.

        • 75 g. frisk spinat
      • Trin 11 af 12

        Skær røget laks i mindre stykker. Kom laks og spinat op i skålen.

        • 150 g. røget laks
      • Trin 12 af 12

        Bland salaten sammen, og servér med dilddressing til.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En nem pastasalat med røget laks - lige til at komme i madpakken.

        Tip: Med en færdigkøbt dilddressing, bliver det helt perfekt!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pasta:

          • ½ l. vand
          • ½ tsk. salt
          • 150 g. fuldkornspastaskruer

          Fyld:

          • 1 tomat
          • ⅛ spidskål
          • ½ avocado
          • 75 g. frisk spinat
          • 150 g. røget laks

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 stor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 spiseske
          • 1 rent viskestykke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
          4. Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
          5. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
          6. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask tomaterne, og skær dem over på midten. Skær dem derefter i tynde skiver. Kom dem op i skålen med pasta.
          7. Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.
          8. Tag en ske. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Tag avocadokødet ud af skrællen med skeen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          9. Skær avocadokødet i tern, og kom det op i skålen.
          10. Tag et dørslag. Kom spinaten i dørslaget, og skyl den under koldt vand. Lad spinaten dryppe af på et rent viskestykke.
          11. Skær røget laks i mindre stykker. Kom laks og spinat op i skålen.
          12. Bland salaten sammen, og servér med dilddressing til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En nem pastasalat med røget laks - lige til at komme i madpakken.

            Tip: Med en færdigkøbt dilddressing, bliver det helt perfekt!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2070 kJ / 495 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 26 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            Pasta:

            • 1 l. vand
            • 1 tsk. salt
            • 300 g. fuldkornspastaskruer

            Fyld:

            • 2 tomater
            • ¼ spidskål
            • 1 avocado
            • 150 g. frisk spinat
            • 300 g. røget laks
          • Trin 3 af 12

            Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

            • 1 l. vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 4 af 12

            Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.

            • 300 g. fuldkornspastaskruer
          • Trin 5 af 12

            Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.

          • Trin 6 af 12

            Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask tomaterne, og skær dem over på midten. Skær dem derefter i tynde skiver. Kom dem op i skålen med pasta.

            • 2 tomater
          • Trin 7 af 12

            Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.

            • ¼ spidskål
          • Trin 8 af 12

            Tag en ske. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Tag avocadokødet ud af skrællen med skeen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado
          • Trin 9 af 12

            Skær avocadokødet i tern, og kom det op i skålen.

          • Trin 10 af 12

            Tag et dørslag. Kom spinaten i dørslaget, og skyl den under koldt vand. Lad spinaten dryppe af på et rent viskestykke.

            • 150 g. frisk spinat
          • Trin 11 af 12

            Skær røget laks i mindre stykker. Kom laks og spinat op i skålen.

            • 300 g. røget laks
          • Trin 12 af 12

            Bland salaten sammen, og servér eventuelt med dilddressing til.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En nem pastasalat med røget laks - lige til at komme i madpakken.

            Tip: Med en færdigkøbt dilddressing, bliver det helt perfekt!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pasta:

              • 1 l. vand
              • 1 tsk. salt
              • 300 g. fuldkornspastaskruer

              Fyld:

              • 2 tomater
              • ¼ spidskål
              • 1 avocado
              • 150 g. frisk spinat
              • 300 g. røget laks

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 spiseske
              • 1 rent viskestykke

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
              4. Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
              5. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
              6. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask tomaterne, og skær dem over på midten. Skær dem derefter i tynde skiver. Kom dem op i skålen med pasta.
              7. Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.
              8. Tag en ske. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Tag avocadokødet ud af skrællen med skeen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              9. Skær avocadokødet i tern, og kom det op i skålen.
              10. Tag et dørslag. Kom spinaten i dørslaget, og skyl den under koldt vand. Lad spinaten dryppe af på et rent viskestykke.
              11. Skær røget laks i mindre stykker. Kom laks og spinat op i skålen.
              12. Bland salaten sammen, og servér eventuelt med dilddressing til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En nem pastasalat med røget laks - lige til at komme i madpakken.

                Tip: Med en færdigkøbt dilddressing, bliver det helt perfekt!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2070 kJ / 495 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 26 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                Pasta:

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 450 g. fuldkornspastaskruer

                Fyld:

                • 3 tomater
                • ½ spidskål
                • 1 ½ avocado
                • 225 g. frisk spinat
                • 450 g. røget laks
              • Trin 3 af 12

                Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 4 af 12

                Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.

                • 450 g. fuldkornspastaskruer
              • Trin 5 af 12

                Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.

              • Trin 6 af 12

                Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask tomaterne, og skær dem over på midten. Skær dem derefter i tynde skiver. Kom dem op i skålen med pasta.

                • 3 tomater
              • Trin 7 af 12

                Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.

                • ½ spidskål
              • Trin 8 af 12

                Tag en ske. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Tag avocadokødet ud af skrællen med skeen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 9 af 12

                Skær avocadokødet i tern, og kom det op i skålen.

              • Trin 10 af 12

                Tag et dørslag. Kom spinaten i dørslaget, og skyl den under koldt vand. Lad spinaten dryppe af på et rent viskestykke.

                • 225 g. frisk spinat
              • Trin 11 af 12

                Skær røget laks i mindre stykker. Kom laks og spinat op i skålen.

                • 450 g. røget laks
              • Trin 12 af 12

                Bland salaten sammen, og servér med dilddressing til.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En nem pastasalat med røget laks - lige til at komme i madpakken.

                Tip: Med en færdigkøbt dilddressing, bliver det helt perfekt!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pasta:

                  • 1 ½ l. vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 450 g. fuldkornspastaskruer

                  Fyld:

                  • 3 tomater
                  • ½ spidskål
                  • 1 ½ avocado
                  • 225 g. frisk spinat
                  • 450 g. røget laks

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 spiseske
                  • 1 rent viskestykke

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
                  4. Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
                  5. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
                  6. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask tomaterne, og skær dem over på midten. Skær dem derefter i tynde skiver. Kom dem op i skålen med pasta.
                  7. Skyl spidskålen, og skær den i tynde strimler.
                  8. Tag en ske. Skær avocadoen over, og tag stenen ud. Tag avocadokødet ud af skrællen med skeen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  9. Skær avocadokødet i tern, og kom det op i skålen.
                  10. Tag et dørslag. Kom spinaten i dørslaget, og skyl den under koldt vand. Lad spinaten dryppe af på et rent viskestykke.
                  11. Skær røget laks i mindre stykker. Kom laks og spinat op i skålen.
                  12. Bland salaten sammen, og servér med dilddressing til.