Pastasalat med kylling og persilledressing

Pastasalat med kylling og persilledressing

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2651 kJ / 631 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 40 %
        • Fedt: 36 %
        • Heraf mættet fedt 8,1 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 22

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 22

        Mål alle ingredienserne af.

        • 100 g. grønne bønner
        • 1 l vand
        • ½ tsk. salt
        • 150 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
        • ½ fed hvidløg
        • ½ rød peberfrugt
        • 250 g. kyllingebryst
        • 1 ½ spsk. olie
        • 100 g. cherrytomater
        • 1 dl persille
        • 1 dl cremefraiche, 18 %
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 22

        Skyl bønnerne, skær enderne af bønnerne, og smid dem ud. Skær bønnerne i 3 cm. lange stykker.

        • 100 g. grønne bønner
      • Trin 4 af 22

        Kom vand og salt i en stor gryde.

        • 1 l vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 22

        Sæt gryden på kogepladen, læg låg på og tænd for kogepladen. Bring vandet i kog.

      • Trin 6 af 22

        Klik på filmen for at se hvordan du koger pasta. Hæld pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, skal du komme de grønne bønner i gryden.

        • 150 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
      • Trin 7 af 22

        Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.

      • Trin 8 af 22

        Stil et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet, pastaen og bønnerne ned i dørslaget.

      • Trin 9 af 22

        Skyl pastaen og bønnerne med koldt vand.

      • Trin 10 af 22

        Klik på filmen for at se hvordan du hakker hvidløg Pil og hak hvidløget.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 11 af 22

        Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 12 af 22

        Skrab kernerne ud, og skær de hvide sidevægge ud.

      • Trin 13 af 22

        Skær peberfrugten ud i 2 x 2 cm. tern.

      • Trin 14 af 22

        Tag et rent skærebræt til kylling.

      • Trin 15 af 22

        Skær kyllingebrysterne i stykker på 2 x 2 cm. Vask fingre, når du har rørt ved råt kød.

        • 250 g. kyllingebryst
      • Trin 16 af 22

        Hæld olie i en gryde og varm den op.

        • 1 ½ spsk. olie
      • Trin 17 af 22

        Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter til de er gyldne og gennemstegte. Rør rundt i gryden.

      • Trin 18 af 22

        Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

      • Trin 19 af 22

        Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

        • 100 g. cherrytomater
      • Trin 20 af 22

        Persilledressing: Kom koldt vand i en balje.

      • Trin 21 af 22

        Klik på filen og se hvordan du skyller persille Kom persillen i baljen med det kolde vand. Skyl godt, og dup persillen tør med et rent viskestykke.

        • 1 dl persille
      • Trin 22 af 22

        Hak persillen fint.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

        Du skal bruge

          Ingredienser:

          Pastasalat

          • 200 g. grønne bønner
          • 2 l vand
          • 1 tsk. salt
          • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
          • 1 fed hvidløg
          • 1 rød peberfrugt
          • 500 g. kyllingebryst
          • 3 spsk. olie
          • 200 g. cherrytomater


          Persille dressing

          • 2 dl persille
          • 2 dl cremefraiche, 18 %
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 2 store gryder
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 grydeske
          • 1 balje
          • 1 viskestykke
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl bønnerne, skær enderne af bønnerne, og smid dem ud. Skær bønnerne i 3 cm. lange stykker.
          4. Kom vand og salt i en stor gryde.
          5. Sæt gryden på kogepladen, læg låg på og tænd for kogepladen. Bring vandet i kog.
          6. Klik på filmen for at se hvordan du koger pasta. Hæld pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, skal du komme de grønne bønner i gryden.
          7. Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.
          8. Stil et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet, pastaen og bønnerne ned i dørslaget.
          9. Skyl pastaen og bønnerne med koldt vand.
          10. Klik på filmen for at se hvordan du hakker hvidløg Pil og hak hvidløget.
          11. Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs.
          12. Skrab kernerne ud, og skær de hvide sidevægge ud.
          13. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 cm. tern.
          14. Tag et rent skærebræt til kylling.
          15. Skær kyllingebrysterne i stykker på 2 x 2 cm. Vask fingre, når du har rørt ved råt kød.
          16. Hæld olie i en gryde og varm den op.
          17. Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter til de er gyldne og gennemstegte. Rør rundt i gryden.
          18. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
          19. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
          20. Persilledressing: Kom koldt vand i en balje.
          21. Klik på filen og se hvordan du skyller persille Kom persillen i baljen med det kolde vand. Skyl godt, og dup persillen tør med et rent viskestykke.
          22. Hak persillen fint.
          23. Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
        • Trin 2 af 2

          Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.

          • 1 dl cremefraiche, 18 %
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2651 kJ / 631 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 40 %
            • Fedt: 36 %
            • Heraf mættet fedt 8,1 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 22

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 22

            Mål alle ingredienserne af.

            • 200 g. grønne bønner
            • 2 l vand
            • 1 tsk. salt
            • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
            • 1 fed hvidløg
            • 1 rød peberfrugt
            • 500 g. kyllingebryst
            • 3 spsk. olie
            • 200 g. cherrytomater
            • 2 dl persille
            • 2 dl cremefraiche, 18 %
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 22

            Skyl bønnerne, skær enderne af bønnerne, og smid dem ud. Skær bønnerne i 3 cm. lange stykker.

            • 200 g. grønne bønner
          • Trin 4 af 22

            Kom vand og salt i en stor gryde.

            • 2 l vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 22

            Sæt gryden på kogepladen, læg låg på og tænd for kogepladen. Bring vandet i kog.

          • Trin 6 af 22

            Klik på filmen for at se hvordan du koger pasta. Hæld pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, skal du komme de grønne bønner i gryden.

            • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
          • Trin 7 af 22

            Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.

          • Trin 8 af 22

            Stil et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet, pastaen og bønnerne ned i dørslaget.

          • Trin 9 af 22

            Skyl pastaen og bønnerne med koldt vand.

          • Trin 10 af 22

            Klik på filmen for at se hvordan du hakker hvidløg Pil og hak hvidløget.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 11 af 22

            Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 12 af 22

            Skrab kernerne ud, og skær de hvide sidevægge ud.

          • Trin 13 af 22

            Skær peberfrugten ud i 2 x 2 cm. tern.

          • Trin 14 af 22

            Tag et rent skærebræt til kylling.

          • Trin 15 af 22

            Skær kyllingebrysterne i stykker på 2 x 2 cm. Vask fingre, når du har rørt ved råt kød.

            • 500 g. kyllingebryst
          • Trin 16 af 22

            Hæld olie i en gryde og varm den op.

            • 3 spsk. olie
          • Trin 17 af 22

            Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter til de er gyldne og gennemstegte. Rør rundt i gryden.

          • Trin 18 af 22

            Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

          • Trin 19 af 22

            Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

            • 200 g. cherrytomater
          • Trin 20 af 22

            Persilledressing: Kom koldt vand i en balje.

          • Trin 21 af 22

            Klik på filen og se hvordan du skyller persille Kom persillen i baljen med det kolde vand. Skyl godt, og dup persillen tør med et rent viskestykke.

            • 2 dl persille
          • Trin 22 af 22

            Hak persillen fint.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

            Du skal bruge

              Ingredienser:

              Pastasalat

              • 200 g. grønne bønner
              • 2 l vand
              • 1 tsk. salt
              • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
              • 1 fed hvidløg
              • 1 rød peberfrugt
              • 500 g. kyllingebryst
              • 3 spsk. olie
              • 200 g. cherrytomater


              Persille dressing

              • 2 dl persille
              • 2 dl cremefraiche, 18 %
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 2 store gryder
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 grydeske
              • 1 balje
              • 1 viskestykke
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl bønnerne, skær enderne af bønnerne, og smid dem ud. Skær bønnerne i 3 cm. lange stykker.
              4. Kom vand og salt i en stor gryde.
              5. Sæt gryden på kogepladen, læg låg på og tænd for kogepladen. Bring vandet i kog.
              6. Klik på filmen for at se hvordan du koger pasta. Hæld pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, skal du komme de grønne bønner i gryden.
              7. Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.
              8. Stil et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet, pastaen og bønnerne ned i dørslaget.
              9. Skyl pastaen og bønnerne med koldt vand.
              10. Klik på filmen for at se hvordan du hakker hvidløg Pil og hak hvidløget.
              11. Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs.
              12. Skrab kernerne ud, og skær de hvide sidevægge ud.
              13. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 cm. tern.
              14. Tag et rent skærebræt til kylling.
              15. Skær kyllingebrysterne i stykker på 2 x 2 cm. Vask fingre, når du har rørt ved råt kød.
              16. Hæld olie i en gryde og varm den op.
              17. Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter til de er gyldne og gennemstegte. Rør rundt i gryden.
              18. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
              19. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
              20. Persilledressing: Kom koldt vand i en balje.
              21. Klik på filen og se hvordan du skyller persille Kom persillen i baljen med det kolde vand. Skyl godt, og dup persillen tør med et rent viskestykke.
              22. Hak persillen fint.
              23. Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
            • Trin 2 af 2

              Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.

              • 2 dl cremefraiche, 18 %
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2651 kJ / 631 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 40 %
                • Fedt: 36 %
                • Heraf mættet fedt 8,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 22

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 22

                Mål alle ingredienserne af.

                • 300 g. grønne bønner
                • 3 l vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 450 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 750 g. kyllingebryst
                • 4 ½ spsk. olie
                • 300 g. cherrytomater
                • 3 dl persille
                • 3 dl cremefraiche, 18 %
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber

                 

              • Trin 3 af 22

                Skyl bønnerne, skær enderne af bønnerne, og smid dem ud. Skær bønnerne i 3 cm. lange stykker.

                • 300 g. grønne bønner
              • Trin 4 af 22

                Kom vand og salt i en stor gryde.

                • 3 l vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 22

                Sæt gryden på kogepladen, læg låg på og tænd for kogepladen. Bring vandet i kog.

              • Trin 6 af 22

                Klik på filmen for at se hvordan du koger pasta. Hæld pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, skal du komme de grønne bønner i gryden.

                • 450 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
              • Trin 7 af 22

                Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.

              • Trin 8 af 22

                Stil et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet, pastaen og bønnerne ned i dørslaget.

              • Trin 9 af 22

                Skyl pastaen og bønnerne med koldt vand.

              • Trin 10 af 22

                Klik på filmen for at se hvordan du hakker hvidløg Pil og hak hvidløgene.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 11 af 22

                Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne, og skær dem over på langs.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 12 af 22

                Skrab kernerne ud, og skær de hvide sidevægge ud.

              • Trin 13 af 22

                Skær peberfrugten ud i 2 x 2 cm. tern.

              • Trin 14 af 22

                Tag et rent skærebræt til kylling.

              • Trin 15 af 22

                Skær kyllingebrysterne i stykker på 2 x 2 cm. Vask fingre, når du har rørt ved råt kød.

                • 750 g. kyllingebryst
              • Trin 16 af 22

                Hæld olie i en gryde og varm den op.

                • 4 ½ spsk. olie
              • Trin 17 af 22

                Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter til de er gyldne og gennemstegte. Rør rundt i gryden.

              • Trin 18 af 22

                Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

              • Trin 19 af 22

                Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

                • 300 g. cherrytomater
              • Trin 20 af 22

                Persilledressing: Kom koldt vand i en balje.

              • Trin 21 af 22

                Klik på filen og se hvordan du skyller persille Kom persillen i baljen med det kolde vand. Skyl godt, og dup persillen tør med et rent viskestykke.

                • 3 dl persille
              • Trin 22 af 22

                Hak persillen fint.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser:

                  Pastasalat

                  • 200 g. grønne bønner
                  • 2 l vand
                  • 1 tsk. salt
                  • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
                  • 1 fed hvidløg
                  • 1 rød peberfrugt
                  • 500 g. kyllingebryst
                  • 3 spsk. olie
                  • 200 g. cherrytomater


                  Persille dressing

                  • 2 dl persille
                  • 2 dl cremefraiche, 18 %
                  • 1 knivspids salt
                  • 1 knivspids peber

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 2 store gryder
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 grydeske
                  • 1 balje
                  • 1 viskestykke
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl bønnerne, skær enderne af bønnerne, og smid dem ud. Skær bønnerne i 3 cm. lange stykker.
                  4. Kom vand og salt i en stor gryde.
                  5. Sæt gryden på kogepladen, læg låg på og tænd for kogepladen. Bring vandet i kog.
                  6. Klik på filmen for at se hvordan du koger pasta. Hæld pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, skal du komme de grønne bønner i gryden.
                  7. Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.
                  8. Stil et dørslag i køkkenvasken. Hæld kogevandet, pastaen og bønnerne ned i dørslaget.
                  9. Skyl pastaen og bønnerne med koldt vand.
                  10. Klik på filmen for at se hvordan du hakker hvidløg Pil og hak hvidløgene.
                  11. Klik på filmen for at se hvordan du ordner peberfrugt. Skyl peberfrugterne, og skær dem over på langs.
                  12. Skrab kernerne ud, og skær de hvide sidevægge ud.
                  13. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 cm. tern.
                  14. Tag et rent skærebræt til kylling.
                  15. Skær kyllingebrysterne i stykker på 2 x 2 cm. Vask fingre, når du har rørt ved råt kød.
                  16. Hæld olie i en gryde og varm den op.
                  17. Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter til de er gyldne og gennemstegte. Rør rundt i gryden.
                  18. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
                  19. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
                  20. Persilledressing: Kom koldt vand i en balje.
                  21. Klik på filen og se hvordan du skyller persille Kom persillen i baljen med det kolde vand. Skyl godt, og dup persillen tør med et rent viskestykke.
                  22. Hak persillen fint.
                  23. Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.
                • Trin 2 af 2

                  Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber.

                  • 3 dl cremefraiche, 18 %
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber