Pastasalat med kylling og persilledressing

Pastasalat med kylling og persilledressing

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2651 kJ / 631 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 40 %
        • Fedt: 36 %
        • Heraf mættet fedt 8,1 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        Pastasalat:

        • 200 g. grønne bønner
        • 2 l vand
        • 1 tsk. salt
        • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
        • 1 fed hvidløg
        • 1 rød peberfrugt
        • 500 g. kyllingebryst
        • 3 spsk. olie
        • 200 g. cherrytomater

        Persille-dressing:

        • 2 dl. persille
        • 2 dl. cremefraiche, 18 %
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 18

        Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.

        • 100 g. grønne bønner
      • Trin 4 af 18

        Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

        • 1 l vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 18

        Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.

        • 150 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
      • Trin 6 af 18

        Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.

      • Trin 7 af 18

        Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.

      • Trin 8 af 18

        Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 9 af 18

        Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 10 af 18

        Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.

      • Trin 11 af 18

        Tag et rent skærebræt til kyllingen. Skær kyllingebryst i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

        • 250 g. kyllingebryst
      • Trin 12 af 18

        Hæld olie i en gryde og varm den op.

        • 1 ½ spsk. olie
      • Trin 13 af 18

        Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.

      • Trin 14 af 18

        Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

      • Trin 15 af 18

        Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

        • 100 g. cherrytomater
      • Trin 16 af 18

        Persille-dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille
      • Trin 17 af 18

        Hak persillen fint.

      • Trin 18 af 18

        Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 dl. cremefraiche, 18 %
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pastasalat:

          • 200 g. grønne bønner
          • 2 l vand
          • 1 tsk. salt
          • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
          • 1 fed hvidløg
          • 1 rød peberfrugt
          • 500 g. kyllingebryst
          • 3 spsk. olie
          • 200 g. cherrytomater

          Persille-dressing:

          • 2 dl. persille
          • 2 dl. cremefraiche, 18 %
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 køkkenvægt
          • 2 skærebrædder
          • 2 store skarpe knive
          • 2 store gryder
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 grydeske
          • 1 balje
          • 1 viskestykke
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
          4. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
          5. Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.
          6. Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.
          7. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.
          8. Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          9. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.
          10. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.
          11. Tag et rent skærebræt til kyllingen. Skær kyllingebryst i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
          12. Hæld olie i en gryde og varm den op.
          13. Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.
          14. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
          15. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
          16. Persille-dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          17. Hak persillen fint.
          18. Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2651 kJ / 631 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 40 %
            • Fedt: 36 %
            • Heraf mættet fedt 8,1 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            Pastasalat:

            • 200 g. grønne bønner
            • 2 l vand
            • 1 tsk. salt
            • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
            • 1 fed hvidløg
            • 1 rød peberfrugt
            • 500 g. kyllingebryst
            • 3 spsk. olie
            • 200 g. cherrytomater

            Persille-dressing:

            • 2 dl. persille
            • 2 dl. cremefraiche, 18 %
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 18

            Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.

            • 200 g. grønne bønner
          • Trin 4 af 18

            Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

            • 2 l vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 18

            Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.

            • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
          • Trin 6 af 18

            Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.

          • Trin 7 af 18

            Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.

          • Trin 8 af 18

            Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 9 af 18

            Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 10 af 18

            Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.

          • Trin 11 af 18

            Tag et rent skærebræt til kyllingen. Skær kyllingebryst i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

            • 500 g. kyllingebryst
          • Trin 12 af 18

            Hæld olie i en gryde og varm den op.

            • 3 spsk. olie
          • Trin 13 af 18

            Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.

          • Trin 14 af 18

            Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

          • Trin 15 af 18

            Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

            • 200 g. cherrytomater
          • Trin 16 af 18

            Persille-dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 dl persille
          • Trin 17 af 18

            Hak persillen fint.

          • Trin 18 af 18

            Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 2 dl. cremefraiche, 18 %
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pastasalat:

              • 200 g. grønne bønner
              • 2 l vand
              • 1 tsk. salt
              • 300 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
              • 1 fed hvidløg
              • 1 rød peberfrugt
              • 500 g. kyllingebryst
              • 3 spsk. olie
              • 200 g. cherrytomater

              Persille-dressing:

              • 2 dl. persille
              • 2 dl. cremefraiche, 18 %
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 køkkenvægt
              • 2 skærebrædder
              • 2 store skarpe knive
              • 2 store gryder
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 grydeske
              • 1 balje
              • 1 viskestykke
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
              4. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
              5. Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.
              6. Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.
              7. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.
              8. Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              9. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.
              10. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.
              11. Tag et rent skærebræt til kyllingen. Skær kyllingebryst i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
              12. Hæld olie i en gryde og varm den op.
              13. Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.
              14. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
              15. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
              16. Persille-dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              17. Hak persillen fint.
              18. Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2651 kJ / 631 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 40 %
                • Fedt: 36 %
                • Heraf mættet fedt 8,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                Pastasalat:

                • 300 g. grønne bønner
                • 3 l vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 450 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 750 g. kyllingebryst
                • 4 ½ spsk. olie
                • 300 g. cherrytomater

                Persille-dressing:

                • 3 dl. persille
                • 3 dl. cremefraiche, 18 %
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 18

                Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.

                • 300 g. grønne bønner
              • Trin 4 af 18

                Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

                • 3 l vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 18

                Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.

                • 450 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
              • Trin 6 af 18

                Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.

              • Trin 7 af 18

                Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.

              • Trin 8 af 18

                Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 9 af 18

                Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 10 af 18

                Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.

              • Trin 11 af 18

                Tag et rent skærebræt til kyllingen. Skær kyllingebryst i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

                • 750 g. kyllingebryst
              • Trin 12 af 18

                Hæld olie i en gryde og varm den op.

                • 4 ½ spsk. olie
              • Trin 13 af 18

                Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.

              • Trin 14 af 18

                Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

              • Trin 15 af 18

                Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

                • 300 g. cherrytomater
              • Trin 16 af 18

                Persille-dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 dl. persille
              • Trin 17 af 18

                Hak persillen fint.

              • Trin 18 af 18

                Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 3 dl. cremefraiche, 18 %
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne lækre pastasalat med kylling er både god som aftensmad og som madpakke. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pastasalat:

                  • 300 g. grønne bønner
                  • 3 l vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 450 g. pasta, f.eks. penne, gerne fuldkorn
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 750 g. kyllingebryst
                  • 4 ½ spsk. olie
                  • 300 g. cherrytomater

                  Persille-dressing:

                  • 3 dl. persille
                  • 3 dl. cremefraiche, 18 %
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 skærebrædder
                  • 2 store skarpe knive
                  • 2 store gryder
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 grydeske
                  • 1 balje
                  • 1 viskestykke
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
                  4. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
                  5. Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 5 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden. Klik på metodevideoen og se, hvordan du koger pasta.
                  6. Kom de grønne bønner ned i gryden med pasta, og kog i 5 minutter.
                  7. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.
                  8. Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  9. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.
                  10. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.
                  11. Tag et rent skærebræt til kyllingen. Skær kyllingebryst i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
                  12. Hæld olie i en gryde og varm den op.
                  13. Kom kyllingestykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.
                  14. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
                  15. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
                  16. Persille-dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  17. Hak persillen fint.
                  18. Bland persille og cremefraiche i en skål. Smag dressingen til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.