Pastasalat med kylling

Pastasalat med kylling

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En nem pastasalat til madpakken.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2157 kJ / 516 kcal
        • Protein: 24 %
        • Kulhydrat: 43 %
        • Fedt: 33 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Pasta:

        • ½ l. vand
        • ½ tsk. salt
        • 150 g. fuldkornspastaskruer

        Fyld:

        • ½ squash
        • ½ fed hvidløg
        • ½ spsk. olie
        • 200 g. kyllingebryst
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 1 forårsløg

        Dressing:

        • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. vand
        • ½ tsk. honning
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 15

        Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

        • ½ l. vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 4 af 15

        Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.

        • 150 g. fuldkornspastaskruer
      • Trin 5 af 15

        Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.

      • Trin 6 af 15

        Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squash, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.

        • ½ squash
      • Trin 7 af 15

        Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 8 af 15

        Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 9 af 15

        Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.

      • Trin 10 af 15

        Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 200 g. kyllingebryst
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 15

        Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.

      • Trin 12 af 15

        Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.

      • Trin 13 af 15

        Vask forårsløget, og skær det i skiver. Kom dem op i skålen.

        • 1 forårsløg
      • Trin 14 af 15

        Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.

        • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
        • 1 spsk. olie
        • 1 spsk. vand
        • ½ tsk. honning
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 15 af 15

        Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En nem pastasalat til madpakken.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pasta:

          • ½ l. vand
          • ½ tsk. salt
          • 150 g. fuldkornspastaskruer

          Fyld:

          • ½ squash
          • ½ fed hvidløg
          • ½ spsk. olie
          • 200 g. kyllingebryst
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 forårsløg

          Dressing:

          • 1 ½ spsk. balsamicoeddike
          • 1 spsk. olie
          • 1 spsk. vand
          • ½ tsk. honning
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 teske
          • 1 stor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
          4. Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
          5. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
          6. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squash, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
          7. Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          8. Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
          9. Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
          10. Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          11. Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
          12. Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
          13. Vask forårsløget, og skær det i skiver. Kom dem op i skålen.
          14. Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
          15. Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En nem pastasalat til madpakken.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2157 kJ / 516 kcal
            • Protein: 24 %
            • Kulhydrat: 43 %
            • Fedt: 33 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Pasta:

            • 1 l. vand
            • 1 tsk. salt
            • 300 g. fuldkornspastaskruer

            Fyld:

            • 1 squash
            • 1 fed hvidløg
            • 1 spsk. olie
            • 400 g. kyllingebryst
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 2 forårsløg

            Dressing:

            • 3 spsk. balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. vand
            • 1 tsk. honning
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 15

            Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

            • 1 l. vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 4 af 15

            Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.

            • 300 g. fuldkornspastaskruer
          • Trin 5 af 15

            Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.

          • Trin 6 af 15

            Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.

            • 1 squash
          • Trin 7 af 15

            Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 8 af 15

            Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 9 af 15

            Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.

          • Trin 10 af 15

            Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 400 g. kyllingebryst
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 15

            Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.

          • Trin 12 af 15

            Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.

          • Trin 13 af 15

            Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.

            • 2 forårsløg
          • Trin 14 af 15

            Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.

            • 3 spsk. balsamicoeddike
            • 2 spsk. olie
            • 2 spsk. vand
            • 1 tsk. honning
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 15 af 15

            Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En nem pastasalat til madpakken.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pasta:

              • 1 l. vand
              • 1 tsk. salt
              • 300 g. fuldkornspastaskruer
              • Fyld:
              • 1 squash
              • 1 fed hvidløg
              • 1 spsk. olie
              • 400 g. kyllingebryst
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 2 forårsløg

              Dressing:

              • 3 spsk. balsamicoeddike
              • 2 spsk. olie
              • 2 spsk. vand
              • 1 tsk. honning
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 teske
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • 1 lille skål
              • 1 gaffel

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
              4. Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
              5. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
              6. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
              7. Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              8. Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
              9. Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
              10. Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              11. Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
              12. Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
              13. Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.
              14. Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
              15. Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En nem pastasalat til madpakken.
                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2157 kJ / 516 kcal
                • Protein: 24 %
                • Kulhydrat: 43 %
                • Fedt: 33 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Pasta:

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 450 g. fuldkornspastaskruer

                Fyld:

                • 1 ½ squash
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ spsk. olie
                • 600 g. kyllingebryst
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 3 forårsløg

                Dressing:

                • 4 ½ spsk. balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. vand
                • 1 ½ tsk. honning
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 15

                Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 4 af 15

                Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.

                • 450 g. fuldkornspastaskruer
              • Trin 5 af 15

                Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.

              • Trin 6 af 15

                Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.

                • 1 ½ squash
              • Trin 7 af 15

                Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 8 af 15

                Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 15

                Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.

              • Trin 10 af 15

                Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 600 g. kyllingebryst
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 11 af 15

                Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.

              • Trin 12 af 15

                Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.

              • Trin 13 af 15

                Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.

                • 3 forårsløg
              • Trin 14 af 15

                Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.

                • 4 ½ spsk. balsamicoeddike
                • 3 spsk. olie
                • 3 spsk. vand
                • 1 ½ tsk. honning
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 15 af 15

                Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En nem pastasalat til madpakken.
                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pasta:

                  • 1 ½ l. vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 450 g. fuldkornspastaskruer

                  Fyld:

                  • 1 ½ squash
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 600 g. kyllingebryst
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 3 forårsløg

                  Dressing:

                  • 4 ½ spsk. balsamicoeddike
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 spsk. vand
                  • 1 ½ tsk. honning
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 teske
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • 1 lille skål
                  • 1 gaffel

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
                  4. Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
                  5. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
                  6. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
                  7. Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  8. Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
                  9. Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
                  10. Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  11. Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
                  12. Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
                  13. Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.
                  14. Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
                  15. Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.