Pastasalat med kylling
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En nem pastasalat til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2157 kJ / 516 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 33 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pasta:
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- 150 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- 1 squash
- 1 fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 200 g. kyllingebryst
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 forårsløg
Dressing:
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Pasta:
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- 150 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- ½ squash
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 200 g. kyllingebryst
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 forårsløg
Dressing:
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 3 af 15
Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 4 af 15
Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- 150 g. fuldkornspastaskruer
- Trin 5 af 15
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
- Trin 6 af 15
Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squash, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
- ½ squash
- Trin 7 af 15
Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- ½ fed hvidløg
- Trin 8 af 15
Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
- ½ spsk. olie
- Trin 9 af 15
Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
- Trin 10 af 15
Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 200 g. kyllingebryst
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 11 af 15
Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
- Trin 12 af 15
Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
- Trin 13 af 15
Vask forårsløget, og skær det i skiver. Kom dem op i skålen.
- 1 forårsløg
- Trin 14 af 15
Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 15 af 15
Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En nem pastasalat til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
Pasta:
- ½ l. vand
- ½ tsk. salt
- 150 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- ½ squash
- ½ fed hvidløg
- ½ spsk. olie
- 200 g. kyllingebryst
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- 1 forårsløg
Dressing:
- 1 ½ spsk. balsamicoeddike
- 1 spsk. olie
- 1 spsk. vand
- ½ tsk. honning
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 lille skål
- 1 gaffel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
- Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squash, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
- Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
- Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
- Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
- Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
- Vask forårsløget, og skær det i skiver. Kom dem op i skålen.
- Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
- Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En nem pastasalat til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2157 kJ / 516 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 33 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pasta:
- 1 l. vand
- 1 tsk. salt
- 300 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- 1 squash
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 400 g. kyllingebryst
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 forårsløg
Dressing:
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 lille skål
- 1 gaffel
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Pasta:
- 1 l. vand
- 1 tsk. salt
- 300 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- 1 squash
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 400 g. kyllingebryst
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 forårsløg
Dressing:
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 15
Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
- 1 l. vand
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 15
Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- 300 g. fuldkornspastaskruer
- Trin 5 af 15
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
- Trin 6 af 15
Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
- 1 squash
- Trin 7 af 15
Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 8 af 15
Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
- 1 spsk. olie
- Trin 9 af 15
Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
- Trin 10 af 15
Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 400 g. kyllingebryst
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 11 af 15
Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
- Trin 12 af 15
Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
- Trin 13 af 15
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.
- 2 forårsløg
- Trin 14 af 15
Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 15 af 15
Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En nem pastasalat til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
Pasta:
- 1 l. vand
- 1 tsk. salt
- 300 g. fuldkornspastaskruer
- Fyld:
- 1 squash
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 400 g. kyllingebryst
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 2 forårsløg
Dressing:
- 3 spsk. balsamicoeddike
- 2 spsk. olie
- 2 spsk. vand
- 1 tsk. honning
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 lille skål
- 1 gaffel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
- Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
- Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
- Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
- Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
- Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
- Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.
- Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
- Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En nem pastasalat til madpakken.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2157 kJ / 516 kcal
- Protein: 24 %
- Kulhydrat: 43 %
- Fedt: 33 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Pasta:
- 1 ½ l. vand
- 1 ½ tsk. salt
- 450 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- 1 ½ squash
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 600 g. kyllingebryst
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 forårsløg
Dressing:
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 lille skål
- 1 gaffel
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Pasta:
- 1 ½ l. vand
- 1 ½ tsk. salt
- 450 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- 1 ½ squash
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 600 g. kyllingebryst
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 forårsløg
Dressing:
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 3 af 15
Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
- 1 ½ l. vand
- 1 ½ tsk. salt
- Trin 4 af 15
Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- 450 g. fuldkornspastaskruer
- Trin 5 af 15
Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
- Trin 6 af 15
Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
- 1 ½ squash
- Trin 7 af 15
Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 8 af 15
Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 9 af 15
Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
- Trin 10 af 15
Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 600 g. kyllingebryst
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 11 af 15
Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
- Trin 12 af 15
Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
- Trin 13 af 15
Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.
- 3 forårsløg
- Trin 14 af 15
Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- Trin 15 af 15
Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En nem pastasalat til madpakken.
Du skal bruge
Ingredienser
Pasta:
- 1 ½ l. vand
- 1 ½ tsk. salt
- 450 g. fuldkornspastaskruer
Fyld:
- 1 ½ squash
- 1 ½ fed hvidløg
- 1 ½ spsk. olie
- 600 g. kyllingebryst
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
- 3 forårsløg
Dressing:
- 4 ½ spsk. balsamicoeddike
- 3 spsk. olie
- 3 spsk. vand
- 1 ½ tsk. honning
- ¾ tsk. salt
- 1 ½ knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 teske
- 1 stor gryde
- 1 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 spatel
- 1 lille skål
- 1 gaffel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
- Kom pastaskruer i det kogende vand, og kog dem efter anvisningen på pakken.
- Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pastaskruerne ned i dørslaget. Hæld koldt vand over, og lad dem dryppe af. Kom pastaen op i en stor skål.
- Tag et skærebræt og en skarp kniv. Vask squashen, og skær den over på langs. Skær de to halvdele i tynde skiver.
- Pil, og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Tag en stegepande og en spatel. Kom olie på, og varm den op til middel varme. Kom squash og hvidløg på stegepanden, og steg i cirka 2 minutter. Rør rundt undervejs.
- Kom squash og hvidløg op i skålen med pasta.
- Kom olie på stegepanden igen, og læg kyllingebrystfileterne på stegepanden. Krydr med salt og peber. Brun kyllingen på begge sider. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Steg kyllingen færdig i 15-20 minutter. Husk at vende dem en gang imellem.
- Skær den stegte kylling i tynde skiver, og kom dem op i skålen med pasta.
- Vask forårsløgene, og skær dem i skiver. Kom dem op i skålen.
- Dressing: Tag en lille skål og en gaffel. Kom olie, eddike, sennep, honning, salt og peber i skålen, og pisk det sammen med gaflen. Smag til med honning, sennep, salt eller peber.
- Hæld dressingen over pastasalaten, og rør forsigtigt salaten sammen.
-