Pastasalat med kalkun

Pastasalat med kalkun

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Her har du en lækker pastasalat, der er perfekt til madpakken!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2627 kJ / 624 kcal
        • Protein: 23 %
        • Kulhydrat: 38 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        • 100 g. grønne bønner
        • 1 l. vand
        • ½ tsk. salt
        • 150 g. pasta, gerne fuldkorn
        • ½ fed hvidløg
        • ½ rød peberfrugt
        • 250 g. kalkunbryst
        • 1 spsk. olie
        • 7 g. smør
        • 100 g. cherrytomater
        • ½ bundt persille
        • 1 dl. cremefraiche 18 %
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 18

        Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.

        • 100 g. grønne bønner
      • Trin 4 af 18

        Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

        • 1 l. vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 18

        Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 4 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden.

        • 150 g pasta, gerne fuldkorn
      • Trin 6 af 18

        Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.

      • Trin 7 af 18

        Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 8 af 18

        Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 9 af 18

        Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.

      • Trin 10 af 18

        Tag et rent skærebræt til kalkunbrystet. Skær kalkunbrystet i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

        • 250 g. kalkunbryst
      • Trin 11 af 18

        Hæld olie og smør i en gryde, og varm det godt op.

        • 1 spsk. olie
        • 7 ½ g. smør
      • Trin 12 af 18

        Kom kalkunstykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.

      • Trin 13 af 18

        Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

      • Trin 14 af 18

        Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

        • 100 g. cherrytomater
      • Trin 15 af 18

        Dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ bundt persille
      • Trin 16 af 18

        Kom persille og cremefraiche i en blender. Blend i cirka 1 minut, til persillen er finthakket.

        • 1 dl. cremefraiche 18 %
      • Trin 17 af 18

        Kom dressingen i en skål, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ knivspids peber
        • ½ knivspids salt
      • Trin 18 af 18

        Vend dressingen med pastaen og de grønne bønner, og pynt med cherrytomater.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her har du en lækker pastasalat, der er perfekt til madpakken!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pastasalat:

          • 100 g. grønne bønner
          • 1 l vand
          • ½ tsk. salt
          • 150 g. pasta, gerne fuldkorn
          • ½ fed hvidløg
          • ½ rød peberfrugt
          • 250 g. kalkunbryst
          • 1 spsk. olie
          • 7 g. smør
          • 100 g. cherrytomater

          Dressing:

          • ½ bundt persille
          • 1 dl cremefraiche, 18%
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids pener

           

          Køkkenredskaber

          • 1 si
          • 2 store gryder
          • 2 spiseskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 skærebrædder
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 mellem skåle
          • 1 viskestykke
          • 1 blender/foodprocessor

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
          4. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
          5. Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 4 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden.
          6. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.
          7. Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          8. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.
          9. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.
          10. Tag et rent skærebræt til kalkunbrystet. Skær kalkunbrystet i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
          11. Hæld olie og smør i en gryde, og varm det godt op.
          12. Kom kalkunstykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.
          13. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
          14. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
          15. Dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          16. Kom persille og cremefraiche i en blender. Blend i cirka 1 minut, til persillen er finthakket.
          17. Kom dressingen i en skål, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          18. Vend dressingen med pastaen og de grønne bønner, og pynt med cherrytomater.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Her har du en lækker pastasalat, der er perfekt til madpakken! 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2627 kJ / 624 kcal
            • Protein: 23 %
            • Kulhydrat: 38 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 18

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 18

            Find alle ingredienserne frem.

            • 200 g. grønne bønner
            • 2 l. vand
            • 1 tsk. salt
            • 300 g. pasta, gerne fuldkorn
            • 1 fed hvidløg
            • 1 rød peberfrugt
            • 500 g. kalkunbryst
            • 2 spsk. olie
            • 15 g. smør
            • 200 g. cherrytomater
            • 1 bundt persille
            • 2 dl. cremefraiche 18 %
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 18

            Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.

            • 200 g. grønne bønner
          • Trin 4 af 18

            Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

            • 2 l. vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 18

            Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 4 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden.

            • 300 g pasta, gerne fuldkorn
          • Trin 6 af 18

            Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.

          • Trin 7 af 18

            Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 8 af 18

            Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 9 af 18

            Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.

          • Trin 10 af 18

            Tag et rent skærebræt til kalkunbrystet. Skær kalkunbrystet i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

            • 500 g. kalkunbryst
          • Trin 11 af 18

            Hæld olie og smør i en gryde, og varm det godt op.

            • 2 spsk. olie
            • 15 g. smør
          • Trin 12 af 18

            Kom kalkunstykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.

          • Trin 13 af 18

            Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

          • Trin 14 af 18

            Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

            • 200 g. cherrytomater
          • Trin 15 af 18

            Dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt persille
          • Trin 16 af 18

            Kom persille og cremefraiche i en blender. Blend i cirka 1 minut, til persillen er finthakket.

            • 2 dl. cremefraiche 18 %
          • Trin 17 af 18

            Kom dressingen i en skål, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 knivspids peber
            • 1 knivspids salt
          • Trin 18 af 18

            Vend dressingen med pastaen og de grønne bønner, og pynt med cherrytomater.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her har du en lækker pastasalat, der er perfekt til madpakken! 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pastasalat:

              • 200 g. grønne bønner
              • 2 l vand
              • 1 tsk. salt
              • 300 g. pasta, gerne fuldkorn
              • 1 fed hvidløg
              • 1 rød peberfrugt
              • 500 g. kalkunbryst
              • 2 spsk. olie
              • 15 g. smør
              • 200 g. cherrytomater

              Dressing:

              • 1 bundt persille
              • 2 dl cremefraiche, 18%
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids pener

               

              Køkkenredskaber

              • 1 si
              • 2 store gryder
              • 2 spiseskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 skærebrædder
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 mellem skåle
              • 1 viskestykke
              • 1 blender/foodprocessor

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
              4. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
              5. Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 4 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden.
              6. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.
              7. Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              8. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.
              9. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.
              10. Tag et rent skærebræt til kalkunbrystet. Skær kalkunbrystet i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
              11. Hæld olie og smør i en gryde, og varm det godt op.
              12. Kom kalkunstykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.
              13. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
              14. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
              15. Dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              16. Kom persille og cremefraiche i en blender. Blend i cirka 1 minut, til persillen er finthakket.
              17. Kom dressingen i en skål, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              18. Vend dressingen med pastaen og de grønne bønner, og pynt med cherrytomater.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Her har du en lækker pastasalat, der er perfekt til madpakken!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2627 kJ / 624 kcal
                • Protein: 23 %
                • Kulhydrat: 38 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 18

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 18

                Find alle ingredienserne frem.

                • 300 g. grønne bønner
                • 3 l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 450 g. pasta, gerne fuldkorn
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 750 g. kalkunbryst
                • 3 spsk. olie
                • 20 g. smør
                • 300 g. cherrytomater
                • 1 ½ bundt persille
                • 3 dl. cremefraiche 18 %
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 3 af 18

                Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.

                • 300 g. grønne bønner
              • Trin 4 af 18

                Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.

                • 3 l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 5 af 18

                Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 4 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden.

                • 450 g pasta, gerne fuldkorn
              • Trin 6 af 18

                Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.

              • Trin 7 af 18

                Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1½ fed hvidløg
              • Trin 8 af 18

                Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.

                • 1½ rød peberfrugt
              • Trin 9 af 18

                Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.

              • Trin 10 af 18

                Tag et rent skærebræt til kalkunbrystet. Skær kalkunbrystet i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.

                • 750 g. kalkunbryst
              • Trin 11 af 18

                Hæld olie og smør i en gryde, og varm det godt op.

                • 3 spsk. olie
                • 20 g. smør
              • Trin 12 af 18

                Kom kalkunstykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.

              • Trin 13 af 18

                Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.

              • Trin 14 af 18

                Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.

                • 300 g. cherrytomater
              • Trin 15 af 18

                Dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1½ bundt persille
              • Trin 16 af 18

                Kom persille og cremefraiche i en blender. Blend i cirka 1 minut, til persillen er finthakket.

                • 3 dl. cremefraiche 18 %
              • Trin 17 af 18

                Kom dressingen i en skål, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1½ knivspids peber
                • 1½ knivspids salt
              • Trin 18 af 18

                Vend dressingen med pastaen og de grønne bønner, og pynt med cherrytomater.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her har du en lækker pastasalat, der er perfekt til madpakken!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pastasalat:

                  • 300 g. grønne bønner
                  • 3 l vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 450 g. pasta, gerne fuldkorn
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 650 g. kalkunbryst
                  • 3 spsk. olie
                  • 20 g. smør
                  • 300 g. cherrytomater

                  Dressing:

                  • 1 ½ bundt persille
                  • 3 dl cremefraiche, 18%
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids pener

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 si
                  • 2 store gryder
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 skærebrædder
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 mellem skåle
                  • 1 viskestykke
                  • 1 blender/foodprocessor

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pastasalat: Skyl bønnerne, og skær dem i 3 centimeter lange stykker.
                  4. Hæld vand og salt i en stor gryde, og læg låg på. Bring vandet i kog.
                  5. Kom pastaen i det kogende vand, og kog pastaen efter anvisningen på pakken. 4 minutter før pastaen er kogt færdig, kommer du de grønne bønner i gryden.
                  6. Stil et dørslag ned i køkkenvasken. Hæld pasta og bønner ned i dørslaget. Hæld koldt vand over pastaen og bønnerne.
                  7. Pil og hak hvidløget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  8. Skyl peberfrugten, og skær den over på langs. Skrab kernerne og det hvide indeni peberfrugten væk. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller og skærer peberfrugt.
                  9. Skær peberfrugten ud i 2 x 2 centimeter tern.
                  10. Tag et rent skærebræt til kalkunbrystet. Skær kalkunbrystet i stykker på 2 x 2 centimer. Vask hænder, efter du har rørt ved råt kød.
                  11. Hæld olie og smør i en gryde, og varm det godt op.
                  12. Kom kalkunstykkerne i gryden, og steg dem i 10 minutter, til de er gyldne. Rør rundt i gryden imens.
                  13. Kom hvidløg og peberfrugt i gryden, og steg i 2 minutter.
                  14. Vask cherrytomaterne, og skær dem i kvarte.
                  15. Dressing: Kom koldt vand i en skål. Skyl persillen i vandet, og lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  16. Kom persille og cremefraiche i en blender. Blend i cirka 1 minut, til persillen er finthakket.
                  17. Kom dressingen i en skål, og smag til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  18. Vend dressingen med pastaen og de grønne bønner, og pynt med cherrytomater.