Pastasalat med chorizo

Pastasalat med chorizo

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2720 kJ / 651 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 39 %
        • Fedt: 46 %
        • Heraf mættet fedt: 6,7 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 15

        Mål alle ingredienserne af.

        • 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
        • 150 g. cherrytomater
        • 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
        • ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
        • 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
        • 1 ½ spsk. balsamico
        • 2 spsk. olie
        • ½ spsk. honning
        • ½ fed hvidløg
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
        • 4-5 blade basilikum
      • Trin 3 af 15

        Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.

      • Trin 4 af 15

        Når vandet koger, hælder du pastaen i. Kog pastaen som der står på pakken (cirka 7-12 minutter uden låg på gryden). Rør med en gaffel undervejs, for at undgå, at pastaerne klistrer sammen.

        • 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
      • Trin 5 af 15

        Hæld pastaen i et dørslag, når den er færdig. Hæld koldt vand over, så pastaen bliver kold. Hæld pastaen over i en stor skål.

      • Trin 6 af 15

        Skyl cherrytomaterne og babyspinat grundigt. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.

        • 150 g. cherrytomater
        • 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
      • Trin 7 af 15

        Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.

        • ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
      • Trin 8 af 15

        Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.

        • 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
      • Trin 9 af 15

        Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.

      • Trin 10 af 15

        Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.

        • 1 ½ spsk. balsamico
        • 2 spsk. olie
        • ½ spsk. honning
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber
      • Trin 11 af 15

        Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 12 af 15

        Kom låg på glasset, og ryst det kraftigt over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.

      • Trin 13 af 15

        Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?

      • Trin 14 af 15

        Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.

        • 4-5 blade basilikum
      • Trin 15 af 15

        Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
          • 150 g. cherrytomater
          • 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
          • ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
          • 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
          • 1 ½ spsk. balsamico
          • 2 spsk. olie
          • ½ spsk. honning
          • ½ fed hvidløg
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber
          • 4-5 blade basilikum

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 stor gryde
          • 1 gaffel
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stegepande
          • 1 syltetøgsglas eller lille bøtte med låg
          • 1 hvidløgspresser

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
          4. Når vandet koger, hælder du pastaen i. Kog pastaen som der står på pakken (cirka 7-12 minutter uden låg på gryden). Rør med en gaffel undervejs, for at undgå, at pastaerne klistrer sammen.
          5. Hæld pastaen i et dørslag, når den er færdig. Hæld koldt vand over, så pastaen bliver kold. Hæld pastaen over i en stor skål.
          6. Skyl cherrytomaterne og babyspinat grundigt. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
          7. Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
          8. Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
          9. Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.
          10. Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
          11. Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
          12. Kom låg på glasset, og ryst det kraftigt over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
          13. Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
          14. Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
          15. Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2720 kJ / 651 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 39 %
            • Fedt: 46 %
            • Heraf mættet fedt: 6,7 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 9

            Mål alle ingredienserne af.

            • 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
            • 200 g. cherrytomater
            • 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
            • 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
            • 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
            • 3 spsk. balsamico
            • 4 spsk. olie
            • 1 spsk. honning
            • 1 fed hvidløg
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • 8-10 blade basilikum
          • Trin 3 af 9

            Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.

          • Trin 4 af 9

            Når vandet koger, hælder du pastaen i. Kog pastaen som der står på pakken (cirka 7-12 minutter uden låg på gryden). Rør med en gaffel undervejs, for at undgå, at pastaerne klistrer sammen.

            • 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
          • Trin 5 af 9

            Hæld pastaen i et dørslag, når den er færdig. Hæld koldt vand over, så pastaen bliver kold. Hæld pastaen over i en stor skål.

          • Trin 6 af 9

            Skyl cherrytomaterne og babyspinat grundigt. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.

            • 200 g. cherrytomater
            • 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
          • Trin 7 af 9

            Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.

            • 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
          • Trin 8 af 9

            Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.

            • 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
          • Trin 9 af 9

            Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
              • 200 g. cherrytomater
              • 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
              • 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
              • 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
              • 3 spsk. balsamico
              • 4 spsk. olie
              • 1 spsk. honning
              • 1 fed hvidløg
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • 8-10 blade basilikum

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 stor gryde
              • 1 gaffel
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stegepande
              • 1 syltetøgsglas eller lille bøtte med låg
              • 1 hvidløgspresser

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
              4. Når vandet koger, hælder du pastaen i. Kog pastaen som der står på pakken (cirka 7-12 minutter uden låg på gryden). Rør med en gaffel undervejs, for at undgå, at pastaerne klistrer sammen.
              5. Hæld pastaen i et dørslag, når den er færdig. Hæld koldt vand over, så pastaen bliver kold. Hæld pastaen over i en stor skål.
              6. Skyl cherrytomaterne og babyspinat grundigt. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
              7. Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
              8. Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
              9. Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.
              10. Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
              11. Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
              12. Kom låg på glasset, og ryst det kraftigt over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
              13. Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
              14. Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
              15. Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
            • Trin 2 af 7

              Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.

              • 3 spsk. balsamico
              • 4 spsk. olie
              • 1 spsk. honning
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
            • Trin 3 af 7

              Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.

              • 1 fed hvidløg
            • Trin 4 af 7

              Kom låg på glasset, og ryst det kraftigt over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.

            • Trin 5 af 7

              Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?

            • Trin 6 af 7

              Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.

              • 8-10 blade basilikum
            • Trin 7 af 7

              Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.

          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2720 kJ / 651 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 39 %
                • Fedt: 46 %
                • Heraf mættet fedt: 6,7 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
                • 450 g. cherrytomater
                • 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
                • 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
                • 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
                • 4 ½ spsk. balsamico
                • 6 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. honning
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
                • 12-15 blade basilikum
              • Trin 3 af 14

                Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.

              • Trin 4 af 14

                Når vandet koger, hælder du pastaen i. Kog pastaen som der står på pakken (cirka 7-12 minutter uden låg på gryden). Rør med en gaffel undervejs, for at undgå, at pastaerne klistrer sammen.

                • 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
              • Trin 5 af 14

                Hæld pastaen i et dørslag, når den er færdig. Hæld koldt vand over, så pastaen bliver kold. Hæld pastaen over i en stor skål.

              • Trin 6 af 14

                Skyl cherrytomaterne og babyspinat grundigt. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.

                • 450 g. cherrytomater
                • 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
              • Trin 7 af 14

                Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.

                • 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
              • Trin 8 af 14

                Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.

                • 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
              • Trin 9 af 14

                Dressing: Kom balsamico, olie, honning salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller bøtte med låg.

                • 4 ½ spsk. balsamico
                • 6 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. honning
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 10 af 14

                Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 11 af 14

                Kom låg på glasset, og ryst det kraftigt over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.

              • Trin 12 af 14

                Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?

              • Trin 13 af 14

                Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.

                • 12-15 blade basilikum
              • Trin 14 af 14

                Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
                  • 450 g. cherrytomater
                  • 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
                  • 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
                  • 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
                  • 4 ½ spsk. balsamico
                  • 6 spsk. olie
                  • 1 ½ spsk. honning
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber
                  • 12-15 blade basilikum

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 stor gryde
                  • 1 gaffel
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stegepande
                  • 1 syltetøgsglas eller lille bøtte med låg
                  • 1 hvidløgspresser

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
                  4. Når vandet koger, hælder du pastaen i. Kog pastaen som der står på pakken (cirka 7-12 minutter uden låg på gryden). Rør med en gaffel undervejs, for at undgå, at pastaerne klistrer sammen.
                  5. Hæld pastaen i et dørslag, når den er færdig. Hæld koldt vand over, så pastaen bliver kold. Hæld pastaen over i en stor skål.
                  6. Skyl cherrytomaterne og babyspinat grundigt. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
                  7. Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
                  8. Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
                  9. Dressing: Kom balsamico, olie, honning salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller bøtte med låg.
                  10. Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
                  11. Kom låg på glasset, og ryst det kraftigt over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
                  12. Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
                  13. Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
                  14. Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
                  15. Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
                • Trin 2 af 2

                  Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.

                  • 4 ½ spsk. balsamico
                  • 6 spsk. olie
                  • 1 ½ spsk. honning
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber