Pastasalat med chorizo
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2720 kJ / 651 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 6,7 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 150 g. cherrytomater
- 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
- ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
- 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
- 1 ½ spsk. balsamico
- 2 spsk. olie
- ½ spsk. honning
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4-5 blade basilikum
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 melryster
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
- 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 150 g. cherrytomater
- 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
- ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
- 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
- 1 ½ spsk. balsamico
- 2 spsk. olie
- ½ spsk. honning
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4-5 blade basilikum
- Trin 3 af 15
Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
- Trin 4 af 15
Kog pastaen, som der står på pakken. Rør rundt med en gaffel undervejs, så du undgår, at pastaerne klistrer sammen.
- 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- Trin 5 af 15
Stil et dørslag i vasken. Hæld pastaen i dørslaget, skyl den i koldt vand. Lad pastaen dryppe as, og hæld den over i en stor skål.
- Trin 6 af 15
Skyl cherrytomaterne og babyspinaten. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
- 150 g. cherrytomater
- 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
- Trin 7 af 15
Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
- ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
- Trin 8 af 15
Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
- 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
- Trin 9 af 15
Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.
- Trin 10 af 15
Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i en meljævner. Du kan også bruge et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
- 1 ½ spsk. balsamico
- 2 spsk. olie
- ½ spsk. honning
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 11 af 15
Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
- ½ fed hvidløg
- Trin 12 af 15
Kom låg på, og ryst dressingen sammen over køkkenvasken. over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
- Trin 13 af 15
Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
- Trin 14 af 15
Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
- 4-5 blade basilikum
- Trin 15 af 15
Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 150 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 150 g. cherrytomater
- 1 ½ håndfulde babyspinat (ca. 50 g.)
- ½ kugle mozzarella (ca. 70 g.)
- 40 - 50 g. chorizopølse i skiver
- 1 ½ spsk. balsamico
- 2 spsk. olie
- ½ spsk. honning
- ½ fed hvidløg
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 4-5 blade basilikum
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 melryster
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
- Kog pastaen, som der står på pakken. Rør rundt med en gaffel undervejs, så du undgår, at pastaerne klistrer sammen.
- Stil et dørslag i vasken. Hæld pastaen i dørslaget, skyl den i koldt vand. Lad pastaen dryppe as, og hæld den over i en stor skål.
- Skyl cherrytomaterne og babyspinaten. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
- Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
- Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
- Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.
- Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i en meljævner. Du kan også bruge et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
- Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
- Kom låg på, og ryst dressingen sammen over køkkenvasken. over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
- Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
- Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
- Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2720 kJ / 651 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 6,7 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 200 g. cherrytomater
- 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
- 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
- 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
- 3 spsk. balsamico
- 4 spsk. olie
- 1 spsk. honning
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 8-10 blade basilikum
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 melryster
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
- 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 200 g. cherrytomater
- 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
- 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
- 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
- 3 spsk. balsamico
- 4 spsk. olie
- 1 spsk. honning
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 8-10 blade basilikum
- Trin 3 af 15
Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
- Trin 4 af 15
Kog pastaen, som der står på pakken. Rør rundt med en gaffel undervejs, så du undgår, at pastaerne klistrer sammen.
- 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- Trin 5 af 15
Stil et dørslag i vasken. Hæld pastaen i dørslaget, skyl den i koldt vand. Lad pastaen dryppe as, og hæld den over i en stor skål.
- Trin 6 af 15
Skyl cherrytomaterne og babyspinaten. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
- 200 g. cherrytomater
- 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
- Trin 7 af 15
Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
- 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
- Trin 8 af 15
Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
- 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
- Trin 9 af 15
Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.
- Trin 10 af 15
Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i en meljævner. Du kan også bruge et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
- 3 spsk. balsamico
- 4 spsk. olie
- 1 spsk. honning
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 11 af 15
Pil hvidløget, og pres det gennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
- 1 fed hvidløg
- Trin 12 af 15
Kom låg på, og ryst dressingen sammen over køkkenvasken. over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
- 1 fed hvidløg
- Trin 13 af 15
Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
- Trin 14 af 15
Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
- 8-10 blade basilikum
- Trin 15 af 15
Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 300 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 200 g. cherrytomater
- 3 håndfulde babyspinat (ca. 100 g.)
- 1 kugle mozzarella (ca. 125 g.)
- 80 - 100 g. chorizopølse i skiver
- 3 spsk. balsamico
- 4 spsk. olie
- 1 spsk. honning
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 8-10 blade basilikum
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 melryster
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
- Kog pastaen, som der står på pakken. Rør rundt med en gaffel undervejs, så du undgår, at pastaerne klistrer sammen.
- Stil et dørslag i vasken. Hæld pastaen i dørslaget, skyl den i koldt vand. Lad pastaen dryppe as, og hæld den over i en stor skål.
- Skyl cherrytomaterne og babyspinaten. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
- Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
- Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
- Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det giver nemlig god smag til salaten.
- Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i en meljævner. Du kan også bruge et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
- Pil hvidløget, og pres det gennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
- Kom låg på, og ryst dressingen sammen over køkkenvasken. over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
- Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
- Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
- Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2720 kJ / 651 kcal
- Protein: 15 %
- Kulhydrat: 39 %
- Fedt: 46 %
- Heraf mættet fedt: 6,7 g
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 450 g. cherrytomater
- 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
- 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
- 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
- 4 ½ spsk. balsamico
- 6 spsk. olie
- 1 ½ spsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 12-15 blade basilikum
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber:
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 melryster
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
- 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 450 g. cherrytomater
- 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
- 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
- 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
- 4 ½ spsk. balsamico
- 6 spsk. olie
- 1 ½ spsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 12-15 blade basilikum
- Trin 3 af 15
Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
- Trin 4 af 15
Kog pastaen, som der står på pakken. Rør rundt med en gaffel undervejs, så du undgår, at pastaerne klistrer sammen.
- 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- Trin 5 af 15
Stil et dørslag i vasken. Hæld pastaen i dørslaget, skyl den i koldt vand. Lad pastaen dryppe as, og hæld den over i en stor skål.
- Trin 6 af 15
Skyl cherrytomaterne og babyspinaten. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
- 450 g. cherrytomater
- 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
- Trin 7 af 15
Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
- 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
- Trin 8 af 15
Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
- 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
- Trin 9 af 15
Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det nemlig god smag til salaten.
- 120-150 g. chorizopølse i skiver
- Trin 10 af 15
Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
- 4 ½ spsk. balsamico
- 6 spsk. olie
- 1 ½ spsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 11 af 15
Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 12 af 15
Kom låg på, og ryst dressingen sammen over køkkenvasken. over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
- Trin 13 af 15
Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
- Trin 14 af 15
Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
- 12-15 blade basilikum
- Trin 15 af 15
Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
En pastasalat er super nem, og lækker at spise. Spis den som tilbehør til aftensmaden, og tag resterne med til frokost. Du kan variere en pastasalat på 1000 måder - kun din fantasi sætter grænser for ingredienserne.
Du skal bruge
Ingredienser
- 450 g. pastaskruer eller pasta i en anden form
- 450 g. cherrytomater
- 4 ½ håndfulde babyspinat (ca. 150 g.)
- 1 ½ kugle mozzarella (ca. 190 g.)
- 120 - 150 g. chorizopølse i skiver
- 4 ½ spsk. balsamico
- 6 spsk. olie
- 1 ½ spsk. honning
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 12-15 blade basilikum
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 stor gryde
- 1 gaffel
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 1 melryster
- 1 hvidløgspresser
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom vand i en stor gryde, og bring vandet i kog.
- Kog pastaen, som der står på pakken. Rør rundt med en gaffel undervejs, så du undgår, at pastaerne klistrer sammen.
- Stil et dørslag i vasken. Hæld pastaen i dørslaget, skyl den i koldt vand. Lad pastaen dryppe as, og hæld den over i en stor skål.
- Skyl cherrytomaterne og babyspinaten. Skær cherrytomaterne over i fire kvarte. Kom cherrytomater og babyspinat op til pastaen.
- Hæld vandet fra mozzarellaen, og skær den i små stykker. Kom dem op i salaten.
- Varm en stegepande op, og fordel chorizo-skiverne på den. Steg dem, til de er blevet gyldne og lidt sprøde. Vend dem undervejs med en gaffel.
- Kom chorizo-skiverne i salaten sammen med den væske, der er i stegepanden. Det nemlig god smag til salaten.
- Dressing: Kom balsamico, olie, honning, salt og peber i et lille, tomt syltetøjsglas eller en bøtte med låg.
- Pil hvidløget, og pres det igennem en hvidløgspresser. Kom det ned i dressingen.
- Kom låg på, og ryst dressingen sammen over køkkenvasken. over køkkenvasken. Åben og se, om dressingen er blevet tykkere.
- Smag din dressing til. Mangler der syre (balsamico), sødt (honning) eller salt og peber, eller er den lige tilpas?
- Hæld dressingen ud over salaten, og pynt med basilikumblade.
- Server, og spis den straks, eller brug pastasalaten som frokost i din madpakke.
-