Pasta med kylling

Pasta med kylling

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.

        Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2028 kJ / 483 kcal
        • Protein: 27 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 25 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Kylling:

        • ½ dåse kikærter
        • 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
        • 15 g. soltørrede tomater
        • ½ porre
        • ½ spsk. olie
        • 1 dåse hakkede tomater
        • ½ spsk. tomatpuré
        • 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian
        • ¼ tsk. salt
        • ¼ tsk. peber

        Pasta:

        • 1 l vand
        • 2 tsk. salt
        • 100 g. fuldkornspasta

        Drys:

        • Ca. 2 spsk. friskrevet parmesanost
      • Trin 3 af 15

        Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.

        • 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
      • Trin 4 af 15

        Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.

        • ½ dåse kikærter 
      • Trin 5 af 15

        Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.

        • 15 g. soltørrede tomater
      • Trin 6 af 15

        Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.

        • ½ porre
      • Trin 7 af 15

        Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 8 af 15

        Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.

        • 1 dåse hakkede tomater
        • ½ spsk. tomatpuré
      • Trin 9 af 15

        Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian

         

      • Trin 10 af 15

        Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.

        • ½ tsk. salt
        • ½ tsk. peber
      • Trin 11 af 15

        Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.

        • 1 l vand
        • 2 tsk. salt
      • Trin 12 af 15

        Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.

        • 100 g. fuldkornspasta
      • Trin 13 af 15

        Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.

      • Trin 14 af 15

        Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.

      • Trin 15 af 15

        Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!

        • 2 spsk. friskrevet parmesanost
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.

        Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kylling:

          • ½ dåse kikærter
          • 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
          • 15 g. soltørrede tomater
          • ½ porre
          • ½ spsk. olie
          • 1 dåse hakkede tomater
          • ½ spsk. tomatpuré
          • 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian
          • ¼ tsk. salt
          • ¼ tsk. peber

          Pasta:

          • 1 l vand
          • 2 tsk. salt
          • 100 g. fuldkornspasta

          Drys:

          • Ca. 2 spsk. friskrevet parmesanost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 målebæger
          • 1 dåseåbner
          • 1 si
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stegepande
          • 1 grydeske
          • 1 mellem gryde
          • 2 grydelåg
          • 1 dørslag
          • 1 ovnfast fad
          • 1 rivejern

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
          4. Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
          5. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
          6. Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
          7. Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
          8. Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
          9. Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
          11. Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
          12. Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
          13. Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
          14. Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
          15. Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.

            Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2028 kJ / 483 kcal
            • Protein: 27 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 25 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Kylling:

            • 1 dåse kikærter
            • 2 kyllingebryster eller ca. 300 g. kyllingefilet
            • 25 g. soltørrede tomater
            • 1 porre
            • 1 spsk. olie
            • 2 dåser hakkede tomater
            • 1 spsk. tomatpuré
            • 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber

            Pasta:

            • 2 l vand
            • 4 tsk. salt
            • 200 g. fuldkornspasta

            Drys:

            • Ca. 4 spsk. friskrevet parmesanost
          • Trin 3 af 15

            Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.

            • 2 stk. kyllingebryst eller ca. 300 g. kyllingefilet
          • Trin 4 af 15

            Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.

            • 1 dåse kikærter 
          • Trin 5 af 15

            Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.

            • 25 g. soltørrede tomater
          • Trin 6 af 15

            Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.

            • 1 porre

             

             

          • Trin 7 af 15

            Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.

            • 1 spsk. olie

             

          • Trin 8 af 15

            Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.

            • 2 dåser hakkede tomater
            • 1 spsk. tomatpuré
          • Trin 9 af 15

            Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian

             

          • Trin 10 af 15

            Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
          • Trin 11 af 15

            Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.

            • 2 l vand
            • 4 tsk. salt
          • Trin 12 af 15

            Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.

            • 2 l vand
            • 4 tsk. salt
            • 200 g. fuldkornspasta
          • Trin 13 af 15

            Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.

          • Trin 14 af 15

            Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.

          • Trin 15 af 15

            Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!

            • 4 spsk. friskrevet parmesanost
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.

            Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kylling:

              • 1 dåse kikærter
              • 2 kyllingebryster eller ca. 300 g. kyllingefilet
              • 25 g. soltørrede tomater
              • 1 porre
              • 1 spsk. olie
              • 2 dåser hakkede tomater
              • 1 spsk. tomatpuré
              • 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber

              Pasta:

              • 2 l vand
              • 4 tsk. salt
              • 200 g. fuldkornspasta

              Drys:

              • Ca. 4 spsk. friskrevet parmesanost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 målebæger
              • 1 dåseåbner
              • 1 si
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stegepande
              • 1 grydeske
              • 1 mellem gryde
              • 2 grydelåg
              • 1 dørslag
              • 1 ovnfast fad
              • 1 rivejern

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
              4. Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
              5. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
              6. Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
              7. Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
              8. Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
              9. Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
              11. Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
              12. Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
              13. Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
              14. Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
              15. Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.

                Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2028 kJ / 483 kcal
                • Protein: 27 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 25 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Kylling:

                • 1 ½ porre
                • 40 g. soltørrede tomater
                • 3 kyllingebryster eller ca. 450 g. kyllingefilet
                • 1 ½ dåse kikærter
                • 1 ½ spsk. rapsolie
                • 3 dåser hakkede tomater
                • 1 ½ spsk. tomatpuré
                • 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber

                Pasta:

                • 3 l vand
                • 2 spsk. salt
                • 300 g. fuldkornspasta

                Drys:

                • Ca. 6 spsk. friskrevet parmesanost
              • Trin 3 af 15

                Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.

                • 3 stk. kyllingebryst eller ca. 450 g. kyllingefilet
              • Trin 4 af 15

                Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.

                • 1 ½ dåse kikærter 
              • Trin 5 af 15

                Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.

                • 40 g. soltørrede tomater
              • Trin 6 af 15

                Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.

                • 1 ½ porre
              • Trin 7 af 15

                Hæld olie på en stegepande , og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.

                • 1 ½ spsk. olie

                 

              • Trin 8 af 15

                Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.

                • 3 dåser hakkede tomater
                • 1 ½ spsk. tomatpuré
              • Trin 9 af 15

                Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian

                 

              • Trin 10 af 15

                Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.

                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. peber
              • Trin 11 af 15

                Hæld vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.

                • 3 l vand
                • 2 spsk. salt
              • Trin 12 af 15

                Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.

                • 300 g. fuldkornspasta
              • Trin 13 af 15

                Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.

              • Trin 14 af 15

                Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.

              • Trin 15 af 15

                Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!

                • 6 spsk. friskrevet parmesanost
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.

                Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kylling:

                  • 1 ½ porre
                  • 40 g. soltørrede tomater
                  • 3 kyllingebryster eller ca. 450 g. kyllingefilet
                  • 1 ½ dåse kikærter
                  • 1 ½ spsk. rapsolie
                  • 3 dåser hakkede tomater
                  • 1 ½ spsk. tomatpuré
                  • 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. peber

                  Pasta:

                  • 3 l vand
                  • 2 spsk. salt
                  • 300 g. fuldkornspasta

                  Drys:

                  • Ca. 6 spsk. friskrevet parmesanost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 målebæger
                  • 1 dåseåbner
                  • 1 si
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 grydeske
                  • 1 stor gryde
                  • 2 grydelåg
                  • 1 dørslag
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
                  4. Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
                  5. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
                  6. Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
                  7. Hæld olie på en stegepande , og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
                  8. Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
                  9. Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
                  11. Hæld vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
                  12. Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
                  13. Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
                  14. Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
                  15. Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!