Pasta med kylling
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.
Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2028 kJ / 483 kcal
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ dåse kikærter
- 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
- 15 g. soltørrede tomater
- ½ porre
- ½ spsk. olie
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ spsk. tomatpuré
- 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Pasta
- 1 l vand
- 2 tsk. salt
- 100 g. fuldkornspasta
Drys
- Ca. 2 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 målebæger
- 1 dåseåbner
- 1 si
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 grydeske
- 1 mellem gryde
- 2 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 ovnfast fad
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Kylling:
- ½ dåse kikærter
- 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
- 15 g. soltørrede tomater
- ½ porre
- ½ spsk. olie
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ spsk. tomatpuré
- 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Pasta:
- 1 l vand
- 2 tsk. salt
- 100 g. fuldkornspasta
Drys:
- Ca. 2 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 3 af 15
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
- 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
- Trin 4 af 15
Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- ½ dåse kikærter
- Trin 5 af 15
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
- 15 g. soltørrede tomater
- Trin 6 af 15
Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- ½ porre
- Trin 7 af 15
Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
- ½ spsk. olie
- Trin 8 af 15
Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ spsk. tomatpuré
- Trin 9 af 15
Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian
- Trin 10 af 15
Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 11 af 15
Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
- 1 l vand
- 2 tsk. salt
- Trin 12 af 15
Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
- 100 g. fuldkornspasta
- Trin 13 af 15
Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
- Trin 14 af 15
Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
- Trin 15 af 15
Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
- 2 spsk. friskrevet parmesanost
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.
Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.
Du skal bruge
Ingredienser
Kylling:
- ½ dåse kikærter
- 1 kyllingebryst eller ca. 150 g. kyllingefilet
- 15 g. soltørrede tomater
- ½ porre
- ½ spsk. olie
- 1 dåse hakkede tomater
- ½ spsk. tomatpuré
- 1 tsk. tørret timian eller 2-3 kviste frisk timian
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Pasta:
- 1 l vand
- 2 tsk. salt
- 100 g. fuldkornspasta
Drys:
- Ca. 2 spsk. friskrevet parmesanost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 målebæger
- 1 dåseåbner
- 1 si
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 grydeske
- 1 mellem gryde
- 2 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 ovnfast fad
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
- Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
- Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
- Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
- Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
- Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
- Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
- Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.
Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2028 kJ / 483 kcal
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 dåse kikærter
- 2 kyllingebryster eller ca. 300 g. kyllingefilet
- 25 g. soltørrede tomater
- 1 porre
- 1 spsk. olie
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Pasta
- 2 l vand
- 4 tsk. salt
- 200 g. fuldkornspasta
Drys
- Ca. 4 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 målebæger
- 1 dåseåbner
- 1 si
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 grydeske
- 1 mellem gryde
- 2 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 ovnfast fad
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Kylling:
- 1 dåse kikærter
- 2 kyllingebryster eller ca. 300 g. kyllingefilet
- 25 g. soltørrede tomater
- 1 porre
- 1 spsk. olie
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Pasta:
- 2 l vand
- 4 tsk. salt
- 200 g. fuldkornspasta
Drys:
- Ca. 4 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 3 af 15
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
- 2 stk. kyllingebryst eller ca. 300 g. kyllingefilet
- Trin 4 af 15
Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- 1 dåse kikærter
- Trin 5 af 15
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
- 25 g. soltørrede tomater
- Trin 6 af 15
Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- 1 porre
- Trin 7 af 15
Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
- 1 spsk. olie
- Trin 8 af 15
Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 spsk. tomatpuré
- Trin 9 af 15
Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian
- Trin 10 af 15
Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 11 af 15
Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
- 2 l vand
- 4 tsk. salt
- Trin 12 af 15
Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
- 2 l vand
- 4 tsk. salt
- 200 g. fuldkornspasta
- Trin 13 af 15
Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
- Trin 14 af 15
Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
- Trin 15 af 15
Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
- 4 spsk. friskrevet parmesanost
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.
Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.
Du skal bruge
Ingredienser
Kylling:
- 1 dåse kikærter
- 2 kyllingebryster eller ca. 300 g. kyllingefilet
- 25 g. soltørrede tomater
- 1 porre
- 1 spsk. olie
- 2 dåser hakkede tomater
- 1 spsk. tomatpuré
- 2 tsk. tørret timian eller 4-5 kviste frisk timian
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Pasta:
- 2 l vand
- 4 tsk. salt
- 200 g. fuldkornspasta
Drys:
- Ca. 4 spsk. friskrevet parmesanost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 målebæger
- 1 dåseåbner
- 1 si
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 grydeske
- 1 mellem gryde
- 2 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 ovnfast fad
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
- Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
- Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- Hæld olie på en stegepande, og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
- Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- Hæld vand og salt i en gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
- Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
- Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
- Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
- Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.
Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2028 kJ / 483 kcal
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 25 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ porre
- 40 g. soltørrede tomater
- 3 kyllingebryster eller ca. 450 g. kyllingefilet
- 1 ½ dåse kikærter
- 1 ½ spsk. olie
- 3 dåser hakkede tomater
- 1 ½ spsk. tomatpuré
- 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Pasta
- 3 l vand
- 2 spsk. salt
- 300 g. fuldkornspasta
Drys
- Ca. 6 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 målebæger
- 1 dåseåbner
- 1 si
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 grydeske
- 1 stor gryde
- 2 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 ovnfast fad
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Trin 1 af 15
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 15
Find alle ingredienserne frem.
Kylling:
- 1 ½ porre
- 40 g. soltørrede tomater
- 3 kyllingebryster eller ca. 450 g. kyllingefilet
- 1 ½ dåse kikærter
- 1 ½ spsk. rapsolie
- 3 dåser hakkede tomater
- 1 ½ spsk. tomatpuré
- 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Pasta:
- 3 l vand
- 2 spsk. salt
- 300 g. fuldkornspasta
Drys:
- Ca. 6 spsk. friskrevet parmesanost
- Trin 3 af 15
Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
- 3 stk. kyllingebryst eller ca. 450 g. kyllingefilet
- Trin 4 af 15
Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- 1 ½ dåse kikærter
- Trin 5 af 15
Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
- 40 g. soltørrede tomater
- Trin 6 af 15
Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- 1 ½ porre
- Trin 7 af 15
Hæld olie på en stegepande , og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 8 af 15
Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
- 3 dåser hakkede tomater
- 1 ½ spsk. tomatpuré
- Trin 9 af 15
Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian
- Trin 10 af 15
Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 11 af 15
Hæld vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
- 3 l vand
- 2 spsk. salt
- Trin 12 af 15
Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
- 300 g. fuldkornspasta
- Trin 13 af 15
Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
- Trin 14 af 15
Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
- Trin 15 af 15
Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
- 6 spsk. friskrevet parmesanost
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Få et kick ud af kikærterne i denne nemme pastaret. En bedre pastaret skal du kigge længe efter.
Tip: Om sommeren kan du pifte retten op og bruge forårsløg, ærter og spinat i stedet for kikærter og porrer, så pastaretten får et friskt pust.
Du skal bruge
Ingredienser
Kylling:
- 1 ½ porre
- 40 g. soltørrede tomater
- 3 kyllingebryster eller ca. 450 g. kyllingefilet
- 1 ½ dåse kikærter
- 1 ½ spsk. rapsolie
- 3 dåser hakkede tomater
- 1 ½ spsk. tomatpuré
- 3 tsk. tørret timian eller 6-8 kviste frisk timian
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Pasta:
- 3 l vand
- 2 spsk. salt
- 300 g. fuldkornspasta
Drys:
- Ca. 6 spsk. friskrevet parmesanost
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 målebæger
- 1 dåseåbner
- 1 si
- 2 skærebrætter
- 2 store skarpe knive
- 1 stegepande
- 1 grydeske
- 1 stor gryde
- 2 grydelåg
- 1 dørslag
- 1 ovnfast fad
- 1 rivejern
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær kyllingekødet i mindre stykker. Vask hænder.
- Stil en si i vasken. Kom kikærterne i sien, og skyl dem i koldt vand. Lad dem dryppe af.
- Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Hak soltørrede tomater fint.
- Skær et snit på langs af porren, og skyl den fri for jord i koldt vand. Skær roden af, og skær porren i tynde ringe. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller porrer.
- Hæld olie på en stegepande , og varm den op til middel-høj varme. Kom kyllingekødet på stegepanden, og brun det på alle sider.
- Kom porre, soltørrede tomater og kikærter på stegepanden. Tilsæt hakkede tomater og tomatpuré. Læg låg på og kog kyllingekødet i ca. 10 minutter, indtil det er gennemstegt.
- Kom koldt vand i en skål, og skyl timian i vandet. Pluk bladene af. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom timian stegepanden, og rør rundt. Kog i 2 minutter. Smag til med salt og peber.
- Hæld vand og salt i en stor gryde. Læg låg på gryden, og kog vandet ved høj varme.
- Kom pastaen i gryden, og kog den i cirka 10 minutter. Læs kogetiden på pastapakken.
- Sæt et dørslag i vasken. Hæld kogevandet og pastaen ned i dørslaget. Få eventuelt hjælp af en voksen. Lad pastaen dryppe af og hæld det i et fad.
- Kom kyllingekødet i pastafadet, og bland retten.
- Riv parmesanost på et rivejern, og drys det over retten. Klar til servering. Velbekomme!
-