Pasta med grøntsager

Pasta med grøntsager

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Når du engang flytter hjemmefra, er der en ingrediens, du ikke kommer udenom. Den er grøn, krydret og kan gøre selv den kedeligste pasta spændende - det er selvfølgelig pesto. Her pepper den pasta og grøntsager op til et super måltid.  

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1139 kJ / 271 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 65 %
        • Fedt: 21 %
        • Heraf mættet fedt 2 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        • 100 g pasta penne
        • ½ stk broccoli
        • 1 stk stor gulerod
        • 1 spsk grøn pesto
        • 1 tsk salt
        • 1 l vand
      • Trin 3 af 11

        Skyl broccolien og skær den i små buketter.

        • ½ stk broccoli
      • Trin 4 af 11

        Læg dem i en skål med koldt vand.

         

      • Trin 5 af 11

        Skræl guleroden og skær den i skiver på et skærebræt. Læg den i skålen med det kolde vand.

        • 1 stk stor gulerod
      • Trin 6 af 11

        Hæld vandet og salt i en gryde. Kog vandet.

        • 1 l vand
        • 1 tsk salt
      • Trin 7 af 11

        Kom pastaen i gryden. Kog pastaen i 10 minutter.

        • 100 g pasta penne
      • Trin 8 af 11

        Kom broccoli og gulerod i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.

         

      • Trin 9 af 11

        Smag på pastaen den skal være al dente. Smag på grøntsagerne. De skal have bide. At pastaen skal være al dente betyder at den stadig har et "bid". Den må ikke være helt gennemkogt, men heller ikke helt rå. Den skal være sådan at der stadig er lidt modstand mod tænderne når man tygger i pastaen.

      • Trin 10 af 11

        Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.

         

      • Trin 11 af 11

        Hæld pasta og grøntsager i et fad, og servér.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Når du engang flytter hjemmefra, er der en ingrediens, du ikke kommer udenom. Den er grøn, krydret og kan gøre selv den kedeligste pasta spændende - det er selvfølgelig pesto. Her pepper den pasta og grøntsager op til et super måltid.  

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g pasta penne
          • ½ broccoli
          • 1 stor gulerod
          • 1 spsk grøn pesto
          • 1 tsk salt
          • 1 liter vand

          Køkkenredskaber

          • 2 måleskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 gaffel
          • 1 mellem skål
          • 1 stor gryde
          • 1 køkkenvægt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 sigte/si
          • 1 serveringsfad

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl broccolien og skær den i små buketter.
          4. Læg dem i en skål med koldt vand.
             
          5. Skræl guleroden og skær den i skiver på et skærebræt. Læg den i skålen med det kolde vand.
          6. Hæld vandet og salt i en gryde. Kog vandet.
          7. Kom pastaen i gryden. Kog pastaen i 10 minutter.
          8. Kom broccoli og gulerod i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.
             
          9. Smag på pastaen den skal være al dente. Smag på grøntsagerne. De skal have bide. At pastaen skal være al dente betyder at den stadig har et "bid". Den må ikke være helt gennemkogt, men heller ikke helt rå. Den skal være sådan at der stadig er lidt modstand mod tænderne når man tygger i pastaen.
          10. Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.
             
          11. Hæld pasta og grøntsager i et fad, og servér.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Når du engang flytter hjemmefra, er der én ingrediens, du ikke kommer udenom. Den er grøn, krydret og kan gøre selv den kedeligste pasta spændende - det er selvfølgelig pesto. Her pepper den pasta og grøntsager op til et super velsmagende måltid.  

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1139 kJ / 271 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 65 %
            • Fedt: 21 %
            • Heraf mættet fedt 2 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            • 200 g pasta penne
            • 3/4 stk broccoli
            • 2 stk store gulerødder
            • 2 spsk grøn pesto
            • 2 tsk salt
            • 2 l vand
          • Trin 3 af 11

            Skyl broccolien og skær den i små buketter.

            • 3/4 stk broccoli
          • Trin 4 af 11

            Læg dem i en skål med koldt vand.

             

          • Trin 5 af 11

            Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på et skærebræt. Læg dem i skålen med det kolde vand.

            • 2 stk store gulerødder
          • Trin 6 af 11

            Hæld vandet og salt i en gryde. Kog vandet.

            • 2 l vand
            • 2 tsk salt
          • Trin 7 af 11

            Kom pastaen i gryden. Kog pastaen i 10 minutter.

            • 200 g pasta penne
          • Trin 8 af 11

            Kom broccoli og gulerødder i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.

             

          • Trin 9 af 11

            Smag på pastaen, den skal være al dente. Smag på grøntsagerne. De skal have bid.

          • Trin 10 af 11

            Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.

             

          • Trin 11 af 11

            Hæld pasta og grøntsager i et fad, og servér.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Når du engang flytter hjemmefra, er der én ingrediens, du ikke kommer udenom. Den er grøn, krydret og kan gøre selv den kedeligste pasta spændende - det er selvfølgelig pesto. Her pepper den pasta og grøntsager op til et super velsmagende måltid.  

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g pasta penne
              • 3/4 broccoli
              • 2 store gulerødder
              • 2 spsk grøn pesto
              • 2 tsk salt
              • 2 liter vand

              Køkkenredskaber

              • 2 måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 gaffel
              • 1 mellem skål
              • 1 stor gryde
              • 1 køkkenvægt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 sigte/si
              • 1 serveringsfad

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl broccolien og skær den i små buketter.
              4. Læg dem i en skål med koldt vand.
                 
              5. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på et skærebræt. Læg dem i skålen med det kolde vand.
              6. Hæld vandet og salt i en gryde. Kog vandet.
              7. Kom pastaen i gryden. Kog pastaen i 10 minutter.
              8. Kom broccoli og gulerødder i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.
                 
              9. Smag på pastaen, den skal være al dente. Smag på grøntsagerne. De skal have bid.
              10. Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.
                 
              11. Hæld pasta og grøntsager i et fad, og servér.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Når du engang flytter hjemmefra, er der en ingrediens, du ikke kommer udenom. Den er grøn, krydret og kan gøre selv den kedeligste pasta spændende - det er selvfølgelig pesto. Her pepper den pasta og grøntsager op til et super måltid.  

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1139 kJ / 271 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 65 %
                • Fedt: 21 %
                • Heraf mættet fedt 2 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                • 300 g pasta penne
                • 1 stk broccoli
                • 3 stk store gulerødder
                • 3 spsk grøn pesto
                • 3 tsk salt
                • 3 l vand
              • Trin 3 af 11

                Skyl broccolien og skær den i små buketter.

                • 1 stk broccoli
              • Trin 4 af 11

                Læg dem i en skål med koldt vand.

                 

              • Trin 5 af 11

                Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på et skærebræt. Læg dem i skålen med det kolde vand.

                • 3 stk store gulerødder
              • Trin 6 af 11

                Hæld vandet og salt i en gryde. Kog vandet.

                • 3 l vand
                • 3 tsk salt
              • Trin 7 af 11

                Kom pastaen i gryden. Kog pastaen i 10 minutter.

                • 300 g pasta penne
              • Trin 8 af 11

                Kom broccoli og gulerødder i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.

                 

              • Trin 9 af 11

                Smag på pastaen, den skal være al dente. Smag på grøntsagerne. De skal have bid. At pastaen skal være al dente betyder at den stadig har et "bid". Den må ikke være helt gennemkogt, men heller ikke helt rå. Den skal være sådan at der stadig er lidt modstand mod tænderne når man tygger i pastaen.

              • Trin 10 af 11

                Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.

                 

              • Trin 11 af 11

                Hæld pasta og grøntsager i et fad, og servér.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Når du engang flytter hjemmefra, er der en ingrediens, du ikke kommer udenom. Den er grøn, krydret og kan gøre selv den kedeligste pasta spændende - det er selvfølgelig pesto. Her pepper den pasta og grøntsager op til et super måltid.  

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g pasta penne
                  • 1 broccoli
                  • 3 store gulerødder
                  • 3 spsk grøn pesto
                  • 3 tsk salt
                  • 3 liter vand

                  Køkkenredskaber

                  • 2 måleskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 gaffel
                  • 1 mellem skål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 sigte/si
                  • 1 serveringsfad

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl broccolien og skær den i små buketter.
                  4. Læg dem i en skål med koldt vand.
                     
                  5. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver på et skærebræt. Læg dem i skålen med det kolde vand.
                  6. Hæld vandet og salt i en gryde. Kog vandet.
                  7. Kom pastaen i gryden. Kog pastaen i 10 minutter.
                  8. Kom broccoli og gulerødder i pastaen og kog dem i 4-5 minutter.
                     
                  9. Smag på pastaen, den skal være al dente. Smag på grøntsagerne. De skal have bid. At pastaen skal være al dente betyder at den stadig har et "bid". Den må ikke være helt gennemkogt, men heller ikke helt rå. Den skal være sådan at der stadig er lidt modstand mod tænderne når man tygger i pastaen.
                  10. Hæld pasta og grøntsager i en si og lad vandet løbe fra.
                     
                  11. Hæld pasta og grøntsager i et fad, og servér.