Ovnbagte grøntsager

Ovnbagte grøntsager

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1870 kJ / 447 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 49 %
        • Fedt: 45 %
        • Heraf mættet fedt: 0,4 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ kg. kartofler
        • 3 gulerødder
        • 2 pastinakker
        • 3 spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 3 af 9

        Kom bagepapir i en bradepande.

      • Trin 4 af 9

        Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

      • Trin 5 af 9

        Skræl kartoflerne, og skær dem i både.

        • ½ kg. kartofler

         

      • Trin 6 af 9

        Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.

        • 3 gulerødder
        • 2 pastinakker
      • Trin 7 af 9

        Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

        • 3 spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber

         

      • Trin 8 af 9

        Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.

      • Trin 9 af 9

        Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ kg. kartofler
          • 3 gulerødder
          • 2 pastinakker
          • 3 spsk. olie
          • 1 tsk. salt
          • 1 knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt           
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 lille skarp kniv
          • Bagepapir
          • 1 bradepande
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom bagepapir i en bradepande.
          4. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
          5. Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
          6. Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
          7. Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
          8. Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
          9. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1870 kJ / 447 kcal
            • Protein: 6 %
            • Kulhydrat: 49 %
            • Fedt: 45 %
            • Heraf mættet fedt: 0,4 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 kg. kartofler
            • 6 gulerødder
            • 4 pastinakker
            • 6 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 2 knivspids peber
          • Trin 3 af 9

            Kom bagepapir i en bradepande.

          • Trin 4 af 9

            Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

          • Trin 5 af 9

            Skræl kartoflerne, og skær dem i både.

            • 1 kg. kartofler

             

          • Trin 6 af 9

            Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.

            • 6 gulerødder
            • 4 pastinakker
          • Trin 7 af 9

            Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

            • 6 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 2 knivspids peber
          • Trin 8 af 9

            Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.

          • Trin 9 af 9

            Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 kg. kartofler
              • 6 gulerødder
              • 4 pastinakker
              • 6 spsk. olie
              • 2 tsk. salt
              • 2 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 lille skarp kniv
              • Bagepapir
              • 1 bradepande
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Kom bagepapir i en bradepande.
              4. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
              5. Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
              6. Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
              7. Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
              8. Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
              9. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1870 kJ / 447 kcal
                • Protein: 6 %
                • Kulhydrat: 49 %
                • Fedt: 45 %
                • Heraf mættet fedt: 0,4 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ kg. kartofler
                • 8 gulerødder
                • 6 pastinakker
                • 8 spsk. olie
                • 3 tsk. salt
                • 3 knivspids peber
              • Trin 3 af 9

                Kom bagepapir i en bradepande.

              • Trin 4 af 9

                Tænd ovnen på 225 grader varmluft.

              • Trin 5 af 9

                Skræl kartoflerne, og skær dem i både.

                • 1 ½ kg. kartofler

                 

              • Trin 6 af 9

                Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.

                • 8 gulerødder
                • 6 pastinakker
              • Trin 7 af 9

                Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.

                • 8 spsk. olie
                • 3 tsk. salt
                • 3 knivspids peber
              • Trin 8 af 9

                Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.

              • Trin 9 af 9

                Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ kg. kartofler
                  • 8 gulerødder
                  • 6 pastinakker
                  • 8 spsk. olie
                  • 3 tsk. salt
                  • 3 knivspids peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 lille skarp kniv
                  • Bagepapir
                  • 1 bradepande
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål

                   

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Kom bagepapir i en bradepande.
                  4. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
                  5. Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
                  6. Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
                  7. Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
                  8. Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
                  9. Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.