Ovnbagte grøntsager
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1870 kJ / 447 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 0,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ kg. kartofler
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- ½ kg. kartofler
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 3 af 9
Kom bagepapir i en bradepande.
- Trin 4 af 9
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Trin 5 af 9
Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- ½ kg. kartofler
- Trin 6 af 9
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- Trin 7 af 9
Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 8 af 9
Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Trin 9 af 9
Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ kg. kartofler
- 3 gulerødder
- 2 pastinakker
- 3 spsk. olie
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom bagepapir i en bradepande.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1870 kJ / 447 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 0,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 kg. kartofler
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 1 kg. kartofler
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- Trin 3 af 9
Kom bagepapir i en bradepande.
- Trin 4 af 9
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Trin 5 af 9
Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- 1 kg. kartofler
- Trin 6 af 9
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- Trin 7 af 9
Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
- Trin 8 af 9
Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Trin 9 af 9
Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 kg. kartofler
- 6 gulerødder
- 4 pastinakker
- 6 spsk. olie
- 2 tsk. salt
- 2 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom bagepapir i en bradepande.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1870 kJ / 447 kcal
- Protein: 6 %
- Kulhydrat: 49 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 0,4 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ kg. kartofler
- 8 gulerødder
- 6 pastinakker
- 8 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ kg. kartofler
- 8 gulerødder
- 6 pastinakker
- 8 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- Trin 3 af 9
Kom bagepapir i en bradepande.
- Trin 4 af 9
Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Trin 5 af 9
Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- 1 ½ kg. kartofler
- Trin 6 af 9
Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- 8 gulerødder
- 6 pastinakker
- Trin 7 af 9
Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- 8 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
- Trin 8 af 9
Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Trin 9 af 9
Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Er du vild med fritter? Så får du her “næsten-fritter”. Grøntsagerne får en lækker skorpe i ovnen og med lidt at dyppe-dyppe i (det kunne jo være ketchup eller en mayo) er det top lækkert.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ kg. kartofler
- 8 gulerødder
- 6 pastinakker
- 8 spsk. olie
- 3 tsk. salt
- 3 knivspids peber
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 lille skarp kniv
- Bagepapir
- 1 bradepande
- 1 kartoffelskræller
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Kom bagepapir i en bradepande.
- Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
- Skræl kartoflerne, og skær dem i både.
- Skræl gulerødder og pastinak, og skær dem i stave, der er cirka 5 centimeter lange.
- Kom olie, salt og peber i en stor skål, og rør det sammen.
- Kom kartoffelbåde, gulerodsstavene og pastinakstavene op i skålen, og bland rundt. Fordel dem på bagepladen i et jævnt lag.
- Sæt bradepanden i ovnen, og bag grøntsagerne i 30-40 minutter, til de er gyldne og møre. Stik en lille skarp kniv i et stykke kartoffel for at teste om den er mør. Hvis kartoflen slipper nemt, er grøntsagerne møre.
-