Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Kogt bulgur:

3.

Mål vandet af, og kom det op i en gryde. Skru op til høj varme.

4.

Når vandet koger, tilsæt bulgur og salt. Læg låg på.

5.

Lad bulguren koge i 2 minutter. Sluk derefter for blusset.

6.

Fjern gryden fra varmen, og lad bulguren stå i 10-15 minutter stadig med låg på.

7.

Rør rundt i bulguren og tjek, at vandet er opsuget.

8.

Smag til med salt eller kom dit yndlingskrydderi i.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 15 min

Arbejdstid: 10 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 15 min