One-pot-pasta med kylling og bacon

One-pot-pasta med kylling og bacon

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2799 kJ / 669 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 32 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Pasta ret:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 50 g. champignon
        • ½ porre
        • 150 g. Kyllingeinderfilet
        • 65 g. bacon
        • 1 spsk. olie
        • 1 dl. ærter
        • ½ l. vand
        • ½ grøntsagsbouillonterning
        • 150 g. fuldkornsspaghetti
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 tsk. maizena
        • 1 ½ dl. madlavningsfløde

        Tilbehør:

        • 150 g. cherrytomater
        • ½ dl. frisk basilikum
        • 1 dl. parmesan
      • Trin 3 af 15

        Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 4 af 15

        Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.

        • 50 g. champignon
      • Trin 5 af 15

        Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.

        • ½ porre
      • Trin 6 af 15

        Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.

        • 150 g. cherrytomater
      • Trin 7 af 15

        Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.

        • 65 g. bacon

         

      • Trin 8 af 15

        Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.

        • 150 g. Kyllingeinderfilet
        • 1 spsk. olie
      • Trin 9 af 15

        Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.

      • Trin 10 af 15

        Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.

        • 1 dl. ærter
      • Trin 11 af 15

        Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.

        • ½ l. vand
        • ½ grøntsagsbouillonterning
        • 150 g. fuldkornsspaghetti
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 12 af 15

        Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.

      • Trin 13 af 15

        Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. frisk basilikum
      • Trin 14 af 15

        Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Klik på videoen og se, hvordan du jævner en sovs.

        • 1 tsk. maizena
        • 1 ½ dl. madlavningsfløde
      • Trin 15 af 15

        Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.

        • 1 dl. parmesan
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pasta ret:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 50 g. champignon
          • ½ porre
          • 150 g. Kyllingeinderfilet
          • 65 g. bacon
          • 1 spsk. olie
          • 1 dl. ærter
          • ½ l. vand
          • ½ grøntsagsbouillonterning
          • 150 g. fuldkornsspaghetti
          • 1 tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 tsk. maizena
          • 1 ½ dl. madlavningsfløde

          Tilbehør:

          • 150 g. cherrytomater
          • ½ dl. frisk basilikum
          • 1 dl. parmesan

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stor gryde
          • 1 grydeske
          • 1 stor skål
          • Rent viskestykke
          • 1 kop

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
          5. Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.
          6. Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
          7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
          8. Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
          9. Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
          10. Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
          11. Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
          12. Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
          13. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          14. Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Klik på videoen og se, hvordan du jævner en sovs.
          15. Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2799 kJ / 669 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 32 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Pasta ret:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 100 g. champignon
            • 1 porre
            • 300 g. kyllingeinderfilet
            • 125 g. bacon
            • 1½ spsk. olie
            • 1 ½ dl. ærter
            • 1 l. vand
            • 1 grøntsagsbouillonterning
            • 300 g. fuldkornsspaghetti
            • 1 ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 1 spsk. maizena
            • 2 ½ dl. madlavningsfløde

            Tilbehør:

            • 150 g. cherrytomater
            • ½ dl. frisk basilikum
            • 1 dl. parmesan
          • Trin 3 af 15

            Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 4 af 15

            Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.

            • 100 g. champignon

             

          • Trin 5 af 15

            Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.

            • 1 porre
          • Trin 6 af 15

            Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.

            • 150 g. cherrytomater
          • Trin 7 af 15

            Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.

            • 125 g. bacon
          • Trin 8 af 15

            Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.

            • 1½ spsk. olie
            • 300 g. kyllingeinderfilet
          • Trin 9 af 15

            Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.

          • Trin 10 af 15

            Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.

            • 1 ½ dl. ærter
          • Trin 11 af 15

            Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.

            • 1 l. vand
            • 1 grøntsagsbouillonterning
            • 300 g. fuldkornsspaghetti
            • 1 ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 12 af 15

            Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.

          • Trin 13 af 15

            Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl. frisk basilikum
          • Trin 14 af 15

            Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Klik på videoen og se, hvordan du jævner en sovs.

            • 1 spsk. maizena
            • 2 ½ dl. madlavningsfløde
          • Trin 15 af 15

            Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.

            • 1 dl. parmesan
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pasta ret:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 100 g. champignon
              • 1 porre
              • 300 g. kyllingeinderfilet
              • 125 g. bacon
              • 1½ spsk. olie
              • 1 ½ dl. ærter
              • 1 l. vand
              • 1 grøntsagsbouillonterning
              • 300 g. fuldkornsspaghetti
              • 1 ½ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber
              • 1 spsk. maizena
              • 2 ½ dl. madlavningsfløde

              Tilbehør:

              • 150 g. cherrytomater
              • ½ dl. frisk basilikum
              • 1 dl. parmesan

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stor gryde
              • 1 grydeske
              • 1 stor skål
              • Rent viskestykke
              • 1 kop

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
              5. Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.
              6. Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
              7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
              8. Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
              9. Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
              10. Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
              11. Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
              12. Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
              13. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              14. Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Klik på videoen og se, hvordan du jævner en sovs.
              15. Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2799 kJ / 669 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 32 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Pasta ret:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 150 g. champignon
                • 1 ½ porre
                • 450 g. Kyllingeinderfilet
                • 200 g. bacon
                • 3 spsk. olie
                • 2 dl. ærter
                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ grøntsagsbouillonterning
                • 450 g. fuldkornsspaghetti
                • 3 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ spsk. maizena
                • 3 ½ dl. madlavningsfløde

                Tilbehør:

                • 150 g. cherrytomater
                • ½ dl. frisk basilikum
                • 1 dl. parmesan
              • Trin 3 af 15

                Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg

                 

              • Trin 4 af 15

                Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.

                • 150 g. champignon
              • Trin 5 af 15

                Skær et snit på langs af porrerne, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.

                • 1 ½ porre
              • Trin 6 af 15

                Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.

                • 150 g. cherrytomater
              • Trin 7 af 15

                Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.

                • 200 g. bacon
              • Trin 8 af 15

                Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.

                • 450 g. Kyllingeinderfilet
                • 3 spsk. olie

                 

              • Trin 9 af 15

                Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.

              • Trin 10 af 15

                Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.

                • 2 dl. ærter
              • Trin 11 af 15

                Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ grøntsagsbouillonterning
                • 450 g. fuldkornsspaghetti
                • 3 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 12 af 15

                Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.

              • Trin 13 af 15

                Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ½ dl. frisk basilikum

                 

              • Trin 14 af 15

                Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Klik på videoen og se, hvordan du jævner en sovs.

                • 1 ½ spsk. maizena
                • 3 ½ dl. madlavningsfløde
              • Trin 15 af 15

                Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.

                • 1 dl. parmesan

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pasta ret:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 150 g. champignon
                  • 1 ½ porre
                  • 450 g. Kyllingeinderfilet
                  • 200 g. bacon
                  • 3 spsk. olie
                  • 2 dl. ærter
                  • 1 ½ l. vand
                  • 1 ½ grøntsagsbouillonterning
                  • 450 g. fuldkornsspaghetti
                  • 3 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 1 ½ spsk. maizena
                  • 3 ½ dl. madlavningsfløde

                  Tilbehør:

                  • 150 g. cherrytomater
                  • ½ dl. frisk basilikum
                  • 1 dl. parmesan

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 stor skål
                  • Rent viskestykke
                  • 1 kop

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
                  5. Skær et snit på langs af porrerne, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.
                  6. Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
                  7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
                  8. Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
                  9. Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
                  10. Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
                  11. Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
                  12. Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
                  13. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  14. Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere. Klik på videoen og se, hvordan du jævner en sovs.
                  15. Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.