One-pot-pasta med kylling og bacon

One-pot-pasta med kylling og bacon

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2799 kJ / 669 kcal
        • Protein: 26 %
        • Kulhydrat: 42 %
        • Fedt: 32 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 15

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 15

        Find alle ingredienserne frem.

        Pasta ret:

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
        • 50 g. champignon
        • ½ porre
        • 150 g. Kyllingeinderfilet
        • 65 g. bacon
        • 1 spsk. olie
        • 1 dl. ærter
        • ½ l. vand
        • ½ grøntsagsbouillonterning
        • 150 g. fuldkornsspaghetti
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 tsk. maizena
        • 1 ½ dl. madlavningsfløde

        Tilbehør:

        • 150 g. cherrytomater
        • ½ dl. frisk basilikum
        • 1 dl. parmesan
      • Trin 3 af 15

        Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
        • 1 fed hvidløg
      • Trin 4 af 15

        Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.

        • 50 g. champignon
      • Trin 5 af 15

        Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.

        • ½ porre
      • Trin 6 af 15

        Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.

        • 150 g. cherrytomater
      • Trin 7 af 15

        Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.

        • 65 g. bacon

         

      • Trin 8 af 15

        Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.

        • 150 g. Kyllingeinderfilet
        • 1 spsk. olie
      • Trin 9 af 15

        Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.

      • Trin 10 af 15

        Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.

        • 1 dl. ærter
      • Trin 11 af 15

        Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.

        • ½ l. vand
        • ½ grøntsagsbouillonterning
        • 150 g. fuldkornsspaghetti
        • 1 tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 12 af 15

        Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.

      • Trin 13 af 15

        Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl. frisk basilikum
      • Trin 14 af 15

        Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere.

        • 1 tsk. maizena
        • 1 ½ dl. madlavningsfløde
      • Trin 15 af 15

        Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.

        • 1 dl. parmesan
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pasta ret:

          • ½ løg
          • 1 fed hvidløg
          • 50 g. champignon
          • ½ porre
          • 150 g. Kyllingeinderfilet
          • 65 g. bacon
          • 1 spsk. olie
          • 1 dl. ærter
          • ½ l. vand
          • ½ grøntsagsbouillonterning
          • 150 g. fuldkornsspaghetti
          • 1 tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 tsk. maizena
          • 1 ½ dl. madlavningsfløde

          Tilbehør:

          • 150 g. cherrytomater
          • ½ dl. frisk basilikum
          • 1 dl. parmesan

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 stor gryde
          • 1 grydeske
          • 1 stor skål
          • Rent viskestykke
          • 1 kop

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
          5. Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.
          6. Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
          7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
          8. Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
          9. Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
          10. Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
          11. Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
          12. Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
          13. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          14. Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere.
          15. Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2799 kJ / 669 kcal
            • Protein: 26 %
            • Kulhydrat: 42 %
            • Fedt: 32 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 15

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 15

            Find alle ingredienserne frem.

            Pasta ret:

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
            • 100 g. champignon
            • 1 porre
            • 300 g. kyllingeinderfilet
            • 125 g. bacon
            • 1½ spsk. olie
            • 1 ½ dl. ærter
            • 1 l. vand
            • 1 grøntsagsbouillonterning
            • 300 g. fuldkornsspaghetti
            • 1 ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
            • 1 spsk. maizena
            • 2 ½ dl. madlavningsfløde

            Tilbehør:

            • 150 g. cherrytomater
            • ½ dl. frisk basilikum
            • 1 dl. parmesan
          • Trin 3 af 15

            Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg
            • 2 fed hvidløg
          • Trin 4 af 15

            Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.

            • 100 g. champignon

             

          • Trin 5 af 15

            Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.

            • 1 porre
          • Trin 6 af 15

            Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.

            • 150 g. cherrytomater
          • Trin 7 af 15

            Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.

            • 125 g. bacon
          • Trin 8 af 15

            Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.

            • 1½ spsk. olie
            • 300 g. kyllingeinderfilet
          • Trin 9 af 15

            Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.

          • Trin 10 af 15

            Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.

            • 1 ½ dl. ærter
          • Trin 11 af 15

            Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.

            • 1 l. vand
            • 1 grøntsagsbouillonterning
            • 300 g. fuldkornsspaghetti
            • 1 ½ tsk. salt
            • ¼ tsk. peber
          • Trin 12 af 15

            Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.

          • Trin 13 af 15

            Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • ½ dl. frisk basilikum
          • Trin 14 af 15

            Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere.

            • 1 spsk. maizena
            • 2 ½ dl. madlavningsfløde
          • Trin 15 af 15

            Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.

            • 1 dl. parmesan
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pasta ret:

              • 1 løg
              • 2 fed hvidløg
              • 100 g. champignon
              • 1 porre
              • 300 g. kyllingeinderfilet
              • 125 g. bacon
              • 1½ spsk. olie
              • 1 ½ dl. ærter
              • 1 l. vand
              • 1 grøntsagsbouillonterning
              • 300 g. fuldkornsspaghetti
              • 1 ½ tsk. salt
              • ¼ tsk. peber
              • 1 spsk. maizena
              • 2 ½ dl. madlavningsfløde

              Tilbehør:

              • 150 g. cherrytomater
              • ½ dl. frisk basilikum
              • 1 dl. parmesan

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 stor gryde
              • 1 grydeske
              • 1 stor skål
              • Rent viskestykke
              • 1 kop

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
              5. Skær et snit på langs af porren, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.
              6. Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
              7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
              8. Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
              9. Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
              10. Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
              11. Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
              12. Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
              13. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              14. Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere.
              15. Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2799 kJ / 669 kcal
                • Protein: 26 %
                • Kulhydrat: 42 %
                • Fedt: 32 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Pasta ret:

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg
                • 150 g. champignon
                • 1 ½ porre
                • 450 g. Kyllingeinderfilet
                • 200 g. bacon
                • 3 spsk. olie
                • 2 dl. ærter
                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ grøntsagsbouillonterning
                • 450 g. fuldkornsspaghetti
                • 3 tsk. salt
                • 2 tsk. peber
                • 1 ½ spsk. maizena
                • 3 ½ dl. madlavningsfløde

                Tilbehør:

                • 150 g. cherrytomater
                • ½ dl. frisk basilikum
                • 1 dl. parmesan
              • Trin 3 af 15

                Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg
                • 3 fed hvidløg

                 

              • Trin 4 af 15

                Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.

                • 150 g. champignon
              • Trin 5 af 15

                Skær et snit på langs af porrerne, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.

                • 1 ½ porre
              • Trin 6 af 15

                Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.

                • 150 g. cherrytomater
              • Trin 7 af 15

                Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.

                • 200 g. bacon
              • Trin 8 af 15

                Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.

                • 450 g. Kyllingeinderfilet
                • 3 spsk. olie

                 

              • Trin 9 af 15

                Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.

              • Trin 10 af 15

                Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.

                • 2 dl. ærter
              • Trin 11 af 15

                Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.

                • 1 ½ l. vand
                • 1 ½ grøntsagsbouillonterning
                • 450 g. fuldkornsspaghetti
                • 3 tsk. salt
                • 2 tsk. peber
              • Trin 12 af 15

                Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.

              • Trin 13 af 15

                Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • ½ dl. frisk basilikum

                 

              • Trin 14 af 15

                Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere.

                • 1 ½ spsk. maizena
                • 3 ½ dl. madlavningsfløde
              • Trin 15 af 15

                Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.

                • 1 dl. parmesan

                 

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Verdens nemmeste pastaret med skøøøn bacon. Og så er der næsten ingen opvask, fordi du bare propper det hele ned i den samme gryde (deraf navnet ‘one pot’). Det er da smart ;-)

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pasta ret:

                  • 1 ½ løg
                  • 3 fed hvidløg
                  • 150 g. champignon
                  • 1 ½ porre
                  • 450 g. Kyllingeinderfilet
                  • 200 g. bacon
                  • 3 spsk. olie
                  • 2 dl. ærter
                  • 1 ½ l. vand
                  • 1 ½ grøntsagsbouillonterning
                  • 450 g. fuldkornsspaghetti
                  • 3 tsk. salt
                  • 2 tsk. peber
                  • 1 ½ spsk. maizena
                  • 3 ½ dl. madlavningsfløde

                  Tilbehør:

                  • 150 g. cherrytomater
                  • ½ dl. frisk basilikum
                  • 1 dl. parmesan

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydeske
                  • 1 stor skål
                  • Rent viskestykke
                  • 1 kop

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Skyl champignonerne, og skær enderne af. Skær dem i tynde skiver.
                  5. Skær et snit på langs af porrerne, og skyl den i koldt vand. Skær den grønne porre-top af. Skær den hvide del i tynde ringe, og hak den grønne del fint. Gem den grønne finthakkede del i en lille skål. Klik på videoen og se, hvordan du renser en porre.
                  6. Skyl, og skær cherrytomaterne i halve.
                  7. Tag et rent skærebræt og en ren kniv. Skær baconen i små strimler.
                  8. Kom olie i en stor gryde. Varm op ved middel varme. Brun kyllingen i 1-2 minutter.
                  9. Kom baconstykkerne i gryden, og svits i 1 minut.
                  10. Kom løg, hvidløg, porre, champignon og ærter i gryden. Svits i cirka 2 minutter.
                  11. Kom vand, bouillon, spaghetti, salt og peber i gryden. Lad retten komme i kog, og sørg for at spaghettien kommer ned i væsken.
                  12. Lad retten koge under låg i 8-10 minutter, til pastaen er al dente. Se på posen, hvor længe spaghettien skal koge.
                  13. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl basilikum i vandet. Lad basilikum dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  14. Kom maizena og fløde i en kop, og rør det så godt sammen, så der ikke er nogen klumper tilbage. Kom jævningen i pastaretten. Rør rundt, og lad retten koge i endnu et minut, så retten bliver lidt tykkere.
                  15. Smag retten til med salt og peber. Drys med cherrytomater, basilikum, porredrys og parmesan på toppen.