Mountainbike syrepasta

Mountainbike syrepasta

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

        At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3337 kJ / 795 kcal
        • Protein: 22 %
        • Kulhydrat: 59 %
        • Fedt: 19 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 26

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 26

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ dl vand
        • ¼ broccoli
        • 1 spsk. peanutbutter
        • 1 spsk. olie
        • ½ citron
        • ¼ tsk. salt 
        • 150 g. cherrytomater

        Paneret torsk:

        • ½ dl rugmel
        • 2 torskefileter
        • 10 g. smør

        Pasta:

        • 2 ½ l vand
        • 1 spsk. salt
        • 250 g. fuldkornspasta
      • Trin 3 af 26

        Hæld ½ dl vand i en lille gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.

        • ½ dl vand
      • Trin 4 af 26

        Tag gryden af varmen.

      • Trin 5 af 26

        Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.

        • ¼ broccoli
      • Trin 6 af 26

        Kom peanutbutter og kogt vand i en skål, og rør det sammen med en ske.

        • 1 spsk. peanutbutter
      • Trin 7 af 26

        Kom olie på en stegepande med høj kant, og varm det op.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 8 af 26

        Kom broccolibuketterne på stegepanden, og skru ned til middel varme.

      • Trin 9 af 26

        Svits broccolibuketterne i 2 minutter. Rør imens.

      • Trin 10 af 26

        Hæld peanutbutter-blandingen på stegepanden med broccolibuketterne.

      • Trin 11 af 26

        Steg videre i cirka 3 minutter, til alt vandet er fordampet. Rør imens.

      • Trin 12 af 26

        Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft ud af citronen. Hæld det over broccolibuketterne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ½ citron
      • Trin 13 af 26

        Smag til med salt.

        • ¼ tsk. salt
      • Trin 14 af 26

        Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.

      • Trin 15 af 26

        Paneret fisk: Kom rugmel i en dyb tallerken.

        • ½ dl rugmel
      • Trin 16 af 26

        Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast.

        • 2 torskefileter
      • Trin 17 af 26

        Smelt smørret på en stor stegepande.

        • 10 g. smør
      • Trin 18 af 26

        Kom torskefileterne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 2 minutter, til de er gyldne.

      • Trin 19 af 26

        Vend forsigtigt torskefileterne med en paletkniv, og steg dem i cirka 2 minutter på den anden side, til de er gyldne.

      • Trin 20 af 26

        Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.

      • Trin 21 af 26

        Tag torskefileterne af stegepanden med en paletkniv, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

      • Trin 22 af 26

        Kom vand og salt i en stor gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

        • 2 ½ l vand
        • 1 spsk. salt
      • Trin 23 af 26

        Kom pastaen i gryden, når vandet koger. Kog pastaen efter den kogetid, der står på posen.

        • 250 g. fuldkornspasta
      • Trin 24 af 26

        Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Lad pastaen dryppe af, og kom den tilbage i gryden. Få eventuelt hjælp af en voksen.

      • Trin 25 af 26

        Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem over i halve.

        • 150 g. cherrytomater
      • Trin 26 af 26

        Anret pastaen med friske tomater, broccoli vendt i peanutbutter og paneret torsk.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ dl vand
          • ¼ broccoli
          • 1 spsk. peanutbutter
          • 1 spsk. olie
          • ½ citron
          • ¼ tsk. salt 
          • 150 g. cherrytomater

          Paneret torsk:

          • ½ dl rugmel
          • 2 torskefileter
          • 10 g. smør

          Pasta:

          • 2 ½ l vand
          • 1 spsk. salt
          • 250 g. fuldkornspasta

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 2 deciltermål
          • 4 spiseskeer
          • 2 teskeer
          • 1 lille gryde med låg
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skål
          • 2 stegepander
          • 1 grydeske
          • 1 dyb tallerken
          • 1 paletkniv
          • 2 stk. køkkenrulle
          • 1 stor gryde med låg
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Hæld ½ dl vand i en lille gryde og læg låg på. Bring vandet i kog.
          4. Tag gryden af varmen.
          5. Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.
          6. Kom peanutbutter og kogt vand i en skål, og rør det sammen med en ske.
          7. Kom olie på en stegepande med høj kant, og varm det op.
          8. Kom broccolibuketterne på stegepanden, og skru ned til middel varme.
          9. Svits broccolibuketterne i 2 minutter. Rør imens.
          10. Hæld peanutbutter-blandingen på stegepanden med broccolibuketterne.
          11. Steg videre i cirka 3 minutter, til alt vandet er fordampet. Rør imens.
          12. Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft ud af citronen. Hæld det over broccolibuketterne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          13. Smag til med salt.
          14. Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.
          15. Paneret fisk: Kom rugmel i en dyb tallerken.
          16. Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast.
          17. Smelt smørret på en stor stegepande.
          18. Kom torskefileterne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 2 minutter, til de er gyldne.
          19. Vend forsigtigt torskefileterne med en paletkniv, og steg dem i cirka 2 minutter på den anden side, til de er gyldne.
          20. Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.
          21. Tag torskefileterne af stegepanden med en paletkniv, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
          22. Kom vand og salt i en stor gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
          23. Kom pastaen i gryden, når vandet koger. Kog pastaen efter den kogetid, der står på posen.
          24. Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Lad pastaen dryppe af, og kom den tilbage i gryden. Få eventuelt hjælp af en voksen.
          25. Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem over i halve.
          26. Anret pastaen med friske tomater, broccoli vendt i peanutbutter og paneret torsk.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

            At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3337 kJ / 795 kcal
            • Protein: 22 %
            • Kulhydrat: 59 %
            • Fedt: 19 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 26

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 26

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 dl vand
            • ½ broccoli
            • 2 spsk. peanutbutter
            • 2 spsk. olie
            • 1 citron
            • ½ tsk. salt 
            • 300 g. cherrytomater

            Paneret torsk:

            • 1 dl rugmel
            • 4 torskefileter
            • 20 g. smør

            Pasta:

            • 5 l vand
            • 2 spsk. salt
            • 500 g. fuldkornspasta
          • Trin 3 af 26

            Hæld 1 dl vand i en lille gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

            • 1 dl vand
          • Trin 4 af 26

            Tag gryden af varmen.

          • Trin 5 af 26

            Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.

            • ½ broccoli
          • Trin 6 af 26

            Put peanutbutter og kogt vand i en skål, og rør det sammen med en ske.

            • 2 spsk. peanutbutter
          • Trin 7 af 26

            Hæld olivenolie på en stegepande med høj kant, og varm det op.

            • 2 spsk. olivenolie
          • Trin 8 af 26

            Læg broccolibuketterne på stegepanden, og skru ned til middel varme.

          • Trin 9 af 26

            Svits broccolibuketterne i 2 minutter. Rør imens.

          • Trin 10 af 26

            Hæld peanutbutter-blandingen på stegepanden med broccolibuketterne.

          • Trin 11 af 26

            Steg videre i cirka 3 minutter, til alt vandet er fordampet. Rør imens.

          • Trin 12 af 26

            Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft ud af citronen. Hæld det over broccolibuketterne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • 1 citron
          • Trin 13 af 26

            Smag til med salt.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 14 af 26

            Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.

          • Trin 15 af 26

            Paneret fisk: Hæld rugmel i en dyb tallerken.

            • 1 dl rugmel
          • Trin 16 af 26

            Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast.

            • 4 torskefileter
          • Trin 17 af 26

            Smelt smørret på en stor stegepande.

            • 20 g. smør
          • Trin 18 af 26

            Kom torskefileterne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 2 minutter, til de er gyldne.

          • Trin 19 af 26

            Vend forsigtigt torskefileterne med en paletkniv, og steg dem i cirka 2 minutter på den anden side, til de er gyldne.

          • Trin 20 af 26

            Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.

          • Trin 21 af 26

            Tag torskefileterne af stegepanden med en paletkniv, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

          • Trin 22 af 26

            Kom vand og salt i en stor gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

            • 5 l vand
            • 2 spsk. salt
          • Trin 23 af 26

            Kom pastaen i gryden, når vandet koger. Kog pastaen efter den kogetid, der står på posen.

            • 500 g. fuldkornspasta
          • Trin 24 af 26

            Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Lad pastaen dryppe af, og kom den tilbage i gryden. Få eventuelt hjælp af en voksen.

          • Trin 25 af 26

            Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem over i halve.

            • 300 g. cherrytomater
          • Trin 26 af 26

            Anret pastaen med friske tomater, broccoli vendt i peanutbutter og paneret torsk.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 dl vand
              • ½ broccoli
              • 2 spsk. peanutbutter
              • 2 spsk. olie
              • 1 citron
              • ½ tsk. salt 
              • 300 g. cherrytomater

              Paneret torsk:

              • 1 dl rugmel
              • 4 torskefileter
              • 20 g. smør

              Pasta:

              • 5 l vand
              • 2 spsk. salt
              • 500 g. fuldkornspasta

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 2 deciltermål
              • 4 spiseskeer
              • 2 teskeer
              • 1 lille gryde med låg
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skål
              • 2 stegepander
              • 1 grydeske
              • 1 dyb tallerken
              • 1 paletkniv
              • 4 stk. køkkenrulle
              • 1 stor gryde med låg
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Hæld 1 dl vand i en lille gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
              4. Tag gryden af varmen.
              5. Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.
              6. Put peanutbutter og kogt vand i en skål, og rør det sammen med en ske.
              7. Hæld olivenolie på en stegepande med høj kant, og varm det op.
              8. Læg broccolibuketterne på stegepanden, og skru ned til middel varme.
              9. Svits broccolibuketterne i 2 minutter. Rør imens.
              10. Hæld peanutbutter-blandingen på stegepanden med broccolibuketterne.
              11. Steg videre i cirka 3 minutter, til alt vandet er fordampet. Rør imens.
              12. Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft ud af citronen. Hæld det over broccolibuketterne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              13. Smag til med salt.
              14. Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.
              15. Paneret fisk: Hæld rugmel i en dyb tallerken.
              16. Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast.
              17. Smelt smørret på en stor stegepande.
              18. Kom torskefileterne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 2 minutter, til de er gyldne.
              19. Vend forsigtigt torskefileterne med en paletkniv, og steg dem i cirka 2 minutter på den anden side, til de er gyldne.
              20. Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.
              21. Tag torskefileterne af stegepanden med en paletkniv, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
              22. Kom vand og salt i en stor gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
              23. Kom pastaen i gryden, når vandet koger. Kog pastaen efter den kogetid, der står på posen.
              24. Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Lad pastaen dryppe af, og kom den tilbage i gryden. Få eventuelt hjælp af en voksen.
              25. Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem over i halve.
              26. Anret pastaen med friske tomater, broccoli vendt i peanutbutter og paneret torsk.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter

                At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3337 kJ / 795 kcal
                • Protein: 22 %
                • Kulhydrat: 59 %
                • Fedt: 19 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 26

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 26

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ dl vand
                • ¾ broccoli
                • 3 spsk. peanutbutter
                • 3 spsk. olie
                • 1 citron
                • 1 tsk. salt 
                • 450 g. cherrytomater

                Paneret torsk:

                • 1 ½ dl rugmel
                • 6 torskefileter
                • 30 g. smør

                Pasta:

                • 7 ½ l vand
                • 3 spsk. salt
                • 750 g. fuldkornspasta
              • Trin 3 af 26

                Hæld 1 dl vand i en lille gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

                • 1 ½ dl vand
              • Trin 4 af 26

                Tag gryden af varmen.

              • Trin 5 af 26

                Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.

                • ¾ broccoli
              • Trin 6 af 26

                Put peanutbutter og kogt vand i en skål, og rør det sammen med en ske.

                • 3 spsk. peanutbutter
              • Trin 7 af 26

                Hæld olivenolie på en stegepande med høj kant, og varm det op.

                • 3 spsk. olivenolie
              • Trin 8 af 26

                Læg broccolibuketterne på stegepanden, og skru ned til middel varme.

              • Trin 9 af 26

                Svits broccolibuketterne i 2 minutter. Rør imens.

              • Trin 10 af 26

                Hæld peanutbutter-blandingen på stegepanden med broccolibuketterne.

              • Trin 11 af 26

                Steg videre i cirka 3 minutter, til alt vandet er fordampet. Rør imens.

              • Trin 12 af 26

                Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft ud af citronen. Hæld det over broccolibuketterne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 1 citron
              • Trin 13 af 26

                Smag til med salt.

                • 1 tsk. salt
              • Trin 14 af 26

                Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.

              • Trin 15 af 26

                Paneret fisk: Hæld rugmel i en dyb tallerken.

                • 1 ½ dl rugmel
              • Trin 16 af 26

                Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast.

                • 6 torskefileter
              • Trin 17 af 26

                Smelt smørret på en stor stegepande.

                • 30 g. smør
              • Trin 18 af 26

                Kom torskefileterne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 2 minutter, til de er gyldne.

              • Trin 19 af 26

                Vend forsigtigt torskefileterne med en paletkniv, og steg dem i cirka 2 minutter på den anden side, til de er gyldne.

              • Trin 20 af 26

                Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.

              • Trin 21 af 26

                Tag torskefileterne af stegepanden med en paletkniv, og læg dem på et stykke køkkenrulle.

              • Trin 22 af 26

                Kom vand og salt i en stor gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.

                • 7 ½ l vand
                • 3 spsk. salt
              • Trin 23 af 26

                Kom pastaen i gryden, når vandet koger. Kog pastaen efter den kogetid, der står på posen.

                • 750 g. fuldkornspasta
              • Trin 24 af 26

                Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Lad pastaen dryppe af, og kom den tilbage i gryden. Få eventuelt hjælp af en voksen.

              • Trin 25 af 26

                Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem over i halve.

                • 450 g. cherrytomater
              • Trin 26 af 26

                Anret pastaen med friske tomater, broccoli vendt i peanutbutter og paneret torsk.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                At køre mountainbike kan godt give syre i benene! Denne pasta-ret er fantastisk efter hård motion, for den giver ny energi til trætte ben.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ dl vand
                  • ¾ broccoli
                  • 3 spsk. peanutbutter
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 citron
                  • 1 tsk. salt 
                  • 450 g. cherrytomater

                  Paneret torsk:

                  • 1 ½ dl rugmel
                  • 6 torskefileter
                  • 30 g. smør

                  Pasta:

                  • 7 ½ l vand
                  • 3 spsk. salt
                  • 750 g. fuldkornspasta

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 deciltermål
                  • 4 spiseskeer
                  • 2 teskeer
                  • 1 lille gryde med låg
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skål
                  • 2 stegepander
                  • 1 grydeske
                  • 1 dyb tallerken
                  • 1 paletkniv
                  • 6 stk. køkkenrulle
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 1 dørslag

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Hæld 1 dl vand i en lille gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
                  4. Tag gryden af varmen.
                  5. Skyl broccolien, og skær den ud i små buketter.
                  6. Put peanutbutter og kogt vand i en skål, og rør det sammen med en ske.
                  7. Hæld olivenolie på en stegepande med høj kant, og varm det op.
                  8. Læg broccolibuketterne på stegepanden, og skru ned til middel varme.
                  9. Svits broccolibuketterne i 2 minutter. Rør imens.
                  10. Hæld peanutbutter-blandingen på stegepanden med broccolibuketterne.
                  11. Steg videre i cirka 3 minutter, til alt vandet er fordampet. Rør imens.
                  12. Skær citronen over i to halve, og pres 1 spiseske citronsaft ud af citronen. Hæld det over broccolibuketterne. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  13. Smag til med salt.
                  14. Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.
                  15. Paneret fisk: Hæld rugmel i en dyb tallerken.
                  16. Vend torskefileterne i rugmelet. De skal være dækket af rugmel på begge sider. Tryk det godt fast.
                  17. Smelt smørret på en stor stegepande.
                  18. Kom torskefileterne på stegepanden, og steg dem på den ene side i cirka 2 minutter, til de er gyldne.
                  19. Vend forsigtigt torskefileterne med en paletkniv, og steg dem i cirka 2 minutter på den anden side, til de er gyldne.
                  20. Tag stegepanden af varmen, og sluk for kogepladen.
                  21. Tag torskefileterne af stegepanden med en paletkniv, og læg dem på et stykke køkkenrulle.
                  22. Kom vand og salt i en stor gryde, og læg låg på gryden. Bring vandet i kog.
                  23. Kom pastaen i gryden, når vandet koger. Kog pastaen efter den kogetid, der står på posen.
                  24. Stil et dørslag i køkkenvasken, og hæld vand og pasta ned i dørslaget. Lad pastaen dryppe af, og kom den tilbage i gryden. Få eventuelt hjælp af en voksen.
                  25. Vask tomaterne i koldt vand, og skær dem over i halve.
                  26. Anret pastaen med friske tomater, broccoli vendt i peanutbutter og paneret torsk.