Kyllingesalat med ris
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Ris og kylling virker måske ikke så spændende, men den rigtige dressing kan pifte selv de mest almindelige ingredienser op. Citron, honning og sennep er perfekte sammen i denne ret. Det er også en dejlig dressing til almindelige grønne salater.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2039 kJ / 488 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 dl vand
- ¼ tsk. salt
- 1 dl parboiled ris
Kylling
- 125 g. kyllingefilet
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Grøntsager
- 1 hjertesalat
- ¼ rødløg
Dressing
- ¼ citron
- 2 spsk. olie
- ¾ spsk. akaciehonning
- ¼ spsk. dijonsennep
- ¼ tsk. peber
- ¼ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 serveringsfad
- 2 skærebrætter
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 2 store skarpe knive
- 1 middagstallerken
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 17
Mål alle ingredienserne af.
- 2 dl vand
- ¼ tsk. salt
- 1 dl parboiled ris
- 125 g. kyllingefilet
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- 1 stk. hjertesalat
- ¼ rødløg
- ¼ citron
- 2 spsk. olie
- ¾ spsk. akaciehonning
- ¼ spsk. dijonsennep
- ½ tsk. peber
- ¼ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Hæld vand og salt i gryden, og bring det i kog. Hæld risene i gryden, når vandet koger. Kog risene i 12-15 minutter.
- 2 dl vand
- ¼ tsk. salt
- 1 dl parboiled ris
- Trin 4 af 17
Hæld de færdigkogte ris i et fad og lad dem køle af.
- Trin 5 af 17
Skær hver kyllingefilet i 3 stykker.
- 125 g. kyllingefilet
- Trin 6 af 17
Kom olien på en stegepande, og varm den op. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og brun dem på alle sider.
- ½ spsk. olie
- Trin 7 af 17
Drys salt og peber på kyllingestykkerne. Skru lidt ned for varmen og steg kylligestykkerne i 10 minutter til de er gennemstegte. Du kan tjekke om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære et af stykkerne over. Kødet må ikke være rosa, men skal være lyst og fast i konsistensen.
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
- Trin 8 af 17
Tag kyllingestykkerne af stegepanden. Læg dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Trin 9 af 17
Skær roden af hjertesalaten, og del den i blade. Læg dem i en skål, og hæld koldt vand over skålen. Skyl bladene rene for jord.
- 1 hjertesalat
- Trin 10 af 17
Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
- Trin 11 af 17
Pil rødløget, og skær det i små tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ¼ rødløg
- Trin 12 af 17
Pres saften fra en kvart citron, og hæld den i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ¼ citron
- Trin 13 af 17
Hæld olie og akaciehonning op i skålen. Pisk det sammen med en gaffel.
- 2 spsk. olie
- ¾ spsk. akaciehonning
- Trin 14 af 17
Put dijonsennep i skålen og pisk. Tilsæt peber og salt. Pisk dressingen sammen.
- ¼ spsk. dijonsennep
- ¼ tsk. peber
- ¼ tsk. salt
- Trin 15 af 17
Hæld dressingen over risene, og bland det sammen.
- Trin 16 af 17
Læg kyllingestykker, salat og løg over risen, og bland salaten sammen.
- Trin 17 af 17
Kyllingesalaten er klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ris og kylling virker måske ikke så spændende, men den rigtige dressing kan pifte selv de mest almindelige ingredienser op. Citron, honning og sennep er perfekte sammen i denne ret. Det er også en dejlig dressing til almindelige grønne salater.
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 2 dl vand
- ¼ tsk. salt
- 1 dl parboiled ris
Kylling:
- 125 g. kyllingefilet
- ½ spsk. olie
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. peber
Grøntsager:
- 1 hjertesalat
- ¼ rødløg
Dressing:
- ¼ citron
- 2 spsk. olie
- ¾ spsk. akaciehonning
- ¼ spsk. dijonsennep
- ¼ tsk. peber
- ¼ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 serveringsfad
- 2 skærebrætter
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 2 store skarpe knive
- 1 middagstallerken
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Hæld vand og salt i gryden, og bring det i kog. Hæld risene i gryden, når vandet koger. Kog risene i 12-15 minutter.
- Hæld de færdigkogte ris i et fad og lad dem køle af.
- Skær hver kyllingefilet i 3 stykker.
- Kom olien på en stegepande, og varm den op. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og brun dem på alle sider.
- Drys salt og peber på kyllingestykkerne. Skru lidt ned for varmen og steg kylligestykkerne i 10 minutter til de er gennemstegte. Du kan tjekke om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære et af stykkerne over. Kødet må ikke være rosa, men skal være lyst og fast i konsistensen.
- Tag kyllingestykkerne af stegepanden. Læg dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Skær roden af hjertesalaten, og del den i blade. Læg dem i en skål, og hæld koldt vand over skålen. Skyl bladene rene for jord.
- Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
- Pil rødløget, og skær det i små tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pres saften fra en kvart citron, og hæld den i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Hæld olie og akaciehonning op i skålen. Pisk det sammen med en gaffel.
- Put dijonsennep i skålen og pisk. Tilsæt peber og salt. Pisk dressingen sammen.
- Hæld dressingen over risene, og bland det sammen.
- Læg kyllingestykker, salat og løg over risen, og bland salaten sammen.
- Kyllingesalaten er klar til servering. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Ris og kylling virker måske ikke så spændende, men den rigtige dressing kan pifte selv de mest almindelige ingredienser op. Citron, honning og sennep er perfekte sammen i denne ret. Det er også en dejlig dressing til almindelige grønne salater.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2039 kJ / 488 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 dl vand
- ½ tsk. salt
- 2 dl parboiled ris
Kylling
- 250 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Grøntsager
- 2 stk. hjertesalat
- ½ rødløg
Dressing
- ½ citron
- 4 spsk. olie
- 1 ½ spsk. akaciehonning
- ½ spsk. dijonsennep
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 serveringsfad
- 2 skærebrætter
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 2 store skarpe knive
- 1 middagstallerken
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 17
Mål alle ingredienserne af.
- 4 dl vand
- ½ tsk. salt
- 2 dl parboiled ris
- 250 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- 2 hjertesalat
- ½ rødløg
- ½ citron
- 4 spsk. olie
- 1 ½ spsk. akaciehonning
- ½ spsk. dijonsennep
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Hæld vand og salt i gryden, og bring det i kog. Hæld risene i gryden, når vandet koger. Kog risene i 12-15 minutter.
- 4 dl vand
- ½ tsk. salt
- 2 dl parboiled ris
- Trin 4 af 17
Hæld de færdigkogte ris i et fad, og lad dem køle af.
- Trin 5 af 17
Skær hver kyllingefilet i 3 stykker.
- 250 g. kyllingefilet
- Trin 6 af 17
Kom olie på en stegepande, og varm den op. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og brun dem på alle sider.
- 1 spsk. olie
- Trin 7 af 17
Drys salt og peber på kyllingestykkerne. Skru lidt ned for varmen og steg kylligestykkerne i 10 minutter, til de er gennemstegte. Du kan tjekke om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære et af stykkerne over. Kødet må ikke være rosa, men skal være lyst og fast i konsistensen.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- Trin 8 af 17
Tag kyllingestykkerne af stegepanden. Læg dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Trin 9 af 17
Skær roden af hjertesalaten, og del den i blade. Læg dem i en skål, og hæld koldt vand over skålen. Skyl bladene rene for jord.
- 2 hjertesalat
- Trin 10 af 17
Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
- Trin 11 af 17
Pil rødløget, og skær det i små tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ rødløg
- Trin 12 af 17
Pres saften fra en halv citron, og hæld den i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron
- Trin 13 af 17
Hæld olie og akaciehonning op i skålen. Pisk det sammen med en gaffel.
- 4 spsk. olie
- 1 ½ spsk. akaciehonning
- Trin 14 af 17
Kom dijonsennep op i skålen og pisk. Tilsæt peber og salt. Pisk dressingen sammen.
- ½ spsk. dijonsennep
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- Trin 15 af 17
Hæld dressingen over risene, og bland det sammen.
- Trin 16 af 17
Læg kyllingestykker, salat og rødløg over risen og bland salaten sammen.
- Trin 17 af 17
Så er kyllingesalaten klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ris og kylling virker måske ikke så spændende, men den rigtige dressing kan pifte selv de mest almindelige ingredienser op. Citron, honning og sennep er perfekte sammen i denne ret. Det er også en dejlig dressing til almindelige grønne salater.
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 4 dl vand
- ½ tsk. salt
- 2 dl parboiled ris
Kylling:
- 250 g. kyllingefilet
- 1 spsk. olie
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
Grøntsager:
- 2 stk. hjertesalat
- ½ rødløg
Dressing:
- ½ citron
- 4 spsk. olie
- 1 ½ spsk. akaciehonning
- ½ spsk. dijonsennep
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 serveringsfad
- 2 skærebrætter
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 2 store skarpe knive
- 1 middagstallerken
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Hæld vand og salt i gryden, og bring det i kog. Hæld risene i gryden, når vandet koger. Kog risene i 12-15 minutter.
- Hæld de færdigkogte ris i et fad, og lad dem køle af.
- Skær hver kyllingefilet i 3 stykker.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og brun dem på alle sider.
- Drys salt og peber på kyllingestykkerne. Skru lidt ned for varmen og steg kylligestykkerne i 10 minutter, til de er gennemstegte. Du kan tjekke om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære et af stykkerne over. Kødet må ikke være rosa, men skal være lyst og fast i konsistensen.
- Tag kyllingestykkerne af stegepanden. Læg dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Skær roden af hjertesalaten, og del den i blade. Læg dem i en skål, og hæld koldt vand over skålen. Skyl bladene rene for jord.
- Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
- Pil rødløget, og skær det i små tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pres saften fra en halv citron, og hæld den i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Hæld olie og akaciehonning op i skålen. Pisk det sammen med en gaffel.
- Kom dijonsennep op i skålen og pisk. Tilsæt peber og salt. Pisk dressingen sammen.
- Hæld dressingen over risene, og bland det sammen.
- Læg kyllingestykker, salat og rødløg over risen og bland salaten sammen.
- Så er kyllingesalaten klar til servering. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time og 30 minutter
Ris og kylling virker måske ikke så spændende, men den rigtige dressing kan pifte selv de mest almindelige ingredienser op. Citron, honning og sennep er perfekte sammen og i denne ret. Det er også en dejlig dressing til almindelige grønne salater.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2039 kJ / 488 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 52 %
- Fedt: 31 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 dl vand
- ¾ tsk. salt
- 3 dl parboiled ris
Kylling
- 400 g. kyllingefilet
- 1 ½ spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Grøntsager
- 3 hjertesalat
- ¾ rødløg
Dressing
- ¾ citron
- 6 spsk. olie
- 2 ½ spsk. akaciehonning
- ¾ spsk. dijonsennep
- ¾ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 serveringsfad
- 2 skærebrætter
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 2 store skarpe knive
- 1 middagstallerken
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 røreske
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Trin 2 af 17
Mål alle ingredienserne af.
- 6 dl vand
- ¾ tsk. salt
- 3 dl parboiled ris
- 400 g. kyllingefilet
- 1 ½ spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- 3 hjertesalat
- ¾ rødløg
- ¾ citron
- 6 spsk. olie
- 2 spsk. akaciehonning
- ¾ spsk. dijonsennep
- 1 ½ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Hæld vand og salt i gryden, og bring det i kog. Hæld risene i gryden, når vandet koger. Kog risene i 12-15 minutter.
- 6 dl vand
- ¾ tsk. salt
- 3 dl parboiled ris
- Trin 4 af 17
Hæld de færdigkogte ris i et fad og lad dem køle af.
- Trin 5 af 17
Skær hver kyllingefilet i 3 stykker.
- 400 g. kyllingefilet
- Trin 6 af 17
Kom olie på en stegepande, og varm den op. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og brun dem på alle sider.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 7 af 17
Drys salt og peber på kyllingestykkerne. Skru lidt ned for varmen og steg kylligestykkerne i 10 minutter til de er gennemstegte. Du kan tjekke om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære et af stykkerne over. Kødet må ikke være rosa, men skal være lyst og fast i konsistensen.
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
- Trin 8 af 17
Tag kyllingestykkerne af stegepanden. Læg dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Trin 9 af 17
Skær roden af hjertesalaten, og del den i blade. Læg dem i en skål, og hæld koldt vand over skålen. Skyl bladene rene for jord.
- 3 hjertesalat
- Trin 10 af 17
Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
- Trin 11 af 17
Pil rødløget, og skær det i små tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- ¾ rødløg
- Trin 12 af 17
Pres saften fra ¾ citron om kom den i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ¾ citron
- Trin 13 af 17
Kom olie og akaciehonning op i skålen. Pisk det sammen med en gaffel.
- 6 spsk. olie
- 2 spsk. akaciehonning
- Trin 14 af 17
Kom dijonsennep op i skålen og pisk. Tilsæt peber og salt og pisk dressingen sammen.
- ¾ spsk. dijonsennep
- ¾ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
- Trin 15 af 17
Hæld dressingen over risene og bland det sammen.
- Trin 16 af 17
Kom kyllingestykker, salat og løg over risen og bland salaten sammen.
- Trin 17 af 17
Nu er kyllingesalaten klar til servering. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Ris og kylling virker måske ikke så spændende, men den rigtige dressing kan pifte selv de mest almindelige ingredienser op. Citron, honning og sennep er perfekte sammen og i denne ret. Det er også en dejlig dressing til almindelige grønne salater.
Du skal bruge
Ingredienser
Ris:
- 6 dl vand
- ¾ tsk. salt
- 3 dl parboiled ris
Kylling:
- 400 g. kyllingefilet
- 1 ½ spsk. olie
- ¾ tsk. salt
- ¾ tsk. peber
Grøntsager:
- 3 hjertesalat
- ¾ rødløg
Dressing:
- ¾ citron
- 6 spsk. olie
- 2 ½ spsk. akaciehonning
- ¾ spsk. dijonsennep
- ¾ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 målebæger
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille gryde
- 1 grydelåg
- 1 serveringsfad
- 2 skærebrætter
- 1 lille skarp kniv
- 1 stegepande
- 2 store skarpe knive
- 1 middagstallerken
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 røreske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
- Mål alle ingredienserne af.
- Hæld vand og salt i gryden, og bring det i kog. Hæld risene i gryden, når vandet koger. Kog risene i 12-15 minutter.
- Hæld de færdigkogte ris i et fad og lad dem køle af.
- Skær hver kyllingefilet i 3 stykker.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op. Læg kyllingestykkerne på stegepanden, og brun dem på alle sider.
- Drys salt og peber på kyllingestykkerne. Skru lidt ned for varmen og steg kylligestykkerne i 10 minutter til de er gennemstegte. Du kan tjekke om kyllingestykkerne er gennemstegte ved at skære et af stykkerne over. Kødet må ikke være rosa, men skal være lyst og fast i konsistensen.
- Tag kyllingestykkerne af stegepanden. Læg dem på en tallerken og lad dem køle af.
- Skær roden af hjertesalaten, og del den i blade. Læg dem i en skål, og hæld koldt vand over skålen. Skyl bladene rene for jord.
- Ryst vandet af bladene og skær dem i strimler.
- Pil rødløget, og skær det i små tern. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pres saften fra ¾ citron om kom den i en lille skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Kom olie og akaciehonning op i skålen. Pisk det sammen med en gaffel.
- Kom dijonsennep op i skålen og pisk. Tilsæt peber og salt og pisk dressingen sammen.
- Hæld dressingen over risene og bland det sammen.
- Kom kyllingestykker, salat og løg over risen og bland salaten sammen.
- Nu er kyllingesalaten klar til servering. Velbekomme!
-