Kylling i sød karrysovs

Kylling i sød karrysovs

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.

         

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3038 kJ / 726 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 57 %
        • Fedt: 22 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        Kylling i karry:

        • ½ løg
        • 1 ½ spsk. olie
        • 175 g. kyllingeinderfilet
        • 1 ½ tsk. karry
        • 1 dl. madlavningsfløde
        • ½ dåse ananas i tern
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber

        Tilbehør:

        • 2 dl. ris
        • 1 tsk. salt
        • ½ broccoli
        • ½ ps. frosne ærter
      • Trin 3 af 14

        Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ løg
      • Trin 4 af 14

        Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.

        • 1 ½ spsk. olie
      • Trin 5 af 14

        Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.

        • 175 g. kyllingeinderfilet
      • Trin 6 af 14

        Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.

        • 1 ½ tsk. karry

         

      • Trin 7 af 14

        Kom fløde og 1 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.

        • 1 dl. madlavningsfløde
        • ½ dåse ananas i tern
      • Trin 8 af 14

        Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.

        • 2 dl. ris
        • ½ tsk. salt
      • Trin 9 af 14

        Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccolien i små buketter.

        • ½ broccoli

         

      • Trin 10 af 14

        Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger broccoli.

        • ½ tsk. salt

         

      • Trin 11 af 14

        Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 2 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

        • ½ ps. frosne ærter

         

      • Trin 12 af 14

        Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.

        • ½ dåse ananas i tern
      • Trin 13 af 14

        Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.

        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 14 af 14

        Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.

         

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Kylling i karry:

          • ½ løg
          • 1 ½ spsk. olie
          • 175 g. kyllingeinderfilet
          • 1 ½ tsk. karry
          • 1 dl. madlavningsfløde
          • ½ dåse ananas i tern
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber

          Tilbehør:

          • 2 dl. ris
          • 1 tsk. salt
          • ½ broccoli
          • ½ ps. frosne ærter

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 store gryder
          • 1 røreske
          • 2 grydelåg
          • 1 lille gryde
          • 1 stor skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.
          5. Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.
          6. Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.
          7. Kom fløde og 1 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
          8. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.
          9. Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccolien i små buketter.
          10. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger broccoli.
          11. Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 2 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
          12. Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.
          13. Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.
          14. Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3038 kJ / 726 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 57 %
            • Fedt: 22 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            Kylling i karry:

            • 1 løg
            • 3 spsk. olie
            • 350 g. kyllingeinderfilet
            • 3 tsk. karry
            • 2 dl. madlavningsfløde
            • 1 dåse ananas i tern
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tilbehør:

            • 4 dl. ris
            • 1 tsk. salt
            • 1 broccoli
            • 1 ps. frosne ærter
          • Trin 3 af 14

            Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 løg

             

          • Trin 4 af 14

            Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.

            • 3 spsk. olie

             

          • Trin 5 af 14

            Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.

            • 350 g. kyllingeinderfilet
          • Trin 6 af 14

            Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.

            • 3 tsk. karry
          • Trin 7 af 14

            Kom fløde og 2 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.

            • 2 dl. madlavningsfløde
            • 1 dåse ananas i tern
          • Trin 8 af 14

            Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.

            • 4 dl. ris
            • ½ tsk. salt

             

          • Trin 9 af 14

            Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccolien i små buketter.

            • 1 broccoli

             

          • Trin 10 af 14

            Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger broccoli.

            • ½ tsk. salt
          • Trin 11 af 14

            Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

            • 1 ps. frosne ærter
          • Trin 12 af 14

            Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.

            • 1 dåse ananas i tern

             

          • Trin 13 af 14

            Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 14 af 14

            Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Kylling i karry:

              • 1 løg
              • 3 spsk. olie
              • 350 g. kyllingeinderfilet
              • 3 tsk. karry
              • 2 dl. madlavningsfløde
              • 1 dåse ananas i tern
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tilbehør:

              • 4 dl. ris
              • 1 tsk. salt
              • 1 broccoli
              • 1 ps. frosne ærter

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 store gryder
              • 1 røreske
              • 2 grydelåg
              • 1 lille gryde
              • 1 stor skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.
              5. Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.
              6. Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.
              7. Kom fløde og 2 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
              8. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.
              9. Skyl broccolien. Skær den i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccolien i små buketter.
              10. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger broccoli.
              11. Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
              12. Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.
              13. Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.
              14. Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.

                 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3038 kJ / 726 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 57 %
                • Fedt: 22 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                Kylling i karry:

                • 1 ½ løg
                • 4 ½ spsk. olie
                • 525 g. kyllingeinderfilet
                • 4 ½ tsk. karry
                • 3 dl. madlavningsfløde
                • 1 ½ dåse ananas i tern
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber

                Tilbehør:

                • 6 dl. ris
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ broccoli
                • 1 ½ ps. frosne ærter
              • Trin 3 af 14

                Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ løg

                 

              • Trin 4 af 14

                Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.

                • 4 ½ spsk. olie
              • Trin 5 af 14

                Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.

                • 525 g. kyllingeinderfilet

                 

              • Trin 6 af 14

                Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.

                • 4 ½ tsk. karry

                 

              • Trin 7 af 14

                Kom fløde og 3 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.

                • 3 dl. madlavningsfløde
                • 1 ½ dåse ananas i tern
              • Trin 8 af 14

                Kom vand og 1 teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.

                • 6 dl. ris
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 9 af 14

                Skyl broccolierne. Skær dem i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccolien i små buketter.

                • 1 ½ broccoli

                 

              • Trin 10 af 14

                Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger broccoli.

                • ½ tsk. salt

                 

              • Trin 11 af 14

                Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.

                • 1 ½ ps. frosne ærter
              • Trin 12 af 14

                Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.

                • 1 ½ dåse ananas i tern
              • Trin 13 af 14

                Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.

                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 14 af 14

                Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Den her kyllingeret er skabt for, at du skal elske den! Sovsen er bare mums. Sød, salt og med masser af god smag fra karryen og ananas-stykkerne. De gør bare lige retten ekstra ‘guffet’.

                 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Kylling i karry:

                  • 1 ½ løg
                  • 4 ½ spsk. olie
                  • 525 g. kyllingeinderfilet
                  • 4 ½ tsk. karry
                  • 3 dl. madlavningsfløde
                  • 1 ½ dåse ananas i tern
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber

                  Tilbehør:

                  • 6 dl. ris
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ broccoli
                  • 1 ½ ps. frosne ærter

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 store gryder
                  • 1 røreske
                  • 2 grydelåg
                  • 1 lille gryde
                  • 1 stor skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Kom olie i en gryde. Varm til middel varme.
                  5. Kom kyllingefileterne på stegepanden, og steg i 2 minutter. Vend dem, og lad dem stege endnu 2 minutter.
                  6. Kom lidt ekstra olie på stegepanden. Tilsæt så løg og karry, og steg videre i cirka 1 minut, til alle kyllingestykkerne er brune.
                  7. Kom fløde og 3 deciliter af lagen fra dåsen med ananas i gryden. Skru ned til lav varme. Kom låg på gryden, og lad retten simre i cirka 15 minutter.
                  8. Kom vand og 1 teskefuld salt i en gryde. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom risen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger risen.
                  9. Skyl broccolierne. Skær dem i små buketter. Klik på videoen og se, hvordan du skærer broccolien i små buketter.
                  10. Kom vand og ½ teskefuld salt i en gryde. Bring vandet i kog ved middel varme. Kom broccolien i, når vandet koger. Kog dem i cirka 4 minutter. Klik på videoen og se, hvordan du koger broccoli.
                  11. Kom de frosne ærter i en skål. Kog cirka 4 deciliter vand. Hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 1 minut. Hæld vandet fra.
                  12. Kom ananasstykkerne i karrysovsen. Lad dem varme med i 1-2 minutter.
                  13. Smag sovsen til med salt, peber og eventuel mere karry eller ananas-lage.
                  14. Server kylling i karrysovs med kogte ris, ærter og kogte broccoli.