Kartofler med hytteost

Kartofler med hytteost

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Umm! Det kan være nemt, lækkert og hurtigt at lave aftensmad. Hvis du skal imponere en ven med dine evner i et køkken, kan du roligt kaste dig ud i denne ret.

        Tip: Du kan også drysse en teskefuld stegt bacon over. Så bliver alle smagsløg glade, og du behøver ikke servere kød til aftensmaden.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2242 kJ / 536 kcal
        • Protein: 27 %
        • Kulhydrat: 51 %
        • Fedt: 22 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 16

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 16

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 bagekartofler eller 8 mindre kartofler

        Hytteostsalat:

        • 450 g. hytteost
        • ½ agurk eller 1 skoleagurk
        • 1 rød peberfrugt
        • 2 spsk. purløg, klippet
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivpsids peber
      • Trin 3 af 16

        Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen.

        4 bagekartofler eller 8 mindre kartofler

      • Trin 4 af 16

        Skær et kryds i kartoflerne. 

      • Trin 5 af 16

        Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.

      • Trin 6 af 16

        Tænd ovnen på 200 grader.

      • Trin 7 af 16

        Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.

      • Trin 8 af 16

        Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

        • 1 rød snack peberfrugt
        • 1 agurk
        • Purløg
      • Trin 9 af 16

        Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.

      • Trin 10 af 16

        Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

        • 1 rød peberfrugt
      • Trin 11 af 16

        Skær peberfrugten i tern, og put det i skålen.

      • Trin 12 af 16

        Klip purløg fint, og kom det i skålen.

      • Trin 13 af 16

        Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.

        • 450 g. hytteost

         

      • Trin 14 af 16

        Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber

         

         

      • Trin 15 af 16

        Tryk på siderne af kartoflerne.

      • Trin 16 af 16

        Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Umm! Det kan være nemt, lækkert og hurtigt at lave aftensmad. Hvis du skal imponere en ven med dine evner i et køkken, kan du roligt kaste dig ud i denne ret.

        Tip: Du kan også drysse en teskefuld stegt bacon over. Så bliver alle smagsløg glade, og du behøver ikke servere kød til aftensmaden.

        Du skal bruge

          Ingredienser 

          • 4 bagekartofler eller 8 mindre kartofler

          Hytteostsalat:

          • 450 g. hytteost
          • ½ agurk eller 1 skoleagurk
          • 1 rød peberfrugt
          • 2 spsk. purløg, klippet
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivpsids peber

           

          Køkkenredskaber

          • Måleskeer
          • 1 lille skarp kniv 
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 røreske
          • 1 saks
          • 1 ovnfast fad
          • 1 køkkenvægt
          • 1 kødnål
          • 1 grøntsagsbørste
          • 2 mellem skåle

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen.
          4. Skær et kryds i kartoflerne. 
          5. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.
          6. Tænd ovnen på 200 grader.
          7. Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.
          8. Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
          9. Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.
          10. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
          11. Skær peberfrugten i tern, og put det i skålen.
          12. Klip purløg fint, og kom det i skålen.
          13. Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.
          14. Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          15. Tryk på siderne af kartoflerne.
          16. Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Umm! Det kan være nemt, lækkert og hurtigt at lave aftensmad. Hvis du skal imponere en ven med dine evner i et køkken, kan du roligt kaste dig ud i denne ret.

            Tip: Du kan også drysse en teskefuld stegt bacon over. Så bliver alle smagsløg glade, og du behøver ikke servere kød til aftensmaden.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2242 kJ / 536 kcal
            • Protein: 27 %
            • Kulhydrat: 51 %
            • Fedt: 22 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 16

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

             

             

             
          • Trin 2 af 16

            Find alle ingredienserne frem.

            • 8 bagekartofler eller 16 mindre kartofler

            Hytteostsalat:

            • 900 g. hytteost
            • 1 agurk eller 2 skoleagurker
            • 2 røde peberfrugter
            • 4 spsk. purløg, klippet
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 16

            Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen.

            • 8 bagekartofler eller 16 mindre kartofler
             
          • Trin 4 af 16

            Skær et kryds i kartoflerne. 

          • Trin 5 af 16

            Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.

          • Trin 6 af 16

            Tænd ovnen på 200 grader.

          • Trin 7 af 16

            Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.

          • Trin 8 af 16

            Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

            • 1 agurk eller 2 skoleagurker
            • 2 røde snack peberfrugter
            • 4 spsk purløg
          • Trin 9 af 16

            Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.

          • Trin 10 af 16

            Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

            • 2 røde peberfrugter
          • Trin 11 af 16

            Skær peberfrugten i tern, og kom det i skålen.

          • Trin 12 af 16

            Klip purløg fint, og kom det i skålen.

          • Trin 13 af 16

            Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.

            • 900 g. hytteost

             

          • Trin 14 af 16

            Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 15 af 16

            Tryk på siderne af kartoflerne, så de åbner sig.

          • Trin 16 af 16

            Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Umm! Det kan være nemt, lækkert og hurtigt at lave aftensmad. Hvis du skal imponere en ven med dine evner i et køkken, kan du roligt kaste dig ud i denne ret.

            Tip: Du kan også drysse en teskefuld stegt bacon over. Så bliver alle smagsløg glade, og du behøver ikke servere kød til aftensmaden.

            Du skal bruge

              Ingredienser 

              • 8 bagekartofler eller 16 mindre kartofler

              Hytteostsalat:

              • 900 g. hytteost
              • 1 agurk eller 2 skoleagurker
              • 2 røde peberfrugter
              • 4 spsk. purløg, klippet
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • Måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 røreske
              • 1 saks
              • 1 ovnfast fad
              • 1 køkkenvægt
              • 1 kødnål
              • 1 grøntsagsbørste
              • 2 mellem skåle

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen.
              4. Skær et kryds i kartoflerne. 
              5. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.
              6. Tænd ovnen på 200 grader.
              7. Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.
              8. Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
              9. Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.
              10. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
              11. Skær peberfrugten i tern, og kom det i skålen.
              12. Klip purløg fint, og kom det i skålen.
              13. Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.
              14. Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              15. Tryk på siderne af kartoflerne, så de åbner sig.
              16. Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Umm! Det kan være nemt, lækkert og hurtigt at lave aftensmad. Hvis du skal imponere en ven med dine evner i et køkken, kan du roligt kaste dig ud i denne ret.

                Tip: Du kan også drysse en teskefuld stegt bacon over. Så bliver alle smagsløg glade, og du behøver ikke servere kød til aftensmaden.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2242 kJ / 536 kcal
                • Protein: 27 %
                • Kulhydrat: 51 %
                • Fedt: 22 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 16

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 16

                Find alle ingredienserne frem.

                • 12 bagekartofler eller 24 mindre kartofler

                Hytteostsalat:

                • 1350 g. hytteost
                • 2 agurker eller 3 skoleagurker
                • 3 røde peberfrugter
                • 6 spsk. purløg, klippet
                • 2 knivspidser salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 3 af 16

                Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen. 

                • 12 bagekartofler eller 24 mindre kartofler
              • Trin 4 af 16

                Skær et kryds i kartoflerne. 

              • Trin 5 af 16

                Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.

              • Trin 6 af 16

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 7 af 16

                Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.

              • Trin 8 af 16

                Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

                • 3 røde snack peberfrugter
                • 1½ agurk
                • 6 spsk purløg
              • Trin 9 af 16

                Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.

              • Trin 10 af 16

                Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

                • 3 røde peberfrugter
              • Trin 11 af 16

                Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i skålen.

              • Trin 12 af 16

                Klip purløg fint, og kom det i skålen.

              • Trin 13 af 16

                Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.

                • 1350 g. hytteost

                 

              • Trin 14 af 16

                Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 2 knivspidser salt
                • 2 knivspidser peber

                 

                 

              • Trin 15 af 16

                Tryk på siderne af kartoflerne, så de åbner sig. 

              • Trin 16 af 16

                Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Umm! Det kan være nemt, lækkert og hurtigt at lave aftensmad. Hvis du skal imponere en ven med dine evner i et køkken, kan du roligt kaste dig ud i denne ret.

                Tip: Du kan også drysse en teskefuld stegt bacon over. Så bliver alle smagsløg glade, og du behøver ikke servere kød til aftensmaden.

                Du skal bruge

                  Ingredienser 

                  • 12 bagekartofler eller 24 mindre kartofler

                  Hytteostsalat:

                  • 1350 g. hytteost
                  • 2 agurker eller 3 skoleagurker
                  • 3 røde peberfrugter
                  • 6 spsk. purløg, klippet
                  • 2 knivspidser salt
                  • 2 knivspidser peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • Måleskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 røreske
                  • 1 saks
                  • 1 ovnfast fad
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 kødnål
                  • 1 grøntsagsbørste
                  • 2 mellem skåle

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Vask jorden af kartoflerne med en grøntsagsbørste, så der ikke går hul i skrællen. 
                  4. Skær et kryds i kartoflerne. 
                  5. Læg kartoflerne i et ovnfast fad, og sæt det i ovnen.
                  6. Tænd ovnen på 200 grader.
                  7. Bag kartoflerne møre i 1 ½ time afhængig af størrelsen. Stik med en kødnål i midten af en kartoffel, og mærk om de er møre.
                  8. Skyl agurk, peberfrugt og purløg i koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
                  9. Skær agurk i små tern, og put dem i en skål.
                  10. Tag et skærebræt og en skarp kniv. Skær peberfrugten over, og fjern kerne og stilken. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
                  11. Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i skålen.
                  12. Klip purløg fint, og kom det i skålen.
                  13. Kom hytteost i skålen med agurk, peberfrugt og purløg, og rør det sammen.
                  14. Smag hytteostsalaten til med salt og peber. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  15. Tryk på siderne af kartoflerne, så de åbner sig. 
                  16. Fyld bagekartoflerne med hytteostsalat. Velbekomme!