Kartoffelsalat

Kartoffelsalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1484 kJ / 353 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 40 %
        • Fedt: 51 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 11

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 11

        Find alle ingredienserne frem.

        • 400 g. kartofler
        • 1 tsk. salt
        • 1 dl ymer
        • ½ dl mayonnaise
        • 1 tsk. sennep
        • ½ løg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ håndfuld persille
      • Trin 3 af 11

        Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.

        • 400 g. kartofler
        • 1 tsk. salt
      • Trin 4 af 11

        Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

      • Trin 5 af 11

        Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.

      • Trin 6 af 11

        Skær kartoflerne ud i mindre stykker.

      • Trin 7 af 11

        Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.

        • 1 dl ymer
        • ½ dl mayonnaise
        • 1 tsk. sennep
      • Trin 8 af 11

        Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

        • ½ løg
        • ¼ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 9 af 11

        Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ håndfuld persille
      • Trin 10 af 11

        Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

      • Trin 11 af 11

        Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 400 g. kartofler
          • 1 tsk. salt
          • 1 dl. ymer
          • ½ dl. mayonnaise
          • 1 tsk. sennep
          • ½ løg
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ håndfuld persille

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 stor gryde med låg
          • 2 teskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 2 decilitermål
          • 1 rivejern
          • 1 spiseske
          • 1 balje
          • 1 rent viskestykke
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 grydeske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
          4. Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
          5. Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
          6. Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
          7. Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
          8. Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
          9. Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          10. Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
          11. Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1484 kJ / 353 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 40 %
            • Fedt: 51 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 11

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 11

            Find alle ingredienserne frem.

            • 800 g. kartofler
            • 1 ½ tsk. salt
            • 2 dl ymer
            • 1 dl mayonnaise
            • 2 tsk. sennep
            • 1 løg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 håndfuld persille
          • Trin 3 af 11

            Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.

            • 800 g. kartofler
            • 1½ tsk. salt
          • Trin 4 af 11

            Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

          • Trin 5 af 11

            Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.

          • Trin 6 af 11

            Skær kartoflerne ud i mindre stykker.

          • Trin 7 af 11

            Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.

            • 2 dl ymer
            • 1 dl mayonnaise
            • 2 tsk. sennep
          • Trin 8 af 11

            Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

            • 1 løg
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 9 af 11

            Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 håndfuld persille
          • Trin 10 af 11

            Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

          • Trin 11 af 11

            Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 800 g. kartofler
              • 1 ½ tsk. salt
              • 2 dl. ymer
              • 1 dl. mayonnaise
              • 2 tsk. sennep
              • 1 løg
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 håndfuld persille

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 stor gryde med låg
              • 2 teskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 2 decilitermål
              • 1 rivejern
              • 1 spiseske
              • 1 balje
              • 1 rent viskestykke
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 grydeske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
              4. Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
              5. Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
              6. Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
              7. Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
              8. Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
              9. Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              10. Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
              11. Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1484 kJ / 353 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 40 %
                • Fedt: 51 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 11

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 11

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1200 g. kartofler
                • 2 tsk. salt
                • 3 dl ymer
                • 1 ½ dl mayonnaise
                • 3 tsk. sennep
                • 1 løg
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 1 ½ håndfuld persille
              • Trin 3 af 11

                Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.

                • 1200 g. kartofler
                • 2 tsk. salt
              • Trin 4 af 11

                Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

              • Trin 5 af 11

                Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.

              • Trin 6 af 11

                Skær kartoflerne ud i mindre stykker.

              • Trin 7 af 11

                Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.

                • 3 dl ymer
                • 1 ½ dl mayonnaise
                • 3 tsk. sennep
              • Trin 8 af 11

                Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.

                • 1 løg
                • 1 tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 9 af 11

                Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1½ håndfuld persille
              • Trin 10 af 11

                Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.

              • Trin 11 af 11

                Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1200 g. kartofler
                  • 2 tsk. salt
                  • 3 dl ymer
                  • 1 ½ dl mayonnaise
                  • 3 tsk. sennep
                  • 1 løg
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 1 ½ håndfuld persille

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 2 teskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 2 decilitermål
                  • 1 rivejern
                  • 1 spiseske
                  • 1 balje
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 grydeske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
                  4. Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
                  5. Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
                  6. Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
                  7. Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
                  8. Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
                  9. Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  10. Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
                  11. Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.