Kartoffelsalat
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1484 kJ / 353 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 51 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 1 tsk. salt
- 1 dl. ymer
- ½ dl. mayonnaise
- 1 tsk. sennep
- ½ løg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ håndfuld persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde med låg
- 2 teskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 decilitermål
- 1 rivejern
- 1 spiseske
- 1 balje
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 400 g. kartofler
- 1 tsk. salt
- 1 dl ymer
- ½ dl mayonnaise
- 1 tsk. sennep
- ½ løg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ håndfuld persille
- Trin 3 af 11
Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
- 400 g. kartofler
- 1 tsk. salt
- Trin 4 af 11
Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Trin 5 af 11
Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
- Trin 6 af 11
Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
- Trin 7 af 11
Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
- 1 dl ymer
- ½ dl mayonnaise
- 1 tsk. sennep
- Trin 8 af 11
Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
- ½ løg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- Trin 9 af 11
Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ½ håndfuld persille
- Trin 10 af 11
Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 11 af 11
Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!
Du skal bruge
Ingredienser
- 400 g. kartofler
- 1 tsk. salt
- 1 dl. ymer
- ½ dl. mayonnaise
- 1 tsk. sennep
- ½ løg
- ¼ tsk. salt
- ½ knivspids peber
- ½ håndfuld persille
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde med låg
- 2 teskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 decilitermål
- 1 rivejern
- 1 spiseske
- 1 balje
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
- Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
- Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
- Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
- Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
- Kom koldt vand i en balje, og skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1484 kJ / 353 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 51 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 800 g. kartofler
- 1 ½ tsk. salt
- 2 dl. ymer
- 1 dl. mayonnaise
- 2 tsk. sennep
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 håndfuld persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde med låg
- 2 teskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 decilitermål
- 1 rivejern
- 1 spiseske
- 1 balje
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 800 g. kartofler
- 1 ½ tsk. salt
- 2 dl ymer
- 1 dl mayonnaise
- 2 tsk. sennep
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 håndfuld persille
- Trin 3 af 11
Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
- 800 g. kartofler
- 1½ tsk. salt
- Trin 4 af 11
Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Trin 5 af 11
Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
- Trin 6 af 11
Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
- Trin 7 af 11
Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
- 2 dl ymer
- 1 dl mayonnaise
- 2 tsk. sennep
- Trin 8 af 11
Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 11
Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 håndfuld persille
- Trin 10 af 11
Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 11 af 11
Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!
Du skal bruge
Ingredienser
- 800 g. kartofler
- 1 ½ tsk. salt
- 2 dl. ymer
- 1 dl. mayonnaise
- 2 tsk. sennep
- 1 løg
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 håndfuld persille
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde med låg
- 2 teskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 decilitermål
- 1 rivejern
- 1 spiseske
- 1 balje
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
- Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
- Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
- Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
- Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
- Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1484 kJ / 353 kcal
- Protein: 9 %
- Kulhydrat: 40 %
- Fedt: 51 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1200 g. kartofler
- 2 tsk. salt
- 3 dl. ymer
- 1 ½ dl. mayonnaise
- 3 tsk. sennep
- 1 løg
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ håndfuld persille
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde med låg
- 2 teskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 decilitermål
- 1 rivejern
- 1 spiseske
- 1 balje
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 11
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 11
Find alle ingredienserne frem.
- 1200 g. kartofler
- 2 tsk. salt
- 3 dl ymer
- 1 ½ dl mayonnaise
- 3 tsk. sennep
- 1 løg
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ håndfuld persille
- Trin 3 af 11
Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
- 1200 g. kartofler
- 2 tsk. salt
- Trin 4 af 11
Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Trin 5 af 11
Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
- Trin 6 af 11
Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
- Trin 7 af 11
Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
- 3 dl ymer
- 1 ½ dl mayonnaise
- 3 tsk. sennep
- Trin 8 af 11
Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
- 1 løg
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Trin 9 af 11
Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1½ håndfuld persille
- Trin 10 af 11
Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Trin 11 af 11
Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Kold kartoffelsalat med ymerdressing er perfekt sammen med frikadeller og andet kød. Pak picnickurven og tag den med!
Du skal bruge
Ingredienser
- 1200 g. kartofler
- 2 tsk. salt
- 3 dl ymer
- 1 ½ dl mayonnaise
- 3 tsk. sennep
- 1 løg
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- 1 ½ håndfuld persille
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor gryde med låg
- 2 teskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 2 decilitermål
- 1 rivejern
- 1 spiseske
- 1 balje
- 1 rent viskestykke
- 1 stor skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skrub eller skræl kartoflerne, og kom dem i en gryde. Kom vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Kom salt i, og læg låg på gryden.
- Kog kartoflerne i 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
- Sæt et dørslag i køkkenvasken, og hæld kartoflerne i dørslaget. Lad dem køle af.
- Skær kartoflerne ud i mindre stykker.
- Kom ymer, mayonnaise og sennet i en stor skål. Rør rundt.
- Pil løget, og riv det på den fine side af et rivejern, til du har 1 ½ spiseske. Kom løg i dressingen, og rør rundt. Smag til med salt og peber.
- Kom vand i en balje, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Hak persillen fint, også stilkene. Klik på videoen og se, hvordan du hakker krydderurter.
- Bland persillen i dressingen, og vend kartoflerne rundt i dressingen til en kartoffelsalat.
-