Kartoffelpizza

Kartoffelpizza

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Hvis du har kartofler til overs fra aftensmaden, er det genialt at bruge dem som fyld på pizza - det er supernemt, sundt og smager skønt! 

        Tip: For at gøre det ekstra nemt kan du lave dejen til pizzaen aftenen inden. Så skal du blot bruge 6 g gær, og stille dejen i køleskabet natten over; så er den klar til at rulle ud, når du skal bruge den.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2139 kJ / 509 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 55 %
        • Fedt: 30 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 26

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 26

        Mål alle ingredienserne af.

        Pizzadej:

        • 12 g. gær
        • 1 dl vand
        • 50 g. grahamsmel
        • ¼ tsk. salt
        • ca. 100 g. hvedemel

        Kartoffelfyld:

        • Ca. 175 g. faste kartofler, f.eks. Sava, Folva eller Hansa
        • 2 spsk. olie
        • ¼-½ tsk. salt
        • 65 g. mild, revet ost
        • 1 håndfuld grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
        • lidt peber
      • Trin 3 af 26

        Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 26

        Pizzadej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.

        • 12 g. gær
      • Trin 5 af 26

        Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.

        • 1 dl vand
      • Trin 6 af 26

        Hæld grahamsmel og salt i skålen.

        • 50 g. grahamsmel
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 7 af 26

        Hæld lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Gem lidt af melet til æltningen. Rør godt rundt.

        • Ca. 100 g. hvedemel
      • Trin 8 af 26

        Hæld lidt hvedemel på bordet.

      • Trin 9 af 26

        Ælt dejen godt igennem på bordet, til den slipper bordet, og er en fast kugle. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ælter dej.

      • Trin 10 af 26

        Læg dejen tilbage i skålen, og stil den til hævning med et rent viskestykke over. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.

      • Trin 11 af 26

        Tænd ovnen på 225 grader.

      • Trin 12 af 26

        Pizzafyld: Vask hænder.

      • Trin 13 af 26

        Vask kartoflerne, og skræl dem.

        • Ca. 175 g. kartofler
      • Trin 14 af 26

        Skær kartoflerne i helt tynde skiver på siden af et rivejern.

      • Trin 15 af 26

        Læg kartoffelskiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.

      • Trin 16 af 26

        Saml pizzaen: Drys lidt hvedemel på bordet.

      • Trin 17 af 26

        Del dejen i to portioner. Form hver klump dej til en bolle.

      • Trin 18 af 26

        Brug en kagerulle, og rul hver klump dej ud til en flad pizza med en diameter på cirka 20 centimeter.

      • Trin 19 af 26

        Læg pizzabundene på bagepladen med bagepapiret.

      • Trin 20 af 26

        Hæld olie i en kop. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 21 af 26

        Fordel kartoffelskiverne på de to pizzabunde.

      • Trin 22 af 26

        Drys salt over kartoflerne, og hæld resten af olien over dem, og drys ost på pizzaerne.

        • ¼-½ tsk. salt
        • 65 g. mild, revet ost
      • Trin 23 af 26

        Sæt bagepladen med pizzaerne midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.

      • Trin 24 af 26

        Tag pizzaerne ud af ovnen.

      • Trin 25 af 26

        Fyld koldt vand i en balje, og skyl rucula og/eller krydderurter i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 håndfuld grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
      • Trin 26 af 26

        Læg ruculabladene og/eller krydderurterne på pizzaerne, og servér. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Hvis du har kartofler til overs fra aftensmaden, er det genialt at bruge dem som fyld på pizza - det er supernemt, sundt og smager skønt! 

        Tip: For at gøre det ekstra nemt kan du lave dejen til pizzaen aftenen inden. Så skal du blot bruge 6 g gær, og stille dejen i køleskabet natten over; så er den klar til at rulle ud, når du skal bruge den.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Pizzadej:

          • 12 g. gær
          • 1 dl vand
          • 50 g. grahamsmel
          • ¼ tsk. salt
          • ca. 100 g. hvedemel

          Kartoffelfyld:

          • Ca. 175 g. faste kartofler, f.eks. Sava, Folva eller Hansa
          • 2 spsk. olie
          • ¼-½ tsk. salt
          • 65 g. mild, revet ost
          • 1 håndfuld grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
          • lidt peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 bageplade
          • 1 stykke bagepapir
          • 1 stor skål
          • 1 røreske
          • 1 viskestykke
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 kagerulle
          • 1 kop
          • 1 balje
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Pizzadej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
          5. Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.
          6. Hæld grahamsmel og salt i skålen.
          7. Hæld lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Gem lidt af melet til æltningen. Rør godt rundt.
          8. Hæld lidt hvedemel på bordet.
          9. Ælt dejen godt igennem på bordet, til den slipper bordet, og er en fast kugle. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ælter dej.
          10. Læg dejen tilbage i skålen, og stil den til hævning med et rent viskestykke over. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.
          11. Tænd ovnen på 225 grader.
          12. Pizzafyld: Vask hænder.
          13. Vask kartoflerne, og skræl dem.
          14. Skær kartoflerne i helt tynde skiver på siden af et rivejern.
          15. Læg kartoffelskiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.
          16. Saml pizzaen: Drys lidt hvedemel på bordet.
          17. Del dejen i to portioner. Form hver klump dej til en bolle.
          18. Brug en kagerulle, og rul hver klump dej ud til en flad pizza med en diameter på cirka 20 centimeter.
          19. Læg pizzabundene på bagepladen med bagepapiret.
          20. Hæld olie i en kop. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien.
          21. Fordel kartoffelskiverne på de to pizzabunde.
          22. Drys salt over kartoflerne, og hæld resten af olien over dem, og drys ost på pizzaerne.
          23. Sæt bagepladen med pizzaerne midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.
          24. Tag pizzaerne ud af ovnen.
          25. Fyld koldt vand i en balje, og skyl rucula og/eller krydderurter i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          26. Læg ruculabladene og/eller krydderurterne på pizzaerne, og servér. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Hvis du har kartofler til overs fra aftensmaden, er det genialt at bruge dem som fyld på pizza - det er supernemt, sundt og smager skønt! 

            Tip: For at gøre det ekstra nemt kan du lave dejen til pizzaen aftenen inden. Så skal du blot bruge 6 g gær, og stille dejen i køleskabet natten over; så er den klar til at rulle ud, når du skal bruge den.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2139 kJ / 509 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 55 %
            • Fedt: 30 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 26

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 26

            Mål alle ingredienserne af.

            Pizzadej:

            • 25 g. gær
            • 2 dl vand
            • 100 g. grahamsmel
            • ½ tsk. salt
            • Ca. 200 g. hvedemel

            Kartoffelfyld:

            • Ca. 350 g. faste kartofler. f.eks. Sava, Folva eller Hansa
            • 4 spsk. olie
            • ½-1 tsk. salt
            • 125 g. mild, revet ost
            • 2 håndfulde grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
            • lidt peber
          • Trin 3 af 26

            Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 26

            Pizzadej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.

            • 25 g. gær
          • Trin 5 af 26

            Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.

            • 2 dl vand
          • Trin 6 af 26

            Hæld grahamsmel og salt i skålen.

            • 100 g. grahamsmel
            • ½ tsk. salt
          • Trin 7 af 26

            Hæld lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Gem lidt af melet til æltningen. Rør godt rundt.

            • Ca. 200 g. hvedemel
          • Trin 8 af 26

            Hæld lidt hvedemel på bordet.

          • Trin 9 af 26

            Ælt dejen godt igennem på bordet, til den slipper bordet, og er en fast kugle. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ælter dej.

          • Trin 10 af 26

            Læg dejen tilbage i skålen, og stil den til hævning med et rent viskestykke over. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.

          • Trin 11 af 26

            Tænd ovnen på 225 grader.

          • Trin 12 af 26

            Pizzafyld: Vask hænder.

          • Trin 13 af 26

            Vask kartoflerne, og skræl dem.

            • Ca. 350 g. kartofler
          • Trin 14 af 26

            Skær kartoflerne i helt tynde skiver på siden af et rivejern.

          • Trin 15 af 26

            Læg kartoffelskiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.

          • Trin 16 af 26

            Saml pizzaen: Drys lidt hvedemel på bordet.

          • Trin 17 af 26

            Del dejen i fire portioner. Form hver klump dej til en bolle.

          • Trin 18 af 26

            Brug en kagerulle, og rul hver klump dej ud til en flad pizza med en diameter på cirka 20 centimeter.

          • Trin 19 af 26

            Læg pizzabundene på bagepladen med bagepapiret.

          • Trin 20 af 26

            Hæld olie i en kop. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 21 af 26

            Fordel kartoffelskiverne på de fire pizzabunde.

          • Trin 22 af 26

            Drys salt over kartoflerne, og hæld resten af olien over dem, og drys ost på pizzaerne.

            • ½-1 tsk. salt
            • 125 g. mild, revet ost
          • Trin 23 af 26

            Sæt bagepladen med pizzaerne midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.

          • Trin 24 af 26

            Tag pizzaerne ud af ovnen.

          • Trin 25 af 26

            Fyld koldt vand i en balje, og skyl rucula og/eller krydderurter i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 håndfulde grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
          • Trin 26 af 26

            Læg ruculabladene og/eller krydderurterne på pizzaerne, og servér. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Hvis du har kartofler til overs fra aftensmaden, er det genialt at bruge dem som fyld på pizza - det er supernemt, sundt og smager skønt! 

            Tip: For at gøre det ekstra nemt kan du lave dejen til pizzaen aftenen inden. Så skal du blot bruge 6 g gær, og stille dejen i køleskabet natten over; så er den klar til at rulle ud, når du skal bruge den.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Pizzadej:

              • 25 g. gær
              • 2 dl vand
              • 100 g. grahamsmel
              • ½ tsk. salt
              • Ca. 200 g. hvedemel

              Kartoffelfyld:

              • Ca. 350 g. faste kartofler. f.eks. Sava, Folva eller Hansa
              • 4 spsk. olie
              • ½-1 tsk. salt
              • 125 g. mild, revet ost
              • 2 håndfulde grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
              • lidt peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 bageplade
              • 1 stykke bagepapir
              • 1 stor skål
              • 1 røreske
              • 1 viskestykke
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 kagerulle
              • 1 kop
              • 1 balje
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Pizzadej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
              5. Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.
              6. Hæld grahamsmel og salt i skålen.
              7. Hæld lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Gem lidt af melet til æltningen. Rør godt rundt.
              8. Hæld lidt hvedemel på bordet.
              9. Ælt dejen godt igennem på bordet, til den slipper bordet, og er en fast kugle. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ælter dej.
              10. Læg dejen tilbage i skålen, og stil den til hævning med et rent viskestykke over. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.
              11. Tænd ovnen på 225 grader.
              12. Pizzafyld: Vask hænder.
              13. Vask kartoflerne, og skræl dem.
              14. Skær kartoflerne i helt tynde skiver på siden af et rivejern.
              15. Læg kartoffelskiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.
              16. Saml pizzaen: Drys lidt hvedemel på bordet.
              17. Del dejen i fire portioner. Form hver klump dej til en bolle.
              18. Brug en kagerulle, og rul hver klump dej ud til en flad pizza med en diameter på cirka 20 centimeter.
              19. Læg pizzabundene på bagepladen med bagepapiret.
              20. Hæld olie i en kop. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien.
              21. Fordel kartoffelskiverne på de fire pizzabunde.
              22. Drys salt over kartoflerne, og hæld resten af olien over dem, og drys ost på pizzaerne.
              23. Sæt bagepladen med pizzaerne midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.
              24. Tag pizzaerne ud af ovnen.
              25. Fyld koldt vand i en balje, og skyl rucula og/eller krydderurter i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              26. Læg ruculabladene og/eller krydderurterne på pizzaerne, og servér. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Hvis du har kartofler til overs fra aftensmaden, er det genialt at bruge dem som fyld på pizza - det er supernemt, sundt og smager skønt! 

                Tip: For at gøre det ekstra nemt kan du lave dejen til pizzaen aftenen inden. Så skal du blot bruge 6 g gær, og stille dejen i køleskabet natten over; så er den klar til at rulle ud, når du skal bruge den.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2139 kJ / 509 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 55 %
                • Fedt: 30 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 26

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 26

                Mål alle ingredienserne af.

                Pizzadej:

                • 40 g. gær
                • 3 dl vand
                • 150 g. grahamsmel
                • ¾ tsk. salt
                • Ca. 300 g. hvedemel

                Kartoffelfyld:

                • Ca. 525 g. faste kartofler, f.eks. Sava, Folva eller Hansa
                • 6 spsk. olie
                • 1-1 ½ tsk. salt
                • 190 g. mild, revet ost
                • 3 håndfulde grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
                • lidt peber
              • Trin 3 af 26

                Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 26

                Pizzadej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.

                • 40 g. gær
              • Trin 5 af 26

                Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.

                • 3 dl vand
              • Trin 6 af 26

                Hæld grahamsmel og salt i skålen.

                • 150 g. grahamsmel
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 7 af 26

                Hæld lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Gem lidt af melet til æltningen. Rør godt rundt.

                • Ca. 300 g. hvedemel
              • Trin 8 af 26

                Hæld lidt hvedemel på bordet.

              • Trin 9 af 26

                Ælt dejen godt igennem på bordet, til den slipper bordet, og er en fast kugle. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ælter dej.

              • Trin 10 af 26

                Læg dejen tilbage i skålen, og stil den til hævning med et rent viskestykke over. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.

              • Trin 11 af 26

                Tænd ovnen på 225 grader.

              • Trin 12 af 26

                Pizzafyld: Vask hænder.

              • Trin 13 af 26

                Vask kartoflerne, og skræl dem.

                • Ca. 525 g. kartofler
              • Trin 14 af 26

                Skær kartoflerne i helt tynde skiver på siden af et rivejern.

              • Trin 15 af 26

                Læg kartoffelskiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.

              • Trin 16 af 26

                Saml pizzaen: Drys lidt hvedemel på bordet.

              • Trin 17 af 26

                Del dejen i seks portioner. Form hver klump dej til en bolle.

              • Trin 18 af 26

                Brug en kagerulle, og rul hver klump dej ud til en flad pizza med en diameter på cirka 20 centimeter.

              • Trin 19 af 26

                Læg pizzabundene på bagepladerne med bagepapiret.

              • Trin 20 af 26

                Hæld olie i en kop. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien.

                • 6 spsk. olie
              • Trin 21 af 26

                Fordel kartoffelskiverne på de seks pizzabunde.

              • Trin 22 af 26

                Drys salt over kartoflerne, og hæld resten af olien over dem, og drys ost på pizzaerne.

                • 1-1 ½ tsk. salt
                • 190 g. mild, revet ost
              • Trin 23 af 26

                Sæt bagepladerne med pizzaerne midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.

              • Trin 24 af 26

                Tag pizzaerne ud af ovnen.

              • Trin 25 af 26

                Fyld koldt vand i en balje, og skyl rucula og/eller krydderurter i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 håndfulde grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
              • Trin 26 af 26

                Læg ruculabladene og/eller krydderurterne på pizzaerne, og servér. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Hvis du har kartofler til overs fra aftensmaden, er det genialt at bruge dem som fyld på pizza - det er supernemt, sundt og smager skønt! 

                Tip: For at gøre det ekstra nemt kan du lave dejen til pizzaen aftenen inden. Så skal du blot bruge 6 g gær, og stille dejen i køleskabet natten over; så er den klar til at rulle ud, når du skal bruge den.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Pizzadej:

                  • 40 g. gær
                  • 3 dl vand
                  • 150 g. grahamsmel
                  • ¾ tsk. salt
                  • Ca. 300 g. hvedemel

                  Kartoffelfyld:

                  • Ca. 525 g. faste kartofler, f.eks. Sava, Folva eller Hansa
                  • 6 spsk. olie
                  • 1-1 ½ tsk. salt
                  • 190 g. mild, revet ost
                  • 3 håndfulde grønne blade, f.eks. rucula og basilikumblade
                  • lidt peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 2 bageplader
                  • 2 stykker bagepapir
                  • 1 stor skål
                  • 1 røreske
                  • 1 viskestykke
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 kagerulle
                  • 1 kop
                  • 1 balje
                  • 1 dørslag
                  • 1 køkkenvægt

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Pizzadej: Smuldr gæren i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver en gærdej.
                  5. Tag en lille gryde. Kom vand i, og varm det op, til det er lunkent. Mærk med en lillefinger. Vandet skal være lige så varmt, som din finger, men ikke så varmt, at du brænder dig.
                  6. Hæld grahamsmel og salt i skålen.
                  7. Hæld lidt efter lidt hvedemelet i skålen. Gem lidt af melet til æltningen. Rør godt rundt.
                  8. Hæld lidt hvedemel på bordet.
                  9. Ælt dejen godt igennem på bordet, til den slipper bordet, og er en fast kugle. Klik på metodevideoen og se, hvordan du ælter dej.
                  10. Læg dejen tilbage i skålen, og stil den til hævning med et rent viskestykke over. Lad dejen hæve i cirka 20 minutter.
                  11. Tænd ovnen på 225 grader.
                  12. Pizzafyld: Vask hænder.
                  13. Vask kartoflerne, og skræl dem.
                  14. Skær kartoflerne i helt tynde skiver på siden af et rivejern.
                  15. Læg kartoffelskiverne på et rent viskestykke, og dup dem tørre med viskestykket.
                  16. Saml pizzaen: Drys lidt hvedemel på bordet.
                  17. Del dejen i seks portioner. Form hver klump dej til en bolle.
                  18. Brug en kagerulle, og rul hver klump dej ud til en flad pizza med en diameter på cirka 20 centimeter.
                  19. Læg pizzabundene på bagepladerne med bagepapiret.
                  20. Hæld olie i en kop. Pensl pizzabundene med halvdelen af olien.
                  21. Fordel kartoffelskiverne på de seks pizzabunde.
                  22. Drys salt over kartoflerne, og hæld resten af olien over dem, og drys ost på pizzaerne.
                  23. Sæt bagepladerne med pizzaerne midt i ovnen. Bag dem cirka 15 minutter, til de er sprøde og gyldne.
                  24. Tag pizzaerne ud af ovnen.
                  25. Fyld koldt vand i en balje, og skyl rucula og/eller krydderurter i vandet. Lad dem dryppe af i et dørslag. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  26. Læg ruculabladene og/eller krydderurterne på pizzaerne, og servér. Velbekomme!