Kartoffelmadder

Kartoffelmadder

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Her har du fire lækre måder at spise kartoffelmadder på. Mon ikke en af dem bliver din favorit?

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1115 kJ / 265 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 57 %
        • Fedt: 28 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 24

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 24

        Find alle ingredienserne frem.

        • 200 g. kartofler
        • ½ tsk. salt
        • 2 skiver rugbrød

        Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat:

        • 2 spsk. mayonnaise
        • 50 g. spidskål eller hvidkål
        • 5 cherrytomater

        Kartoffelmad med bacon, tomat og karse:

        • 2 skiver bacon
        • 2 små tomater
        • 2 tsk. klippet karse

        Kartoffelmad med tzatziki og radiser:

        • 50 g. græsk yoghurt
        • ½ fed hvidløg
        • ⅙ agurk
        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
        • 4 radiser

        Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg:

        • 1 marineret sild
        • ⅙ agurk
        • ¼ rødløg
      • Trin 3 af 24

        Skrub eller skræl kartoflerne, og skyl dem i koldt vand. Kom dem i en gryde.

        • 200 g. kartofler
      • Trin 4 af 24

        Hæld vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og læg låg på gryden.

        • ½ tsk. salt
      • Trin 5 af 24

        Kog kartoflerne i cirka 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

      • Trin 6 af 24

        Hæld vandet fra gryden, og lad dem køle af nogle minutter, til du kan holde på dem.

      • Trin 7 af 24

        Skær kartoflerne i skiver.

      • Trin 8 af 24

        Læg skiver af kartofler på rugbrødet, og vælg tilbehør.

        • 2 skiver rugbrød
      • Trin 9 af 24

        Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat: Kom en skefuld mayonnaise på hver kartoffelmad.

        • 2 spsk. mayonnaise
      • Trin 10 af 24

        Skær en tyk skive af toppen af kålen, og skær den i tynde strimler. Fordel dem på madderne. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

        • 50 g. spidskål eller hvidkål
      • Trin 11 af 24

        Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

        • 5 cherrytomater
      • Trin 12 af 24

        Kartoffelmad med bacon, tomat og karse: Skær baconskiverne over i halve, og steg dem sprøde på en stegepande.

        • 2 skiver bacon
      • Trin 13 af 24

        Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.

      • Trin 14 af 24

        Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

        • 2 små tomater
      • Trin 15 af 24

        Læg stegt bacon ovenpå, og drys med klippet karse.

        • 2 tsk. klippet karse
      • Trin 16 af 24

        Kartoffelmad med tzatziki og radiser: Hæld yoghurt i en skål.

        • 50 g. græsk yoghurt
      • Trin 17 af 24

        Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser ned i skålen. Rør rundt.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 18 af 24

        Skyl agurken, og riv den på den fine side af et rivejern.

        •  agurk
      • Trin 19 af 24

        Pres vandet ud af den revne agurk med hænderne. Kom agurken op i skålen med yoghurt, og rør rundt.

      • Trin 20 af 24

        Smag din tzatziki til med salt og peber. Lag en skefuld på hver kartoffelmad.

        • ½ tsk. salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 21 af 24

        Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

        • 4 radiser
      • Trin 22 af 24

        Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg: Skyl agurken, og skær den i skiver.

        •  agurk
      • Trin 23 af 24

        Pil løget, og skær det i tynde ringe.

        • ¼ løg
      • Trin 24 af 24

        Kom sild på hver kartoffelmad. Læg skiver af agurk og rødløg på toppen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Her har du fire lækre måder at spise kartoffelmadder på. Mon ikke en af dem bliver din favorit?

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 200 g. kartofler
          • ½ tsk. salt
          • 2 skiver rugbrød

          Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat:

          • 2 spsk. mayonnaise
          • 50 g. spidskål eller hvidkål
          • 5 cherrytomater

          Kartoffelmad med bacon, tomat og karse:

          • 2 skiver bacon
          • 2 små tomater
          • 2 tsk. klippet karse

          Kartoffelmad med tzatziki og radiser:

          • 50 g. græsk yoghurt
          • ½ fed hvidløg
          • ⅙ agurk
          • ½ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 4 radiser

          Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg:

          • 1 marineret sild
          • ⅙ agurk
          • ¼ rødløg

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 stor gryde med låg
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 spiseske
          • 3 skærebrætter
          • 3 store knive
          • 1 stegepande
          • 1 spatel
          • Køkkenrulle
          • 1 saks
          • 1 mellem skål
          • 1 røreske
          • 1 hvidløgspresser
          • 1 rivejern
          • 2 teskeer
          • 1 dørslag

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skrub eller skræl kartoflerne, og skyl dem i koldt vand. Kom dem i en gryde.
          4. Hæld vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og læg låg på gryden.
          5. Kog kartoflerne i cirka 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
          6. Hæld vandet fra gryden, og lad dem køle af nogle minutter, til du kan holde på dem.
          7. Skær kartoflerne i skiver.
          8. Læg skiver af kartofler på rugbrødet, og vælg tilbehør.
          9. Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat: Kom en skefuld mayonnaise på hver kartoffelmad.
          10. Skær en tyk skive af toppen af kålen, og skær den i tynde strimler. Fordel dem på madderne. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
          11. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
          12. Kartoffelmad med bacon, tomat og karse: Skær baconskiverne over i halve, og steg dem sprøde på en stegepande.
          13. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.
          14. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
          15. Læg stegt bacon ovenpå, og drys med klippet karse.
          16. Kartoffelmad med tzatziki og radiser: Hæld yoghurt i en skål.
          17. Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser ned i skålen. Rør rundt.
          18. Skyl agurken, og riv den på den fine side af et rivejern.
          19. Pres vandet ud af den revne agurk med hænderne. Kom agurken op i skålen med yoghurt, og rør rundt.
          20. Smag din tzatziki til med salt og peber. Lag en skefuld på hver kartoffelmad.
          21. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
          22. Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg: Skyl agurken, og skær den i skiver.
          23. Pil løget, og skær det i tynde ringe.
          24. Kom sild på hver kartoffelmad. Læg skiver af agurk og rødløg på toppen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Her har du fire lækre måder at spise kartoffelmadder på. Mon en af dem bliver din favorit?

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1115 kJ / 265 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 57 %
            • Fedt: 28 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 24

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 24

            Find alle ingredienserne frem.

            • 400 g. kartofler
            • 1 tsk. salt
            • 4 skiver rugbrød

            Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat:

            • 4 spsk. mayonnaise
            • 100 g. spidskål eller hvidkål
            • 10 cherrytomater

            Kartoffelmad med bacon, tomat og karse:

            • 4 skiver bacon
            • 4 små tomater
            • 4 tsk. klippet karse

            Kartoffelmad med tzatziki og radiser:

            • 100 g. græsk yoghurt
            • 1 fed hvidløg
            • ⅓ agurk
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 8 radiser

            Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg:

            • 2 marinerede sild
            • ⅓ agurk
            • ½ rødløg
          • Trin 3 af 24

            Skrub eller skræl kartoflerne, og skyl dem i koldt vand. Kom dem i en gryde.

            • 400 g. kartofler
          • Trin 4 af 24

            Hæld vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og læg låg på gryden.

            • 1 tsk. salt
          • Trin 5 af 24

            Kog kartoflerne i cirka 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

          • Trin 6 af 24

            Hæld vandet fra gryden, og lad dem køle af nogle minutter, til du kan holde på dem.

          • Trin 7 af 24

            Skær kartoflerne i skiver.

          • Trin 8 af 24

            Læg skiver af kartofler på rugbrødet, og vælg tilbehør.

            • 4 skiver rugbrød
          • Trin 9 af 24

            Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat: Kom en skefuld mayonnaise på hver kartoffelmad.

            • 4 spsk. mayonnaise
          • Trin 10 af 24

            Skær en tyk skive af toppen af kålen, og skær den i tynde strimler. Fordel dem på madderne. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

            • 100 g. spidskål eller hvidkål
          • Trin 11 af 24

            Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

            • 10 cherrytomater
          • Trin 12 af 24

            Kartoffelmad med bacon, tomat og karse: Skær baconskiverne over i halve, og steg dem sprøde på en stegepande.

            • 4 skiver bacon
          • Trin 13 af 24

            Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.

          • Trin 14 af 24

            Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

            • 4 små tomater
          • Trin 15 af 24

            Læg stegt bacon ovenpå, og drys med klippet karse.

            • 4 tsk. klippet karse
          • Trin 16 af 24

            Kartoffelmad med tzatziki og radiser: Hæld yoghurt i en skål.

            • 100 g. græsk yoghurt
          • Trin 17 af 24

            Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser ned i skålen. Rør rundt.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 18 af 24

            Skyl agurken, og riv den på den fine side af et rivejern.

            •  agurk
          • Trin 19 af 24

            Pres vandet ud af den revne agurk med hænderne. Kom agurken op i skålen med yoghurt, og rør rundt.

          • Trin 20 af 24

            Smag din tzatziki til med salt og peber. Lag en skefuld på hver kartoffelmad.

            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 21 af 24

            Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

            • 8 radiser
          • Trin 22 af 24

            Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg: Skyl agurken, og skær den i skiver.

            •  agurk
          • Trin 23 af 24

            Pil løget, og skær det i tynde ringe.

            • ½ løg
          • Trin 24 af 24

            Kom to stykker sild på hver kartoffelmad. Læg skiver af agurk og rødløg på toppen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Her har du fire lækre måder at spise kartoffelmadder på. Mon en af dem bliver din favorit?

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 400 g. kartofler
              • 1 tsk. salt
              • 4 skiver rugbrød

              Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat:

              • 4 spsk. mayonnaise
              • 100 g. spidskål eller hvidkål
              • 10 cherrytomater

              Kartoffelmad med bacon, tomat og karse:

              • 4 skiver bacon
              • 4 små tomater
              • 4 tsk. klippet karse

              Kartoffelmad med tzatziki og radiser:

              • 100 g. græsk yoghurt
              • 1 fed hvidløg
              • ⅓ agurk
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 8 radiser

              Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg:

              • 2 marinerede sild
              • ⅓ agurk
              • ½ rødløg

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 stor gryde med låg
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 spiseske
              • 3 skærebrætter
              • 3 store knive
              • 1 stegepande
              • 1 spatel
              • Køkkenrulle
              • 1 saks
              • 1 mellem skål
              • 1 røreske
              • 1 hvidløgspresser
              • 1 rivejern
              • 2 teskeer
              • 1 dørslag

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skrub eller skræl kartoflerne, og skyl dem i koldt vand. Kom dem i en gryde.
              4. Hæld vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og læg låg på gryden.
              5. Kog kartoflerne i cirka 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
              6. Hæld vandet fra gryden, og lad dem køle af nogle minutter, til du kan holde på dem.
              7. Skær kartoflerne i skiver.
              8. Læg skiver af kartofler på rugbrødet, og vælg tilbehør.
              9. Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat: Kom en skefuld mayonnaise på hver kartoffelmad.
              10. Skær en tyk skive af toppen af kålen, og skær den i tynde strimler. Fordel dem på madderne. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
              11. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
              12. Kartoffelmad med bacon, tomat og karse: Skær baconskiverne over i halve, og steg dem sprøde på en stegepande.
              13. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.
              14. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
              15. Læg stegt bacon ovenpå, og drys med klippet karse.
              16. Kartoffelmad med tzatziki og radiser: Hæld yoghurt i en skål.
              17. Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser ned i skålen. Rør rundt.
              18. Skyl agurken, og riv den på den fine side af et rivejern.
              19. Pres vandet ud af den revne agurk med hænderne. Kom agurken op i skålen med yoghurt, og rør rundt.
              20. Smag din tzatziki til med salt og peber. Lag en skefuld på hver kartoffelmad.
              21. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
              22. Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg: Skyl agurken, og skær den i skiver.
              23. Pil løget, og skær det i tynde ringe.
              24. Kom to stykker sild på hver kartoffelmad. Læg skiver af agurk og rødløg på toppen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Her har du fire lækre måder at spise kartoffelmadder på. Mon ikke en af dem bliver din favorit?

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1115 kJ / 265 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 57 %
                • Fedt: 28 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 24

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 24

                Find alle ingredienserne frem.

                • 600 g. kartofler
                • 1 ½ tsk. salt
                • 6 skiver rugbrød

                Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat:

                • 6 spsk. mayonnaise
                • 150 g. spidskål eller hvidkål
                • 15 cherrytomater

                Kartoffelmad med bacon, tomat og karse:

                • 6 skiver bacon
                • 6 små tomater
                • 6 tsk. klippet karse

                Kartoffelmad med tzatziki og radiser:

                • 150 g. græsk yoghurt
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ⅔ agurk
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • 12 radiser

                Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg:

                • 3 marinerede sild
                • ⅔ agurk
                • ¾ rødløg
              • Trin 3 af 24

                Skrub eller skræl kartoflerne, og skyl dem i koldt vand. Kom dem i en gryde.

                • 600 g. kartofler
              • Trin 4 af 24

                Hæld vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og læg låg på gryden.

              • Trin 5 af 24

                Kog kartoflerne i cirka 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.

              • Trin 6 af 24

                Hæld vandet fra gryden, og lad dem køle af nogle minutter, til du kan holde på dem.

              • Trin 7 af 24

                Skær kartoflerne i skiver.

              • Trin 8 af 24

                Læg skiver af kartofler på rugbrødet, og vælg tilbehør.

                • 6 skiver rugbrød
              • Trin 9 af 24

                Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat: Kom en skefuld mayonnaise på hver kartoffelmad.

                • 6 spsk. mayonnaise
              • Trin 10 af 24

                Skær en tyk skive af toppen af kålen, og skær den i tynde strimler. Fordel dem på madderne. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

                • 150 g. spidskål eller hvidkål
              • Trin 11 af 24

                Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

                • 15 cherrytomater
              • Trin 12 af 24

                Kartoffelmad med bacon, tomat og karse: Skær baconskiverne over i halve, og steg dem sprøde på en stegepande.

                • 6 skiver bacon
              • Trin 13 af 24

                Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.

              • Trin 14 af 24

                Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

                • 6 små tomater
              • Trin 15 af 24

                Læg stegt bacon ovenpå, og drys med klippet karse.

                • 6 tsk. klippet karse
              • Trin 16 af 24

                Kartoffelmad med tzatziki og radiser: Hæld yoghurt i en skål.

                • 150 g. græsk yoghurt
              • Trin 17 af 24

                Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser ned i skålen. Rør rundt.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 18 af 24

                Skyl agurken, og riv den på den fine side af et rivejern.

                •  agurk
              • Trin 19 af 24

                Pres vandet ud af det revne agurk med hænderne. Kom agurk i skålen med yoghurt, og rør rundt.

              • Trin 20 af 24

                Smag din tzatziki til med salt og peber. Lag en skefuld på hver kartoffelmad.

                • ½ tsk. salt
                • ½ knivspids peber
              • Trin 21 af 24

                Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.

                • 12 radiser
              • Trin 22 af 24

                Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg: Skyl agurken, og skær den i skiver.

                •  agurk
              • Trin 23 af 24

                Pil løget, og skær det i tynde ringe.

                • ¾ løg
              • Trin 24 af 24

                Kom sild på hver kartoffelmad. Læg skiver af agurk og rødløg på toppen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Her har du fire lækre måder at spise kartoffelmadder på. Mon ikke en af dem bliver din favorit?

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 600 g. kartofler
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 6 skiver rugbrød

                  Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat:

                  • 6 spsk. mayonnaise
                  • 150 g. spidskål eller hvidkål
                  • 15 cherrytomater

                  Kartoffelmad med bacon, tomat og karse:

                  • 6 skiver bacon
                  • 6 små tomater
                  • 6 tsk. klippet karse

                  Kartoffelmad med tzatziki og radiser:

                  • 150 g. græsk yoghurt
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ⅔ agurk
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • 12 radiser

                  Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg:

                  • 3 marinerede sild
                  • ⅔ agurk
                  • ¾ rødløg

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 stor gryde med låg
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 spiseske
                  • 3 skærebrætter
                  • 3 store knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 spatel
                  • Køkkenrulle
                  • 1 saks
                  • 1 mellem skål
                  • 1 røreske
                  • 1 hvidløgspresser
                  • 1 rivejern
                  • 2 teskeer
                  • 1 dørslag

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skrub eller skræl kartoflerne, og skyl dem i koldt vand. Kom dem i en gryde.
                  4. Hæld vand i gryden, til det dækker kartoflerne. Tilsæt salt og læg låg på gryden.
                  5. Kog kartoflerne i cirka 20 minutter ved svag varme, til de er møre. Mærk med en lille kniv eller en kødnål. Kartoflerne skal slippe kniven nemt.
                  6. Hæld vandet fra gryden, og lad dem køle af nogle minutter, til du kan holde på dem.
                  7. Skær kartoflerne i skiver.
                  8. Læg skiver af kartofler på rugbrødet, og vælg tilbehør.
                  9. Kartoffelmad med mayonnaise, kål og tomat: Kom en skefuld mayonnaise på hver kartoffelmad.
                  10. Skær en tyk skive af toppen af kålen, og skær den i tynde strimler. Fordel dem på madderne. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
                  11. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
                  12. Kartoffelmad med bacon, tomat og karse: Skær baconskiverne over i halve, og steg dem sprøde på en stegepande.
                  13. Tag baconskiverne af stegepanden, og læg dem på en tallerken med køkkenrulle på.
                  14. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
                  15. Læg stegt bacon ovenpå, og drys med klippet karse.
                  16. Kartoffelmad med tzatziki og radiser: Hæld yoghurt i en skål.
                  17. Pil hvidløget, og pres det med en hvidløgspresser ned i skålen. Rør rundt.
                  18. Skyl agurken, og riv den på den fine side af et rivejern.
                  19. Pres vandet ud af det revne agurk med hænderne. Kom agurk i skålen med yoghurt, og rør rundt.
                  20. Smag din tzatziki til med salt og peber. Lag en skefuld på hver kartoffelmad.
                  21. Skyl radiserne, og skær dem i tynde skiver. Fordel dem på kartoffelmadderne.
                  22. Kartoffelmad med sild, agurk og rødløg: Skyl agurken, og skær den i skiver.
                  23. Pil løget, og skær det i tynde ringe.
                  24. Kom sild på hver kartoffelmad. Læg skiver af agurk og rødløg på toppen.