Hvidløg

Et hvidløg består af mange små hvide løg. De kaldes for fed. Hvidløg smager kraftigt og stærkt. Pil den tørre hvide skal af fedet, før du bruger det. Hak hvidløget fint med en kniv eller pres det i en hvidløgspresser. I nogle retter skal du bruge hele fed.

Du kan for eksempel bruge hvidløg i en fiskeragout.

 

Smag, rå: Stærk.

Smag, bagt: Sødt.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Du kan opbevare hvidløg i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Du kan også opbevare hvidløg i køleskabets køkkenskuffe. 

Retter med hvidløg

Tomatlasagne med rejer

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 86 min

Ungarsk gullaschsuppe

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 25 min

Ratatouille

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Spaghetti carbonara med spinat

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min