Hvidløg

Et hvidløg består af mange små hvide løg. De kaldes for fed. Hvidløg smager kraftigt og stærkt. Pil den tørre hvide skal af fedet, før du bruger det. Hak hvidløget fint med en kniv eller pres det i en hvidløgspresser. I nogle retter skal du bruge hele fed.

Du kan for eksempel bruge hvidløg i en fiskeragout.

 

Smag, rå: Stærk.

Smag, bagt: Sødt.

Holdbarhed

6 måneder på hylden

Opbevaring

Du kan opbevare hvidløg i et køkkenskab eller en køkkenskuffe. Du kan også opbevare hvidløg i køleskabets køkkenskuffe. 

Retter med hvidløg

Hvide bønner i tomatsovs

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Hummus

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Panderet med sorte bønner

Sværhedsgrad: Nem

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min

Fisk i BBQ sovs

Sværhedsgrad: Medium

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min