Hele ovnkartofler

Hele ovnkartofler

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Skift de kogte kartofler ud med kartofler bagt i ovnen - der er succes hver gang! Prøv selv.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 854 kJ / 204 kcal
        • Protein: 9 %
        • Kulhydrat: 88 %
        • Fedt: 3 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 6

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 6

        Find alle ingredienserne frem.

        • ½ kg. bagekartofler
      • Trin 3 af 6

        Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 4 af 6

        Skrub kartoflerne godt. De skal ikke skrælles.

        • ½ kg. bagekartofler
      • Trin 5 af 6

        Skær et stort kryds i toppen af hver kartoffel med en lille skarp kniv. Læg kartoflerne med krydset opad på bagepladen.

      • Trin 6 af 6

        Bag kartoflerne i ovnen i cirka 1 ½ time, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Skift de kogte kartofler ud med kartofler bagt i ovnen - der er succes hver gang! Prøv selv.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ kg. bagekartofler

           

          Køkkenredskaber

          • Bagepapir
          • 1 bageplade
          • 1 lille skarp kniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          4. Skrub kartoflerne godt. De skal ikke skrælles.
          5. Skær et stort kryds i toppen af hver kartoffel med en lille skarp kniv. Læg kartoflerne med krydset opad på bagepladen.
          6. Bag kartoflerne i ovnen i cirka 1 ½ time, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Skift de kogte kartofler ud med kartofler bagt i ovnen - der er succes hver gang! Prøv selv.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 854 kJ / 204 kcal
            • Protein: 9 %
            • Kulhydrat: 88 %
            • Fedt: 3 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 6

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 6

            Find alle ingredienserne frem.

            • 1 kg. bagekartofler
          • Trin 3 af 6

            Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

          • Trin 4 af 6

            Skrub kartoflerne godt. De skal ikke skrælles.

            • 1 kg. bagekartofler
          • Trin 5 af 6

            Skær et stort kryds i toppen af hver kartoffel med en lille skarp kniv. Læg kartoflerne med krydset opad på bagepladen.

          • Trin 6 af 6

            Bag kartoflerne i ovnen i cirka 1 ½ time, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Skift de kogte kartofler ud med kartofler bagt i ovnen - der er succes hver gang! Prøv selv.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 kg. bagekartofler

               

              Køkkenredskaber

              • Bagepapir
              • 1 bageplade
              • 1 lille skarp kniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
              4. Skrub kartoflerne godt. De skal ikke skrælles.
              5. Skær et stort kryds i toppen af hver kartoffel med en lille skarp kniv. Læg kartoflerne med krydset opad på bagepladen.
              6. Bag kartoflerne i ovnen i cirka 1 ½ time, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Skift de kogte kartofler ud med kartofler bagt i ovnen - der er succes hver gang! Prøv selv.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 854 kJ / 204 kcal
                • Protein: 9 %
                • Kulhydrat: 88 %
                • Fedt: 3 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 6

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 6

                Find alle ingredienserne frem.

                • 1 ½ kg. bagekartofler
              • Trin 3 af 6

                Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

              • Trin 4 af 6

                Skrub kartoflerne godt. De skal ikke skrælles.

                • 1 ½ kg. bagekartofler
              • Trin 5 af 6

                Skær et stort kryds i toppen af hver kartoffel med en lille skarp kniv. Læg kartoflerne med krydset opad på bagepladen.

              • Trin 6 af 6

                Bag kartoflerne i ovnen i cirka 1 ½ time, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Skift de kogte kartofler ud med kartofler bagt i ovnen - der er succes hver gang! Prøv selv.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ kg. bagekartofler

                   

                  Køkkenredskaber

                  • Bagepapir
                  • 1 bageplade
                  • 1 lille skarp kniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd ovnen på 200 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
                  4. Skrub kartoflerne godt. De skal ikke skrælles.
                  5. Skær et stort kryds i toppen af hver kartoffel med en lille skarp kniv. Læg kartoflerne med krydset opad på bagepladen.
                  6. Bag kartoflerne i ovnen i cirka 1 ½ time, til de er møre. Mærk med en lille skarp kniv. Hvis kniven slipper nemt, er kartoflerne møre.