Grøntsags-spaghetti

Grøntsags-spaghetti

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Spaghetti er en sikker vinder. Denne version har flotte grøntsagsstrimler i, så der er knald på farverne. Du kan imponere med den orange gulerodsketchup til.

        Tip: I stedet for squash eller gulerod, kan du også bruge persillerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kinaradise og kartoffel. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2013 kJ / 481 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 44 %
        • Fedt: 41 %
        • Heraf mættet fedt: 6,58 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 l. vand
        • ½ tsk. salt
        • ½ grøntsags-bouillonterning
        • 1 ½ gulerødder
        • ½ squash
        • ½ citron
        • 125 g. fuldkornsspaghetti
        • 2 spsk. olie
        • 50 g. parmesanost
      • Trin 3 af 13

        Hæld vand, salt og grøntsags-bouillonterning i en gryde. Stil gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og bring vandet i kog.

        • 1 liter vand
        • ½ tsk. salt
        • ½ grøntsags-bouillonterning
      • Trin 4 af 13

        Skyl gulerødder og squash, og skræl gulerødderne.

        • 1 ½ gulerødder
        • ½ squash
      • Trin 5 af 13

        Skær gulerødder og squash i lange strimler med tyndskrælleren. Klik på metodevideoen, og se hvordan du bruger en tyndskræller.

      • Trin 6 af 13

        Halver citronen, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citroner.

        • ½ citron
      • Trin 7 af 13

        Tilsæt fuldkornsspaghettien i vandet, når det koger. Kog den efter vejledningen på pakken. Cirka 10-12 minutter.

        • 125 g. fuldkornsspaghetti
      • Trin 8 af 13

        Kom gulerods- og squashstrimlerne i gryden. Kog dem med de sidste 2 minutter af kogetiden.

      • Trin 9 af 13

        Sæt en stor skål i køkkenvasken, og læg en si oveni skålen. Hæld grøntsags-spaghettien gennem sien, og gem kogevandet.

      • Trin 10 af 13

        Hæld grøntsags-spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt olie og citronsaft.

        • 2 spsk. olie
      • Trin 11 af 13

        Hæld 1 dl af kogevandet i gryden. Rør det sammen.

      • Trin 12 af 13

        Riv parmesanosten på et rivejern.

        • 50 g. parmesanost
      • Trin 13 af 13

        Server grøntsags-spaghettien i små skåle med parmesanost på toppen. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Spaghetti er en sikker vinder. Denne version har flotte grøntsagsstrimler i, så der er knald på farverne. Du kan imponere med den orange gulerodsketchup til.

        Tip: I stedet for squash eller gulerod, kan du også bruge persillerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kinaradise og kartoffel. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 l. vand
          • ½ tsk. salt
          • ½ grøntsags-bouillonterning
          • 1 ½ gulerødder
          • ½ squash
          • ½ citron
          • 125 g. fuldkornsspaghetti
          • 2 spsk. nolie
          • 50 g. parmesanost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 målebæger
          • 1 køkkenvægt
          • 1 stor gryde
          • 1 spiseske
          • 1 tyndskræller
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 citruspresser eller 1 gaffel
          • 1 stor skål
          • 1 si
          • 1 grydeske
          • 1 rivejern

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Hæld vand, salt og grøntsags-bouillonterning i en gryde. Stil gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og bring vandet i kog.
          4. Skyl gulerødder og squash, og skræl gulerødderne.
          5. Skær gulerødder og squash i lange strimler med tyndskrælleren. Klik på metodevideoen, og se hvordan du bruger en tyndskræller.
          6. Halver citronen, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citroner.
          7. Tilsæt fuldkornsspaghettien i vandet, når det koger. Kog den efter vejledningen på pakken. Cirka 10-12 minutter.
          8. Kom gulerods- og squashstrimlerne i gryden. Kog dem med de sidste 2 minutter af kogetiden.
          9. Sæt en stor skål i køkkenvasken, og læg en si oveni skålen. Hæld grøntsags-spaghettien gennem sien, og gem kogevandet.
          10. Hæld grøntsags-spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt olie og citronsaft.
          11. Hæld 1 dl af kogevandet i gryden. Rør det sammen.
          12. Riv parmesanosten på et rivejern.
          13. Server grøntsags-spaghettien i små skåle med parmesanost på toppen. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Spaghetti er en sikker vinder. Denne version har flotte grøntsagsstrimler i, så der er knald på farverne. Du kan imponere med den orange gulerodsketchup til.

            Tip: I stedet for squash eller gulerod, kan du også bruge persillerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kinaradise og kartoffel.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2013 kJ / 481 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 44 %
            • Fedt: 41 %
            • Heraf mættet fedt: 6,58 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 l. vand
            • 1 tsk. salt
            • 1 grøntsags-bouillonterning
            • 3 gulerødder
            • 1 squash
            • 1 citron
            • 250 g. fuldkornsspaghetti
            • 4 spsk. olie
            • 100 g. parmesanost
          • Trin 3 af 13

            Hæld vand, salt og grøntsags-bouillonterning i en gryde. Stil gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og bring vandet i kog.

            • 2 liter vand
            • 1 tsk. salt
            • 1 grøntsags-bouillonterning
          • Trin 4 af 13

            Skyl gulerødder og squash, og skræl gulerødderne.

            • 3 gulerødder
            • 1 squash
          • Trin 5 af 13

            Skær gulerødder og squash i lange strimler med tyndskrælleren. Klik på metodevideoen, og se hvordan du bruger en tyndskræller.

          • Trin 6 af 13

            Halver citronen, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citroner.

            • 1 citron
          • Trin 7 af 13

            Tilsæt fuldkornsspaghettien i vandet, når det koger. Kog den efter vejledningen på pakken. Cirka 10-12 minutter.

            • 250 g. fuldkornsspaghetti
          • Trin 8 af 13

            Kom gulerods- og squashstrimlerne i gryden. Kog dem med de sidste 2 minutter af kogetiden.

          • Trin 9 af 13

            Sæt en stor skål i køkkenvasken, og læg en si oveni skålen. Hæld grøntsags-spaghettien gennem sien, og gem kogevandet.

          • Trin 10 af 13

            Hæld grøntsags-spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt olie og citronsaft.

            • 4 spsk. olie
          • Trin 11 af 13

            Hæld 2 dl af kogevandet i gryden. Rør det sammen.

          • Trin 12 af 13

            Riv parmesanosten på et rivejern.

            • 100 g. parmesanost
          • Trin 13 af 13

            Server grøntsags-spaghettien i små skåle med parmesanost på toppen. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Spaghetti er en sikker vinder. Denne version har flotte grøntsagsstrimler i, så der er knald på farverne. Du kan imponere med den orange gulerodsketchup til.

            Tip: I stedet for squash eller gulerod, kan du også bruge persillerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kinaradise og kartoffel.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 l. vand
              • 1 tsk. salt
              • 1 grøntsags-bouillonterning
              • 3 gulerødder
              • 1 squash
              • 1 citron
              • 250 g. fuldkornsspaghetti
              • 4 spsk. olie
              • 100 g. parmesanost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 målebæger
              • 1 køkkenvægt
              • 1 stor gryde
              • 1 spiseske
              • 1 tyndskræller
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 citruspresser eller 1 gaffel
              • 1 stor skål
              • 1 si
              • 1 grydeske
              • 1 rivejern

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Hæld vand, salt og grøntsags-bouillonterning i en gryde. Stil gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og bring vandet i kog.
              4. Skyl gulerødder og squash, og skræl gulerødderne.
              5. Skær gulerødder og squash i lange strimler med tyndskrælleren. Klik på metodevideoen, og se hvordan du bruger en tyndskræller.
              6. Halver citronen, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citroner.
              7. Tilsæt fuldkornsspaghettien i vandet, når det koger. Kog den efter vejledningen på pakken. Cirka 10-12 minutter.
              8. Kom gulerods- og squashstrimlerne i gryden. Kog dem med de sidste 2 minutter af kogetiden.
              9. Sæt en stor skål i køkkenvasken, og læg en si oveni skålen. Hæld grøntsags-spaghettien gennem sien, og gem kogevandet.
              10. Hæld grøntsags-spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt olie og citronsaft.
              11. Hæld 2 dl af kogevandet i gryden. Rør det sammen.
              12. Riv parmesanosten på et rivejern.
              13. Server grøntsags-spaghettien i små skåle med parmesanost på toppen. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Spaghetti er en sikker vinder. Denne version har flotte grøntsagsstrimler i, så der er knald på farverne. Du kan imponere med den orange gulerodsketchup til.

                Tip: I stedet for squash eller gulerod, kan du også bruge persillerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kinaradise og kartoffel.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2013 kJ / 481 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 44 %
                • Fedt: 41 %
                • Heraf mættet fedt: 6,58 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 l. vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ grøntsags-bouillonterning
                • 4 ½ gulerødder
                • 1 ½ squash
                • 1 ½ citron
                • 375 g. fuldkornsspaghetti
                • 6 spsk. olie
                • 150 g. parmesanost
              • Trin 3 af 13

                Hæld vand, salt og grøntsags-bouillonterning i en gryde. Stil gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og bring vandet i kog.

                • 3 liter vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 ½ grøntsags-bouillonterning
              • Trin 4 af 13

                Skyl gulerødder og squash, og skræl gulerødderne.

                • 4 ½ gulerødder
                • 1 ½ squash
              • Trin 5 af 13

                Skær gulerødder og squash i lange strimler med tyndskrælleren. Klik på metodevideoen, og se hvordan du bruger en tyndskræller.

              • Trin 6 af 13

                Halver citronen, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citroner.

                • 1 ½ citron
              • Trin 7 af 13

                Tilsæt fuldkornsspaghettien i vandet, når det koger. Kog den efter vejledningen på pakken. Cirka 10-12 minutter.

                • 375 g. fuldkornsspaghetti
              • Trin 8 af 13

                Kom gulerods- og squashstrimlerne i gryden. Kog dem med de sidste 2 minutter af kogetiden.

              • Trin 9 af 13

                Sæt en stor skål i køkkenvasken, og læg en si oveni skålen. Hæld grøntsags-spaghettien gennem sien, og gem kogevandet.

              • Trin 10 af 13

                Hæld grøntsags-spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt olie og citronsaft.

                • 6 spsk. olie
              • Trin 11 af 13

                Hæld 3 dl af kogevandet i gryden. Rør det sammen.

              • Trin 12 af 13

                Riv parmesanosten på et rivejern.

                • 150 g. parmesanost
              • Trin 13 af 13

                Server grøntsags-spaghettien i små skåle med parmesanost på toppen. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Spaghetti er en sikker vinder. Denne version har flotte grøntsagsstrimler i, så der er knald på farverne. Du kan imponere med den orange gulerodsketchup til.

                Tip: I stedet for squash eller gulerod, kan du også bruge persillerod, pastinak, rødbede, knoldselleri, kinaradise og kartoffel.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 l. vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 ½ grøntsags-bouillonterning
                  • 4 ½ gulerødder
                  • 1 ½ squash
                  • 1 ½ citron
                  • 375 g. fuldkornsspaghetti
                  • 6 spsk. olie
                  • 150 g. parmesanost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 målebæger
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 stor gryde
                  • 1 spiseske
                  • 1 tyndskræller
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 citruspresser eller 1 gaffel
                  • 1 stor skål
                  • 1 si
                  • 1 grydeske
                  • 1 rivejern

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen, og se hvordan du vasker hænder. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Hæld vand, salt og grøntsags-bouillonterning i en gryde. Stil gryden på en kogeplade, tænd for varmen, og bring vandet i kog.
                  4. Skyl gulerødder og squash, og skræl gulerødderne.
                  5. Skær gulerødder og squash i lange strimler med tyndskrælleren. Klik på metodevideoen, og se hvordan du bruger en tyndskræller.
                  6. Halver citronen, og pres saften ud af den. Klik på metodevideoen, og se hvordan du presser citroner.
                  7. Tilsæt fuldkornsspaghettien i vandet, når det koger. Kog den efter vejledningen på pakken. Cirka 10-12 minutter.
                  8. Kom gulerods- og squashstrimlerne i gryden. Kog dem med de sidste 2 minutter af kogetiden.
                  9. Sæt en stor skål i køkkenvasken, og læg en si oveni skålen. Hæld grøntsags-spaghettien gennem sien, og gem kogevandet.
                  10. Hæld grøntsags-spaghettien tilbage i gryden. Tilsæt olie og citronsaft.
                  11. Hæld 3 dl af kogevandet i gryden. Rør det sammen.
                  12. Riv parmesanosten på et rivejern.
                  13. Server grøntsags-spaghettien i små skåle med parmesanost på toppen. Velbekomme!