Grillspyd

Grillspyd

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Freestyle 100 procent dit eget grillspyd! Prop de ting på, du allerbedst kan lide. Eller vær vovet og prøv noget helt nyt? Du bestemmer! Her får I et forslag til spyd-ingredienser, men I kan selvfølgelig bytte ud og bruge lige præcis det kød og grønt, I allerbedst kan lide på jeres grillspyd.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 699 kJ / 167 kcal
        • Protein: 43 %
        • Kulhydrat: 26 %
        • Fedt: 31 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 25 g. grillpølser
        • 125 g. kyllinge-inderfilet
        • ½ peberfrugt
        • ½ squash
        • 8 cherrytomater

        Marinade:

        • 1 fed hvidløg
        • ¼ lime
        • ¼ spsk. olie
        • ½ spsk. akacie-honning
        • 1 spsk. soja 
      • Trin 3 af 13

        Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.

      • Trin 4 af 13

        Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.

      • Trin 5 af 13

        Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en skål.

        • 1 fed hvidløg
      • Trin 6 af 13

        Pres saften fra limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra en citrusfrugt. Kom det op i skålen til hvidløget.

        • ¼ lime

         

      • Trin 7 af 13

        Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.

        • ¼ spsk. olie
        • ½ spsk. akacie-honning
        • 1 spsk. soja 
      • Trin 8 af 13

        Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.

        • 25 g. grillpølser
        • 125 g. kyllinge-inderfilet

         

      • Trin 9 af 13

        Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

      • Trin 10 af 13

        Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.

        • ½ peberfrugt
        • ½ squash
      • Trin 11 af 13

        Skyl cherrytomaterne.

        • 8 cherrytomater
      • Trin 12 af 13

        Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 4 spyd i alt.

      • Trin 13 af 13

        Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Freestyle 100 procent dit eget grillspyd! Prop de ting på, du allerbedst kan lide. Eller vær vovet og prøv noget helt nyt? Du bestemmer! Her får I et forslag til spyd-ingredienser, men I kan selvfølgelig bytte ud og bruge lige præcis det kød og grønt, I allerbedst kan lide på jeres grillspyd.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 25 g. grillpølser
          • 125 g. kyllinge-inderfilet
          • ½ peberfrugt
          • ½ squash
          • 8 cherrytomater

          Marinade:

          • 1 fed hvidløg
          • ¼ lime
          • ¼ spsk. olie
          • ½ spsk. akacie-honning
          • 1 spsk. soja

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 grill
          • 4 grillspyd
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • 1 mellemstor skål
          • 1 grilltang

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.
          4. Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.
          5. Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en skål.
          6. Pres saften fra limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra en citrusfrugt. Kom det op i skålen til hvidløget.
          7. Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.
          8. Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.
          9. Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
          10. Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.
          11. Skyl cherrytomaterne.
          12. Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 4 spyd i alt.
          13. Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Freestyle 100 procent dit eget grillspyd! Prop de ting på, du allerbedst kan lide. Eller vær vovet og prøv noget helt nyt? Du bestemmer! Her får I et forslag til spyd-ingredienser, men I kan selvfølgelig bytte ud og bruge lige præcis det kød og grønt, I allerbedst kan lide på jeres grillspyd.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 699 kJ / 167 kcal
            • Protein: 43 %
            • Kulhydrat: 26 %
            • Fedt: 31 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 50 g. grillpølser
            • 250 g. kyllinge-inderfilet
            • 1 peberfrugt
            • 1 squash
            • 15 cherrytomater

            Marinade:

            • 1 fed hvidløg
            • ½ lime
            • ½ spsk. olie
            • 1 spsk. akacie-honning
            • 2 spsk. soja 
          • Trin 3 af 13

            Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.

          • Trin 4 af 13

            Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.

          • Trin 5 af 13

            Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en skål.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 6 af 13

            Pres saften fra limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra en citrusfrugt. Kom det op i skålen til hvidløget.

            • ½ lime
          • Trin 7 af 13

            Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.

            • ½ spsk. olie
            • 1 spsk. akacie-honning
            • 2 spsk. soja 
          • Trin 8 af 13

            Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.

            • 50 g. grillpølser
            • 250 g. kyllinge-inderfilet
          • Trin 9 af 13

            Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

          • Trin 10 af 13

            Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.

            • 1 peberfrugt
            • 1 squash
          • Trin 11 af 13

            Skyl cherrytomaterne.

            • 15 cherrytomater

             

          • Trin 12 af 13

            Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 8 spyd i alt.

          • Trin 13 af 13

            Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Freestyle 100 procent dit eget grillspyd! Prop de ting på, du allerbedst kan lide. Eller vær vovet og prøv noget helt nyt? Du bestemmer! Her får I et forslag til spyd-ingredienser, men I kan selvfølgelig bytte ud og bruge lige præcis det kød og grønt, I allerbedst kan lide på jeres grillspyd.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 50 g. grillpølser
              • 250 g. kyllinge-inderfilet
              • 1 peberfrugt
              • 1 squash
              • 15 cherrytomater

              Marinade:

              • 1 fed hvidløg
              • ½ lime
              • ½ spsk. olie
              • 1 spsk. akacie-honning
              • 2 spsk. soja

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 grill
              • 8 grillspyd
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • 1 mellemstor skål
              • 1 grilltang

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.
              4. Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.
              5. Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en skål.
              6. Pres saften fra limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra en citrusfrugt. Kom det op i skålen til hvidløget.
              7. Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.
              8. Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.
              9. Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
              10. Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.
              11. Skyl cherrytomaterne.
              12. Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 8 spyd i alt.
              13. Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Freestyle 100 procent dit eget grillspyd! Prop de ting på, du allerbedst kan lide. Eller vær vovet og prøv noget helt nyt? Du bestemmer! Her får I et forslag til spyd-ingredienser, men I kan selvfølgelig bytte ud og bruge lige præcis det kød og grønt, I allerbedst kan lide på jeres grillspyd.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 699 kJ / 167 kcal
                • Protein: 43 %
                • Kulhydrat: 26 %
                • Fedt: 31 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 75 g. grillpølser
                • 375 g. kyllinge-inderfilet
                • 1 ½ peberfrugt
                • 1 ½ squash
                • 22 cherrytomater

                Marinade:

                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 lime
                • 1 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. akacie-honning
                • 3 spsk. soja 
              • Trin 3 af 13

                Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.

              • Trin 4 af 13

                Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.

              • Trin 5 af 13

                Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en skål.

                • 1 ½ fed hvidløg

                 

              • Trin 6 af 13

                Pres saften fra limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra en citrusfrugt. Kom det op i skålen til hvidløget.

                • 1 lime
              • Trin 7 af 13

                Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.

                • 1 spsk. olie
                • 1 ½ spsk. akacie-honning
                • 3 spsk. soja 
              • Trin 8 af 13

                Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.

                • 75 g. grillpølser
                • 375 g. kyllinge-inderfilet
              • Trin 9 af 13

                Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.

              • Trin 10 af 13

                Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.

                • 1 ½ peberfrugt
                • 1 ½ squash
              • Trin 11 af 13

                Skyl cherrytomaterne.

                • 22 cherrytomater
              • Trin 12 af 13

                Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 12 spyd i alt.

              • Trin 13 af 13

                Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Freestyle 100 procent dit eget grillspyd! Prop de ting på, du allerbedst kan lide. Eller vær vovet og prøv noget helt nyt? Du bestemmer! Her får I et forslag til spyd-ingredienser, men I kan selvfølgelig bytte ud og bruge lige præcis det kød og grønt, I allerbedst kan lide på jeres grillspyd.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 75 g. grillpølser
                  • 375 g. kyllinge-inderfilet
                  • 1 ½ peberfrugt
                  • 1 ½ squash
                  • 22 cherrytomater

                  Marinade:

                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 lime
                  • 1 spsk. olie
                  • 1 ½ spsk. akacie-honning
                  • 3 spsk. soja

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 grill
                  • 12 grillspyd
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 grilltang

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.
                  4. Hvis du bruger grillspyd af træ, så læg dem i et fad. Dæk dem med vand og lad dem trække i cirka 15 minutter.
                  5. Pil og hak hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg. Kom det op i en skål.
                  6. Pres saften fra limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften fra en citrusfrugt. Kom det op i skålen til hvidløget.
                  7. Kom olie, honning og soja ned i skålen. Rør det hele sammen.
                  8. Skær grillpølser og kylling ud i små stykker, som passer til grillspydene.
                  9. Kom kyllingestykkerne i marinaden og lad dem trække i cirka 20 minutter. Vask hænder når du har rørt ved råt kød.
                  10. Tag et rent skærebræt. Skyl peberfrugt og squash. Skær dem i små tern, der passer til grillspyddene.
                  11. Skyl cherrytomaterne.
                  12. Kom pølser, kylling, squash, peberfrugt og tomater på spyddene i den rækkefølge, du kunne tænke dig. Fortsæt til du har lavet 12 spyd i alt.
                  13. Når grillen er varm, så kom spyddene på grillen. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far. Vend dem undervejs og steg dem, til kyllingestykkerne er gennemstegte.