Grillede majskolber

Grillede majskolber

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Majskolber må være verdens bedste grøntsag! Søde, saftige og sprøde på én gang. Og så kan de grilles, så smagen bliver endnu bedre!.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 469 kJ / 112 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 75 %
        • Fedt: 13 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 7

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 7

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 majskolber med blade
      • Trin 3 af 7

        Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.

      • Trin 4 af 7

        Kom vand i en skål stor skål. Læg majskolberne i blød i vandet i mindst 30 minutter.

        • 4 majskolber med blade
      • Trin 5 af 7

        Tag majskolberne op af vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke.

      • Trin 6 af 7

        Læg majskolberne på den varme grill. Grill dem i cirka 20 minutter. Vend dem cirka 3-5 gange undervejs. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far.

      • Trin 7 af 7

        Tag majskolberne af grillen, når de er færdige. Lad dem køle af i cirka 5 minutter, og pil så bladene af.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Majskolber må være verdens bedste grøntsag! Søde, saftige og sprøde på én gang. Og så kan de grilles, så smagen bliver endnu bedre!.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 majskolber med blade

           

          Køkkenredskaber

          • 1 grill
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skål
          • 1 viskestykke
          • 1 grilltang
          • 1 tallerken

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tænd grillen. Få eventuelt hjælp af din mor eller far.
          4. Kom vand i en skål stor skål. Læg majskolberne i blød i vandet i mindst 30 minutter.
          5. Tag majskolberne op af vandet. Lad dem dryppe af på et rent viskestykke.
          6. Læg majskolberne på den varme grill. Grill dem i cirka 20 minutter. Vend dem cirka 3-5 gange undervejs. Få eventuelt hjælp fra din mor eller din far.
          7. Tag majskolberne af grillen, når de er færdige. Lad dem køle af i cirka 5 minutter, og pil så bladene af.