Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Dej:

3.

Kom vand i skålen, og smuldr gæren i.
Se videoen.
Kom vand i skålen, og smuldr gæren i. Se videoen.
Kom vand i skålen, og smuldr gæren i. Se videoen.

4.

Rør rundt med en røreske, til gæren er opløst.

5.

Tilsæt hvedemel og salt, og rør rundt.

6.

Drys lidt hvedemel på bordet, og vend dejen ud på bordet.

7.

Ælt dejen med hænderne, til den er glat på overfladen. Det tager cirka 10 minutter.
Se videoen.
Ælt dejen med hænderne, til den er glat på overfladen. Det tager cirka 10 minutter. Se videoen.
Ælt dejen med hænderne, til den er glat på overfladen. Det tager cirka 10 minutter. Se videoen.

8.

Kom dejen tilbage i skålen, og dæk skålen med husholdningsfilm.

9.

Stil dejen til hævning et lunt sted i 30 minutter.

Fyld:

10.

Tænd for ovnen på 250 grader.

11.

Pil løgene, og skær dem i tynde skiver.

12.

Kom flødeost, salt, sort peber og vineddike i en skål.

13.

Rør det sammen med en røreske.

Form og bag tarte flambéen:

14.

Drys hvedemel på køkkenbordet, og hæld dejen ud.

15.

Rul dejen helt tynd med en kagerulle, til den er cirka 2-3 millimeter tyk. Se videoen.

16.

Kom bagepapir på en bageplade. Læg den flade dej på bagepladen.

17.

Smør osteblandingen ud over dejen.

18.

Drys løgskiver, rosmarin og timian og bacontern på. Vask hænder.

19.

Kom tarte flambéen i ovnen, og bag den i 10-12 minutter, til den er sprød og gylden i kanten.

Næringsindhold per portion

Energi: 4860 kJ / 1162 kcal

Protein: 14 %

Kulhydrat: 42 %

Fedt: 44 %

Heraf mættet fedt: 31,8 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gærdej

Gærdej

Dej, ælte

Dej, ælte

Pizzadej, sådan ruller du den ud

Pizzadej, sådan ruller du den ud

Inspiration

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 20 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 22 min

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 60 min