Foccacia med fyld

Foccacia med fyld

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1576 kJ / 375 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 14

        Find alle ingredienserne frem.

        • 2 foccacia-brød 
        • 1 avocado
        • 2 spsk. fromage frais eller kvark 
        • ½ tsk. salt 
        • 1 knivspids peber
        • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
        • 2-3 hvidkålsblade
        • ½ fennikel
        • 1 spsk. citronsaft
        • 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
        • Små cherrytomater og æbler
      • Trin 3 af 14

        Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 avocado
      • Trin 4 af 14

        Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.

      • Trin 5 af 14

        Mos avocadokødet med en gaffel.

      • Trin 6 af 14

        Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.

        • 2 spsk. fromage frais eller kvark 
      • Trin 7 af 14

        Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

        • 1 tsk. salt 
        • 1 knivspids peber
        • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
      • Trin 8 af 14

        Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.

        • ½ fennikel
      • Trin 9 af 14

        Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.

      • Trin 10 af 14

        Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • 1 spsk. citronsaft
      • Trin 11 af 14

        Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

        • 2-3 hvidkålsblade
         
      • Trin 12 af 14

        Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.

        • 2 foccacia-brød
      • Trin 13 af 14

        Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød ovenpå, og klem dem sammen.

        • 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
      • Trin 14 af 14

        Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 foccacia-brød 

          Avocadosmørelse:

          • 1 avocado
          • 2 spsk. fromage frais eller kvark 
          • ½ tsk. salt 
          • 1 knivspids peber
          • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 

          Fyld:

          • 2-3 hvidkålsblade
          • ½ fennikel
          • 1 spsk. citronsaft
          • 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke

          Tilbehør:

          •  Små cherrytomater og æbler

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 citruspresser
          • 1 brødkniv
          • 1 spiseske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          4. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.
          5. Mos avocadokødet med en gaffel.
          6. Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
          7. Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
          8. Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.
          9. Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
          10. Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          11. Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
          12. Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
          13. Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød ovenpå, og klem dem sammen.
          14. Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1576 kJ / 375 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 34 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 14

            Find alle ingredienserne frem.

            • 4 foccacia-brød 
            • 2 avocadoer
            • 4 spsk. fromage frais eller kvark 
            • 1 tsk. salt 
            • 1 knivspids peber
            • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
            • 4-5 hvidkålsblade
            • 1 fennikel
            • 2 spsk. citronsaft
            • 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
            • Små cherrytomater og æbler
          • Trin 3 af 14

            Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 avocadoer
          • Trin 4 af 14

            Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.

          • Trin 5 af 14

            Mos avocadokødet med en gaffel.

          • Trin 6 af 14

            Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.

            • 4 spsk. fromage frais eller kvark 
          • Trin 7 af 14

            Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

            • 1 tsk. salt 
            • 1 knivspids peber
            • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
          • Trin 8 af 14

            Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.

            • 1 fennikel
          • Trin 9 af 14

            Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.

          • Trin 10 af 14

            Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • 2 spsk. citronsaft
          • Trin 11 af 14

            Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

            • 4-5 hvidkålsblade
             
          • Trin 12 af 14

            Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.

            • 4 foccacia-brød
          • Trin 13 af 14

            Læg fennikel, kål og pølse på de 4 halve brød. Læg de 4 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.

            • 12-16 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
          • Trin 14 af 14

            Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

            Du skal bruge

               

              Ingredienser

              • 4 foccacia-brød 

              Avocadosmørelse:

              • 2 avocadoer
              • 4 spsk. fromage frais eller kvark 
              • 1 tsk. salt 
              • 1 knivspids peber
              • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 

              Fyld:

              • 4-5 hvidkålsblade
              • 1 fennikel
              • 2 spsk. citronsaft
              • 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke

              Tilbehør:

              •  Små cherrytomater og æbler

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skål
              • 1 gaffel
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellem skål
              • 1 citruspresser
              • 1 brødkniv
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              4. Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
              5. Mos avocadokødet med en gaffel.
              6. Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
              7. Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
              8. Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.
              9. Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
              10. Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              11. Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
              12. Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
              13. Læg fennikel, kål og pølse på de 4 halve brød. Læg de 4 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
              14. Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Foccacia er en italiensk brødtype og her i opskriften holder de sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke udover der sædvanlige med luftig pølse, cremet smørelse og sprødt kål. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1576 kJ / 375 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 34 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 14

                Find alle ingredienserne frem.

                • 6 foccacia-brød 
                • 3 avocadoer
                • 6 spsk. fromage frais eller kvark 
                • 1 ½ tsk. salt 
                • 1 knivspids peber
                • ½ tsk. paprika eller cayennepeber 
                • 6-7 hvidkålsblade
                • 1 ½ fennikel
                • 3 spsk. citronsaft
                • 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
                • Små cherrytomater og æbler
              • Trin 3 af 14

                Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 avocadoer
              • Trin 4 af 14

                Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.

              • Trin 5 af 14

                Mos avocadokødet med en gaffel.

              • Trin 6 af 14

                Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.

                • 6 spsk. fromage frais eller kvark 
              • Trin 7 af 14

                Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.

                • 1 ½ tsk. salt 
                • 1 knivspids peber
                • ½ tsk. paprika eller cayennepeber 
              • Trin 8 af 14

                Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af.

                • 1 ½ fennikel
              • Trin 9 af 14

                Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.

              • Trin 10 af 14

                Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • 3 spsk. citronsaft
              • Trin 11 af 14

                Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.

                • 6-7 hvidkålsblade
                 
              • Trin 12 af 14

                Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.

                • 6 foccacia-brød
              • Trin 13 af 14

                Læg fennikel, kål og pølse på de 6 halve brød. Læg de 6 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.

                • 18-22 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
              • Trin 14 af 14

                Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Foccacia er en italiensk brødtype og her i opskriften holder de sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke udover der sædvanlige med luftig pølse, cremet smørelse og sprødt kål. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 foccacia-brød 

                  Avocadosmørelse:

                  • 3 avocadoer
                  • 6 spsk. fromage frais eller kvark 
                  • 1 ½ tsk. salt 
                  • 1 knivspids peber
                  • ½ tsk. paprika eller cayennepeber 

                  Fyld:

                  • 6-7 hvidkålsblade
                  • 1 ½ fennikel
                  • 3 spsk. citronsaft
                  • 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke

                  Tilbehør:

                  •  Små cherrytomater og æbler

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 mellem skål
                  • 1 citruspresser
                  • 1 brødkniv
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  4. Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
                  5. Mos avocadokødet med en gaffel.
                  6. Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
                  7. Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
                  8. Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af.
                  9. Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
                  10. Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  11. Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
                  12. Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
                  13. Læg fennikel, kål og pølse på de 6 halve brød. Læg de 6 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
                  14. Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!