Foccacia med fyld

Foccacia med fyld

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1576 kJ / 375 kcal
        • Protein: 12 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 34 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 14

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 14

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 foccacia-brød 
        • 1 avocado
        • 2 spsk. fromage frais eller kvark 
        • ½ tsk. salt 
        • 1 knivspids peber
        • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
        • 2-3 hvidkålsblade
        • ½ fennikel
        • 1 spsk. citronsaft
        • 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
        • Små cherrytomater og æbler
      • Trin 3 af 14

        Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen.

        • 1 avocado
      • Trin 4 af 14

        Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.

      • Trin 5 af 14

        Mos avocadokødet med en gaffel.

      • Trin 6 af 14

        Kom fromage frais (eller kvark) i skålen og bland sammen.

        • 2 spsk. fromage frais eller kvark 
      • Trin 7 af 14

        Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika.

        • 1 tsk. salt 
        • 1 knivspids peber
        • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
      • Trin 8 af 14

        Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.

        • ½ fennikel
      • Trin 9 af 14

        Skær fenniklen i meget tynde strimler og læg dem i en skål.

      • Trin 10 af 14

        Vask og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen.

        • 1 spsk. citronsaft
      • Trin 11 af 14

        Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.

        • 2-3 hvidkålsblade
         
      • Trin 12 af 14

        Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.

        • 2 foccacia-brød
      • Trin 13 af 14

        Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød oven på og klem sammen.

        • 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
      • Trin 14 af 14

        Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 foccacia-brød 

          Avocadosmørelse:

          • 1 avocado
          • 2 spsk. fromage frais eller kvark 
          • ½ tsk. salt 
          • 1 knivspids peber
          • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 

          Fyld:

          • 2-3 hvidkålsblade
          • ½ fennikel
          • 1 spsk. citronsaft
          • 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke

          Tilbehør:

          •  Små cherrytomater og æbler

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 sæt måleskeer
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skål
          • 1 gaffel
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 mellem skål
          • 1 citruspresser
          • 1 brødkniv
          • 1 spiseske

           

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen.
          4. Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.
          5. Mos avocadokødet med en gaffel.
          6. Kom fromage frais (eller kvark) i skålen og bland sammen.
          7. Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika.
          8. Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.
          9. Skær fenniklen i meget tynde strimler og læg dem i en skål.
          10. Vask og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen.
          11. Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.
          12. Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
          13. Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød oven på og klem sammen.
          14. Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1576 kJ / 375 kcal
            • Protein: 12 %
            • Kulhydrat: 54 %
            • Fedt: 34 %
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 14

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 14

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 foccacia-brød 
            • 2 avocadoer
            • 4 spsk. fromage frais eller kvark 
            • 1 tsk. salt 
            • 1 knivspids peber
            • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
            • 4-5 hvidkålsblade
            • 1 fennikel
            • 2 spsk. citronsaft
            • 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
            • Små cherrytomater og æbler
          • Trin 3 af 14

            Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene.

            • 2 avocadoer
          • Trin 4 af 14

            Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.

          • Trin 5 af 14

            Mos avocadokødet med en gaffel.

          • Trin 6 af 14

            Kom fromage frais (eller kvark) i skålen og bland sammen.

            • 4 spsk. fromage frais eller kvark 
          • Trin 7 af 14

            Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika.

            • 1 tsk. salt 
            • 1 knivspids peber
            • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 
          • Trin 8 af 14

            Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.

            • 1 fennikel
          • Trin 9 af 14

            Skær fenniklen i meget tynde strimler og læg dem i en skål.

          • Trin 10 af 14

            Vask og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen.

            • 2 spsk. citronsaft
          • Trin 11 af 14

            Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.

            • 4-5 hvidkålsblade
             
          • Trin 12 af 14

            Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.

            • 4 foccacia-brød
          • Trin 13 af 14

            Læg fennikel, kål og pølse på de fire halve brød. Læg de fire andre halve brød oven på og klem sammen.

            • 12-16 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
          • Trin 14 af 14

            Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål. 

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 foccacia-brød 

              Avocadosmørelse:

              • 2 avocadoer
              • 4 spsk. fromage frais eller kvark 
              • 1 tsk. salt 
              • 1 knivspids peber
              • ¼ tsk. paprika eller cayennepeber 

              Fyld:

              • 4-5 hvidkålsblade
              • 1 fennikel
              • 2 spsk. citronsaft
              • 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke

              Tilbehør:

              •  Små cherrytomater og æbler

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 sæt måleskeer
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skål
              • 1 gaffel
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 mellem skål
              • 1 citruspresser
              • 1 brødkniv
              • 1 spiseske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene.
              4. Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
              5. Mos avocadokødet med en gaffel.
              6. Kom fromage frais (eller kvark) i skålen og bland sammen.
              7. Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika.
              8. Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af.
              9. Skær fenniklen i meget tynde strimler og læg dem i en skål.
              10. Vask og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen.
              11. Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.
              12. Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
              13. Læg fennikel, kål og pølse på de fire halve brød. Læg de fire andre halve brød oven på og klem sammen.
              14. Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Foccacia er en italiensk brødtype og her i opskriften holder de sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke udover der sædvanlige med luftig pølse, cremet smørelse og sprødt kål. 

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1576 kJ / 375 kcal
                • Protein: 12 %
                • Kulhydrat: 54 %
                • Fedt: 34 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 14

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 14

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 foccacia-brød 
                • 3 avocadoer
                • 6 spsk. fromage frais eller kvark 
                • 1 ½ tsk. salt 
                • 1 knivspids peber
                • ½ tsk. paprika eller cayennepeber 
                • 6-7 hvidkålsblade
                • 1 ½ fennikel
                • 3 spsk. citronsaft
                • 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
                • Små cherrytomater og æbler
              • Trin 3 af 14

                Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene.

                • 3 avocadoer
              • Trin 4 af 14

                Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.

              • Trin 5 af 14

                Mos avocadokødet med en gaffel.

              • Trin 6 af 14

                Kom fromage frais (eller kvark) i skålen og bland sammen.

                • 6 spsk. fromage frais eller kvark 
              • Trin 7 af 14

                Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika.

                • 1 ½ tsk. salt 
                • 1 knivspids peber
                • ½ tsk. paprika eller cayennepeber 
              • Trin 8 af 14

                Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af.

                • 1 ½ fennikel
              • Trin 9 af 14

                Skær fenniklen i meget tynde strimler og læg dem i en skål.

              • Trin 10 af 14

                Vask og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen.

                • 3 spsk. citronsaft
              • Trin 11 af 14

                Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.

                • 6-7 hvidkålsblade
                 
              • Trin 12 af 14

                Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.

                • 6 foccacia-brød
              • Trin 13 af 14

                Læg fennikel, kål og pølse på de seks halve brød. Læg de seks andre halve brød oven på og klem sammen.

                • 18-22 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
              • Trin 14 af 14

                Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Foccacia er en italiensk brødtype og her i opskriften holder de sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke udover der sædvanlige med luftig pølse, cremet smørelse og sprødt kål. 

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 foccacia-brød 

                  Avocadosmørelse:

                  • 3 avocadoer
                  • 6 spsk. fromage frais eller kvark 
                  • 1 ½ tsk. salt 
                  • 1 knivspids peber
                  • ½ tsk. paprika eller cayennepeber 

                  Fyld:

                  • 6-7 hvidkålsblade
                  • 1 ½ fennikel
                  • 3 spsk. citronsaft
                  • 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke

                  Tilbehør:

                  •  Små cherrytomater og æbler

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skål
                  • 1 gaffel
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 mellem skål
                  • 1 citruspresser
                  • 1 brødkniv
                  • 1 spiseske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene.
                  4. Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
                  5. Mos avocadokødet med en gaffel.
                  6. Kom fromage frais (eller kvark) i skålen og bland sammen.
                  7. Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika.
                  8. Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af.
                  9. Skær fenniklen i meget tynde strimler og læg dem i en skål.
                  10. Vask og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen.
                  11. Skyl kålen, og skær den i tynde strimler. Klik på filmen og se hvordan du skærer hvidkål.
                  12. Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
                  13. Læg fennikel, kål og pølse på de seks halve brød. Læg de seks andre halve brød oven på og klem sammen.
                  14. Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!