Foccacia med fyld
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1576 kJ / 375 kcal
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 2 foccacia-brød
Avocadosmørelse
- 1 avocado
- 2 spsk. fromage frais eller kvark
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- Lidt paprika eller cayennepeber
Fyld
- 2-3 hvidkålsblade
- ½ fennikel
- 1 spsk. citronsaft
- 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
Tilbehør
- Små cherrytomater og æbler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 2 foccacia-brød
- 1 avocado
- 2 spsk. fromage frais eller kvark
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
- 2-3 hvidkålsblade
- ½ fennikel
- 1 spsk. citronsaft
- 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
- Små cherrytomater og æbler
- Trin 3 af 14
Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 avocado
- Trin 4 af 14
Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.
- Trin 5 af 14
Mos avocadokødet med en gaffel.
- Trin 6 af 14
Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
- 2 spsk. fromage frais eller kvark
- Trin 7 af 14
Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
- Trin 8 af 14
Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en fennikel.
- ½ fennikel
- Trin 9 af 14
Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
- Trin 10 af 14
Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 spsk. citronsaft
- Trin 11 af 14
Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
- 2-3 hvidkålsblade
- Trin 12 af 14
Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
- 2 foccacia-brød
- Trin 13 af 14
Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød ovenpå, og klem dem sammen.
- 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
- Trin 14 af 14
Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål.
Du skal bruge
Ingredienser
- 2 foccacia-brød
Avocadosmørelse:
- 1 avocado
- 2 spsk. fromage frais eller kvark
- ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
Fyld:
- 2-3 hvidkålsblade
- ½ fennikel
- 1 spsk. citronsaft
- 6-8 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
Tilbehør:
- Små cherrytomater og æbler
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl avocadoen, og skær den over på langs. Fjern stenen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Tag avocadokødet ud med en ske, og kom det i en skål.
- Mos avocadokødet med en gaffel.
- Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
- Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en fennikel.
- Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
- Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
- Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
- Læg fennikel, kål og pølse på de 2 skiver brød. Læg de 2 andre skiver brød ovenpå, og klem dem sammen.
- Skær eventuelt hvert brød over på tværs, så der bliver 4 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1576 kJ / 375 kcal
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 4 foccacia-brød
Avocadosmørelse
- 2 avocadoer
- 4 spsk. fromage frais eller kvark
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
Fyld
- 4-5 hvidkålsblade
- 1 fennikel
- 2 spsk. citronsaft
- 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
Tilbehør
- Små cherrytomater og æbler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 4 foccacia-brød
- 2 avocadoer
- 4 spsk. fromage frais eller kvark
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
- 4-5 hvidkålsblade
- 1 fennikel
- 2 spsk. citronsaft
- 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
- Små cherrytomater og æbler
- Trin 3 af 14
Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 2 avocadoer
- Trin 4 af 14
Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
- Trin 5 af 14
Mos avocadokødet med en gaffel.
- Trin 6 af 14
Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
- 4 spsk. fromage frais eller kvark
- Trin 7 af 14
Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
- Trin 8 af 14
Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en fennikel.
- 1 fennikel
- Trin 9 af 14
Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
- Trin 10 af 14
Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 2 spsk. citronsaft
- Trin 11 af 14
Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
- 4-5 hvidkålsblade
- Trin 12 af 14
Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
- 4 foccacia-brød
- Trin 13 af 14
Læg fennikel, kål og pølse på de 4 halve brød. Læg de 4 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
- 12-16 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
- Trin 14 af 14
Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Foccacia er en italiensk brødtype, og her i opskriften holder den sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke ud over det sædvanlige med smagfuld pølse, cremet smørelse og sprød kål.
Du skal bruge
Ingredienser
- 4 foccacia-brød
Avocadosmørelse:
- 2 avocadoer
- 4 spsk. fromage frais eller kvark
- 1 tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. paprika eller cayennepeber
Fyld:
- 4-5 hvidkålsblade
- 1 fennikel
- 2 spsk. citronsaft
- 12-16 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
Tilbehør:
- Små cherrytomater og æbler
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
- Mos avocadokødet med en gaffel.
- Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
- Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Vask fenniklen, og skær det øverste af toppen og bunden af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en fennikel.
- Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
- Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
- Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
- Læg fennikel, kål og pølse på de 4 halve brød. Læg de 4 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
- Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 8 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Foccacia er en italiensk brødtype og her i opskriften holder de sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke udover der sædvanlige med luftig pølse, cremet smørelse og sprødt kål.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1576 kJ / 375 kcal
- Protein: 12 %
- Kulhydrat: 54 %
- Fedt: 34 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 6 foccacia-brød
Avocadosmørelse
- 3 avocadoer
- 6 spsk. fromage frais eller kvark
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ tsk. paprika eller cayennepeber
Fyld
- 6-7 hvidkålsblade
- 1 ½ fennikel
- 3 spsk. citronsaft
- 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
Tilbehør
- Små cherrytomater og æbler
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Trin 1 af 14
Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 14
Find alle ingredienserne frem.
- 6 foccacia-brød
- 3 avocadoer
- 6 spsk. fromage frais eller kvark
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ tsk. paprika eller cayennepeber
- 6-7 hvidkålsblade
- 1 ½ fennikel
- 3 spsk. citronsaft
- 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
- Små cherrytomater og æbler
- Trin 3 af 14
Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 3 avocadoer
- Trin 4 af 14
Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
- Trin 5 af 14
Mos avocadokødet med en gaffel.
- Trin 6 af 14
Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
- 6 spsk. fromage frais eller kvark
- Trin 7 af 14
Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ tsk. paprika eller cayennepeber
- Trin 8 af 14
Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en fennikel.
- 1 ½ fennikel
- Trin 9 af 14
Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
- Trin 10 af 14
Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 3 spsk. citronsaft
- Trin 11 af 14
Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
- 6-7 hvidkålsblade
- Trin 12 af 14
Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
- 6 foccacia-brød
- Trin 13 af 14
Læg fennikel, kål og pølse på de 6 halve brød. Læg de 6 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
- 18-22 skiver chorizopølse eller lufttørret skinke
- Trin 14 af 14
Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Foccacia er en italiensk brødtype og her i opskriften holder de sammen på en masse herligheder. Smør en madpakke udover der sædvanlige med luftig pølse, cremet smørelse og sprødt kål.
Du skal bruge
Ingredienser
- 6 foccacia-brød
Avocadosmørelse:
- 3 avocadoer
- 6 spsk. fromage frais eller kvark
- 1 ½ tsk. salt
- 1 knivspids peber
- ½ tsk. paprika eller cayennepeber
Fyld:
- 6-7 hvidkålsblade
- 1 ½ fennikel
- 3 spsk. citronsaft
- 18-22 skiver chorizopølse, eller lufttørret skinke
Tilbehør:
- Små cherrytomater og æbler
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 sæt måleskeer
- 1 lille skarp kniv
- 1 skærebræt
- 1 lille skål
- 1 gaffel
- 1 stor skarp kniv
- 1 mellem skål
- 1 citruspresser
- 1 brødkniv
- 1 spiseske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skyl avocadoerne, og skær dem over på langs. Fjern stenene. Klik på metodevideoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Tag avocadokødet ud med en spiseske, og kom det i en skål.
- Mos avocadokødet med en gaffel.
- Kom fromage frais eller kvark i skålen, og bland sammen.
- Smag avocadocremen til med salt, peber og paprika. Klik på metodevideoen og se, hvordan du måler en knivspids af.
- Vask fenniklerne, og skær det øverste af toppen og bunden af. Klik på videoen og se, hvordan du ordner en fennikel.
- Skær fenniklen i meget tynde strimler, og læg dem i en skål.
- Vask, og pres citronen med en citruspresser. Hæld citronsaften over fenniklen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Skyl hvidkål, og skær den i tynde strimler. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skærer hvidkål.
- Skær foccacia-brødene over, og smør avocadocreme på dem.
- Læg fennikel, kål og pølse på de 6 halve brød. Læg de 6 andre halve brød ovenpå, og klem dem sammen.
- Skær eventuelt hvert brød over, så der bliver 12 foccacia-sandwiches. Foccaciaerne er perfekte til madpakken. Velbekomme!
-