Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto

Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1887 kJ / 451 kcal
        • Protein: 17 %
        • Kulhydrat: 48 %
        • Fedt: 35 %
        • Heraf mættet fedt: 1,1 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 125 g. cherrytomater
        • ½ rødløg
        • 1 ½ dl. frosne ærter
        • 125 g. frisk fuldkornspasta
        • 7 ½ dl. vand
        • ½ tsk. salt
        • 2 spsk. pesto
        • 200 g. fiskefars
        • 1 spsk. olie
      • Trin 3 af 9

        Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ½ rødløg

         

      • Trin 4 af 9

        Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.

        • 125 g. cherrytomater
      • Trin 5 af 9

        Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.

        • 3 dl. frosne ærter
      • Trin 6 af 9

        Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.

        • 125 g. frisk fuldkornspasta
        • 7 ½ dl. vand
        • ½ tsk. salt
      • Trin 7 af 9

        Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.

        • 2 spsk. pesto
      • Trin 8 af 9

        Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.

        • 200 g. fiskefars

         

      • Trin 9 af 9

        Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

        • 2 spsk. olie

         

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 125 g. cherrytomater
          • ½ rødløg
          • 1 ½ dl. frosne ærter
          • 125 g. frisk fuldkornspasta
          • 7 ½ dl. vand
          • ½ tsk. salt
          • 2 spsk. pesto
          • 200 g. fiskefars
          • 1 spsk. olie

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 spiseske
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 elkedel
          • 1 lille skål
          • 1 stor gryde
          • 1 dørslag
          • 1 stor skål
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          4. Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
          5. Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
          6. Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
          7. Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
          8. Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
          9. Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Tip: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1887 kJ / 451 kcal
            • Protein: 17 %
            • Kulhydrat: 48 %
            • Fedt: 35 %
            • Heraf mættet fedt: 1,1 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 9

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 9

            Find alle ingredienserne frem.

            • 250 g. cherrytomater
            • 1 lille rødløg
            • 3 dl. frosne ærter
            • 250 g. frisk fuldkornspasta
            • 1 ½ L. vand
            • 1 tsk. salt
            • 4 spsk. pesto
            • 400 g. fiskefars
            • 2 spsk. olie
          • Trin 3 af 9

            Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 lille rødløg
          • Trin 4 af 9

            Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.

            • 250 g. cherrytomater
          • Trin 5 af 9

            Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.

            • 3 dl. frosne ærter
          • Trin 6 af 9

            Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.

            • 250 g. frisk fuldkornspasta
            • 1 ½ L. vand
            • 1 tsk. salt
          • Trin 7 af 9

            Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.

            • 4 spsk. pesto
          • Trin 8 af 9

            Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.

            • 400 g. fiskefars

             

          • Trin 9 af 9

            Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

            • 2 spsk. olie
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Tip: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 250 g. cherrytomater
              • 1 lille rødløg
              • 3 dl. frosne ærter
              • 250 g. frisk fuldkornspasta
              • 1 ½ L. vand
              • 1 tsk. salt
              • 4 spsk. pesto
              • 400 g. fiskefars
              • 2 spsk. olie

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 spiseske
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 elkedel
              • 1 lille skål
              • 1 stor gryde
              • 1 dørslag
              • 1 stor skål
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
              5. Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
              6. Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
              7. Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
              8. Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
              9. Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1887 kJ / 451 kcal
                • Protein: 17 %
                • Kulhydrat: 48 %
                • Fedt: 35 %
                • Heraf mættet fedt: 1,1 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 9

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 9

                Find alle ingredienserne frem.

                • 375 g. cherrytomater
                • 1 rødløg
                • 4 ½ dl. frosne ærter
                • 375 g. frisk fuldkornspasta
                • 2 ¼ L vand
                • 1 ½ tsk. salt
                • 6 spsk. pesto
                • 600 g. fiskefars
                • 3 spsk. olie
              • Trin 3 af 9

                Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 rødløg
              • Trin 4 af 9

                Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.

                • 375 g. cherrytomater
              • Trin 5 af 9

                Kog 6 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.

                • 4 ½ dl. frosne ærter
              • Trin 6 af 9

                Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.

                • 375 g. frisk fuldkornspasta
                • 2 ¼ L vand
                • 1 ½ tsk. salt
              • Trin 7 af 9

                Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.

                • 6 spsk. pesto
              • Trin 8 af 9

                Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.

                • 600 g. fiskefars

                 

              • Trin 9 af 9

                Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

                • 2 spsk. olie
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 375 g. cherrytomater
                  • 1 rødløg
                  • 4 ½ dl. frosne ærter
                  • 375 g. frisk fuldkornspasta
                  • 2 ¼ L vand
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 6 spsk. pesto
                  • 600 g. fiskefars
                  • 3 spsk. olie

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 spiseske
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 elkedel
                  • 1 lille skål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 dørslag
                  • 1 stor skål
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
                  5. Kog 6 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
                  6. Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
                  7. Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
                  8. Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
                  9. Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.