Fiskefrikadeller med frisk pasta og pesto
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1887 kJ / 451 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt: 1,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 125 g. cherrytomater
- ½ rødløg
- 1 ½ dl. frosne ærter
- 125 g. frisk fuldkornspasta
- 7 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. pesto
- 200 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 elkedel
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 125 g. cherrytomater
- ½ rødløg
- 1 ½ dl. frosne ærter
- 125 g. frisk fuldkornspasta
- 7 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. pesto
- 200 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
- Trin 3 af 9
Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ rødløg
- Trin 4 af 9
Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
- 125 g. cherrytomater
- Trin 5 af 9
Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
- 3 dl. frosne ærter
- Trin 6 af 9
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
- 125 g. frisk fuldkornspasta
- 7 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- Trin 7 af 9
Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
- 2 spsk. pesto
- Trin 8 af 9
Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
- 200 g. fiskefars
- Trin 9 af 9
Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- 2 spsk. olie
Oversigt
- Print
Beskrivelse
TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Du skal bruge
Ingredienser
- 125 g. cherrytomater
- ½ rødløg
- 1 ½ dl. frosne ærter
- 125 g. frisk fuldkornspasta
- 7 ½ dl. vand
- ½ tsk. salt
- 2 spsk. pesto
- 200 g. fiskefars
- 1 spsk. olie
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 elkedel
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
- Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
- Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
- Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
- Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
- Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
Tip: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1887 kJ / 451 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt: 1,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 250 g. cherrytomater
- 1 lille rødløg
- 3 dl. frosne ærter
- 250 g. frisk fuldkornspasta
- 1 ½ l. vand
- 1 tsk. salt
- 4 spsk. pesto
- 400 g. fiskefars
- 2 spsk. olie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 elkedel
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 250 g. cherrytomater
- 1 lille rødløg
- 3 dl. frosne ærter
- 250 g. frisk fuldkornspasta
- 1 ½ L. vand
- 1 tsk. salt
- 4 spsk. pesto
- 400 g. fiskefars
- 2 spsk. olie
- Trin 3 af 9
Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 lille rødløg
- Trin 4 af 9
Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
- 250 g. cherrytomater
- Trin 5 af 9
Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
- 3 dl. frosne ærter
- Trin 6 af 9
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
- 250 g. frisk fuldkornspasta
- 1 ½ L. vand
- 1 tsk. salt
- Trin 7 af 9
Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
- 4 spsk. pesto
- Trin 8 af 9
Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
- 400 g. fiskefars
- Trin 9 af 9
Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- 2 spsk. olie
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Tip: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Du skal bruge
Ingredienser
- 250 g. cherrytomater
- 1 lille rødløg
- 3 dl. frosne ærter
- 250 g. frisk fuldkornspasta
- 1 ½ L. vand
- 1 tsk. salt
- 4 spsk. pesto
- 400 g. fiskefars
- 2 spsk. olie
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 elkedel
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
- Kog 3 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
- Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
- Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
- Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
- Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 1887 kJ / 451 kcal
- Protein: 17 %
- Kulhydrat: 48 %
- Fedt: 35 %
- Heraf mættet fedt: 1,1 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 375 g. cherrytomater
- 1 rødløg
- 4 ½ dl. frosne ærter
- 375 g. frisk fuldkornspasta
- 2 ¼ L vand
- 1 ½ tsk. salt
- 6 spsk. pesto
- 600 g. fiskefars
- 3 spsk. olie
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 elkedel
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 9
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 9
Find alle ingredienserne frem.
- 375 g. cherrytomater
- 1 rødløg
- 4 ½ dl. frosne ærter
- 375 g. frisk fuldkornspasta
- 2 ¼ L vand
- 1 ½ tsk. salt
- 6 spsk. pesto
- 600 g. fiskefars
- 3 spsk. olie
- Trin 3 af 9
Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 rødløg
- Trin 4 af 9
Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
- 375 g. cherrytomater
- Trin 5 af 9
Kog 6 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
- 4 ½ dl. frosne ærter
- Trin 6 af 9
Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
- 375 g. frisk fuldkornspasta
- 2 ¼ L vand
- 1 ½ tsk. salt
- Trin 7 af 9
Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
- 6 spsk. pesto
- Trin 8 af 9
Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
- 600 g. fiskefars
- Trin 9 af 9
Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
- 2 spsk. olie
Oversigt
- Print
Beskrivelse
TIP: Spar tid - køb færdige fiskedeller. Servér eventuelt løgene i en lille skål ved siden af.
Du skal bruge
Ingredienser
- 375 g. cherrytomater
- 1 rødløg
- 4 ½ dl. frosne ærter
- 375 g. frisk fuldkornspasta
- 2 ¼ L vand
- 1 ½ tsk. salt
- 6 spsk. pesto
- 600 g. fiskefars
- 3 spsk. olie
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 teske
- 1 spiseske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 elkedel
- 1 lille skål
- 1 stor gryde
- 1 dørslag
- 1 stor skål
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil, og hak løget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl cherrytomaterne. Skær dem over 2 gange, så de er skåret i kvarte.
- Kog 6 deciliter vand i for eksempel en elkoger. Kom ærterne i en skål, og hæld det kogende vand over ærterne. Lad ærterne ligge i vandet i cirka 2 minutter. Hæld vandet fra ærterne.
- Kom vand og salt i en gryde, og læg låg på. Tænd for middel varme. Når vandet koger, så kom pastaen i vandet. Læs på pakken, hvordan du koger pastaen.
- Hæld vand og pasta i et dørslag, så vandet kan løbe fra pastaen. Kom den i en skål. Kom ærter og pesto i skålen. Bland godt. Kom cherrytomater og løg på toppen.
- Form 8 lige store fiskefrikadeller af fiskefarsen. Brug en ske og en våd hånd til at forme dem til deller.
- Kom olie på en stegepande. Varm den op til middel varme. Kom dellerne på stegepanden. Steg dem i cirka 5-7 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
-