Couscoussalat med tørrede frugter og nødder

Couscoussalat med tørrede frugter og nødder

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Denne "salat" er ikke en typisk salat, og kan nærmest betragtes som en ret i sig selv. Den er sund og mættende, og egner sig godt som tilbehør eller til den lille sult. Du kan tage overskydende couscoussalat med på madpakken i en lille boks, så er næste dags frokost også reddet. 

        Du kan servere denne salat både varm og kold.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1620 kJ / 386 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 70 %
        • Fedt: 15 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 dl vand
        • ¼ tsk. salt
        • 2 dl couscous
        • ½ agurk
        • ½ æble
        • 5 tørrede abrikoser
        • 25 g. mandler
        • ½ dl mynte eller persille
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 3 af 12

        Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.

        • 2 dl vand
      • Trin 4 af 12

        Kom salt og couscous i gryden.

        • ¼ tsk. salt
        • 2 dl couscous

         

      • Trin 5 af 12

        Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.

      • Trin 6 af 12

        Skyl agurken, og skær den i små tern.

        • ½ agurk
      • Trin 7 af 12

        Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.

        • ½ æble

         

      • Trin 8 af 12

        Skær de tørrede abrikoser i små tern.

        • 5 tørrede abrikoser

         

      • Trin 9 af 12

        Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker mandler.

        • 25 g. mandler
      • Trin 10 af 12

        Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ½ dl mynte eller persille
      • Trin 11 af 12

        Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.

      • Trin 12 af 12

        Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!

        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Denne "salat" er ikke en typisk salat, og kan nærmest betragtes som en ret i sig selv. Den er sund og mættende, og egner sig godt som tilbehør eller til den lille sult. Du kan tage overskydende couscoussalat med på madpakken i en lille boks, så er næste dags frokost også reddet. 

        Du kan servere denne salat både varm og kold.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 dl vand
          • ¼ tsk. salt
          • 2 dl couscous
          • ½ agurk
          • ½ æble
          • 5 tørrede abrikoser
          • 25 g. mandler
          • ½ dl mynte eller persille
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber

           

          Køkkenredskaber

          • 1 sæt måleskeer
          • 1 decilitermål
          • 1 stor gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 viskestykke
          • 1 røreskål
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.
          4. Kom salt og couscous i gryden.
          5. Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.
          6. Skyl agurken, og skær den i små tern.
          7. Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
          8. Skær de tørrede abrikoser i små tern.
          9. Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker mandler.
          10. Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          11. Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.
          12. Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Denne "salat" er ikke en typisk salat, og kan nærmest betragtes som en ret i sig selv. Den er sund og mættende, og egner sig godt som tilbehør eller til den lille sult. Du kan tage overskydende couscoussalat med på madpakken i en lille boks, så er næste dags frokost også reddet. 

            Du kan servere denne salat både varm og kold.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1620 kJ / 386 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 70 %
            • Fedt: 15 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 dl vand
            • ½ tsk. salt
            • 4 dl couscous
            • 1 agurk
            • 1 æble
            • 10 tørrede abrikoser
            • 50 g. mandler
            • 1 dl mynte eller persille
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 3 af 12

            Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.

            • 4 dl vand
          • Trin 4 af 12

            Kom salt og couscous i gryden.

            • ½ tsk. salt
            • 4 dl couscous
          • Trin 5 af 12

            Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.

          • Trin 6 af 12

            Skyl agurken, og skær den i små tern.

            • 1 agurk
          • Trin 7 af 12

            Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.

            • 1 æble
          • Trin 8 af 12

            Skær de tørrede abrikoser i små tern.

            • 10 tørrede abrikoser
          • Trin 9 af 12

            Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker mandler.

            • 50 g. mandler
          • Trin 10 af 12

            Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 dl mynte eller persille
          • Trin 11 af 12

            Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.

          • Trin 12 af 12

            Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!

            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Denne "salat" er ikke en typisk salat, og kan nærmest betragtes som en ret i sig selv. Den er sund og mættende, og egner sig godt som tilbehør eller til den lille sult. Du kan tage overskydende couscoussalat med på madpakken i en lille boks, så er næste dags frokost også reddet. 

            Du kan servere denne salat både varm og kold.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 dl vand
              • ½ tsk. salt
              • 4 dl couscous
              • 1 agurk
              • 1 æble
              • 10 tørrede abrikoser
              • 50 g. mandler
              • 1 dl mynte eller persille
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber

               

              Køkkenredskaber

              • 1 sæt måleskeer
              • 1 decilitermål
              • 1 stor gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 viskestykke
              • 1 røreskål
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.
              4. Kom salt og couscous i gryden.
              5. Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.
              6. Skyl agurken, og skær den i små tern.
              7. Skyl æblet, fjern kernehuset, og skær æblet i små tern.
              8. Skær de tørrede abrikoser i små tern.
              9. Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker mandler.
              10. Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              11. Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.
              12. Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Denne "salat" er ikke en typisk salat, og kan nærmest betragtes som en ret i sig selv. Den er sund og mættende, og egner sig godt som tilbehør eller til den lille sult. Du kan tage overskydende couscoussalat med på madpakken i en lille boks, så er næste dags frokost også reddet. 

                Du kan servere denne salat både varm og kold.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1620 kJ / 386 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 70 %
                • Fedt: 15 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 dl vand
                • ¾ tsk. salt
                • 6 dl couscous
                • 1 ½ agurk
                • 1 ½ æble
                • 15 tørrede abrikoser
                • 75 g. mandler
                • 1 ½ dl mynte eller persille
                • 2 knivspidser salt
                • 2 knivspidser peber
              • Trin 3 af 12

                Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.

                • 6 dl vand
              • Trin 4 af 12

                Kom salt og couscous i gryden.

                • ¾ tsk. salt
                • 6 dl couscous

              • Trin 5 af 12

                Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.

              • Trin 6 af 12

                Skyl agurken, og skær den i små tern.

                • 1 ½ agurk
              • Trin 7 af 12

                Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.

                • 1 ½ æble
              • Trin 8 af 12

                Skær de tørrede abrikoser i små tern.

                • 15 tørrede abrikoser
              • Trin 9 af 12

                Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker mandler.

                • 75 g. mandler
              • Trin 10 af 12

                Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 1 ½ dl mynte eller persille
              • Trin 11 af 12

                Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.

              • Trin 12 af 12

                Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!

                • 2 knivspidser salt
                • 2 knivspidser peber
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Denne "salat" er ikke en typisk salat, og kan nærmest betragtes som en ret i sig selv. Den er sund og mættende, og egner sig godt som tilbehør eller til den lille sult. Du kan tage overskydende couscoussalat med på madpakken i en lille boks, så er næste dags frokost også reddet. 

                Du kan servere denne salat både varm og kold.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 dl vand
                  • ¾ tsk. salt
                  • 6 dl couscous
                  • 1 ½ agurk
                  • 1 ½ æble
                  • 15 tørrede abrikoser
                  • 75 g. mandler
                  • 1 ½ dl mynte eller persille
                  • 2 knivspidser salt
                  • 2 knivspidser peber

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 sæt måleskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 stor skrap kniv
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skål
                  • 1 viskestykke
                  • 1 røreskål
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Kom vand i en gryde, læg låg på, og bring vandet i kog. Læs på pakken, hvordan du tilbereder couscous.
                  4. Kom salt og couscous i gryden.
                  5. Fjern gryden fra kogepladen, og læg låg på gryden. Lad gryden stå i 5 minutter.
                  6. Skyl agurken, og skær den i små tern.
                  7. Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i små tern.
                  8. Skær de tørrede abrikoser i små tern.
                  9. Hak mandlerne groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker mandler.
                  10. Kom koldt vand i en skål og skyl mynten i vandet. Lad mynten dryppe af på et rent viskestykke. Hak mynten groft. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  11. Kom couscous, agurke-tern, æble-term, abrikos-tern, hakkede mandler og mynte op i en stor skål, og bland det sammen.
                  12. Smag salaten til med salt og peber. Du kan servere salaten både varm og kold. Velbekomme!