Cookies med chokoladeknapper

Cookies med chokoladeknapper

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        GoCook ambassadør, Micki Cheng, har lavet disse lækre cookies med chokoladeknapper.

        Mickis tip: Lad dem køle af, når de er kommet ud af ovnen, så bliver de bedst.

        Opskriften giver cirka 9 cookies.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 2086 kJ / 499 kcal
        • Protein: 5 %
        • Kulhydrat: 54 %
        • Fedt: 42 %
        • Heraf mættet fedt: 14 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 150 g. blødt smør
        • 130 g. brun farin
        • 130 g. sukker
        • 1 æg
        • 260 g. mel
        • ½ tsk. natron
        • 1 tsk. bagepulver
        • 2 tsk. vaniljesukker
        • ½ tsk. salt
        • 100 g. chokolade
        • 150 g. chokoladeknapper
      • Trin 3 af 13

        Kom blødt smør, brun farin og sukker i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver blødt smør. Pisk det hele sammen med en elpisker, til det bliver lyst og luftigt. Pisk i næsten 5 minutter.

        • 150 g. blødt smør
        • 130 g. brun farin
        • 130 g. sukker
      • Trin 4 af 13

        Slå ægget ud i en kop, og hæld det ned til smørblandingen. Pisk igen.

        • 1 æg
      • Trin 5 af 13

        Tag en ny skål, og bland mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i den.

        • 260 g. mel
        • ½ tsk. natron
        • 1 tsk. bagepulver
        • 2 tsk. vaniljesukker
        • ½ tsk. salt
      • Trin 6 af 13

        Sigt mel-blandingen over i skålen med sukker, smør og æg. Rør det hele sammen.

      • Trin 7 af 13

        Hak chokoladen groft. Rør den hakkede chokolade og chokoladeknapperne ned i dejen.

        • 100 g. chokolade
        • 150 g. chokoladeknapper
      • Trin 8 af 13

        Kom husholdningsfilm over skålen, eller kom dejen ned i en lufttæt beholder med låg. Sæt skålen i køleskabet en halv time – eller natten over.

      • Trin 9 af 13

        Tænd ovnen på 180 grader. Læg bagepapir på en bageplade.

      • Trin 10 af 13

        Tag skålen ud af køleskabet. Form dejen til kugler på størrelse med golfbolde. Læg dem på bagepladen. Læg højst 6-9 cookies på en bageplade, og lav god afstand imellem dem. De flyder meget ud.

      • Trin 11 af 13

        Bag dine cookies i 15-20 minutter.

      • Trin 12 af 13

        Lad dem køle af på en bagerist.

      • Trin 13 af 13

        Server for eksempel kagerne som et tårn, hvor kagerne er bundet sammen med et bånd.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        GoCook ambassadør, Micki Cheng, har lavet disse lækre cookies med chokoladeknapper.

        Mickis tip: Lad dem køle af, når de er kommet ud af ovnen, så bliver de bedst.

        Opskriften giver cirka 9 cookies.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 150 g. blødt smør
          • 130 g. brun farin
          • 130 g. sukker
          • 1 æg
          • 260 g. mel
          • ½ tsk. natron
          • 1 tsk. bagepulver
          • 2 tsk. vaniljesukker
          • ½ tsk. salt
          • 100 g. chokolade
          • 150 g. chokoladeknapper

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 teske
          • 2 store skåle
          • 1 elpisker
          • 1 kop
          • 1 si
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 røreske
          • Husholdningsfilm
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 bagerist

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Kom blødt smør, brun farin og sukker i en stor skål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver blødt smør. Pisk det hele sammen med en elpisker, til det bliver lyst og luftigt. Pisk i næsten 5 minutter.
          4. Slå ægget ud i en kop, og hæld det ned til smørblandingen. Pisk igen.
          5. Tag en ny skål, og bland mel, natron, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i den.
          6. Sigt mel-blandingen over i skålen med sukker, smør og æg. Rør det hele sammen.
          7. Hak chokoladen groft. Rør den hakkede chokolade og chokoladeknapperne ned i dejen.
          8. Kom husholdningsfilm over skålen, eller kom dejen ned i en lufttæt beholder med låg. Sæt skålen i køleskabet en halv time – eller natten over.
          9. Tænd ovnen på 180 grader. Læg bagepapir på en bageplade.
          10. Tag skålen ud af køleskabet. Form dejen til kugler på størrelse med golfbolde. Læg dem på bagepladen. Læg højst 6-9 cookies på en bageplade, og lav god afstand imellem dem. De flyder meget ud.
          11. Bag dine cookies i 15-20 minutter.
          12. Lad dem køle af på en bagerist.
          13. Server for eksempel kagerne som et tårn, hvor kagerne er bundet sammen med et bånd.