Clubsandwich

Clubsandwich

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter
        Energi-indhold pr. portion
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 12

        Find alle ingredienserne frem.

        • 4 skiver bacon
        • 2 spsk. olie
        • 1 tsk. smør
        • ½ tsk. karry
        • 1 kyllingebryst
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
        • ¼ iceberg salathoved
        • 2 tomater
        • ¼ agurk
        • ½ avocado
        • 4 skiver sandwichbrød

        Dressing:

        • 2 spsk. cremefraiche
        • ½ spsk. mayonnaise
        • ½ tsk. sennep
        • ½ tsk. karry
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • ½ syltet agurk
      • Trin 3 af 12

        Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.

        • 4 skiver bacon
      • Trin 4 af 12

        Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Klik på videoen og se, hvordan du steger kyllingebryst. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.

        • 2 spsk. olie
        • 1 tsk. smør
        • ½ tsk. karry
        • 1 kyllingebryst
        • ½ tsk. salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 5 af 12

        Skyl det kvarte icebergsalat-hoved. Snit det fint.

        • ¼ iceberg salathoved
      • Trin 6 af 12

        Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.

        • 2 tomater
        • ¼ agurk

         

      • Trin 7 af 12

        Halvér avocadoen, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado

         

      • Trin 8 af 12

        Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side på en tør pande eller i en brødrister.

        • 4 skiver sandwichbrød
      • Trin 9 af 12

        Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.

        • 2 spsk. cremefraiche
        • ½ spsk. mayonnaise
        • ½ tsk. sennep
        • ½ tsk. karry
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 10 af 12

        Skær den syltede agurk i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.

        • ½ syltet agurk
      • Trin 11 af 12

        Sandwich: Skær kyllingekødet i skiver.

      • Trin 12 af 12

        Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 4 skiver bacon
          • 2 spsk. olie
          • 1 tsk. smør
          • ½ tsk. karry
          • 1 kyllingebryst
          • ½ tsk. salt
          • 1 knivspids peber
          • ¼ iceberg salathoved
          • 2 tomater
          • ¼ agurk
          • ½ avocado
          • 4 skiver sandwichbrød

          Dressing:

          • 2 spsk. cremefraiche
          • ½ spsk. mayonnaise
          • ½ tsk. sennep
          • ½ tsk. karry
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • ½ syltet agurk

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske  
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv
          • 1 tallerken
          • 2 skærebrætter
          • 2 store skarpe knive
          • Brødrister
          • 1 lille skål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.
          4. Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Klik på videoen og se, hvordan du steger kyllingebryst. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.
          5. Skyl det kvarte icebergsalat-hoved. Snit det fint.
          6. Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.
          7. Halvér avocadoen, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          8. Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side på en tør pande eller i en brødrister.
          9. Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.
          10. Skær den syltede agurk i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.
          11. Sandwich: Skær kyllingekødet i skiver.
          12. Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter
            Energi-indhold pr. portion
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 12

            Find alle ingredienserne frem.

            • 8 skiver bacon
            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. smør
            • 1 tsk. karry
            • 2 kyllingebryster
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • ½ iceberg salathoved
            • 4 tomater
            • ½ agurk
            • 1 avocado
            • 8 skiver sandwichbrød

            Dressing:

            • 4 spsk. cremefraiche
            • 1 spsk. mayonnaise
            • 1 tsk. sennep
            • 1 tsk. karry
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
            • 1 syltet agurk
          • Trin 3 af 12

            Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.

            • 8 skiver bacon
          • Trin 4 af 12

            Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Klik på videoen og se, hvordan du steger kyllingebryst. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.

            • 2 spsk. olie
            • 1 tsk. smør
            • 1 tsk. karry
            • 2 kyllingebryster
            • 1 tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 5 af 12

            Skyl det halve icebergsalat-hoved. Snit det fint.

            • ½ iceberg salathoved
          • Trin 6 af 12

            Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.

            • 4 tomater
            • ½ agurk
          • Trin 7 af 12

            Halvér avocadoen, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado
          • Trin 8 af 12

            Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side en tør pande eller i en brødrister.

            • 8 skiver sandwichbrød
          • Trin 9 af 12

            Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.

            • 4 spsk. cremefraiche
            • 1 spsk. mayonnaise
            • 1 tsk. sennep
            • 1 tsk. karry
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 10 af 12

            Skær den syltede agurk i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.

            • 1 syltet agurk
          • Trin 11 af 12

            Sandwich: Skær kyllingekødet i skiver.

          • Trin 12 af 12

            Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 8 skiver bacon
              • 2 spsk. olie
              • 1 tsk. smør
              • 1 tsk. karry
              • 2 kyllingebryster
              • 1 tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • ½ iceberg salathoved
              • 4 tomater
              • ½ agurk
              • 1 avocado
              • 8 skiver sandwichbrød

              Dressing:

              • 4 spsk. cremefraiche
              • 1 spsk. mayonnaise
              • 1 tsk. sennep
              • 1 tsk. karry
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber
              • 1 syltet agurk

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske  
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv
              • 1 tallerken
              • 2 skærebrætter
              • 2 store skarpe knive
              • Brødrister
              • 1 lille skål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.
              4. Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Klik på videoen og se, hvordan du steger kyllingebryst. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.
              5. Skyl det halve icebergsalat-hoved. Snit det fint.
              6. Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.
              7. Halvér avocadoen, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              8. Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side en tør pande eller i en brødrister.
              9. Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.
              10. Skær den syltede agurk i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.
              11. Sandwich: Skær kyllingekødet i skiver.
              12. Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter
                Energi-indhold pr. portion
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 12

                Find alle ingredienserne frem.

                • 12 skiver bacon
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. smør
                • 1 ½ tsk. karry
                • 3 kyllingebryster
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • ¾ iceberg salathoved
                • 6 tomater
                • ¾ agurk
                • 1 ½ avocado
                • 12 skiver sandwichbrød

                Dressing:

                • 6 spsk. cremefraiche
                • 1 ½ spsk. mayonnaise
                • 1 ½ tsk. sennep
                • 1 ½ tsk. karry
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
                • 1 ½ syltet agurk
              • Trin 3 af 12

                Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.

                • 12 skiver bacon
              • Trin 4 af 12

                Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Klik på videoen og se, hvordan du steger kyllingebryst. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.

                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ tsk. smør
                • 1 ½ tsk. karry
                • 3 kyllingebryster
                • 1 ½ tsk. salt
                • 1 tsk. peber

                 

              • Trin 5 af 12

                Skyl icebergsalat-hovedet. Snit det fint.

                • ¾ iceberg salathoved
              • Trin 6 af 12

                Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.

                • 6 tomater
                • ¾ agurk
              • Trin 7 af 12

                Halvér avocadoerne, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 8 af 12

                Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side på en tør pande eller i en brødrister.

                • 12 skiver sandwichbrød
              • Trin 9 af 12

                Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.

                • 6 spsk. cremefraiche
                • 1 ½ spsk. mayonnaise
                • 1 ½ tsk. sennep
                • 1 ½ tsk. karry
                • 1 tsk. salt
                • ½ tsk. peber
              • Trin 10 af 12

                Skær de syltede agurker i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.

                • 1 ½ syltet agurk
              • Trin 11 af 12

                Sandwich: Skær kyllingekødet i skiver.

              • Trin 12 af 12

                Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 12 skiver bacon
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ tsk. smør
                  • 1 ½ tsk. karry
                  • 3 kyllingebryster
                  • 1 ½ tsk. salt
                  • 1 tsk. peber
                  • ¾ iceberg salathoved
                  • 6 tomater
                  • ¾ agurk
                  • 1 ½ avocado
                  • 12 skiver sandwichbrød

                  Dressing:

                  • 6 spsk. cremefraiche
                  • 1 ½ spsk. mayonnaise
                  • 1 ½ tsk. sennep
                  • 1 ½ tsk. karry
                  • 1 tsk. salt
                  • ½ tsk. peber
                  • 1 ½ syltet agurk

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske  
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • Brødrister
                  • 1 lille skål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Varm en stegepande op til høj varme. Læg baconstykkerne på, og steg dem, til de er sprøde. Tag dem af, og læg dem på en tallerken.
                  4. Varm olie og smør op til høj varme på stegepanden. Drys karry på panden, og lad det bruse af. Start med at brune kødet på hver side, og krydr med salt og peber. Lad så kødet stege færdigt. Det skal have cirka 20 minutter i alt. Klik på videoen og se, hvordan du steger kyllingebryst. Læg det færdige kyllingekød på en tallerken, og skær en skive for at se om det er færdigstegt.
                  5. Skyl icebergsalat-hovedet. Snit det fint.
                  6. Skyl tomater og agurk. Skær tomater og agurk i skiver.
                  7. Halvér avocadoerne, tag stenen ud og skær kødet i skiver. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  8. Rist sandwichbrødene 1 minut på hver side på en tør pande eller i en brødrister.
                  9. Dressing: Kom cremefraiche, mayonnaise, karry, salt og peber op i en lille skål.
                  10. Skær de syltede agurker i fine små stykker. Kom dem op i skålen. Rør rundt. Smag dressingen til med salt og peber.
                  11. Sandwich: Skær kyllingekødet i skiver.
                  12. Kom dressing på sandwichbrødene. Kom salat, kyllingestykker, tomater, agurk, avocado og bacon på halvdelen af sandwichbrødene. Afslut med at komme en skive sandwichbrød ovenpå. Skær dine sandwich over så de danner en trekant.