Bulgursalat

Bulgursalat

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Træt af ris til aftensmaden? Prøv med en frisk bulgursalat i stedet. Servér den som tilbehør, eller spis den som en let sommerret.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 933 kJ / 223 kcal
        • Protein: 11 %
        • Kulhydrat: 69 %
        • Fedt: 20 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 13

        Find alle ingredienserne frem.

        • 100 g. bulgur, fuldkorn
        • ½ rød peberfrugt
        • 1 dl. persille
        • 1 forårsløg
        • ¼ citron
        • ½ fed hvidløg
        • ½ tsk. olie
        • ½ spsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 3 af 13

        Tag en lille gryde frem. Læs på pakken, hvordan du koger bulgur.

      • Trin 4 af 13

        Kom vand, salt og bulgur i gryden, og tilbered bulguren, som det står på pakken. Sæt bulguren til side, og lad den køle af, mens du laver resten.

        • 100 g. bulgur, fuldkorn
      • Trin 5 af 13

        Tag en stor skål frem. Skyl peberfrugt. Skær den igennem, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær peberfrugten i små tern, og kom det op i skålen.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 6 af 13

        Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • 1 dl. persille
      • Trin 7 af 13

        Hak bladene fra persillen fint, og kom dem op i skålen til peberfrugten.

      • Trin 8 af 13

        Skyl forårsløg. Skær toppen og bunden væk, og skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen.

        • 1 forårsløg
      • Trin 9 af 13

        Tag et skærebræt og en kniv. Skær citronen over. Tag en citruspresser, og pres saften ud af en kvart citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

        • ¼ citron
      • Trin 10 af 13

        Kom bulgur og citron op i skålen med peberfrugt, forårsløg og persille. Rør sammen.

      • Trin 11 af 13

        Tag en lille skål frem. Pil, og hak hvidløg fint, og kom det op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 12 af 13

        Kom olie, eddike og salt i skålen med hvidløg. Rør sammen.

        • ½ tsk. olie
        • ½ spsk. eddike
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 13 af 13

        Hæld olie-eddike-dressingen over bulgursalaten, og bland det hele sammen.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Træt af ris til aftensmaden? Prøv med en frisk bulgursalat i stedet. Servér den som tilbehør, eller spis den som en let sommerret.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 100 g. bulgur, fuldkorn
          • ½ rød peberfrugt
          • 1 dl. persille
          • 1 forårsløg
          • ¼ citron
          • ½ fed hvidløg
          • ½ tsk. olie
          • ½ spsk. eddike
          • ¼ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 lille gryde
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 citruspresser
          • 2 store skåle
          • 1 rent viskestykke
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 røreske

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag en lille gryde frem. Læs på pakken, hvordan du koger bulgur.
          4. Kom vand, salt og bulgur i gryden, og tilbered bulguren, som det står på pakken. Sæt bulguren til side, og lad den køle af, mens du laver resten.
          5. Tag en stor skål frem. Skyl peberfrugt. Skær den igennem, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær peberfrugten i små tern, og kom det op i skålen.
          6. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          7. Hak bladene fra persillen fint, og kom dem op i skålen til peberfrugten.
          8. Skyl forårsløg. Skær toppen og bunden væk, og skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen.
          9. Tag et skærebræt og en kniv. Skær citronen over. Tag en citruspresser, og pres saften ud af en kvart citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          10. Kom bulgur og citron op i skålen med peberfrugt, forårsløg og persille. Rør sammen.
          11. Tag en lille skål frem. Pil, og hak hvidløg fint, og kom det op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          12. Kom olie, eddike og salt i skålen med hvidløg. Rør sammen.
          13. Hæld olie-eddike-dressingen over bulgursalaten, og bland det hele sammen.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Træt af ris til aftensmaden? Prøv med en frisk bulgursalat i stedet. Servér den som tilbehør, eller spis den som en let sommerret.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 933 kJ / 223 kcal
            • Protein: 11 %
            • Kulhydrat: 69 %
            • Fedt: 20 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 13

            Find alle ingredienserne frem.

            • 200 g. bulgur, fuldkorn
            • ½ citron
            • 1 rød peberfrugt
            • 2 dl. persille
            • 2 forårsløg
            • 1 fed hvidløg
            • 1 tsk. olie
            • 1 spsk. eddike
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 13

            Tag en lille gryde frem. Læs på pakken, hvordan du koger bulgur.

          • Trin 4 af 13

            Kom vand, salt og bulgur i gryden, og tilbered bulguren, som det står på pakken. Sæt bulguren til side, og lad den køle af, mens du laver resten.

            • 200 g. bulgur, fuldkorn
          • Trin 5 af 13

            Tag en stor skål frem. Skyl peberfrugt. Skær den igennem, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær peberfrugten i små tern, og kom det op i skålen.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 6 af 13

            Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 2 dl. persille
          • Trin 7 af 13

            Hak bladene fra persillen fint, og kom dem op i skålen til peberfrugten.

          • Trin 8 af 13

            Skyl forårsløg. Skær toppen og bunden væk, og skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen.

            • 2 forårsløg
          • Trin 9 af 13

            Tag et skærebræt og en kniv. Skær citronen over. Tag en citruspresser, og pres saften ud af en halv citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

            • ½ citron
          • Trin 10 af 13

            Kom bulgur og citron op i skålen med peberfrugt, forårsløg og persille. Rør sammen.

          • Trin 11 af 13

            Tag en lille skål frem. Pil, og hak hvidløg fint, og kom det op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 12 af 13

            Kom olie, eddike og salt i skålen med hvidløg. Rør sammen.

            • 1 tsk. olie
            • 1 spsk. eddike
            • ½ tsk. salt
          • Trin 13 af 13

            Hæld olie-eddike-dressingen over bulgursalaten, og bland det hele sammen.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Træt af ris til aftensmaden? Prøv med en frisk bulgursalat i stedet. Servér den som tilbehør, eller spis den som en let sommerret.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 200 g. bulgur, fuldkorn
              • ½ citron
              • 1 rød peberfrugt
              • 2 dl. persille
              • 2 forårsløg
              • 1 fed hvidløg
              • 1 tsk. olie
              • 1 spsk. eddike
              • ½ tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 decilitermål
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 lille gryde
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 citruspresser
              • 2 store skåle
              • 1 rent viskestykke
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 røreske

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Tag en lille gryde frem. Læs på pakken, hvordan du koger bulgur.
              4. Kom vand, salt og bulgur i gryden, og tilbered bulguren, som det står på pakken. Sæt bulguren til side, og lad den køle af, mens du laver resten.
              5. Tag en stor skål frem. Skyl peberfrugt. Skær den igennem, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær peberfrugten i små tern, og kom det op i skålen.
              6. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              7. Hak bladene fra persillen fint, og kom dem op i skålen til peberfrugten.
              8. Skyl forårsløg. Skær toppen og bunden væk, og skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen.
              9. Tag et skærebræt og en kniv. Skær citronen over. Tag en citruspresser, og pres saften ud af en halv citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              10. Kom bulgur og citron op i skålen med peberfrugt, forårsløg og persille. Rør sammen.
              11. Tag en lille skål frem. Pil, og hak hvidløg fint, og kom det op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              12. Kom olie, eddike og salt i skålen med hvidløg. Rør sammen.
              13. Hæld olie-eddike-dressingen over bulgursalaten, og bland det hele sammen.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Træt af ris til aftensmaden? Prøv med en frisk bulgursalat i stedet. Servér den som tilbehør, eller spis den som en let sommerret.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 933 kJ / 223 kcal
                • Protein: 11 %
                • Kulhydrat: 69 %
                • Fedt: 20 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 13

                Find alle ingredienserne frem.

                • 300 g. bulgur, fuldkorn
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 3 dl. persille
                • 3 forårsløg
                • ¾ citron
                • 1 ½ fed hvidløg
                • 1 ½ tsk. olie
                • 1 ½ spsk. eddike
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 3 af 13

                Tag en lille gryde frem. Læs på pakken, hvordan du koger bulgur.

              • Trin 4 af 13

                Kom vand, salt og bulgur i gryden, og tilbered bulguren, som det står på pakken. Sæt bulguren til side, og lad den køle af, mens du laver resten.

                • 300 g. bulgur, fuldkorn
              • Trin 5 af 13

                Tag en stor skål frem. Skyl peberfrugt. Skær den igennem, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær peberfrugten i små tern, og kom det op i skålen.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 6 af 13

                Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • 3 dl. persille
              • Trin 7 af 13

                Hak bladene fra persillen fint, og kom dem op i skålen til peberfrugten.

              • Trin 8 af 13

                Skyl forårsløg. Skær toppen og bunden væk, og skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen.

                • 3 forårsløg
              • Trin 9 af 13

                Tag et skærebræt og en kniv. Skær citronen over. Tag en citruspresser, og pres saften ud af trekvart citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ¾ citron
              • Trin 10 af 13

                Kom bulgur og citron op i skålen med peberfrugt, forårsløg og persille. Rør sammen.

              • Trin 11 af 13

                Tag en lille skål frem. Pil, og hak hvidløg fint, og kom det op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 12 af 13

                Kom olie, eddike og salt i skålen med hvidløg. Rør sammen.

                • 1 ½ tsk. olie
                • 1 ½ spsk. eddike
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 13 af 13

                Hæld olie-eddike-dressingen over bulgursalaten, og bland det hele sammen.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Træt af ris til aftensmaden? Prøv med en frisk bulgursalat i stedet. Servér den som tilbehør, eller spis den som en let sommerret.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 300 g. bulgur, fuldkorn
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 3 dl. persille
                  • 3 forårsløg
                  • ¾ citron
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • 1 ½ tsk. olie
                  • 1 ½ spsk. eddike
                  • ¾ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 lille gryde
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 citruspresser
                  • 2 store skåle
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 røreske

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Tag en lille gryde frem. Læs på pakken, hvordan du koger bulgur.
                  4. Kom vand, salt og bulgur i gryden, og tilbered bulguren, som det står på pakken. Sæt bulguren til side, og lad den køle af, mens du laver resten.
                  5. Tag en stor skål frem. Skyl peberfrugt. Skær den igennem, og fjern de hvide hinder og kerner. Skær peberfrugten i små tern, og kom det op i skålen.
                  6. Kom koldt vand i en stor skål, og skyl persillen i vandet. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Fjern stilkene på persillen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  7. Hak bladene fra persillen fint, og kom dem op i skålen til peberfrugten.
                  8. Skyl forårsløg. Skær toppen og bunden væk, og skær forårsløgene i små tern. Kom dem op i skålen.
                  9. Tag et skærebræt og en kniv. Skær citronen over. Tag en citruspresser, og pres saften ud af trekvart citron. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  10. Kom bulgur og citron op i skålen med peberfrugt, forårsløg og persille. Rør sammen.
                  11. Tag en lille skål frem. Pil, og hak hvidløg fint, og kom det op i skålen. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  12. Kom olie, eddike og salt i skålen med hvidløg. Rør sammen.
                  13. Hæld olie-eddike-dressingen over bulgursalaten, og bland det hele sammen.