Bøfsandwich

Bøfsandwich

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        JA tak! Så bliver det ikke mere konge. Burger svøbt i litervis af brun sovs med ristede løg på toppen. Bum.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2481 kJ / 593 kcal
        • Protein: 25 %
        • Kulhydrat: 32 %
        • Fedt: 43 %
        • Heraf mættet fedt: 3,7 g.
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time

          Se filmen, hvor Gorm laver bøfsandwich.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 2481 kJ / 593 kcal
          • Protein: 25 %
          • Kulhydrat: 32 %
          • Fedt: 43 %
          • Heraf mættet fedt: 3,7 g.
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 20

          Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 2 af 20

          Find alle ingredienserne frem.

          Sandwich:

          • 250 g. hakket oksekød
          • 1 spsk. olie til stegning
          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. salt
          • 2 fuldkorns-burgerboller

          Sovs:

          • ¾ dl cremefraiche
          • ¾ spsk. hvedemel
          • 2 ½ dl vand
          • 1 spsk. ketchup
          • ¼ tsk. sennep
          • ½ oksebouillonterning
          • ½ tsk. engelsk sauce
          • Ca. 1 tsk. sovsekulør
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knsp. peber
          • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

          Tilbehør:

          • ½ løg
          • Remoulade
          • Syltede rødbeder
          • Syltet agurk
          • Ristede løg
        • Trin 3 af 20

          Del oksekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

          • 250 g. hakket oksekød

           

        • Trin 4 af 20

          Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne.

        • Trin 5 af 20

          Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

        • Trin 6 af 20

          Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.

          • 1 spsk. olie til stegning

           

        • Trin 7 af 20

          Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte.

          • ¼ tsk. peber
          • ¼ tsk. salt

           

        • Trin 8 af 20

          Tag stegepanden af varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

        • Trin 9 af 20

          Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

          • ½ løg

           

        • Trin 10 af 20

          Tænd ovnen på 200 grader.

        • Trin 11 af 20

          Kom cremefraiche og mel i en skål. Rør det godt sammen til en jævning.

          • ¾ dl cremefraiche
          • ¾ spsk. hvedemel

           

        • Trin 12 af 20

          Kom vand, ketchup, sennep, bouillon og engelsk sauce i en gryde. Tænd for middel varme. Pisk det sammen, og lad det komme op at koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver sovsen.

          • 2 ½ dl vand
          • 1 spsk. ketchup
          • ¼ tsk. sennep
          • ½ oksebouillonterning
          • ½ tsk. engelsk sauce

           

        • Trin 13 af 20

          Skru ned på lav varme, så det ikke koger mere. Tilsæt cremefraiche-mel-blandingen.Pisk det godt, til der ikke er nogen klumper tilbage.

        • Trin 14 af 20

          Lad sovsen stå ved lav varme, men uden det koger. Det skal tykne, men må IKKE boble.

        • Trin 15 af 20

          Kom sovsekuløren i lidt efter lidt, til den har den farve du ønsker. Rør rundt imens.

          • Ca. 1 tsk. sovsekulør

           

        • Trin 16 af 20

          Smag sovsen til med salt og peber og måske lidt ekstra sennep og engelsk sauce.

          • ¼ tsk. salt
          • ½ knsp. peber
          • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

           

        • Trin 17 af 20

          Læg bøfferne ned i sovsen, og lad dem lune ved lav varme i cirka 10 minutter.

        • Trin 18 af 20

          Kom burgerbollerne i ovnen, og varm dem i cirka 5 minutter.

          • 2 fuldkorns-burgerboller

           

        • Trin 19 af 20

          Byg nu dine bøfsandwiches. Skær burgerbollen over, læg begge halvdele på en tallerken og kom remoulade på.

          • Remoulade

           

        • Trin 20 af 20

          Kom syltede agurker og rødbeder på og top med hakkebøf, rå og ristede løg, og naturligvis sovs.

          • Syltede rødbeder
          • Syltet agurk
          • Ristede løg

           

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          JA tak! Så bliver det ikke mere konge. Burger svøbt i litervis af brun sovs med ristede løg på toppen. Bum.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            Sandwich:

            • 250 g. hakket oksekød
            • 1 spsk. olie til stegning
            • ¼ tsk. peber
            • ¼ tsk. salt
            • 2 fuldkorns-burgerboller

            Sovs:

            • ¾ dl cremefraiche
            • ¾ spsk. hvedemel
            • 2 ½ dl vand
            • 1 spsk. ketchup
            • ¼ tsk. sennep
            • ½ oksebouillonterning
            • ½ tsk. engelsk sauce
            • Ca. 1 tsk. sovsekulør
            • ¼ tsk. salt
            • ½ knsp. peber
            • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

            Tilbehør:

            • ½ løg
            • Remoulade
            • Syltede rødbeder
            • Syltet agurk
            • Ristede løg

             

            Køkkenredskaber

            • 1 køkkenvægt
            • 2 spiseskeer
            • 1 decilitermål
            • 1 teske
            • 2 skærebrætter
            • 2 store skarpe knive
            • 1 stegepande
            • 1 paletkniv
            • 1 mellemstor skål
            • 1 stor gryde
            • 1 piskeris

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Del oksekødet i 2 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
            4. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne.
            5. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
            6. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
            7. Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte.
            8. Tag stegepanden af varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
            9. Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
            10. Tænd ovnen på 200 grader.
            11. Kom cremefraiche og mel i en skål. Rør det godt sammen til en jævning.
            12. Kom vand, ketchup, sennep, bouillon og engelsk sauce i en gryde. Tænd for middel varme. Pisk det sammen, og lad det komme op at koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver sovsen.
            13. Skru ned på lav varme, så det ikke koger mere. Tilsæt cremefraiche-mel-blandingen.Pisk det godt, til der ikke er nogen klumper tilbage.
            14. Lad sovsen stå ved lav varme, men uden det koger. Det skal tykne, men må IKKE boble.
            15. Kom sovsekuløren i lidt efter lidt, til den har den farve du ønsker. Rør rundt imens.
            16. Smag sovsen til med salt og peber og måske lidt ekstra sennep og engelsk sauce.
            17. Læg bøfferne ned i sovsen, og lad dem lune ved lav varme i cirka 10 minutter.
            18. Kom burgerbollerne i ovnen, og varm dem i cirka 5 minutter.
            19. Byg nu dine bøfsandwiches. Skær burgerbollen over, læg begge halvdele på en tallerken og kom remoulade på.
            20. Kom syltede agurker og rødbeder på og top med hakkebøf, rå og ristede løg, og naturligvis sovs.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 1 time

              JA tak! Så bliver det ikke mere konge. Burger svøbt i litervis af brun sovs med ristede løg på toppen. Bum.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 2481 kJ / 593 kcal
              • Protein: 25 %
              • Kulhydrat: 32 %
              • Fedt: 43 %
              • Heraf mættet fedt: 3,7 g.
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Se filmen, hvor Gorm laver bøfsandwich

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2481 kJ / 593 kcal
                • Protein: 25 %
                • Kulhydrat: 32 %
                • Fedt: 43 %
                • Heraf mættet fedt: 3,7 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 20

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 20

                Find alle ingredienserne frem.

                Sandwich:

                • 500 g. hakket oksekød
                • 1 spsk. olie til stegning
                • ½ tsk. peber
                • ½ tsk. salt
                • 4 fuldkorns-burgerboller

                Sovs:

                • 1 ½ dl cremefraiche
                • 1 ½ spsk. hvedemel
                • 5 dl vand
                • 2 spsk. ketchup
                • ½ tsk. sennep
                • 1 oksebouillonterning
                • 1 tsk. engelsk sauce
                • Ca. 2 tsk. sovsekulør
                • ½ tsk. salt
                • 1 knsp. peber
                • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

                Tilbehør:

                • 1 løg
                • Remoulade
                • Syltede rødbeder
                • Syltet agurk
                • Ristede løg
              • Trin 3 af 20

                Del oksekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

                • 500 g. hakket oksekød

                 

              • Trin 4 af 20

                Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne.

              • Trin 5 af 20

                Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 6 af 20

                Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.

                • 1 spsk. olie til stegning

                 

              • Trin 7 af 20

                Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte.

                • ½ tsk. peber
                • ½ tsk. salt

                 

              • Trin 8 af 20

                Tag stegepanden af varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

              • Trin 9 af 20

                Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 løg

                 

              • Trin 10 af 20

                Tænd ovnen på 200 grader.

              • Trin 11 af 20

                Kom cremefraiche og mel i en skål. Rør det godt sammen til en jævning.

                • 1 ½ dl cremefraiche
                • 1 ½ spsk. hvedemel

                 

              • Trin 12 af 20

                Kom vand, ketchup, sennep, bouillon og engelsk sauce i en gryde. Tænd for middel varme. Pisk det sammen, og lad det komme op at koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver sovsen.

                • 5 dl vand
                • 2 spsk. ketchup
                • ½ tsk. sennep
                • 1 oksebouillonterning
                • 1 tsk. engelsk sauce
              • Trin 13 af 20

                Skru ned på lav varme, så det ikke koger mere. Tilsæt cremefraiche-mel-blandingen.Pisk det godt, til der ikke er nogen klumper tilbage.

              • Trin 14 af 20

                Lad sovsen stå ved lav varme, men uden det koger. Det skal tykne, men må IKKE boble.

              • Trin 15 af 20

                Kom sovsekuløren i lidt efter lidt, til den har den farve du ønsker. Rør rundt imens.

                • Ca. 2 tsk. sovsekulør

                 

              • Trin 16 af 20

                Smag sovsen til med salt og peber og måske lidt ekstra sennep og engelsk sauce.

                • ½ tsk. salt
                • 1 knsp. peber
                • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

                 

                 

              • Trin 17 af 20

                Læg bøfferne ned i sovsen, og lad dem lune ved lav varme i cirka 10 minutter.

              • Trin 18 af 20

                Kom burgerbollerne i ovnen, og varm dem i cirka 5 minutter.

                • 4 fuldkorns-burgerboller

                 

              • Trin 19 af 20

                Byg nu dine bøfsandwiches. Skær burgerbollen over, læg begge halvdele på en tallerken og kom remoulade på.

                • Remoulade 

                 

              • Trin 20 af 20

                Kom syltede agurker og rødbeder på og top med hakkebøf, rå og ristede løg, og naturligvis sovs.

                • Syltede rødbeder
                • Syltet agurk
                • Ristede løg
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                JA tak! Så bliver det ikke mere konge. Burger svøbt i litervis af brun sovs med ristede løg på toppen. Bum.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Sandwich:

                  • 500 g. hakket oksekød
                  • 1 spsk. olie til stegning
                  • ½ tsk. peber
                  • ½ tsk. salt
                  • 4 fuldkorns-burgerboller

                  Sovs:

                  • 1 ½ dl cremefraiche
                  • 1 ½ spsk. hvedemel
                  • 5 dl vand
                  • 2 spsk. ketchup
                  • ½ tsk. sennep
                  • 1 oksebouillonterning
                  • 1 tsk. engelsk sauce
                  • Ca. 2 tsk. sovsekulør
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 knsp. peber
                  • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

                  Tilbehør:

                  • 1 løg
                  • Remoulade
                  • Syltede rødbeder
                  • Syltet agurk
                  • Ristede løg

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 decilitermål
                  • 1 teske
                  • 2 skærebrætter
                  • 2 store skarpe knive
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 mellemstor skål
                  • 1 stor gryde
                  • 1 piskeris

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Del oksekødet i 4 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
                  4. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne.
                  5. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  6. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
                  7. Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte.
                  8. Tag stegepanden af varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
                  9. Pil, og hak løget fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  10. Tænd ovnen på 200 grader.
                  11. Kom cremefraiche og mel i en skål. Rør det godt sammen til en jævning.
                  12. Kom vand, ketchup, sennep, bouillon og engelsk sauce i en gryde. Tænd for middel varme. Pisk det sammen, og lad det komme op at koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver sovsen.
                  13. Skru ned på lav varme, så det ikke koger mere. Tilsæt cremefraiche-mel-blandingen.Pisk det godt, til der ikke er nogen klumper tilbage.
                  14. Lad sovsen stå ved lav varme, men uden det koger. Det skal tykne, men må IKKE boble.
                  15. Kom sovsekuløren i lidt efter lidt, til den har den farve du ønsker. Rør rundt imens.
                  16. Smag sovsen til med salt og peber og måske lidt ekstra sennep og engelsk sauce.
                  17. Læg bøfferne ned i sovsen, og lad dem lune ved lav varme i cirka 10 minutter.
                  18. Kom burgerbollerne i ovnen, og varm dem i cirka 5 minutter.
                  19. Byg nu dine bøfsandwiches. Skær burgerbollen over, læg begge halvdele på en tallerken og kom remoulade på.
                  20. Kom syltede agurker og rødbeder på og top med hakkebøf, rå og ristede løg, og naturligvis sovs.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 1 time

                    JA tak! Så bliver det ikke mere konge. Burger svøbt i litervis af brun sovs med ristede løg på toppen. Bum.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 2481 kJ / 593 kcal
                    • Protein: 25 %
                    • Kulhydrat: 32 %
                    • Fedt: 43 %
                    • Heraf mættet fedt: 3,7 g.
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 1 time

                      Se filmen, hvor Gorm laver bøfsandwich.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 2481 kJ / 593 kcal
                      • Protein: 25 %
                      • Kulhydrat: 32 %
                      • Fedt: 43 %
                      • Heraf mættet fedt: 3,7 g.
                  • Du skal bruge

                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 20

                      Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 2 af 20

                      Find alle ingredienserne frem.

                      Sandwich:

                      • 750 g. hakket oksekød
                      • 1 spsk. olie til stegning
                      • ¾ tsk. peber
                      • ¾ tsk. salt
                      • 6 fuldkorns-burgerboller

                      Sovs:

                      • 2 ¼ dl cremefraiche
                      • 2 ¼ spsk. hvedemel
                      • 7 ½ dl vand
                      • 3 spsk. ketchup
                      • ¾ tsk. sennep
                      • 1 ½ oksebouillonterning
                      • 1 ½ tsk. engelsk sauce
                      • Ca. 3 tsk. Sovsekulør
                      • ¾ tsk. salt
                      • 1 ½ knsp. peber
                      • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

                      Tilbehør:

                      • 1 ½ løg
                      • Remoulade
                      • Syltede rødbeder
                      • Syltet agurk
                      • Ristede løg
                    • Trin 3 af 20

                      Del oksekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.

                      • 750 g. hakket oksekød

                       

                    • Trin 4 af 20

                      Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne.

                    • Trin 5 af 20

                      Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

                    • Trin 6 af 20

                      Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.

                      • 1 spsk. olie til stegning

                       

                    • Trin 7 af 20

                      Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte.

                      • ¾ tsk. peber
                      • ¾ tsk. salt

                       

                    • Trin 8 af 20

                      Tag stegepanden af varmen, og lad bøfferne hvile på panden.

                    • Trin 9 af 20

                      Pil, og hak løgene fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                      • 1 ½ løg

                       

                    • Trin 10 af 20

                      Tænd ovnen på 200 grader.

                    • Trin 11 af 20

                      Kom cremefraiche og mel i en skål. Rør det godt sammen til en jævning.

                      • 2 ¼ dl cremefraiche
                      • 2 ¼ spsk. hvedemel

                       

                    • Trin 12 af 20

                      Kom vand, ketchup, sennep, bouillon og engelsk sauce i en gryde. Tænd for middel varme. Pisk det sammen, og lad det komme op at koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver sovsen.

                      • 7 ½ dl vand
                      • 3 spsk. ketchup
                      • ¾ tsk. sennep
                      • 1 ½ oksebouillonterning
                      • 1 ½ tsk. engelsk sauce

                       

                    • Trin 13 af 20

                      Skru ned på lav varme, så det ikke koger mere. Tilsæt cremefraiche-mel-blandingen.Pisk det godt, til der ikke er nogen klumper tilbage.

                    • Trin 14 af 20

                      Lad sovsen stå ved lav varme, men uden det koger. Det skal tykne, men må IKKE boble.

                    • Trin 15 af 20

                      Kom sovsekuløren i lidt efter lidt, til den har den farve du ønsker. Rør rundt imens.

                      • Ca. 3 tsk. Sovsekulør

                       

                    • Trin 16 af 20

                      Smag sovsen til med salt og peber og måske lidt ekstra sennep og engelsk sauce.

                      • ¾ tsk. salt
                      • 1 ½ knsp. peber
                      • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber
                    • Trin 17 af 20

                      Læg bøfferne ned i sovsen, og lad dem lune ved lav varme i cirka 10 minutter.

                    • Trin 18 af 20

                      Kom burgerbollerne i ovnen, og varm dem i cirka 5 minutter.

                      • 6 fuldkorns-burgerboller

                       

                    • Trin 19 af 20

                      Byg nu dine bøfsandwiches. Skær burgerbollen over, læg begge halvdele på en tallerken og kom remoulade på.

                      • Remoulade

                       

                    • Trin 20 af 20

                      Kom syltede agurker og rødbeder på og top med hakkebøf, rå og ristede løg, og naturligvis sovs.

                      • Syltede rødbeder
                      • Syltet agurk
                      • Ristede løg

                       

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      JA tak! Så bliver det ikke mere konge. Burger svøbt i litervis af brun sovs med ristede løg på toppen. Bum.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        Sandwich:

                        • 750 g. hakket oksekød
                        • 1 spsk. olie til stegning
                        • ¾ tsk. peber
                        • ¾ tsk. salt
                        • 6 fuldkorns-burgerboller

                        Sovs:

                        • 2 ¼ dl cremefraiche
                        • 2 ¼ spsk. hvedemel
                        • 7 ½ dl vand
                        • 3 spsk. ketchup
                        • ¾ tsk. sennep
                        • 1 ½ oksebouillonterning
                        • 1 ½ tsk. engelsk sauce
                        • Ca. 3 tsk. Sovsekulør
                        • ¾ tsk. salt
                        • 1 ½ knsp. peber
                        • Smag til med sennep, engelsk sauce, salt og peber

                        Tilbehør:

                        • 1 ½ løg
                        • Remoulade
                        • Syltede rødbeder
                        • Syltet agurk
                        • Ristede løg

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 køkkenvægt
                        • 2 spiseskeer
                        • 1 decilitermål
                        • 1 teske
                        • 2 skærebrætter
                        • 2 store skarpe knive
                        • 1 stegepande
                        • 1 paletkniv
                        • 1 mellemstor skål
                        • 1 stor gryde
                        • 1 piskeris

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Del oksekødet i 6 lige store dele. Ælt kødet med hænderne, næsten ligesom når du ælter dej.
                        4. Form kødet til bøffer ved at mase det ned i bordet, til bøfferne er flade og lige så brede som burgerbollen. Klik på videoen og se, hvordan du former hakkebøfferne.
                        5. Vask hænder, efter du har rørt ved det rå kød. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                        6. Kom olie på en stegepande, og varm den op ved høj varme.
                        7. Når stegepanden er varm, så kom bøfferne på. Vend bøfferne og kom salt og peber på. Skru ned på middelvarme og lad dem stege i cirka 15 minutter, til de er gennemstegte.
                        8. Tag stegepanden af varmen, og lad bøfferne hvile på panden.
                        9. Pil, og hak løgene fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                        10. Tænd ovnen på 200 grader.
                        11. Kom cremefraiche og mel i en skål. Rør det godt sammen til en jævning.
                        12. Kom vand, ketchup, sennep, bouillon og engelsk sauce i en gryde. Tænd for middel varme. Pisk det sammen, og lad det komme op at koge. Klik på metodevideoen og se, hvordan du laver sovsen.
                        13. Skru ned på lav varme, så det ikke koger mere. Tilsæt cremefraiche-mel-blandingen.Pisk det godt, til der ikke er nogen klumper tilbage.
                        14. Lad sovsen stå ved lav varme, men uden det koger. Det skal tykne, men må IKKE boble.
                        15. Kom sovsekuløren i lidt efter lidt, til den har den farve du ønsker. Rør rundt imens.
                        16. Smag sovsen til med salt og peber og måske lidt ekstra sennep og engelsk sauce.
                        17. Læg bøfferne ned i sovsen, og lad dem lune ved lav varme i cirka 10 minutter.
                        18. Kom burgerbollerne i ovnen, og varm dem i cirka 5 minutter.
                        19. Byg nu dine bøfsandwiches. Skær burgerbollen over, læg begge halvdele på en tallerken og kom remoulade på.
                        20. Kom syltede agurker og rødbeder på og top med hakkebøf, rå og ristede løg, og naturligvis sovs.