- Hjem >
 - Leksikon >
 - Grøntsager, svampe og bælgfrugter >
 - Fine grøntsager >
 - Fine grøntsager, øvrige >
 - Bladselleri
 
Bladselleri
Bladselleri er en grøntsag. Bladselleri består af mange lysegrønne stilke som er faste og sprøde. Skyl bladsellerien, inden du spiser den. Bladselleri smager ligesom knoldselleri.
Bladselleri smager for eksempel godt i gryderetter og kødsovs.
Holdbarhed
          10 måneder i fryseren
          7 dage i køleskabet
Opbevaring
      Opbevar bladselleri indpakket i en plastikpose i køleskabet. Så kan den holde sig ca. 7 dage. Bladselleri mister sprødheden med tiden, men ved at lægge bladselleri i isvand kan du få sprødheden tilbage.
Bladselleri kan fryses, men skal først blancheres i ca. 2 minutter. Den mister sin sprødhed ved blanchering.
Bladselleri kan fryses, men skal først blancheres i ca. 2 minutter. Den mister sin sprødhed ved blanchering.