Bagels med tun og hytteost

Bagels med tun og hytteost

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1453 kJ / 347 kcal
        • Protein: 21 %
        • Kulhydrat: 51 %
        • Fedt: 28 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 13

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 13

        Mål alle ingredienserne af.

        • ½ ds. tun i vand
        • 2 spsk. hytteost
        • 1 spsk. mayonnaise  
        • ½ tsk. tørret dild
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
        • ½ citron (kun saften)
        • 2 salatblade
        • 1 tomat
        • 2 bagels
        • 2 tsk. flødeost
      • Trin 3 af 13

        Tag en skål, og kom tun, hytteost og mayonnaise i. Bland det godt sammen med en ske.

        • ½ ds. tun i vand
        • 2 spsk. hytteost
        • 1 spsk. mayonnaise
      • Trin 4 af 13

        Kom tørret dild, salt og peber ned til tunsalaten. Rør rundt.

        • ½ tsk. tørret dild
        • ½ knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 5 af 13

        Skyl citronen grundigt. Tag et skærebræt, og skær citronen over.

        • ½ citron (kun saften)
      • Trin 6 af 13

        Pres saften af citronen, til du har cirka ½ spiseske citronsaft. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

      • Trin 7 af 13

        Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.

      • Trin 8 af 13

        Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaten grundigt i vandet.

        • 2 salatblade
        • 1 tomat
      • Trin 9 af 13

        Skær tomaten i 4 skiver.

      • Trin 10 af 13

        Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.

        • 2 bagels
        • 2 tsk. flødeost
      • Trin 11 af 13

        Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 2 bunde.

      • Trin 12 af 13

        Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.

      • Trin 13 af 13

        Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • ½ ds. tun i vand
          • 2 spsk. hytteost
          • 1 spsk. mayonnaise  
          • ½ tsk. tørret dild
          • ½ knivspids salt
          • ½ knivspids peber
          • ½ citron (kun saften)
          • 2 salatblade
          • 1 tomat
          • 2 bagels
          • 2 tsk. flødeost

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 skål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 citruspresser
          • 1 balje
          • 1 brødkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en skål, og kom tun, hytteost og mayonnaise i. Bland det godt sammen med en ske.
          4. Kom tørret dild, salt og peber ned til tunsalaten. Rør rundt.
          5. Skyl citronen grundigt. Tag et skærebræt, og skær citronen over.
          6. Pres saften af citronen, til du har cirka ½ spiseske citronsaft. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
          7. Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.
          8. Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaten grundigt i vandet.
          9. Skær tomaten i 4 skiver.
          10. Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.
          11. Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 2 bunde.
          12. Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.
          13. Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1453 kJ / 347 kcal
            • Protein: 21 %
            • Kulhydrat: 51 %
            • Fedt: 28 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 13

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 13

            Mål alle ingredienserne af.

            • 1 ds. tun i vand
            • 4 spsk. hytteost
            • 2 spsk. mayonnaise  
            • 1 tsk. tørret dild
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
            • ½ citron (kun saften)
            • 4 salatblade
            • 2 tomater
            • 4 bagels
            • 4 tsk. flødeost
          • Trin 3 af 13

            Tag en skål, og kom tun, hytteost og mayonnaise i. Bland det godt sammen med en ske.

            • 1 ds. tun i vand
            • 4 spsk. hytteost
            • 2 spsk. mayonnaise
          • Trin 4 af 13

            Kom tørret dild, salt og peber ned til tunsalaten. Rør rundt.

            • 1 tsk. tørret dild
            • 1 knivspids salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 5 af 13

            Skyl citronen grundigt. Tag et skærebræt, og skær citronen over.

            • ½ citron (kun saften)
          • Trin 6 af 13

            Pres saften af citronen, til du har cirka 1 spiseske citronsaft. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

          • Trin 7 af 13

            Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.

          • Trin 8 af 13

            Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaterne grundigt i vandet.

            • 4 salatblade
            • 2 tomater
          • Trin 9 af 13

            Skær hver tomat i 4 skiver.

          • Trin 10 af 13

            Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.

            • 4 bagels
            • 4 tsk. flødeost
          • Trin 11 af 13

            Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 4 bunde.

          • Trin 12 af 13

            Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.

          • Trin 13 af 13

            Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 1 ds. tun i vand
              • 4 spsk. hytteost
              • 2 spsk. mayonnaise  
              • 1 tsk. tørret dild
              • 1 knivspids salt
              • 1 knivspids peber
              • ½ citron (kun saften)
              • 4 salatblade
              • 2 tomater
              • 4 bagels
              • 4 tsk. flødeost

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 skål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 citruspresser
              • 1 balje
              • 1 brødkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Tag en skål, og kom tun, hytteost og mayonnaise i. Bland det godt sammen med en ske.
              4. Kom tørret dild, salt og peber ned til tunsalaten. Rør rundt.
              5. Skyl citronen grundigt. Tag et skærebræt, og skær citronen over.
              6. Pres saften af citronen, til du har cirka 1 spiseske citronsaft. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
              7. Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.
              8. Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaterne grundigt i vandet.
              9. Skær hver tomat i 4 skiver.
              10. Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.
              11. Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 4 bunde.
              12. Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.
              13. Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1453 kJ / 347 kcal
                • Protein: 21 %
                • Kulhydrat: 51 %
                • Fedt: 28 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 13

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 13

                Mål alle ingredienserne af.

                • 1 ½ ds. tun i vand
                • 6 spsk. hytteost
                • 3 spsk. mayonnaise  
                • 1 ½ tsk. tørret dild
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
                • ½ citron (kun saften)
                • 6 salatblade
                • 3 tomater
                • 6 bagels
                • 6 tsk. flødeost
              • Trin 3 af 13

                Tag en skål, og kom tun, hytteost og mayonnaise i. Bland det godt sammen med en ske.

                • 1 ½ ds. tun i vand
                • 6 spsk. hytteost
                • 3 spsk. mayonnaise
              • Trin 4 af 13

                Kom tørret dild, salt og peber ned til tunsalaten. Rør rundt.

                • 1 ½ tsk. tørret dild
                • 1 ½ knivspids salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 5 af 13

                Skyl citronen grundigt. Tag et skærebræt, og skær citronen over.

                • ½ citron (kun saften)
              • Trin 6 af 13

                Pres saften af citronen, til du har cirka 1 ½ spiseske citronsaft. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

              • Trin 7 af 13

                Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.

              • Trin 8 af 13

                Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaterne grundigt i vandet.

                • 6 salatblade
                • 3 tomater
              • Trin 9 af 13

                Skær hver tomat i 4 skiver.

              • Trin 10 af 13

                Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.

                • 6 bagels
                • 6 tsk. flødeost
                   
              • Trin 11 af 13

                Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 6 bunde.

              • Trin 12 af 13

                Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.

              • Trin 13 af 13

                Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                En bagel med hjemmelavet tunsalat - super lækker og lige til at tage med på madpakken!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 1 ½ ds. tun i vand
                  • 6 spsk. hytteost
                  • 3 spsk. mayonnaise  
                  • 1 ½ tsk. tørret dild
                  • 1 ½ knivspids salt
                  • 1 ½ knivspids peber
                  • ½ citron (kun saften)
                  • 6 salatblade
                  • 3 tomater
                  • 6 bagels
                  • 6 tsk. flødeost

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 skål (røreskåle)
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 citruspresser
                  • 1 balje
                  • 1 brødkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Tag en skål, og kom tun, hytteost og mayonnaise i. Bland det godt sammen med en ske.
                  4. Kom tørret dild, salt og peber ned til tunsalaten. Rør rundt.
                  5. Skyl citronen grundigt. Tag et skærebræt, og skær citronen over.
                  6. Pres saften af citronen, til du har cirka 1 ½ spiseske citronsaft. Kom citronsaften ned i tunblandingen. Fjern eventuelle kerner. Klik på metodevideoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  7. Rør rundt, og smag din tunsalat til med salt, peber eller citronsaft, så den smager, som du ønsker det.
                  8. Fyld en balje med vand. Skyl salatbladene og tomaterne grundigt i vandet.
                  9. Skær hver tomat i 4 skiver.
                  10. Skær dine bagels over, og smør flødeost på hver bund.
                  11. Læg 1 salatblad på hver bund, og fordel tunblandingen på de 6 bunde.
                  12. Læg 2 tomatskiver på hver bagel, og kom bageltoppen på.
                  13. Spis dem straks, eller pak dem stramt ind i madpakkepapir, og skær dem over på midten, så er de perfekte til madpakken.