Augustas pizza-wrap

Augustas pizza-wrap

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 2 timer

        Augusta var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

        Augusta elsker pizza-wraps: ”Man kan putte sit yndlingsfyld inden, og så er de gode at have med i tasken til en lang dag.”

        Tip: Du kan bruge en færdig pizzasovs eller købte tortillas, hvis det skal gå hurtigt.

        Opskriften giver 2 wraps

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 1695 kJ / 405 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 49 %
        • Fedt: 36 %
        • Heraf mættet fedt: 3,9 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 23

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 23

        Mål alle ingredienserne af.

        Råkostsalat:

        • 1 gulerod
        • ¼ glaskål
        • 25 g. rosiner

        Tomatsovs:

        • ¼ løg
        • ¼ peberfrugt
        • ½ spsk. olie
        • ½ dåse hakkede tomater
        • ½ tsk. tørret basilikum
        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber

        Tortillas:

        • 65 g. hvedemel
        • 30 g. grahamsmel
        • 1 knivspids salt
        • ¼ tsk. bagepulver
        • 1 spsk. olie
        • ½ dl. vand

        Fyld:

        • 50 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
        • 25 g. revet ost
        • ½ tsk. basilikum
      • Trin 3 af 23

        Råkostsalat: Skæl guleroden, og riv den på den grove side af et rivejern. Kom den revne gulerod ned i en skål.

        • 1 gulerod
      • Trin 4 af 23

        Tag et skærebræt og en kniv. Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen på den grove side af rivejernet. Kom det ned i skålen.

        • ¼ glaskål
      • Trin 5 af 23

        Drys med rosiner.

        • 25 g. rosiner
      • Trin 6 af 23

        Tomatsovs: Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ løg
      • Trin 7 af 23

        Skyl peberfrugten, og skær den i mindre stykker.

        • ¼ peberfrugt
      • Trin 8 af 23

        Tag en lille gryde og en røreske frem. Hæld olie i gryden, og varm op til middel varme.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 9 af 23

        Kom det hakkede løg i gryden, og svits det. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og basilikum. Rør godt. Skru ned til lav varme, og lad det stege i 5 minutter.

        • ½ dåse hakkede tomater
        • ½ tsk. tørret basilikum
      • Trin 10 af 23

        Smag til med salt og peber og måske mere basilikum.

        • 1 knivspids salt
        • ½ knivspids peber
      • Trin 11 af 23

        Tag gryden væk fra varmen, og lad tomatsovsen køle af.

      • Trin 12 af 23

        Tortillas: Tag en stor skål. Kom hvedemel, grahamsmel, salt og bagepulver ned i skålen. Bland det godt sammen.

        • 65 g. hvedemel
        • 30 g. grahamsmel
        • 1 knivspids salt
        • ¼ tsk. bagepulver
      • Trin 13 af 23

        Hæld olie i skålen, og bland, indtil du har en masse små klumper. Brug måske fingrene.

        • 1 spsk. olie
      • Trin 14 af 23

        Hæld vandet i lidt efter lidt. Ælt dejen, indtil du har en samlet klump. Den klistrer lidt på fingrene.

        • ½ dl. vand
      • Trin 15 af 23

        Del klumpen i to lige store klumper. Lad dem hvile i 5-10 minutter under et viskestykke.

      • Trin 16 af 23

        Tag en stor stegepande frem. Skru op for høj varme.

      • Trin 17 af 23

        Tag en kagerulle og en klump dej. Drys lidt mel på både bordet og dejen, og rul så dejen ud til en meget tynd tortilla på cirka 20 centimeter i diameter. Gør det samme med den anden dejklump.

      • Trin 18 af 23

        Bag en tortilla ad gangen på den meget varme stegepande. Bag den i 10-20 sekunder, indtil den begynder at få lidt farve. Vend tortillaen, og bag på den anden side i endnu 10-20 sekunder.

      • Trin 19 af 23

        Læg den færdige tortilla over på en tallerken, og kom et vådt viskestykke henover. Bag den anden tortilla på samme måde.

      • Trin 20 af 23

        Saml og bag wraps: Kom bagepapir på en bageplade. Læg de to tortillas på de pladen. Smør tomatsovsen på først. Fordel derefter kyllingestrimler, ost og basilikum på de to tortillas.

        • 50 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
        • 25 g. revet ost
        • ½ tsk. basilikum
      • Trin 21 af 23

        Bag dem i ovnen ved 170 grader i cirka 3-5 minutter, indtil osten er smeltet.

      • Trin 22 af 23

        Rul en pizza-wrap sammen ad gangen. Skær den over på midten, og pak den ind i madpapir. Sæt eventuelt et stykke snor om, så det holder bedre på wrappen. Gør det samme med den anden tortilla.

      • Trin 23 af 23

        Server dine pizza-wraps med råkostsalat.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Augusta var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

        Augusta elsker pizza-wraps: ”Man kan putte sit yndlingsfyld inden, og så er de gode at have med i tasken til en lang dag.”

        Tip: Du kan bruge en færdig pizzasovs eller købte tortillas, hvis det skal gå hurtigt.

        Opskriften giver 2 wraps

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Råkostsalat:

          • 1 gulerod
          • ¼ glaskål
          • 25 g. rosiner

          Tomatsovs:

          • ¼ løg
          • ¼ peberfrugt
          • ½ spsk. olie
          • ½ dåse hakkede tomater
          • ½ tsk. tørret basilikum
          • 1 knivspids salt
          • ½ knivspids peber

          Tortillas:

          • 65 g. hvedemel
          • 30 g. grahamsmel
          • 1 knivspids salt
          • ¼ tsk. bagepulver
          • 1 spsk. olie
          • ½ dl. vand

          Fyld:

          • 50 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
          • 25 g. revet ost
          • ½ tsk. basilikum

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 decilitermål
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 rivejern
          • 1 lille gryde
          • 2 røreskeer
          • 1 stor skål
          • 1 rent viskestykke
          • 1 stor stegepande
          • 1 kagerulle
          • 1 stor tallerken
          • Bagepapir
          • 2 bageplader

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Råkostsalat: Skæl guleroden, og riv den på den grove side af et rivejern. Kom den revne gulerod ned i en skål.
          4. Tag et skærebræt og en kniv. Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen på den grove side af rivejernet. Kom det ned i skålen.
          5. Drys med rosiner.
          6. Tomatsovs: Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
          7. Skyl peberfrugten, og skær den i mindre stykker.
          8. Tag en lille gryde og en røreske frem. Hæld olie i gryden, og varm op til middel varme.
          9. Kom det hakkede løg i gryden, og svits det. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og basilikum. Rør godt. Skru ned til lav varme, og lad det stege i 5 minutter.
          10. Smag til med salt og peber og måske mere basilikum.
          11. Tag gryden væk fra varmen, og lad tomatsovsen køle af.
          12. Tortillas: Tag en stor skål. Kom hvedemel, grahamsmel, salt og bagepulver ned i skålen. Bland det godt sammen.
          13. Hæld olie i skålen, og bland, indtil du har en masse små klumper. Brug måske fingrene.
          14. Hæld vandet i lidt efter lidt. Ælt dejen, indtil du har en samlet klump. Den klistrer lidt på fingrene.
          15. Del klumpen i to lige store klumper. Lad dem hvile i 5-10 minutter under et viskestykke.
          16. Tag en stor stegepande frem. Skru op for høj varme.
          17. Tag en kagerulle og en klump dej. Drys lidt mel på både bordet og dejen, og rul så dejen ud til en meget tynd tortilla på cirka 20 centimeter i diameter. Gør det samme med den anden dejklump.
          18. Bag en tortilla ad gangen på den meget varme stegepande. Bag den i 10-20 sekunder, indtil den begynder at få lidt farve. Vend tortillaen, og bag på den anden side i endnu 10-20 sekunder.
          19. Læg den færdige tortilla over på en tallerken, og kom et vådt viskestykke henover. Bag den anden tortilla på samme måde.
          20. Saml og bag wraps: Kom bagepapir på en bageplade. Læg de to tortillas på de pladen. Smør tomatsovsen på først. Fordel derefter kyllingestrimler, ost og basilikum på de to tortillas.
          21. Bag dem i ovnen ved 170 grader i cirka 3-5 minutter, indtil osten er smeltet.
          22. Rul en pizza-wrap sammen ad gangen. Skær den over på midten, og pak den ind i madpapir. Sæt eventuelt et stykke snor om, så det holder bedre på wrappen. Gør det samme med den anden tortilla.
          23. Server dine pizza-wraps med råkostsalat.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 2 timer

            Augusta var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

            Augusta elsker pizza-wraps: ”Man kan putte sit yndlingsfyld inden, og så er de gode at have med i tasken til en lang dag.”

            Tip: Du kan bruge en færdig pizzasovs eller købte tortillas, hvis det skal gå hurtigt.

            Opskriften giver 4 wraps

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 1695 kJ / 405 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 49 %
            • Fedt: 36 %
            • Heraf mættet fedt: 3,9 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 23

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 23

            Mål alle ingredienserne af.

            Råkostsalat:

            • 2 gulerødder
            • ½ glaskål
            • 50 g. rosiner

            Tomatsovs:

            • ½ løg
            • ½ peberfrugt
            • 1 spsk. olie
            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 tsk. tørret basilikum
            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber

            Tortillas:

            • 130 g. hvedemel
            • 60 g. grahamsmel
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. bagepulver
            • 2 spsk. olie
            • 1 dl. vand

            Fyld:

            • 100 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
            • 50 g. revet ost
            • 1 tsk. basilikum
          • Trin 3 af 23

            Råkostsalat: Skæl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Kom de revne gulerødder ned i en skål.

            • 2 gulerødder
          • Trin 4 af 23

            Tag et skærebræt og en kniv. Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen på den grove side af rivejernet. Kom det ned i skålen.

            • ½ glaskål
          • Trin 5 af 23

            Drys med rosiner.

            • 50 g. rosiner
          • Trin 6 af 23

            Tomatsovs: Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ løg
          • Trin 7 af 23

            Skyl peberfrugten, og skær den i mindre stykker.

            • ½ peberfrugt
          • Trin 8 af 23

            Tag en lille gryde og en røreske frem. Hæld olie i gryden, og varm op til middel varme.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 9 af 23

            Kom det hakkede løg i gryden, og svits det. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og basilikum. Rør godt. Skru ned til lav varme, og lad det stege i 5 minutter.

            • 1 dåse hakkede tomater
            • 1 tsk. tørret basilikum
          • Trin 10 af 23

            Smag til med salt og peber og måske mere basilikum.

            • ½ tsk. salt
            • 1 knivspids peber
          • Trin 11 af 23

            Tag gryden væk fra varmen, og lad tomatsovsen køle af.

          • Trin 12 af 23

            Tortillas: Tag en stor skål. Kom hvedemel, grahamsmel, salt og bagepulver ned i skålen. Bland det godt sammen.

            • 130 g. hvedemel
            • 60 g. grahamsmel
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. bagepulver
          • Trin 13 af 23

            Hæld olie i skålen, og bland, indtil du har en masse små klumper. Brug måske fingrene.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 14 af 23

            Hæld vandet i lidt efter lidt. Ælt dejen, indtil du har en samlet klump. Den klistrer lidt på fingrene.

            • 1 dl. vand
          • Trin 15 af 23

            Del klumpen i fire lige store klumper. Lad dem hvile i 5-10 minutter under et viskestykke.

          • Trin 16 af 23

            Tag en stor stegepande frem. Skru op for høj varme.

          • Trin 17 af 23

            Tag en kagerulle og en klump dej. Drys lidt mel på både bordet og dejen, og rul så dejen ud til en meget tynd tortilla på cirka 20 centimeter i diameter. Gør det samme med de tre øvrige dejklumper.

          • Trin 18 af 23

            Bag en tortilla ad gangen på den meget varme stegepande. Bag den i 10-20 sekunder, indtil den begynder at få lidt farve. Vend tortillaen, og bag på den anden side i endnu 10-20 sekunder.

          • Trin 19 af 23

            Læg den færdige tortilla over på en tallerken, og kom et vådt viskestykke henover. Bag de øvrige tre tortillas på samme måde.

          • Trin 20 af 23

            Saml og bag wraps: Kom bagepapir på to bageplader. Fordel de fire tortillas på de to plader. Smør tomatsovsen på først. Fordel derefter kyllingestrimler, ost og basilikum på de fire tortillas.

            • 100 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
            • 50 g. revet ost
            • 1 tsk. basilikum
          • Trin 21 af 23

            Bag dem i ovnen ved 170 grader i cirka 3-5 minutter, indtil osten er smeltet.

          • Trin 22 af 23

            Rul en pizza-wrap sammen ad gangen. Skær den over på midten, og pak den ind i madpapir. Sæt eventuelt et stykke snor om, så det holder bedre på wrappen. Gør det samme med alle dine tortillas.

          • Trin 23 af 23

            Server dine pizza-wraps med råkostsalat.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Augusta var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

            Augusta elsker pizza-wraps: ”Man kan putte sit yndlingsfyld inden, og så er de gode at have med i tasken til en lang dag.”

            Tip: Du kan bruge en færdig pizzasovs eller købte tortillas, hvis det skal gå hurtigt.

            Opskriften giver 4 wraps

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Råkostsalat:

              • 2 gulerødder
              • ½ glaskål
              • 50 g. rosiner

              Tomatsovs:

              • ½ løg
              • ½ peberfrugt
              • 1 spsk. olie
              • 1 dåse hakkede tomater
              • 1 tsk. tørret basilikum
              • ½ tsk. salt
              • 1 knivspids peber

              Tortillas:

              • 130 g. hvedemel
              • 60 g. grahamsmel
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. bagepulver
              • 2 spsk. olie
              • 1 dl. vand

              Fyld:

              • 100 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
              • 50 g. revet ost
              • 1 tsk. basilikum

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 decilitermål
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 rivejern
              • 1 lille gryde
              • 2 røreskeer
              • 1 stor skål
              • 1 rent viskestykke
              • 1 stor stegepande
              • 1 kagerulle
              • 1 stor tallerken
              • Bagepapir
              • 2 bageplader

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Råkostsalat: Skæl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Kom de revne gulerødder ned i en skål.
              4. Tag et skærebræt og en kniv. Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen på den grove side af rivejernet. Kom det ned i skålen.
              5. Drys med rosiner.
              6. Tomatsovs: Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              7. Skyl peberfrugten, og skær den i mindre stykker.
              8. Tag en lille gryde og en røreske frem. Hæld olie i gryden, og varm op til middel varme.
              9. Kom det hakkede løg i gryden, og svits det. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og basilikum. Rør godt. Skru ned til lav varme, og lad det stege i 5 minutter.
              10. Smag til med salt og peber og måske mere basilikum.
              11. Tag gryden væk fra varmen, og lad tomatsovsen køle af.
              12. Tortillas: Tag en stor skål. Kom hvedemel, grahamsmel, salt og bagepulver ned i skålen. Bland det godt sammen.
              13. Hæld olie i skålen, og bland, indtil du har en masse små klumper. Brug måske fingrene.
              14. Hæld vandet i lidt efter lidt. Ælt dejen, indtil du har en samlet klump. Den klistrer lidt på fingrene.
              15. Del klumpen i fire lige store klumper. Lad dem hvile i 5-10 minutter under et viskestykke.
              16. Tag en stor stegepande frem. Skru op for høj varme.
              17. Tag en kagerulle og en klump dej. Drys lidt mel på både bordet og dejen, og rul så dejen ud til en meget tynd tortilla på cirka 20 centimeter i diameter. Gør det samme med de tre øvrige dejklumper.
              18. Bag en tortilla ad gangen på den meget varme stegepande. Bag den i 10-20 sekunder, indtil den begynder at få lidt farve. Vend tortillaen, og bag på den anden side i endnu 10-20 sekunder.
              19. Læg den færdige tortilla over på en tallerken, og kom et vådt viskestykke henover. Bag de øvrige tre tortillas på samme måde.
              20. Saml og bag wraps: Kom bagepapir på to bageplader. Fordel de fire tortillas på de to plader. Smør tomatsovsen på først. Fordel derefter kyllingestrimler, ost og basilikum på de fire tortillas.
              21. Bag dem i ovnen ved 170 grader i cirka 3-5 minutter, indtil osten er smeltet.
              22. Rul en pizza-wrap sammen ad gangen. Skær den over på midten, og pak den ind i madpapir. Sæt eventuelt et stykke snor om, så det holder bedre på wrappen. Gør det samme med alle dine tortillas.
              23. Server dine pizza-wraps med råkostsalat.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 2 timer

                Augusta var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

                Augusta elsker pizza-wraps: ”Man kan putte sit yndlingsfyld inden, og så er de gode at have med i tasken til en lang dag.”

                Tip: Du kan bruge en færdig pizzasovs eller købte tortillas, hvis det skal gå hurtigt.

                Opskriften giver 6 wraps

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 1695 kJ / 405 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 49 %
                • Fedt: 36 %
                • Heraf mættet fedt: 3,9 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 23

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 23

                Mål alle ingredienserne af.

                Råkostsalat:

                • 3 gulerødder
                • ¾ glaskål
                • 75 g. rosiner

                Tomatsovs:

                • ¾ løg
                • ¾ peberfrugt
                • 1 ½ spsk. olie
                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 1 ½ tsk. tørret basilikum
                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber

                Tortillas:

                • 195 g. hvedemel
                • 90 g. grahamsmel
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. bagepulver
                • 3 spsk. olie
                • 1 ½ dl. vand

                Fyld:

                • 150 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
                • 75 g. revet ost
                • 1 ½ tsk. basilikum
              • Trin 3 af 23

                Råkostsalat: Skæl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Kom de revne gulerødder ned i en skål.

                • 3 gulerødder
              • Trin 4 af 23

                Tag et skærebræt og en kniv. Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen på den grove side af rivejernet. Kom det ned i skålen.

                • ¾ glaskål
              • Trin 5 af 23

                Drys med rosiner.

                • 75 g. rosiner
              • Trin 6 af 23

                Tomatsovs: Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ løg
              • Trin 7 af 23

                Skyl peberfrugten, og skær den i mindre stykker.

                • ¾ peberfrugt
              • Trin 8 af 23

                Tag en lille gryde og en røreske frem. Hæld olie i gryden, og varm op til middel varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 9 af 23

                Kom det hakkede løg i gryden, og svits det. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og basilikum. Rør godt. Skru ned til lav varme, og lad det stege i 5 minutter.

                • 1 ½ dåse hakkede tomater
                • 1 ½ tsk. tørret basilikum
              • Trin 10 af 23

                Smag til med salt og peber og måske mere basilikum.

                • ¾ tsk. salt
                • 1 ½ knivspids peber
              • Trin 11 af 23

                Tag gryden væk fra varmen, og lad tomatsovsen køle af.

              • Trin 12 af 23

                Tortillas: Tag en stor skål. Kom hvedemel, grahamsmel, salt og bagepulver ned i skålen. Bland det godt sammen.

                • 195 g. hvedemel
                • 90 g. grahamsmel
                • ¾ tsk. salt
                • ¾ tsk. bagepulver
              • Trin 13 af 23

                Hæld olie i skålen, og bland, indtil du har en masse små klumper. Brug måske fingrene.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 14 af 23

                Hæld vandet i lidt efter lidt. Ælt dejen, indtil du har en samlet klump. Den klistrer lidt på fingrene.

                • 1 ½ dl. vand
              • Trin 15 af 23

                Del klumpen i seks lige store klumper. Lad dem hvile i 5-10 minutter under et viskestykke.

              • Trin 16 af 23

                Tag en stor stegepande frem. Skru op for høj varme.

              • Trin 17 af 23

                Tag en kagerulle og en klump dej. Drys lidt mel på både bordet og dejen, og rul så dejen ud til en meget tynd tortilla på cirka 20 centimeter i diameter. Gør det samme med de fem øvrige dejklumper.

              • Trin 18 af 23

                Bag en tortilla ad gangen på den meget varme stegepande. Bag den i 10-20 sekunder, indtil den begynder at få lidt farve. Vend tortillaen, og bag på den anden side i endnu 10-20 sekunder.

              • Trin 19 af 23

                Læg den færdige tortilla over på en tallerken, og kom et vådt viskestykke henover. Bag de øvrige fem tortillas på samme måde.

              • Trin 20 af 23

                Saml og bag wraps: Kom bagepapir på to bageplader. Fordel de fire tortillas på de to plader. Smør tomatsovsen på først. Fordel derefter kyllingestrimler, ost og basilikum på de fire tortillas.

                • 150 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
                • 75 g. revet ost
                • 1 ½ tsk. basilikum
              • Trin 21 af 23

                Bag dem i ovnen ved 170 grader i cirka 3-5 minutter, indtil osten er smeltet.

              • Trin 22 af 23

                Rul en pizza-wrap sammen ad gangen. Skær den over på midten, og pak den ind i madpapir. Sæt eventuelt et stykke snor om, så det holder bedre på wrappen. Gør det samme med alle dine tortillas.

              • Trin 23 af 23

                Server dine pizza-wraps med råkostsalat.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Augusta var med på GoCook-madcamp, hvor temaet var 100 % din madpakke.

                Augusta elsker pizza-wraps: ”Man kan putte sit yndlingsfyld inden, og så er de gode at have med i tasken til en lang dag.”

                Tip: Du kan bruge en færdig pizzasovs eller købte tortillas, hvis det skal gå hurtigt.

                Opskriften giver 6 wraps

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Råkostsalat:

                  • 3 gulerødder
                  • ¾ glaskål
                  • 75 g. rosiner

                  Tomatsovs:

                  • ¾ løg
                  • ¾ peberfrugt
                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 1 ½ dåse hakkede tomater
                  • 1 ½ tsk. tørret basilikum
                  • ¾ tsk. salt
                  • 1 ½ knivspids peber

                  Tortillas:

                  • 195 g. hvedemel
                  • 90 g. grahamsmel
                  • ¾ tsk. salt
                  • ¾ tsk. bagepulver
                  • 3 spsk. olie
                  • 1 ½ dl. vand

                  Fyld:

                  • 150 g. strimler af kylling, skinke eller kalkun
                  • 75 g. revet ost
                  • 1 ½ tsk. basilikum

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 rivejern
                  • 1 lille gryde
                  • 2 røreskeer
                  • 1 stor skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • 1 stor stegepande
                  • 1 kagerulle
                  • 1 stor tallerken
                  • Bagepapir
                  • 2 bageplader

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Råkostsalat: Skæl gulerødderne, og riv dem på den grove side af et rivejern. Kom de revne gulerødder ned i en skål.
                  4. Tag et skærebræt og en kniv. Skær skrællen af glaskålen. Riv glaskålen på den grove side af rivejernet. Kom det ned i skålen.
                  5. Drys med rosiner.
                  6. Tomatsovs: Tag et skærebræt og en kniv frem. Pil, og hak løget. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
                  7. Skyl peberfrugten, og skær den i mindre stykker.
                  8. Tag en lille gryde og en røreske frem. Hæld olie i gryden, og varm op til middel varme.
                  9. Kom det hakkede løg i gryden, og svits det. Tilsæt peberfrugt, hakkede tomater og basilikum. Rør godt. Skru ned til lav varme, og lad det stege i 5 minutter.
                  10. Smag til med salt og peber og måske mere basilikum.
                  11. Tag gryden væk fra varmen, og lad tomatsovsen køle af.
                  12. Tortillas: Tag en stor skål. Kom hvedemel, grahamsmel, salt og bagepulver ned i skålen. Bland det godt sammen.
                  13. Hæld olie i skålen, og bland, indtil du har en masse små klumper. Brug måske fingrene.
                  14. Hæld vandet i lidt efter lidt. Ælt dejen, indtil du har en samlet klump. Den klistrer lidt på fingrene.
                  15. Del klumpen i seks lige store klumper. Lad dem hvile i 5-10 minutter under et viskestykke.
                  16. Tag en stor stegepande frem. Skru op for høj varme.
                  17. Tag en kagerulle og en klump dej. Drys lidt mel på både bordet og dejen, og rul så dejen ud til en meget tynd tortilla på cirka 20 centimeter i diameter. Gør det samme med de fem øvrige dejklumper.
                  18. Bag en tortilla ad gangen på den meget varme stegepande. Bag den i 10-20 sekunder, indtil den begynder at få lidt farve. Vend tortillaen, og bag på den anden side i endnu 10-20 sekunder.
                  19. Læg den færdige tortilla over på en tallerken, og kom et vådt viskestykke henover. Bag de øvrige fem tortillas på samme måde.
                  20. Saml og bag wraps: Kom bagepapir på to bageplader. Fordel de fire tortillas på de to plader. Smør tomatsovsen på først. Fordel derefter kyllingestrimler, ost og basilikum på de fire tortillas.
                  21. Bag dem i ovnen ved 170 grader i cirka 3-5 minutter, indtil osten er smeltet.
                  22. Rul en pizza-wrap sammen ad gangen. Skær den over på midten, og pak den ind i madpapir. Sæt eventuelt et stykke snor om, så det holder bedre på wrappen. Gør det samme med alle dine tortillas.
                  23. Server dine pizza-wraps med råkostsalat.