Argentinsk rejesandwich

Argentinsk rejesandwich

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:

        ”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.

        Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1845 kJ / 441 kcal
        • Protein: 16 %
        • Kulhydrat: 41 %
        • Fedt: 42 %
        • Heraf mættet fedt: 2,75 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 12

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 12

        Mål alle ingredienserne af.

        • 2 store salatblade
        • 2 tomater
        • 16-20 stk. optøede og pillede kæmperejer
        • 2 fed hvidløg
        • 1 spsk. olie
        • 1 tsk. salt
        • 2 sandwichboller
        • 2 spsk. mayonnaise
      • Trin 3 af 12

        Skyl salatbladene og tomaterne.

        • 2 store salatblade
        • 2 tomater
      • Trin 4 af 12

        Skær tomaterne i skiver.

      • Trin 5 af 12

        Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.

        • 16-20 stk. optøede og pillede kæmperejer
      • Trin 6 af 12

        Pil hvidløgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 2 fed hvidløg
      • Trin 7 af 12

        Kom olie på stegepanden, sæt den på kogepladen, og tænd på høj varme.

        1 spsk. olie
      • Trin 8 af 12

        Når olien er varm, kommer du kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden og rører rundt med grydeskeen.

        • 1 tsk. salt
      • Trin 9 af 12

        Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører med grydeskeen. De skal være lyserøde og gyldne.

      • Trin 10 af 12

        Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.

        • 2 sandwichboller
      • Trin 11 af 12

        Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.

        • 2 spsk. mayonnaise
      • Trin 12 af 12

        Læg salatbladet på underbollen, og kom kæmperejer og tomatskiver ovenpå.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:

        ”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.

        Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 2 store salatblade
          • 2 tomater
          • 16-20 stk. optøede og pillede kæmperejer
          • 2 fed hvidløg
          • 1 spsk. olie
          • 1 tsk. salt
          • 2 sandwichboller
          • 2 spsk. mayonnaise

           

          Køkkenredskaber

          • 1 urtekniv
          • 1 skærebræt
          • Køkkenrulle
          • 1 spiseske
          • 1 stegepande
          • 1 teske
          • 1 grydeske
          • 1 brødrister
          • 1 brødkniv
          • 1 smørekniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Skyl salatbladene og tomaterne.
          4. Skær tomaterne i skiver.
          5. Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.
          6. Pil hvidløgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          7. Kom olie på stegepanden, sæt den på kogepladen, og tænd på høj varme.
          8. Når olien er varm, kommer du kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden og rører rundt med grydeskeen.
          9. Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører med grydeskeen. De skal være lyserøde og gyldne.
          10. Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.
          11. Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.
          12. Læg salatbladet på underbollen, og kom kæmperejer og tomatskiver ovenpå.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:

            ”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.

            Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1845 kJ / 441 kcal
            • Protein: 16 %
            • Kulhydrat: 41 %
            • Fedt: 42 %
            • Heraf mættet fedt: 2,75 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 12

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 12

            Mål alle ingredienserne af.

            • 4 store salatblade
            • 4 tomater
            • 32-40 stk. optøede og pillede kæmperejer
            • 4 fed hvidløg
            • 2 spsk. olie
            • 2 tsk. salt
            • 4 sandwichboller
            • 4 spsk. mayonnaise
          • Trin 3 af 12

            Skyl salatbladene og tomaterne.

            • 4 store salatblade
            • 4 tomater
          • Trin 4 af 12

            Skær tomaterne i skiver.

          • Trin 5 af 12

            Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.

            • 32-40 stk. optøede og pillede kæmperejer
          • Trin 6 af 12

            Pil hvidløgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 4 fed hvidløg
          • Trin 7 af 12

            Kom olie på stegepanden, sæt den på kogepladen, og tænd på høj varme.

            • 2 spsk. olie
          • Trin 8 af 12

            Når olien er varm, kommer du kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden og rører rundt med grydeskeen.

            • 2 tsk. salt
          • Trin 9 af 12

            Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører med grydeskeen. De skal være lyserøde og gyldne.

          • Trin 10 af 12

            Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.

            • 4 sandwichboller
          • Trin 11 af 12

            Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.

            • 4 spsk. mayonnaise
          • Trin 12 af 12

            Læg salatbladet på underbollen, og kom kæmperejer og tomatskiver ovenpå.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:

            ”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.

            Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 4 store salatblade
              • 4 tomater
              • 32-40 stk. optøede og pillede kæmperejer
              • 4 fed hvidløg
              • 2 spsk. olie
              • 2 tsk. salt
              • 4 sandwichboller
              • 4 spsk. mayonnaise

               

              Køkkenredskaber

              • 1 urtekniv
              • 1 skærebræt
              • Køkkenrulle
              • 1 spiseske
              • 1 stegepande
              • 1 teske
              • 1 grydeske
              • 1 brødrister
              • 1 brødkniv
              • 1 smørekniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Skyl salatbladene og tomaterne.
              4. Skær tomaterne i skiver.
              5. Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.
              6. Pil hvidløgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              7. Kom olie på stegepanden, sæt den på kogepladen, og tænd på høj varme.
              8. Når olien er varm, kommer du kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden og rører rundt med grydeskeen.
              9. Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører med grydeskeen. De skal være lyserøde og gyldne.
              10. Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.
              11. Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.
              12. Læg salatbladet på underbollen, og kom kæmperejer og tomatskiver ovenpå.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:

                ”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.

                Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1845 kJ / 441 kcal
                • Protein: 16 %
                • Kulhydrat: 41 %
                • Fedt: 42 %
                • Heraf mættet fedt: 2,75 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 12

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 12

                Mål alle ingredienserne af.

                • 6 store salatblade
                • 6 tomater
                • 48-60 stk. optøede og pillede kæmperejer
                • 6 fed hvidløg
                • 3 spsk. olie
                • 3 tsk. salt
                • 6 sandwichboller
                • 6 spsk. mayonnaise
              • Trin 3 af 12

                Skyl salatbladene og tomaterne.

                • 6 store salatblade
                • 6 tomater
              • Trin 4 af 12

                Skær tomaterne i skiver.

              • Trin 5 af 12

                Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.

                • 48-60 stk. optøede og pillede kæmperejer
              • Trin 6 af 12

                Pil hvidløgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 6 fed hvidløg
              • Trin 7 af 12

                Kom olie på stegepanden, sæt den på kogepladen, og tænd på høj varme.

                • 3 spsk. olie
              • Trin 8 af 12

                Når olien er varm, kommer du kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden og rører rundt med grydeskeen.

                • 3 tsk. salt
              • Trin 9 af 12

                Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører med grydeskeen. De skal være lyserøde og gyldne.

              • Trin 10 af 12

                Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.

                • 6 sandwichboller
              • Trin 11 af 12

                Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.

                • 6 spsk. mayonnaise
              • Trin 12 af 12

                Læg salatbladet på underbollen, og kom kæmperejer og tomatskiver ovenpå.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Mikkel er på hvalsafari i Patagonien, hvor han bliver budt på lækker frokost:

                ”Det her er en af de bedste sandwich, jeg nogensinde har fået! Ikke nok med at den blev lavet og spist på en smuk, øde strand i Patagonien, men det var også lige efter, jeg havde sejlet i kajak ved siden af enorme hvaler. Vild oplevelse! Og så smager en sandwich bare altid godt, når man lige har været aktiv, er ude i naturen og i godt selskab. Så find dit yndlingsbrød frem, og pift det op med stegte kæmperejer. Tag en stor bid, og drøm dig ned til sol, sommer og hygge på stranden med udsigt til legende hvaler.

                Godt brød, godt fyld og vanvittigt gode rejer = hvalsafari-sandwich fra Argentina. Velbekomme!”

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 6 store salatblade
                  • 6 tomater
                  • 48-60 stk. optøede og pillede kæmperejer
                  • 6 fed hvidløg
                  • 3 spsk. olie
                  • 3 tsk. salt
                  • 6 sandwichboller
                  • 6 spsk. mayonnaise

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 urtekniv
                  • 1 skærebræt
                  • Køkkenrulle
                  • 1 spiseske
                  • 1 stegepande
                  • 1 teske
                  • 1 grydeske
                  • 1 brødrister
                  • 1 brødkniv
                  • 1 smørekniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Skyl salatbladene og tomaterne.
                  4. Skær tomaterne i skiver.
                  5. Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.
                  6. Pil hvidløgene, og hak dem. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  7. Kom olie på stegepanden, sæt den på kogepladen, og tænd på høj varme.
                  8. Når olien er varm, kommer du kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden og rører rundt med grydeskeen.
                  9. Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører med grydeskeen. De skal være lyserøde og gyldne.
                  10. Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.
                  11. Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.
                  12. Læg salatbladet på underbollen, og kom kæmperejer og tomatskiver ovenpå.