1. >
  2. Opskrifter>
  3. Råvarer>
  4. Fisk og skaldyr>
  5. Argentinsk rejesandwich

Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Fyld:

3.

Skyl salatbladene og tomaterne. Se videoen.

4.

Skær tomaterne i skiver.

Rejer:

5.

Læg kæmperejerne på et stykke køkkenrulle, og lad dem dryppe af. Vask hænder.

6.

Pil hvidløgene, og hak dem. Se videoen.

7.

Kom olie på en stegepande, og varm den op til høj varme.

8.

Kom kæmperejer, hvidløg og salt på stegepanden, og rør rundt med en spatel.

9.

Steg kæmperejerne i cirka 5 minutter, mens du rører rundt. De skal være lyserøde og gyldne.

Saml sandwich:

10.

Rist sandwichbollerne på begge sider på en brødrister.

11.

Skær sandwichbollerne over på midten, og smør mayonnaise på begge sider.

12.

Læg salatbladet på underbollen, og læg kæmperejer og tomatskiver ovenpå. Luk sandwichen med overbollen. Gentag med alle sandwichene.
Læg salatbladet på underbollen, og læg kæmperejer og tomatskiver ovenpå. Luk sandwichen med overbollen. Gentag med den anden sandwich.

Næringsindhold per portion

Energi: 1845 kJ / 441 kcal

Protein: 16 %

Kulhydrat: 41 %

Fedt: 42 %

Heraf mættet fedt: 2,75 g.

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Salat, skylle

Salat, skylle

Hakke hvidløg

Hakke hvidløg

Inspiration

Samlet tid: 120 min

Arbejdstid: 86 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 40 min

Samlet tid: 60 min

Arbejdstid: 60 min