Æggesalat i bagel

Æggesalat i bagel

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

        Opskriften giver 2 bagels.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1731 kJ / 414 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 35 %
        • Heraf mættet fedt: 6,9 g
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 10

        Mål alle ingredienserne af.

        • 1 æg
        • ¼  æble
        • 2 spsk. cremefraise (18 %)
        • ½ spsk. mayonnaise
        • 1 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
        • 1 tsk. sennep
        • Salt
        • Peber
        • 2 bagels
        • 2 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
        • 2 salatblade

        Topping:

        • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
      • Trin 3 af 10

        Læg ægget i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker ægget. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægget i cirka 10 minutter.

        • 1 æg
      • Trin 4 af 10

        Hæld det kogende vand fra (få evt. hjælp af en voksen). Hæld koldt vand over ægget og lad det køle af, og pil det.

      • Trin 5 af 10

        Hak æblet og ægget i fine tern. Put dem i en lille skål.

        • ¼  æble
      • Trin 6 af 10

        Bland cremefraise, mayonnaise, karrypulver og sennep ned i skålen, og rør rundt med en teske.

        • 2 spsk. cremefraise (18 %)
        • ½ spsk. mayonnaise
        • 1 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
        • 1 tsk. sennep
      • Trin 7 af 10

        Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

        • Salt
        • Peber
      • Trin 8 af 10

        Del en bagel i to, og smør flødeost på den nederste del.

        • 2 bagels
        • 2 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
      • Trin 9 af 10

        Kom salat oven på, og smør æggesalaten på med en ske.

        • 2 salatblade
      • Trin 10 af 10

        Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste del på. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks.

        • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
           
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

        Opskriften giver 2 bagels.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 æg
          • ¼  æble
          • 2 spsk. cremefraise (18 %)
          • ½ spsk. mayonnaise
          • 1 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
          • 1 tsk. sennep
          • Salt
          • Peber
          • 2 bagels
          • 2 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
          • 2 salatblade

          Topping:

          • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter

           

          Køkkenredskaber:

          • 1 lille gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 brødkniv
          • 1 smørekniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Læg ægget i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker ægget. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægget i cirka 10 minutter.
          4. Hæld det kogende vand fra (få evt. hjælp af en voksen). Hæld koldt vand over ægget og lad det køle af, og pil det.
          5. Hak æblet og ægget i fine tern. Put dem i en lille skål.
          6. Bland cremefraise, mayonnaise, karrypulver og sennep ned i skålen, og rør rundt med en teske.
          7. Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.
          8. Del en bagel i to, og smør flødeost på den nederste del.
          9. Kom salat oven på, og smør æggesalaten på med en ske.
          10. Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste del på. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

            Opskriften giver 4 bagels.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1731 kJ / 414 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 35 %
            • Heraf mættet fedt: 6,9 g
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 10

            Mål alle ingredienserne af.

            • 2 æg
            • ½  æble
            • 4 spsk. cremefraise (18 %)
            • 1 spsk. mayonnaise
            • 2 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
            • 2 tsk. sennep
            • 4 bagels
            • 4 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
            • Salt og peber
            • 4 salatblade

            Topping:

            • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
          • Trin 3 af 10

            Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.

            • 2 æg
          • Trin 4 af 10

            Hæld det kogende vand fra (få evt. hjælp af en voksen). Hæld koldt vand over æggene og lad dem køle af, og pil dem.

          • Trin 5 af 10

            Hak æblet og æggene i fine tern. Put dem i en lille skål.

            • ½  æble
          • Trin 6 af 10

            Bland cremefraise, mayonnaise, karrypulver og sennep ned i skålen, og rør rundt med en teske.

            • 4 spsk. cremefraise (18 %)
            • 1 spsk. mayonnaise
            • 2 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
            • 2 tsk. sennep
          • Trin 7 af 10

            Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

            • Salt
            • Peber
          • Trin 8 af 10

            Del en bagel i to, og smør flødeost på den nederste del.

            • 4 bagels
            • 4 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
          • Trin 9 af 10

            Kom salat oven på, og smør æggesalaten på med en ske.

            • 4 salatblade
          • Trin 10 af 10

            Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste del på. Gør det samme med de øvrige tre bagels. Server dem straks.

            • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

            Opskriften giver 4 bagels.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 æg
              • ½  æble
              • 4 spsk. cremefraise (18 %)
              • 1 spsk. mayonnaise
              • 2 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
              • 2 tsk. sennep
              • Salt
              • Peber
              • 4 bagels
              • 4 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
              • 4 salatblade

              Topping:

              • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter

               

              Køkkenredskaber:

              • 1 lille gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 brødkniv
              • 1 smørekniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.
              4. Hæld det kogende vand fra (få evt. hjælp af en voksen). Hæld koldt vand over æggene og lad dem køle af, og pil dem.
              5. Hak æblet og æggene i fine tern. Put dem i en lille skål.
              6. Bland cremefraise, mayonnaise, karrypulver og sennep ned i skålen, og rør rundt med en teske.
              7. Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.
              8. Del en bagel i to, og smør flødeost på den nederste del.
              9. Kom salat oven på, og smør æggesalaten på med en ske.
              10. Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste del på. Gør det samme med de øvrige tre bagels. Server dem straks.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

                Opskriften giver 6 bagels.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1731 kJ / 414 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 35 %
                • Heraf mættet fedt: 6,9 g
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 10

                Mål alle ingredienserne af.

                • 3 æg
                • ¾ æble
                • 6 spsk. cremefraise (18 %)
                • ¾ spsk. mayonnaise
                • 3 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
                • 3 tsk. sennep
                • Salt
                • Peber
                • 6 bagels
                • 6 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
                • 6 salatblade  

                Topping:

                • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
              • Trin 3 af 10

                Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.

                • 3 æg
              • Trin 4 af 10

                Hæld det kogende vand fra (få evt. hjælp af en voksen). Hæld koldt vand over æggene og lad dem køle af, og pil dem.

              • Trin 5 af 10

                Hak æblet og æggene i fine tern. Put dem i en lille skål.

                • ¾ æble
              • Trin 6 af 10

                Bland cremefraise, mayonnaise, karrypulver og sennep ned i skålen, og rør rundt med en teske.

                • 6 spsk. cremefraise (18 %)
                • ¾ spsk. mayonnaise
                • 3 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
                • 3 tsk. sennep
              • Trin 7 af 10

                Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

                • Salt
                • Peber
              • Trin 8 af 10

                Del en bagel i to, og smør flødeost på den nederste del.

                • 6 bagels
                • 6 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
              • Trin 9 af 10

                Kom salat oven på, og smør æggesalaten på med en ske.

                • 6 salatblade
              • Trin 10 af 10

                Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste del på. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks.

                • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

                Opskriften giver 6 bagels.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 æg
                  • ¾ æble
                  • 6 spsk. cremefraise (18 %)
                  • ¾ spsk. mayonnaise
                  • 3 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
                  • 3 tsk. sennep
                  • Salt
                  • Peber
                  • 6 bagels
                  • 6 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
                  • 6 salatblade  

                  Topping:

                  • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter

                   

                  Køkkenredskaber:

                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 brødkniv
                  • 1 smørekniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.
                  4. Hæld det kogende vand fra (få evt. hjælp af en voksen). Hæld koldt vand over æggene og lad dem køle af, og pil dem.
                  5. Hak æblet og æggene i fine tern. Put dem i en lille skål.
                  6. Bland cremefraise, mayonnaise, karrypulver og sennep ned i skålen, og rør rundt med en teske.
                  7. Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.
                  8. Del en bagel i to, og smør flødeost på den nederste del.
                  9. Kom salat oven på, og smør æggesalaten på med en ske.
                  10. Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste del på. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks.