Æggesalat i bagel

Æggesalat i bagel

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

        Opskriften giver 2 bagels.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 1731 kJ / 414 kcal
        • Protein: 14 %
        • Kulhydrat: 50 %
        • Fedt: 35 %
        • Heraf mættet fedt: 6,9 g
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 10

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 10

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 æg
        • ¼ æble
        • 2 spsk. cremefraiche (18 %)
        • ½ spsk. mayonnaise
        • 1 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
        • 1 tsk. sennep
        • Salt
        • Peber
        • 2 bagels
        • 2 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
        • 2 salatblade

        Topping:

        • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
      • Trin 3 af 10

        Læg ægget i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker ægget. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægget i cirka 10 minutter.

        • 1 æg
      • Trin 4 af 10

        Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.

      • Trin 5 af 10

        Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.

        • ¼  æble
      • Trin 6 af 10

        Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.

        • 2 spsk. cremefraiche (18 %)
        • ½ spsk. mayonnaise
        • 1 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
        • 1 tsk. sennep
      • Trin 7 af 10

        Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

        • Salt
        • Peber
      • Trin 8 af 10

        Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.

        • 2 bagels
        • 2 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
      • Trin 9 af 10

        Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.

        • 2 salatblade
      • Trin 10 af 10

        Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.

        • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
           
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

        Opskriften giver 2 bagels.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 æg
          • ¼ æble
          • 2 spsk. cremefraise (18 %)
          • ½ spsk. mayonnaise
          • 1 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
          • 1 tsk. sennep
          • Salt
          • Peber
          • 2 bagels
          • 2 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
          • 2 salatblade

          Topping:

          • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter

           

          Køkkenredskaber:

          • 1 lille gryde
          • 1 grydelåg
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 lille skål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 brødkniv
          • 1 smørekniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Læg ægget i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker ægget. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog ægget i cirka 10 minutter.
          4. Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.
          5. Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.
          6. Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.
          7. Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.
          8. Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.
          9. Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.
          10. Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med den anden bagel. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 30 minutter

            Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

            Opskriften giver 4 bagels.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 1731 kJ / 414 kcal
            • Protein: 14 %
            • Kulhydrat: 50 %
            • Fedt: 35 %
            • Heraf mættet fedt: 6,9 g
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 10

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 10

            Find alle ingredienserne frem.

            • 2 æg
            • ½ æble
            • 4 spsk. cremefraiche (18 %)
            • 1 spsk. mayonnaise
            • 2 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
            • 2 tsk. sennep
            • 4 bagels
            • 4 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
            • Salt og peber
            • 4 salatblade

            Topping:

            • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
          • Trin 3 af 10

            Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.

            • 2 æg
          • Trin 4 af 10

            Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.

          • Trin 5 af 10

            Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.

            • ½  æble
          • Trin 6 af 10

            Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.

            • 4 spsk. cremefraiche (18 %)
            • 1 spsk. mayonnaise
            • 2 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
            • 2 tsk. sennep
          • Trin 7 af 10

            Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

            • Salt
            • Peber
          • Trin 8 af 10

            Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.

            • 4 bagels
            • 4 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
          • Trin 9 af 10

            Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.

            • 4 salatblade
          • Trin 10 af 10

            Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med de andre bagels. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.

            • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

            Opskriften giver 4 bagels.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              • 2 æg
              • ½ æble
              • 4 spsk. cremefraiche (18 %)
              • 1 spsk. mayonnaise
              • 2 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
              • 2 tsk. sennep
              • Salt
              • Peber
              • 4 bagels
              • 4 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
              • 4 salatblade

              Topping:

              • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter

               

              Køkkenredskaber:

              • 1 lille gryde
              • 1 grydelåg
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 lille skål
              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 brødkniv
              • 1 smørekniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.
              4. Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.
              5. Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.
              6. Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.
              7. Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.
              8. Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.
              9. Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.
              10. Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med de andre bagels. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 30 minutter

                Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

                Opskriften giver 6 bagels.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 1731 kJ / 414 kcal
                • Protein: 14 %
                • Kulhydrat: 50 %
                • Fedt: 35 %
                • Heraf mættet fedt: 6,9 g
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 10

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 10

                Find alle ingredienserne frem.

                • 3 æg
                • ¾ æble
                • 6 spsk. cremefraich (18 %)
                • ¾ spsk. mayonnaise
                • 3 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
                • 3 tsk. sennep
                • Salt
                • Peber
                • 6 bagels
                • 6 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
                • 6 salatblade  

                Topping:

                • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
              • Trin 3 af 10

                Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.

                • 3 æg
              • Trin 4 af 10

                Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.

              • Trin 5 af 10

                Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.

                • ¾ æble
              • Trin 6 af 10

                Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.

                • 6 spsk. cremefraiche (18 %)
                • ¾ spsk. mayonnaise
                • 3 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
                • 3 tsk. sennep
              • Trin 7 af 10

                Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.

                • Salt
                • Peber
              • Trin 8 af 10

                Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.

                • 6 bagels
                • 6 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
              • Trin 9 af 10

                Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.

                • 6 salatblade
              • Trin 10 af 10

                Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med de andre bagels. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.

                • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Trænger madpakken til at blive piftet lidt op? Prøv en bagel med denne hjemmelavede æggesalat.

                Opskriften giver 6 bagels.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  • 3 æg
                  • ¾ æble
                  • 6 spsk. cremefraiche (18 %)
                  • ¾ spsk. mayonnaise
                  • 3 tsk. karrypulver (afhængig af, hvor stærk karryen er)
                  • 3 tsk. sennep
                  • Salt
                  • Peber
                  • 6 bagels
                  • 6 spsk. flødeost (til at smøre bagel med)
                  • 6 salatblade  

                  Topping:

                  • F.eks. peberfrugt, æble, agurk eller krydderurter

                   

                  Køkkenredskaber:

                  • 1 lille gryde
                  • 1 grydelåg
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 lille skål
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 brødkniv
                  • 1 smørekniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Læg æggene i en lille gryde. Hæld vand i gryden, så vandet lige dækker æggene. Læg låg på gryden, og bring vandet i kog. Kog æggene i cirka 10 minutter.
                  4. Hæld det kogende vand fra. Få evt. hjælp af en voksen. Hæld koldt vand over ægget, og pil det.
                  5. Hak æblet og ægget i fine tern. Læg dem i en lille skål.
                  6. Kom cremefraiche, mayonnaise, karrypulver og sennep o pi skålen, og rør æggesalaten sammen med en teske.
                  7. Smag til med salt og peber og evt. mere sennep.
                  8. Skær en bagel over i to, og smør flødeost på den nederste del.
                  9. Kom salat ovenpå, og smør æggesalaten på med en ske.
                  10. Vælg topping (f.eks. peberfrugt, æble el. krydderurter), og kom det på bagelen. Læg den øverste halvdel af bagelen ovenpå. Gør det samme med de andre bagels. Server dem straks, eller pak dem ind til madpakken.