Æblemos
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du kan bruge æblemos til alt muligt! På yoghurt eller havregrød, i fastelavnsboller, bolledej, gammeldags æblekage, wienerbrød og som tilbehør til varme mormorretter.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 690 kJ / 165 kcal
- Protein: 2 %
- Kulhydrat: 94 %
- Fedt: 4 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- ½ kg. æbler
- ¼ dl. vand
- 25 g. sukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 stavblender
- Sylteglas
- 1 elkedel
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- ½ kg. æbler
- ¼ dl. vand
- 25 g. sukker
- Trin 3 af 7
Skræl æblerne, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- ½ kg. æbler
- Trin 4 af 7
Kom æbletern, vand og sukker i en gryde. Læg låg på, og kog i cirka 15 minutter ved svag varme, til æbleternene er helt bløde.
- ¼ dl. vand
- 25 g. sukker
- Trin 5 af 7
Sæt gryden i vasken og mos æblerne med en stavblender.
- Trin 6 af 7
Skold dine sylteglas: Stil dem i håndvasken. Kog 1 liter vand i en elkeddel eller en lille gryde, og hæld det kogende vand i glassene. Hæld også kogende vand i lågene. Hæld forsigtigt vandet ud af glassene. Brug grydehandsker, og få eventuelt hjælp af en voksen.
- Trin 7 af 7
Hæld mosen i de skoldede glas. Så kan den holde sig mindst 1 uge i køleskabet.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan bruge æblemos til alt muligt! På yoghurt eller havregrød, i fastelavnsboller, bolledej, gammeldags æblekage, wienerbrød og som tilbehør til varme mormorretter.
Du skal bruge
Ingredienser
- ½ kg. æbler
- ¼ dl. vand
- 25 g. sukker
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 stavblender
- Sylteglas
- 1 elkedel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skræl æblerne, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Kom æbletern, vand og sukker i en gryde. Læg låg på, og kog i cirka 15 minutter ved svag varme, til æbleternene er helt bløde.
- Sæt gryden i vasken og mos æblerne med en stavblender.
- Skold dine sylteglas: Stil dem i håndvasken. Kog 1 liter vand i en elkeddel eller en lille gryde, og hæld det kogende vand i glassene. Hæld også kogende vand i lågene. Hæld forsigtigt vandet ud af glassene. Brug grydehandsker, og få eventuelt hjælp af en voksen.
- Hæld mosen i de skoldede glas. Så kan den holde sig mindst 1 uge i køleskabet.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du kan bruge æblemos til alt muligt! På yoghurt eller havregrød, i fastelavnsboller, bolledej, gammeldags æblekage, wienerbrød og som tilbehør til varme mormorretter.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 690 kJ / 165 kcal
- Protein: 2 %
- Kulhydrat: 94 %
- Fedt: 4 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 kg. æbler
- ½ dl. vand
- 50 g. sukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 stavblender
- sylteglas
- 1 elkedel
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
Ingredienser
- 1 kg. æbler
- ½ dl. vand
- 50 g. sukker
- Trin 3 af 7
Skræl æblerne, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 1 kg. æbler
- Trin 4 af 7
Kom æbletern, vand og sukker i en gryde. Læg låg på, og kog i cirka 15 minutter ved svag varme, til æbleternene er helt bløde.
- ½ dl. vand
- 50 g. sukker
- Trin 5 af 7
Sæt gryden i vasken og mos æblerne med en stavblender.
- Trin 6 af 7
Skold dine sylteglas: Stil dem i håndvasken. Kog 1 liter vand i en elkeddel eller en lille gryde, og hæld det kogende vand i glassene. Hæld også kogende vand i lågene. Hæld forsigtigt vandet ud af glassene. Brug grydehandsker, og få eventuelt hjælp af en voksen.
- Trin 7 af 7
Hæld mosen i de skoldede glas. Så kan den holde sig mindst 1 uge i køleskabet.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan bruge æblemos til alt muligt! På yoghurt eller havregrød, i fastelavnsboller, bolledej, gammeldags æblekage, wienerbrød og som tilbehør til varme mormorretter.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 kg. æbler
- ½ dl. vand
- 50 g. sukker
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 stavblender
- Sylteglas
- 1 elkedel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skræl æblerne, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Kom æbletern, vand og sukker i en gryde. Læg låg på, og kog i cirka 15 minutter ved svag varme, til æbleternene er helt bløde.
- Sæt gryden i vasken og mos æblerne med en stavblender.
- Skold dine sylteglas: Stil dem i håndvasken. Kog 1 liter vand i en elkeddel eller en lille gryde, og hæld det kogende vand i glassene. Hæld også kogende vand i lågene. Hæld forsigtigt vandet ud af glassene. Brug grydehandsker, og få eventuelt hjælp af en voksen.
- Hæld mosen i de skoldede glas. Så kan den holde sig mindst 1 uge i køleskabet.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Du kan bruge æblemos til alt muligt! På yoghurt eller havregrød, i fastelavnsboller, bolledej, gammeldags æblekage, wienerbrød og som tilbehør til varme mormorretter.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 690 kJ / 165 kcal
- Protein: 2 %
- Kulhydrat: 94 %
- Fedt: 4 %
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
- 1 ½ kg. æbler
- ¾ dl. vand
- 75 g. sukker
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 stavblender
- Sylteglas
- 1 elkedel
Sådan gør du
- Trin 1 af 7
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 7
Find alle ingredienserne frem.
- 1 ½ kg. æbler
- ¾ dl. vand
- 75 g. sukker
- Trin 3 af 7
Skræl æblerne, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- 1 ½ kg. æbler
- Trin 4 af 7
Kom æbletern, vand og sukker i en gryde. Læg låg på, og kog i cirka 15 minutter ved svag varme, til æbleternene er helt bløde.
- ¾ dl. vand
- 75 g. sukker
- Trin 5 af 7
Sæt gryden i vasken og mos æblerne med en stavblender.
- Trin 6 af 7
Skold dine sylteglas: Stil dem i håndvasken. Kog 1 liter vand i en elkeddel eller en lille gryde, og hæld det kogende vand i glassene. Hæld også kogende vand i lågene. Hæld forsigtigt vandet ud af glassene. Brug grydehandsker, og få eventuelt hjælp af en voksen.
- Trin 7 af 7
Hæld mosen i de skoldede glas. Så kan den holde sig mindst 1 uge i køleskabet.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Du kan bruge æblemos til alt muligt! På yoghurt eller havregrød, i fastelavnsboller, bolledej, gammeldags æblekage, wienerbrød og som tilbehør til varme mormorretter.
Du skal bruge
Ingredienser
- 1 ½ kg. æbler
- ¾ dl. vand
- 75 g. sukker
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 skærebræt
- 1 kartoffelskræller
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 grydeske
- 1 stavblender
- Sylteglas
- 1 elkedel
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skræl æblerne, skær kernehuset væk, og skær æblestykkerne i små tern. Klik på videoen og se, hvordan du skærer æble i tern.
- Kom æbletern, vand og sukker i en gryde. Læg låg på, og kog i cirka 15 minutter ved svag varme, til æbleternene er helt bløde.
- Sæt gryden i vasken og mos æblerne med en stavblender.
- Skold dine sylteglas: Stil dem i håndvasken. Kog 1 liter vand i en elkeddel eller en lille gryde, og hæld det kogende vand i glassene. Hæld også kogende vand i lågene. Hæld forsigtigt vandet ud af glassene. Brug grydehandsker, og få eventuelt hjælp af en voksen.
- Hæld mosen i de skoldede glas. Så kan den holde sig mindst 1 uge i køleskabet.
-