1. >
  2. GoCook har fået nyt website
Ny Hjemmeside Bredformat

GoCook har fået nyt website

GoCook har fået nyt gocook.dk. Gå på opdagelse i det store opskriftsunivers, i alle vores videoer eller dyk ned og lær mere om alle de mange råvarer i leksikonet.

Alt er der endnu – men du finder det på en ny og forhåbentlig lettere måde. Nu kan du nemlig søge alt frem med søgefunktionen eller ved at klikke dig igennem en række kategorier.

Opskrifter så langt øjet rækker

Opskriftsuniverset på gocook.dk er smækfyldt af massevis af børnevenlige trin-for-trin opskrifter. Lige nu har vi flere end 800 opskrifter.

Opskrifterne er som noget nyt opdelt i kategorier – fx en stor aftensmadskategori, hvor du blandt andet kan finde hovedretter med kylling, suppe eller lasagne. Der er også en stor kategori med tips til frokost og madpakker. Der kan du fx finde retter med boller og sandwich, frokostsalater eller pitabrød. Ligesom der naturligvis også er to store kategorier med bageopskrifter – bagværk og desserter, som blandt andet er underopdelt i opskrifter med bagepulverdeje eller rørte deje.

Tjek opskriftsuniverset

Videoer i kokkeskolen

Alle vores videoer, er som noget nyt, nu samlet ét sted, nemlig i Kokkeskolen. Der kan du, ligesom ved opskrifterne, søge i forskellige kategorier. Blandet andet i madlavningsmetoder, bagemetoder eller aftensmad. Under sidstnævnte finder du inspiration opdelt i kategorierne: oksekød og gris, fjerkræ, fisk og grøntsager.

Bliv inspireret gennem videoerne

Leksikonet er fuldt af råvarer

I leksikonet kan du nørde med næsten hvad som helst, fx i smagsgivere, som er opdelt efter grundsmagene. Du kan også blive klogere på alverdens fisk, forskellige typer af mel eller bælgfrugter.

Bliv klogere med leksikonet

Find masser af børnevenlige trin-for-trin retter på GoCook.dk

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 85 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 50 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 90 min

Samlet tid: 90 min

Arbejdstid: 30 min

Se videoer om alt fra, hvordan du laver kajkager til, hvordan du parterer en kylling