Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Burgerdressing:

3.

Kom mayonnaise og creme fraiche op i en skål.

4.

Hak de syltede agurker meget fint, og kom dem op i skålen.

5.

Pil løget, og hak det meget fint. Kom cirka 1 spsk. hakket løg op i skålen. Rør rundt.

6.

Kom ketchup, løgpulver, hvidløgspulver, hvidvinseddike, sød sennep og paprika op i skålen. Rør rundt.

7.

Smag til med salt og lagen fra de syltede agurker.

Tilbehør:

8.

Vask eller skræl gulerødderne, og skær dem i stave. Se videoen.

9.

Vask agurken, og skær den i stave.

10.

Servér dippen til stavene af gulerødder og agurk eller til din favorit burger.

Næringsindhold per portion

Energi: 0 kJ / kcal

Protein: 0 %

Kulhydrat: 0 %

Fedt: 0 %

Kostfibre: 0 %

Kokkeskolevideoer

Gulerod i tykke og tynde stave

Gulerod i tykke og tynde stave

Inspiration

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 30 min