Sådan gør du

Åbn trin-for-trin-visning

Er du ny i køkkenet, så følg opskriften her.

Lad os komme igang

1.

Vask hænder.

Se videoen.

2.

Find ingredienser frem.

Sådan laver du opskriften

3.

Hæld yoghurt og flormelis i en skål, og rør det sammen.

4.

Kom 1 spiseske yoghurtblanding i 6 forme til ispinde.

5.

Kom 1 teske solbærsyltetøj oven på yoghurten. Bland det lidt sammen.

6.

Fyld ispinde-formene op med resten af yoghurtblandingen.

7.

Kom ispinde ned i hver form, og sæt ispindene i fryseren.

8.

Frys ispindene i mindst 3 timer.

Næringsindhold per portion

Energi: 440 kJ / 105 kcal

Protein: 15 %

Kulhydrat: 55 %

Fedt: 31 %

Kostfibre: 0 %

Inspiration

Samlet tid: 75 min

Arbejdstid: 45 min

Samlet tid: 400 min

Arbejdstid: 15 min

Samlet tid: 30 min

Arbejdstid: 18 min

Samlet tid: 420 min

Arbejdstid: 15 min