Yoghurt-is med solbær

Yoghurt-is med solbær

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Lav dine egne ispinde til en varm sommerdag. Hvis du ikke har ispindeforme, kan du bruge engangskrus og stikke ispinde eller kraftige sugerør i. Fyld dem dog kun halvt op, så de ikke bliver for tunge.
        Opskriften giver 6 ispinde.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 440 kJ / 105 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 55 %
        • Fedt: 31 %
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 9

        Mål alle ingredienserne af.

        • 6 dl yoghurt
        • 3 spsk. flormelis
        • 6 tsk. solbærsyltetøj
      • Trin 3 af 9

        Tag en skål, og kom yoghurt og flormelis i. Rør det sammen.

        • 6 dl yoghurt
        • 3 spsk. flormelis
      • Trin 4 af 9

        Tag forme til 6 ispinde frem. Kom 1 spiseske yoghurtblanding ned i hver form.

      • Trin 5 af 9

        Kom 1 teske solbærsyltetøj oven på yoghurten. Bland det lidt sammen.

        • 6 tsk. solbærsyltetøj
      • Trin 6 af 9

        Fyld ispinde-formene op med resten af yoghurtblandingen.

      • Trin 7 af 9

        Kom ispinde ned i hver form, og sæt ispindene i fryseren.

      • Trin 8 af 9

        Frys ispindene i mindst 3 timer.

      • Trin 9 af 9

        Serveres straks.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Lav dine egne ispinde til en varm sommerdag. Hvis du ikke har ispindeforme, kan du bruge engangskrus og stikke ispinde eller kraftige sugerør i. Fyld dem dog kun halvt op, så de ikke bliver for tunge.
        Opskriften giver 6 ispinde.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 6 dl yoghurt
          • 3 spsk. flormelis
          • 6 tsk. solbærsyltetøj

           

          Køkkenredskaber

          • 1 decilitermål
          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 stor skål
          • 1 røreske
          • Forme til 6 ispinde

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Tag en skål, og kom yoghurt og flormelis i. Rør det sammen.
          4. Tag forme til 6 ispinde frem. Kom 1 spiseske yoghurtblanding ned i hver form.
          5. Kom 1 teske solbærsyltetøj oven på yoghurten. Bland det lidt sammen.
          6. Fyld ispinde-formene op med resten af yoghurtblandingen.
          7. Kom ispinde ned i hver form, og sæt ispindene i fryseren.
          8. Frys ispindene i mindst 3 timer.
          9. Serveres straks.