Wraps med laks

Wraps med laks

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 3021 kJ / 722 kcal
        • Protein: 20 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 42 %
        • Heraf mættet fedt: 7,7 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 17

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 17

        Find alle ingredienserne frem.

        Guacamole:

        • 1 moden avocado
        • ½ fed hvidløg
        • ¼ lime
        • 1 spsk. cremefraiche
        • 1 knivspids salt

        Fyld:

        • 1 ½ gulerod
        • ¼ agurk
        • 1 ½ tomat
        • ¼ rødløg
        • 50 g. frisk spinat
        • 3 fuldkorns-tortillawraps
        • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag

        Laks:

        • ½ spsk. olie
        • 225 g. laksefileter
        • 1 knivspids peber
        • ¼ tsk. salt
      • Trin 3 af 17

        Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • 1 moden avocado
      • Trin 4 af 17

        Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.

      • Trin 5 af 17

        Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • ½ fed hvidløg
      • Trin 6 af 17

        Tag den kvarte lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

        • ¼ lime
      • Trin 7 af 17

        Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.

        • 1 spsk. cremefraiche
        • 1 knivspids salt
      • Trin 8 af 17

        Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.

        • 1 ½ gulerod
      • Trin 9 af 17

        Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.

        • ¼ agurk
        • 1 ½ tomat
      • Trin 10 af 17

        Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

        • ¼ rødløg
      • Trin 11 af 17

        Skyl spinaten.

        • 50 g. frisk spinat
      • Trin 12 af 17

        Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.

      • Trin 13 af 17

        Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

        • ½ spsk. olie
      • Trin 14 af 17

        Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.

        • 225 g. laksefileter
      • Trin 15 af 17

        Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.

      • Trin 16 af 17

        Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.

        • 3 fuldkorns-tortillawraps
      • Trin 17 af 17

        Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.

        • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Guacamole:

          • 1 moden avocado
          • ½ fed hvidløg
          • ¼ lime
          • 1 spsk. cremefraiche
          • 1 knivspids salt

          Fyld:

          • 1 ½ gulerod
          • ¼ agurk
          • 1 ½ tomat
          • ¼ rødløg
          • 50 g. frisk spinat
          • 3 fuldkorns-tortillawraps
          • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag

          Laks:

          • ½ spsk. olie
          • 225 g. laksefileter
          • 1 knivspids peber
          • ¼ tsk. salt

           

          Køkkenredskaber

          • 1 spiseske
          • 1 teske
          • 1 køkkenvægt
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 gaffel
          • 1 citruspresser
          • 1 kartoffelskræller
          • 1 rivejern
          • 1 bageplade
          • Bagepapir
          • 1 stegepande
          • 1 paletkniv

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          4. Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
          5. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          6. Tag den kvarte lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
          7. Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
          8. Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
          9. Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
          10. Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
          11. Skyl spinaten.
          12. Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.
          13. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
          14. Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
          15. Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
          16. Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
          17. Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 3021 kJ / 722 kcal
            • Protein: 20 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 42 %
            • Heraf mættet fedt: 7,7 g.
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 17

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 17

            Find alle ingredienserne frem.

            Guacamole:

            • 2 modne avocadoer
            • 1 fed hvidløg
            • ½ lime
            • 2 spsk. cremefraiche
            • ¼ tsk. salt

            Fyld:

            • 3 gulerødder
            • ½ agurk
            • 3 tomater
            • ½ rødløg
            • 100 g. frisk spinat
            • 6 fuldkorns-tortillawraps
            • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag

            Laks:

            • 1 spsk. olie
            • 450 g. laksefileter
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. salt
          • Trin 3 af 17

            Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 2 modne avocadoer
          • Trin 4 af 17

            Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.

          • Trin 5 af 17

            Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 1 fed hvidløg
          • Trin 6 af 17

            Tag den halve lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

            • ½ lime
          • Trin 7 af 17

            Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.

            • 2 spsk. cremefraiche
            • ¼ tsk. salt
             
          • Trin 8 af 17

            Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.

            • 3 gulerødder
          • Trin 9 af 17

            Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.

            • ½ agurk
            • 3 tomater
          • Trin 10 af 17

            Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • ½ rødløg
          • Trin 11 af 17

            Skyl spinaten.

            • 100 g. frisk spinat
          • Trin 12 af 17

            Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade

          • Trin 13 af 17

            Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

            • 1 spsk. olie
          • Trin 14 af 17

            Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.

            • 450 g. laksefileter
            • ¼ tsk. peber
            • ½ tsk. salt
          • Trin 15 af 17

            Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.

          • Trin 16 af 17

            Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.

            • 6 fuldkorns-tortillawraps
          • Trin 17 af 17

            Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.

            • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Guacamole:

              • 2 modne avocadoer
              • 1 fed hvidløg
              • ½ lime
              • 2 spsk. cremefraiche
              • ¼ tsk. salt

              Fyld:

              • 3 gulerødder
              • ½ agurk
              • 3 tomater
              • ½ rødløg
              • 100 g. frisk spinat
              • 6 fuldkorns-tortillawraps
              • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag

              Laks:

              • 1 spsk. olie
              • 450 g. laksefileter
              • ¼ tsk. peber
              • ½ tsk. salt

               

              Køkkenredskaber

              • 1 spiseske
              • 1 teske
              • 1 køkkenvægt
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 gaffel
              • 1 citruspresser
              • 1 kartoffelskræller
              • 1 rivejern
              • 1 bageplade
              • Bagepapir
              • 1 stegepande
              • 1 paletkniv

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              4. Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
              5. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              6. Tag den halve lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
              7. Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
              8. Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
              9. Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
              10. Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              11. Skyl spinaten.
              12. Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade
              13. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
              14. Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
              15. Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
              16. Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
              17. Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 3021 kJ / 722 kcal
                • Protein: 20 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 42 %
                • Heraf mættet fedt: 7,7 g.
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 17

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 17

                Find alle ingredienserne frem.

                Guacamole:

                • 3 modne avocadoer
                • 1 ½ fed hvidløg
                • ¾ lime
                • 3 spsk. cremefraiche
                • ½ tsk. salt

                Fyld:

                • 4 ½ gulerod
                • ¾ agurk
                • 4 ½ tomat
                • ¾ rødløg
                • 150 g. frisk spinat
                • 9 fuldkorns-tortillawraps
                • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag

                Laks:

                • 1 ½ spsk. olie
                • 675 g. laksefileter
                • ½ tsk. peber
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 3 af 17

                Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 3 modne avocadoer
              • Trin 4 af 17

                Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.

              • Trin 5 af 17

                Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 1 ½ fed hvidløg
              • Trin 6 af 17

                Tag limen, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.

                • ¾ lime
              • Trin 7 af 17

                Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.

                • 3 spsk. cremefraiche
                • ½ tsk. salt
              • Trin 8 af 17

                Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.

                • 4 ½ gulerod
              • Trin 9 af 17

                Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.

                • ¾ agurk
                • 4 ½ tomat
              • Trin 10 af 17

                Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • ¾ rødløg
              • Trin 11 af 17

                Skyl spinaten.

                • 150 g. frisk spinat
              • Trin 12 af 17

                Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.

              • Trin 13 af 17

                Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.

                • 1 ½ spsk. olie
              • Trin 14 af 17

                Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.

                • 675 g. laksefileter
                • ½ tsk. peber
                • ¾ tsk. salt
              • Trin 15 af 17

                Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.

              • Trin 16 af 17

                Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.

                • 9 fuldkorns-tortillawraps
              • Trin 17 af 17

                Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.

                • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Guacamole:

                  • 3 modne avocadoer
                  • 1 ½ fed hvidløg
                  • ¾ lime
                  • 3 spsk. cremefraiche
                  • ½ tsk. salt

                  Fyld:

                  • 4 ½ gulerod
                  • ¾ agurk
                  • 4 ½ tomat
                  • ¾ rødløg
                  • 150 g. frisk spinat
                  • 9 fuldkorns-tortillawraps
                  • 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag

                  Laks:

                  • 1 ½ spsk. olie
                  • 675 g. laksefileter
                  • ½ tsk. peber
                  • ¾ tsk. salt

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 gaffel
                  • 1 citruspresser
                  • 1 kartoffelskræller
                  • 1 rivejern
                  • 1 bageplade
                  • Bagepapir
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  4. Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
                  5. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  6. Tag limen, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
                  7. Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
                  8. Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
                  9. Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
                  10. Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  11. Skyl spinaten.
                  12. Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.
                  13. Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
                  14. Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
                  15. Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
                  16. Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
                  17. Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.