Wraps med laks
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3021 kJ / 722 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 7,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Guacamole:
- 1 moden avocado
- ½ fed hvidløg
- ¼ lime
- 1 spsk. cremefraiche
- 1 knivspids salt
Tilbehør:
- 1 ½ gulerod
- ¼ agurk
- 1 ½ tomat
- ¼ rødløg
- 50 g. frisk spinat
- 3 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 225 g. laksefileter
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 gaffel
- 1 citruspresser
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Guacamole:
- 1 moden avocado
- ½ fed hvidløg
- ¼ lime
- 1 spsk. cremefraiche
- 1 knivspids salt
Fyld:
- 1 ½ gulerod
- ¼ agurk
- 1 ½ tomat
- ¼ rødløg
- 50 g. frisk spinat
- 3 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- ½ spsk. olie
- 225 g. laksefileter
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 1 moden avocado
- Trin 4 af 17
Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
- Trin 5 af 17
Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- ½ fed hvidløg
- Trin 6 af 17
Tag den kvarte lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
- ¼ lime
- Trin 7 af 17
Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
- 1 spsk. cremefraiche
- 1 knivspids salt
- Trin 8 af 17
Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
- 1 ½ gulerod
- Trin 9 af 17
Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
- ¼ agurk
- 1 ½ tomat
- Trin 10 af 17
Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ¼ rødløg
- Trin 11 af 17
Skyl spinaten.
- 50 g. frisk spinat
- Trin 12 af 17
Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.
- Trin 13 af 17
Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- ½ spsk. olie
- Trin 14 af 17
Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
- 225 g. laksefileter
- Trin 15 af 17
Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
- Trin 16 af 17
Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
- 3 fuldkorns-tortillawraps
- Trin 17 af 17
Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Du skal bruge
Ingredienser
Guacamole:
- 1 moden avocado
- ½ fed hvidløg
- ¼ lime
- 1 spsk. cremefraiche
- 1 knivspids salt
Fyld:
- 1 ½ gulerod
- ¼ agurk
- 1 ½ tomat
- ¼ rødløg
- 50 g. frisk spinat
- 3 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- ½ spsk. olie
- 225 g. laksefileter
- 1 knivspids peber
- ¼ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 gaffel
- 1 citruspresser
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
- Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Tag den kvarte lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
- Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
- Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
- Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
- Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl spinaten.
- Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
- Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
- Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
- Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3021 kJ / 722 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 7,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Guacamole:
- 2 modne avocadoer
- 1 fed hvidløg
- ½ lime
- 2 spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 3 gulerødder
- ½ agurk
- 3 tomater
- ½ rødløg
- 100 g. frisk spinat
- 6 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 1 spsk. olie
- 450 g. laksefileter
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 gaffel
- 1 citruspresser
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Guacamole:
- 2 modne avocadoer
- 1 fed hvidløg
- ½ lime
- 2 spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 3 gulerødder
- ½ agurk
- 3 tomater
- ½ rødløg
- 100 g. frisk spinat
- 6 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 1 spsk. olie
- 450 g. laksefileter
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 2 modne avocadoer
- Trin 4 af 17
Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
- Trin 5 af 17
Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 6 af 17
Tag den halve lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
- ½ lime
- Trin 7 af 17
Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
- 2 spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
- Trin 8 af 17
Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
- 3 gulerødder
- Trin 9 af 17
Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
- ½ agurk
- 3 tomater
- Trin 10 af 17
Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ rødløg
- Trin 11 af 17
Skyl spinaten.
- 100 g. frisk spinat
- Trin 12 af 17
Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade
- Trin 13 af 17
Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- 1 spsk. olie
- Trin 14 af 17
Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
- 450 g. laksefileter
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. salt
- Trin 15 af 17
Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
- Trin 16 af 17
Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
- 6 fuldkorns-tortillawraps
- Trin 17 af 17
Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Du skal bruge
Ingredienser
Guacamole:
- 2 modne avocadoer
- 1 fed hvidløg
- ½ lime
- 2 spsk. cremefraiche
- ¼ tsk. salt
Fyld:
- 3 gulerødder
- ½ agurk
- 3 tomater
- ½ rødløg
- 100 g. frisk spinat
- 6 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 1 spsk. olie
- 450 g. laksefileter
- ¼ tsk. peber
- ½ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 gaffel
- 1 citruspresser
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
- Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Tag den halve lime, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
- Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
- Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
- Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
- Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl spinaten.
- Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade
- Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
- Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
- Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
- Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 3021 kJ / 722 kcal
- Protein: 20 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 42 %
- Heraf mættet fedt: 7,7 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Guacamole:
- 3 modne avocadoer
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ lime
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
Fyld:
- 4 ½ gulerod
- ¾ agurk
- 4 ½ tomat
- ¾ rødløg
- 150 g. frisk spinat
- 9 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 1 ½ spsk. olie
- 675 g. laksefileter
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 gaffel
- 1 citruspresser
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Guacamole:
- 3 modne avocadoer
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ lime
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
Fyld:
- 4 ½ gulerod
- ¾ agurk
- 4 ½ tomat
- ¾ rødløg
- 150 g. frisk spinat
- 9 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 1 ½ spsk. olie
- 675 g. laksefileter
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- 3 modne avocadoer
- Trin 4 af 17
Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
- Trin 5 af 17
Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 ½ fed hvidløg
- Trin 6 af 17
Tag limen, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
- ¾ lime
- Trin 7 af 17
Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
- Trin 8 af 17
Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
- 4 ½ gulerod
- Trin 9 af 17
Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
- ¾ agurk
- 4 ½ tomat
- Trin 10 af 17
Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ¾ rødløg
- Trin 11 af 17
Skyl spinaten.
- 150 g. frisk spinat
- Trin 12 af 17
Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.
- Trin 13 af 17
Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- 1 ½ spsk. olie
- Trin 14 af 17
Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
- 675 g. laksefileter
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
- Trin 15 af 17
Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
- Trin 16 af 17
Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
- 9 fuldkorns-tortillawraps
- Trin 17 af 17
Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Wraps er altid godt! Her får du en god blanding af lækker laks (det er bare en af de bedste fisk altså) toppet med alt det fyld, du kender. Så får den lige et twist med guacamole så den bliver ‘ræddi’ lækker. Haps.
Du skal bruge
Ingredienser
Guacamole:
- 3 modne avocadoer
- 1 ½ fed hvidløg
- ¾ lime
- 3 spsk. cremefraiche
- ½ tsk. salt
Fyld:
- 4 ½ gulerod
- ¾ agurk
- 4 ½ tomat
- ¾ rødløg
- 150 g. frisk spinat
- 9 fuldkorns-tortillawraps
- 1 glas taco/salsasauce – styrke efter smag
Laks:
- 1 ½ spsk. olie
- 675 g. laksefileter
- ½ tsk. peber
- ¾ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 gaffel
- 1 citruspresser
- 1 kartoffelskræller
- 1 rivejern
- 1 bageplade
- Bagepapir
- 1 stegepande
- 1 paletkniv
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Skær begge avocadoer over med en kniv, og tag stenen ud. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
- Skrab kødet ud af begge avocadoer med en ske, og kom det op i en stor skål. Mos avocado-kødet med en gaffel, til der ikke er flere klumper.
- Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Tag limen, og pres saften fra den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citrusfrugt.
- Kom hvidløg, cremefraiche, salt og limesaft i skålen med avocado-kødet. Bland det sammen. Smag guacamolen til med salt og peber.
- Skyl og skræl gulerødderne. Riv dem på den grove side af rivejernet.
- Skyl tomater og agurk. Skær dem i små tern.
- Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Skyl spinaten.
- Varm ovnen op til 200 grader varmluft, og kom bagepapir på en bageplade.
- Kom olie på en stegepande, og varm den op til middel varme.
- Læg laksefileterne på stegepanden med skindsiden nedad. Drys med salt og peber. Lad dem stege 5 minutter på skindsiden. Vend dem med en paletkniv, og giv dem 5 minutter på den anden side. Tjek, at de er gennemstegte ved at se, om laksen skiller ad.
- Lad laksen køle lidt af. Pil skindet af, og del kødet i små stykker.
- Læg tortillas i et lag på en bageplade med bagepapir, og stil den i ovnen, og varm dem efter anvisningen på pakken.
- Server dine varme tortillas med laks, guacamole, revet gulerod, agurk, tomat, rødløg, spinat og salsa-sauce til.
-