Wrap med tyrkiske oksedeller

Wrap med tyrkiske oksedeller

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

        Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!

        Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2232 kJ / 533 kcal
        • Protein: 30 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 31 %
        • Heraf mættet fedt: 6,65 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 22

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 22

        Find alle ingredienserne frem.

        Oksedeller:

        • ½ rødløg
        • 1 fed hvidløg
        • ¼ bundt persille
        • 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 knivspids stødt kanel
        • 1 knivspids stødt fennikelfrø
        • 1 knivspids stødt nellike
        • 1 æg
        • 1 spsk. rosiner

         

        Dressing:

        • ½ agurk
        • 6 spsk. cremefraiche 9 %
        • ¼ bundt persille 
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

         

        Tilbehør:

        • 4 blade salat 
        • 2 fuldkornswraps
      • Trin 3 af 22

        Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg

        • ½ rødløg
         
      • Trin 4 af 22

        Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
         
      • Trin 5 af 22

        Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ bundt persille
      • Trin 6 af 22

        Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

        • 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
         
      • Trin 7 af 22

        Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 knivspids stødt kanel
        • 1 knivspids stødt fennikelfrø
        • 1 knivspids stødt nellike
      • Trin 8 af 22

        Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

      • Trin 9 af 22

        Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

        • 1 æg
      • Trin 10 af 22

        Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

        • 1 spsk. rosiner
         
      • Trin 11 af 22

        Stil farsen i køleskabet.

      • Trin 12 af 22

        Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.

        • ½ agurk
         
      • Trin 13 af 22

        Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

        • 6 spsk. cremefraiche
      • Trin 14 af 22

        Hæld dressingen i en skål.

      • Trin 15 af 22

        Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

        • ¼ bundt persille 
      • Trin 16 af 22

        Smag dressingen til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 17 af 22

        Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

        • 4 blade salat 
      • Trin 18 af 22

        Tag farsen ud af køleskabet.

      • Trin 19 af 22

        Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

      • Trin 20 af 22

        Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.

      • Trin 21 af 22

        Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.

        • 2 fuldkornswraps
         
      • Trin 22 af 22

        Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

        Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!

        Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Oksedeller:

          • ½ rødløg
          • 1 fed hvidløg
          • ¼ bundt persille
          • 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 knivspids stødt kanel
          • 1 knivspids stødt fennikelfrø
          • 1 knivspids stødt nellike
          • 1 æg
          • 1 spsk. rosiner

          Dressing:

          • ½ agurk
          • 6 spsk. cremefraiche 9 %
          • ¼ bundt persille 
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Tilbehør:

          • 4 blade salat 
          • 2 fuldkornswraps

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 viskestykke
          • 1 stor røreskål
          • 1 røreske
          • 1 teske
          • 2 spiseskeer
          • 1 blender
          • 1 glasskål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg
          4. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          5. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          6. Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
          7. Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
          8. Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
          9. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
          10. Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
          11. Stil farsen i køleskabet.
          12. Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
          13. Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
          14. Hæld dressingen i en skål.
          15. Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
          16. Smag dressingen til med salt og peber.
          17. Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
          18. Tag farsen ud af køleskabet.
          19. Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
          20. Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
          21. Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
          22. Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

            Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!

            Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2232 kJ / 533 kcal
            • Protein: 30 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 31 %
            • Heraf mættet fedt: 6,65 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 22

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 22

            Find alle ingredienserne frem.

            Oksedeller:

            • 1 rødløg
            • 2 fed hvidløg
            • ½ bundt persille
            • 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. stødt kanel
            • ½ tsk. stødt fennikelfrø
            • ½ tsk. stødt nellike
            • 2 æg 
            • 1 håndfuld rosiner

             

            Dressing:

            • 1 agurk
            • 12 spsk. cremefraiche 9 %
            • ½ bundt persille 
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber

             

            Tilbehør:

            • 8 blade salat 
            • 4 fuldkornswraps
          • Trin 3 af 22

            Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 rødløg
          • Trin 4 af 22

            Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

            • 2 fed hvidløg
             
          • Trin 5 af 22

            Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt persille
          • Trin 6 af 22

            Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

            • 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
             
          • Trin 7 af 22

            Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. stødt kanel
            • ½ tsk. stødt fennikelfrø
            • ½ tsk. stødt nellike
          • Trin 8 af 22

            Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

            • ½ bundt persille
          • Trin 9 af 22

            Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

            • 2 æg 
          • Trin 10 af 22

            Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

            • 1 håndfuld rosiner
          • Trin 11 af 22

            Stil farsen i køleskabet.

          • Trin 12 af 22

            Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.

            • 1 agurk
          • Trin 13 af 22

            Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

            • 12 spsk. cremefraiche 9 %
          • Trin 14 af 22

            Hæld dressingen i en skål.

          • Trin 15 af 22

            Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

            • ½ bundt persille
          • Trin 16 af 22

            Smag dressingen til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber
          • Trin 17 af 22

            Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

            • 8 blade salat 
          • Trin 18 af 22

            Tag farsen ud af køleskabet.

          • Trin 19 af 22

            Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

          • Trin 20 af 22

            Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.

          • Trin 21 af 22

            Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.

          • Trin 22 af 22

            Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

            Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!

            Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Oksedeller:

              • 1 rødløg
              • 2 fed hvidløg
              • ½ bundt persille
              • 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • ½ tsk. stødt kanel
              • ½ tsk. stødt fennikelfrø
              • ½ tsk. stødt nellike
              • 2 æg 
              • 1 håndfuld rosiner

              Dressing:

              • 1 agurk
              • 12 spsk. cremefraiche 9 %
              • ½ bundt persille 
              • 1 tsk. salt
              • 1 tsk. peber

              Tilbehør:

              • 8 blade salat 
              • 4 fuldkornswraps

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 viskestykke
              • 1 stor røreskål
              • 1 røreske
              • 1 teske
              • 2 spiseskeer
              • 1 blender
              • 1 glasskål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
              5. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              6. Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
              7. Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
              8. Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
              9. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
              10. Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
              11. Stil farsen i køleskabet.
              12. Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
              13. Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
              14. Hæld dressingen i en skål.
              15. Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
              16. Smag dressingen til med salt og peber.
              17. Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
              18. Tag farsen ud af køleskabet.
              19. Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
              20. Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
              21. Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
              22. Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

                Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!

                Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2232 kJ / 533 kcal
                • Protein: 30 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 31 %
                • Heraf mættet fedt: 6,65 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 22

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 22

                Find alle ingredienserne frem.

                Oksedeller:

                • 1 ½ rødløg
                • 3 fed hvidløg
                • ½ bundt persille
                • 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • 1 tsk. stødt kanel
                • 1 tsk. stødt fennikelfrø
                • 1 tsk. stødt nellike
                • 3 æg 
                • 3 spsk. rosiner

                 

                Dressing:

                • 1 ½ agurk
                • 2,5 dl cremefraiche 9 %
                • ½ bundt persille
                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber

                 

                Tilbehør:

                • 12 blade salat
                • 6 fuldkornswraps
              • Trin 3 af 22

                Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.

                • 1 ½ rødløg
              • Trin 4 af 22

                Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 5 af 22

                Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

              • Trin 6 af 22

                Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

                • 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
              • Trin 7 af 22

                Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • 1 tsk. stødt kanel
                • 1 tsk. stødt fennikelfrø
                • 1 tsk. stødt nellike
              • Trin 8 af 22

                Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

              • Trin 9 af 22

                Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.

                • 3 æg
              • Trin 10 af 22

                Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

                • 3 spsk. rosiner
              • Trin 11 af 22

                Stil farsen i køleskabet.

              • Trin 12 af 22

                Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.

                • 1 ½ agurk
              • Trin 13 af 22

                Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

                • 2 ½ dl cremefraiche 9 %
              • Trin 14 af 22

                Hæld dressingen i en skål.

              • Trin 15 af 22

                Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

                • ½ bundt persille
              • Trin 16 af 22

                Smag dressingen til med salt og peber.

                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
              • Trin 17 af 22

                Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.

                • 12 blade salat
              • Trin 18 af 22

                Tag farsen ud af køleskabet.

              • Trin 19 af 22

                Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

              • Trin 20 af 22

                Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.

              • Trin 21 af 22

                Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.

                • 6 fuldkornswraps
              • Trin 22 af 22

                Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

                Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!

                Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Oksedeller:

                  • 1 ½ rødløg
                  • 3 fed hvidløg
                  • ½ bundt persille
                  • 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 tsk. peber
                  • 1 tsk. stødt kanel
                  • 1 tsk. stødt fennikelfrø
                  • 1 tsk. stødt nellike
                  • 3 æg 
                  • 3 spsk. rosiner

                  Dressing:

                  • 1 ½ agurk
                  • 2 ½ dl cremefraiche 9 %
                  • ½ bundt persille
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 tsk. peber

                  Tilbehør:

                  • 12 blade salat
                  • 6 fuldkornswraps

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 viskestykke
                  • 1 stor røreskål
                  • 1 røreske
                  • 1 teske
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 blender
                  • 1 glasskål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
                  4. Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
                  5. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  6. Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
                  7. Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
                  8. Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
                  9. Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
                  10. Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
                  11. Stil farsen i køleskabet.
                  12. Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
                  13. Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
                  14. Hæld dressingen i en skål.
                  15. Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
                  16. Smag dressingen til med salt og peber.
                  17. Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
                  18. Tag farsen ud af køleskabet.
                  19. Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
                  20. Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
                  21. Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
                  22. Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.