Wrap med tyrkiske oksedeller

Wrap med tyrkiske oksedeller

medium
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

        Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2232 kJ / 533 kcal
        • Protein: 30 %
        • Kulhydrat: 38 %
        • Fedt: 31 %
        • Heraf mættet fedt: 6,65 g.
    • Du skal bruge

    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 23

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

      • Trin 2 af 23

        Mål alle ingredienserne af.

        Oksedeller:

        • ½ rødløg
        • 1 fed hvidløg
        • ¼ bundt persille
        • 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 knivspids stødt kanel
        • 1 knivspids stødt fennikelfrø
        • 1 knivspids stødt nellike
        • 1 æg
        • 1 spsk. rosiner

         

        Dressing:

        • ½ agurk
        • 6 spsk. cremefraiche 9 %
        • ¼ bundt persille 
        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber

         

        Tilbehør:

        • 4 blade salat 
        • 2 fuldkornswraps
      • Trin 3 af 23

        Pil rødløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg

        • ½ rødløg
         
      • Trin 4 af 23

        Pil hvidløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.

        • 1 fed hvidløg
         
      • Trin 5 af 23

        Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • ¼ bundt persille
      • Trin 6 af 23

        Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

        • 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
         
      • Trin 7 af 23

        Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
        • 1 knivspids stødt kanel
        • 1 knivspids stødt fennikelfrø
        • 1 knivspids stødt nellike
      • Trin 8 af 23

        Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

      • Trin 9 af 23

        Slå ægget ud, og kom æggene i farsen. Vask hænder.

        • 1 æg
      • Trin 10 af 23

        Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

        • 1 spsk. rosiner
         
      • Trin 11 af 23

        Stil farsen i køleskabet.

      • Trin 12 af 23

        Lav dressing: Skyl agurken. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud. Smid kernerne væk.

        • ½ agurk
         
      • Trin 13 af 23

        Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

        • 6 spsk. cremefraiche
      • Trin 14 af 23

        Hæld dressingen i en skål.

      • Trin 15 af 23

        Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

        • ¼ bundt persille 
      • Trin 16 af 23

        Smag dressingen til med salt og peber.

        • 1 knivspids salt
        • 1 knivspids peber
      • Trin 17 af 23

        Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.

        • 4 blade salat 
      • Trin 18 af 23

        Tag farsen ud af køleskabet.

      • Trin 19 af 23

        Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

      • Trin 20 af 23

        Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte.

      • Trin 21 af 23

        Lun wrappen på en brødrister eller i mikroovnen ganske kort.

        • 2 fuldkornswraps
         
      • Trin 22 af 23

        Fyld wrappen med lidt dressing, salat og oksedellerne.

      • Trin 23 af 23

        Rul den stramt sammen, og rul den stramt op i bagepapir. Så er den lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i denne wrap!

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

        Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Oksedeller:

          • ½ rødløg
          • 1 fed hvidløg
          • ¼ bundt persille
          • 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber
          • 1 knivspids stødt kanel
          • 1 knivspids stødt fennikelfrø
          • 1 knivspids stødt nellike
          • 1 æg
          • 1 spsk. rosiner

          Dressing:

          • ½ agurk
          • 6 spsk. cremefraiche 9 %
          • ¼ bundt persille 
          • 1 knivspids salt
          • 1 knivspids peber

          Tilbehør:

          • 4 blade salat 
          • 2 fuldkornswraps

           

          Køkkenredskaber

          • 1 køkkenvægt
          • 1 skærebræt
          • 1 lille skarp kniv
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor skål
          • 1 viskestykke
          • 1 stor røreskål
          • 1 røreske
          • 1 teske
          • 2 spiseskeer
          • 1 blender
          • 1 glasskål

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
          2. Mål alle ingredienserne af.
          3. Pil rødløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg
          4. Pil hvidløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
          5. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          6. Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
          7. Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
          8. Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
          9. Slå ægget ud, og kom æggene i farsen. Vask hænder.
          10. Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
          11. Stil farsen i køleskabet.
          12. Lav dressing: Skyl agurken. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud. Smid kernerne væk.
          13. Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
          14. Hæld dressingen i en skål.
          15. Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
          16. Smag dressingen til med salt og peber.
          17. Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.
          18. Tag farsen ud af køleskabet.
          19. Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
          20. Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte.
          21. Lun wrappen på en brødrister eller i mikroovnen ganske kort.
          22. Fyld wrappen med lidt dressing, salat og oksedellerne.
          23. Rul den stramt sammen, og rul den stramt op i bagepapir. Så er den lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i denne wrap!
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

            Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

            Energi-indhold pr. portion
            • Energi: 2232 kJ / 533 kcal
            • Protein: 30 %
            • Kulhydrat: 38 %
            • Fedt: 31 %
            • Heraf mættet fedt: 6,65 g.
        • Du skal bruge

        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 23

            Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

          • Trin 2 af 23

            Mål alle ingredienserne af.

            Oksedeller:

            • 1 rødløg
            • 2 fed hvidløg
            • ½ bundt persille
            • 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. stødt kanel
            • ½ tsk. stødt fennikelfrø
            • ½ tsk. stødt nellike
            • 2 æg 
            • 1 håndfuld rosiner

             

            Dressing:

            • 1 agurk
            • 12 spsk. cremefraiche 9 %
            • ½ bundt persille 
            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber

             

            Tilbehør:

            • 8 blade salat 
            • 4 fuldkornswraps
          • Trin 3 af 23

            Pil rødløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.

            • 1 rødløg
          • Trin 4 af 23

            Pil hvidløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg

            • 2 fed hvidløg
             
          • Trin 5 af 23

            Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • 1 bundt persille
          • Trin 6 af 23

            Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

            • 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
             
          • Trin 7 af 23

            Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

            • ½ tsk. salt
            • ½ tsk. peber
            • ½ tsk. stødt kanel
            • ½ tsk. stødt fennikelfrø
            • ½ tsk. stødt nellike
          • Trin 8 af 23

            Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

            • ½ bundt persille
          • Trin 9 af 23

            Slå æggene ud, og kom æggene i farsen. Vask hænder.

            • 2 æg 
          • Trin 10 af 23

            Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

            • 1 håndfuld rosiner
          • Trin 11 af 23

            Stil farsen i køleskabet.

          • Trin 12 af 23

            Lav dressing: Skyl agurken. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud. Smid kernerne væk.

            • 1 agurk
          • Trin 13 af 23

            Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

            • 12 spsk. cremefraiche 9 %
          • Trin 14 af 23

            Hæld dressingen i en skål.

          • Trin 15 af 23

            Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

            • ½ bundt persille
          • Trin 16 af 23

            Smag dressingen til med salt og peber.

            • 1 tsk. salt
            • 1 tsk. peber
          • Trin 17 af 23

            Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.

            • 8 blade salat 
          • Trin 18 af 23

            Tag farsen ud af køleskabet.

          • Trin 19 af 23

            Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

          • Trin 20 af 23

            Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte.

          • Trin 21 af 23

            Lun wrappen på en brødrister eller i mikroovnen ganske kort.

          • Trin 22 af 23

            Fyld wrappen med lidt dressing, salat og oksedellerne.

          • Trin 23 af 23

            Rul den stramt sammen, og rul den stramt op i bagepapir. Så er den lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i denne wrap!

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

            Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Oksedeller:

              • 1 rødløg
              • 2 fed hvidløg
              • ½ bundt persille
              • 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
              • ½ tsk. salt
              • ½ tsk. peber
              • ½ tsk. stødt kanel
              • ½ tsk. stødt fennikelfrø
              • ½ tsk. stødt nellike
              • 2 æg 
              • 1 håndfuld rosiner

              Dressing:

              • 1 agurk
              • 12 spsk. cremefraiche 9 %
              • ½ bundt persille 
              • 1 tsk. salt
              • 1 tsk. peber

              Tilbehør:

              • 8 blade salat 
              • 4 fuldkornswraps

               

              Køkkenredskaber

              • 1 køkkenvægt
              • 1 skærebræt
              • 1 lille skarp kniv
              • 1 stor skarp kniv
              • 1 stor skål
              • 1 viskestykke
              • 1 stor røreskål
              • 1 røreske
              • 1 teske
              • 2 spiseskeer
              • 1 blender
              • 1 glasskål

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
              2. Mål alle ingredienserne af.
              3. Pil rødløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg.
              4. Pil hvidløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg
              5. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              6. Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
              7. Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
              8. Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
              9. Slå æggene ud, og kom æggene i farsen. Vask hænder.
              10. Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
              11. Stil farsen i køleskabet.
              12. Lav dressing: Skyl agurken. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud. Smid kernerne væk.
              13. Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
              14. Hæld dressingen i en skål.
              15. Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
              16. Smag dressingen til med salt og peber.
              17. Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.
              18. Tag farsen ud af køleskabet.
              19. Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
              20. Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte.
              21. Lun wrappen på en brødrister eller i mikroovnen ganske kort.
              22. Fyld wrappen med lidt dressing, salat og oksedellerne.
              23. Rul den stramt sammen, og rul den stramt op i bagepapir. Så er den lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i denne wrap!
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

                Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2232 kJ / 533 kcal
                • Protein: 30 %
                • Kulhydrat: 38 %
                • Fedt: 31 %
                • Heraf mættet fedt: 6,65 g.
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 23

                Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.

              • Trin 2 af 23

                Mål alle ingredienserne af.

                Oksedeller:

                • 1 ½ rødløg
                • 3 fed hvidløg
                • ½ bundt persille
                • 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • 1 tsk. stødt kanel
                • 1 tsk. stødt fennikelfrø
                • 1 tsk. stødt nellike
                • 3 æg 
                • 3 spsk. rosiner

                 

                Dressing:

                • 1 ½ agurk
                • 2,5 dl cremefraiche 9 %
                • ½ bundt persille
                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber

                 

                Tilbehør:

                • 12 blade salat
                • 6 fuldkornswraps
              • Trin 3 af 23

                Pil rødløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg

                • 1 ½ rødløg
              • Trin 4 af 23

                Pil hvidløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg

                • 3 fed hvidløg
              • Trin 5 af 23

                Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

              • Trin 6 af 23

                Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.

                • 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
              • Trin 7 af 23

                Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.

                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
                • 1 tsk. stødt kanel
                • 1 tsk. stødt fennikelfrø
                • 1 tsk. stødt nellike
              • Trin 8 af 23

                Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.

              • Trin 9 af 23

                Slå æggene ud, og kom æggene i farsen. Vask hænder.

                • 3 æg
              • Trin 10 af 23

                Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.

                • 3 spsk. rosiner
              • Trin 11 af 23

                Stil farsen i køleskabet.

              • Trin 12 af 23

                Lav dressing: Skyl agurken. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud. Smid kernerne væk.

                • 1 ½ agurk
              • Trin 13 af 23

                Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.

                • 2 ½ dl cremefraiche 9 %
              • Trin 14 af 23

                Hæld dressingen i en skål.

              • Trin 15 af 23

                Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.

                • ½ bundt persille
              • Trin 16 af 23

                Smag dressingen til med salt og peber.

                • 1 tsk. salt
                • 1 tsk. peber
              • Trin 17 af 23

                Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.

                • 12 blade salat
              • Trin 18 af 23

                Tag farsen ud af køleskabet.

              • Trin 19 af 23

                Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.

              • Trin 20 af 23

                Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte.

              • Trin 21 af 23

                Lun wrappen på en brødrister eller i mikroovnen ganske kort.

                • 6 fuldkornswraps
              • Trin 22 af 23

                Fyld wrappen med lidt dressing, salat og oksedellerne.

              • Trin 23 af 23

                Rul den stramt sammen, og rul den stramt op i bagepapir. Så er den lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i denne wrap!

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande. 

                Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Oksedeller:

                  • 1 ½ rødløg
                  • 3 fed hvidløg
                  • ½ bundt persille
                  • 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 tsk. peber
                  • 1 tsk. stødt kanel
                  • 1 tsk. stødt fennikelfrø
                  • 1 tsk. stødt nellike
                  • 3 æg 
                  • 3 spsk. rosiner

                  Dressing:

                  • 1 ½ agurk
                  • 2 ½ dl cremefraiche 9 %
                  • ½ bundt persille
                  • 1 tsk. salt
                  • 1 tsk. peber

                  Tilbehør:

                  • 12 blade salat
                  • 6 fuldkornswraps

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 skærebræt
                  • 1 lille skarp kniv
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 stor skål
                  • 1 viskestykke
                  • 1 stor røreskål
                  • 1 røreske
                  • 1 teske
                  • 2 spiseskeer
                  • 1 blender
                  • 1 glasskål

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt.
                  2. Mål alle ingredienserne af.
                  3. Pil rødløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker løg
                  4. Pil hvidløg, og hak det fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du hakker hvidløg
                  5. Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i det kolde vand. Lad persillen dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  6. Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
                  7. Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
                  8. Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
                  9. Slå æggene ud, og kom æggene i farsen. Vask hænder.
                  10. Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
                  11. Stil farsen i køleskabet.
                  12. Lav dressing: Skyl agurken. Flæk agurken på langs, og skrab kernerne ud. Smid kernerne væk.
                  13. Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
                  14. Hæld dressingen i en skål.
                  15. Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
                  16. Smag dressingen til med salt og peber.
                  17. Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på metodevideoen og se, hvordan du skyller salat.
                  18. Tag farsen ud af køleskabet.
                  19. Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
                  20. Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte.
                  21. Lun wrappen på en brødrister eller i mikroovnen ganske kort.
                  22. Fyld wrappen med lidt dressing, salat og oksedellerne.
                  23. Rul den stramt sammen, og rul den stramt op i bagepapir. Så er den lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i denne wrap!