Wrap med tyrkiske oksedeller
mediumBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande.
Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!
Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2232 kJ / 533 kcal
- Protein: 30 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 31 %
- Heraf mættet fedt: 6,65 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Oksedeller
- ½ rødløg
- 1 fed hvidløg
- ¼ bundt persille
- 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 1 knivspids stødt kanel
- 1 knivspids stødt fennikelfrø
- 1 knivspids stødt nellike
- 1 æg
- 1 spsk. rosiner
Dressing
- ½ agurk
- 6 spsk. cremefraiche 9 %
- ¼ bundt persille
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Tilbehør:
- 4 blade salat
- 2 fuldkornswraps
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 stor røreskål
- 1 røreske
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 1 blender
- 1 glasskål
Sådan gør du
- Trin 1 af 22
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 22
Find alle ingredienserne frem.
Oksedeller:
- ½ rødløg
- 1 fed hvidløg
- ¼ bundt persille
- 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 1 knivspids stødt kanel
- 1 knivspids stødt fennikelfrø
- 1 knivspids stødt nellike
- 1 æg
- 1 spsk. rosiner
Dressing:
- ½ agurk
- 6 spsk. cremefraiche 9 %
- ¼ bundt persille
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Tilbehør:
- 4 blade salat
- 2 fuldkornswraps
- Trin 3 af 22
Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg
- ½ rødløg
- Trin 4 af 22
Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 1 fed hvidløg
- Trin 5 af 22
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- ¼ bundt persille
- Trin 6 af 22
Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
- 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- Trin 7 af 22
Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 1 knivspids stødt kanel
- 1 knivspids stødt fennikelfrø
- 1 knivspids stødt nellike
- Trin 8 af 22
Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
- Trin 9 af 22
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 1 æg
- Trin 10 af 22
Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
- 1 spsk. rosiner
- Trin 11 af 22
Stil farsen i køleskabet.
- Trin 12 af 22
Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
- ½ agurk
- Trin 13 af 22
Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
- 6 spsk. cremefraiche
- Trin 14 af 22
Hæld dressingen i en skål.
- Trin 15 af 22
Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
- ¼ bundt persille
- Trin 16 af 22
Smag dressingen til med salt og peber.
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- Trin 17 af 22
Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- 4 blade salat
- Trin 18 af 22
Tag farsen ud af køleskabet.
- Trin 19 af 22
Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
- Trin 20 af 22
Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
- Trin 21 af 22
Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
- 2 fuldkornswraps
- Trin 22 af 22
Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande.
Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!
Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!
Du skal bruge
Ingredienser
Oksedeller:
- ½ rødløg
- 1 fed hvidløg
- ¼ bundt persille
- 250 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
- 1 knivspids stødt kanel
- 1 knivspids stødt fennikelfrø
- 1 knivspids stødt nellike
- 1 æg
- 1 spsk. rosiner
Dressing:
- ½ agurk
- 6 spsk. cremefraiche 9 %
- ¼ bundt persille
- 1 knivspids salt
- 1 knivspids peber
Tilbehør:
- 4 blade salat
- 2 fuldkornswraps
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 stor røreskål
- 1 røreske
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 1 blender
- 1 glasskål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg
- Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
- Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
- Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
- Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
- Stil farsen i køleskabet.
- Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
- Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
- Hæld dressingen i en skål.
- Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Tag farsen ud af køleskabet.
- Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
- Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
- Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
- Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande.
Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!
Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2232 kJ / 533 kcal
- Protein: 30 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 31 %
- Heraf mættet fedt: 6,65 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Oksedeller
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- ½ bundt persille
- 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. stødt kanel
- ½ tsk. stødt fennikelfrø
- ½ tsk. stødt nellike
- 2 æg
- 1 håndfuld rosiner
Dressing
- 1 agurk
- 12 spsk. cremefraiche 9 %
- ½ bundt persille
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør
- 8 blade salat
- 4 fuldkornswraps
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 stor røreskål
- 1 røreske
- 1 teske
- 2 spiseske
- 1 blender
- 1 glasskål
Sådan gør du
- Trin 1 af 22
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 22
Find alle ingredienserne frem.
Oksedeller:
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- ½ bundt persille
- 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. stødt kanel
- ½ tsk. stødt fennikelfrø
- ½ tsk. stødt nellike
- 2 æg
- 1 håndfuld rosiner
Dressing:
- 1 agurk
- 12 spsk. cremefraiche 9 %
- ½ bundt persille
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør:
- 8 blade salat
- 4 fuldkornswraps
- Trin 3 af 22
Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 rødløg
- Trin 4 af 22
Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 5 af 22
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- 1 bundt persille
- Trin 6 af 22
Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
- 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- Trin 7 af 22
Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. stødt kanel
- ½ tsk. stødt fennikelfrø
- ½ tsk. stødt nellike
- Trin 8 af 22
Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
- ½ bundt persille
- Trin 9 af 22
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 2 æg
- Trin 10 af 22
Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
- 1 håndfuld rosiner
- Trin 11 af 22
Stil farsen i køleskabet.
- Trin 12 af 22
Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
- 1 agurk
- Trin 13 af 22
Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
- 12 spsk. cremefraiche 9 %
- Trin 14 af 22
Hæld dressingen i en skål.
- Trin 15 af 22
Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
- ½ bundt persille
- Trin 16 af 22
Smag dressingen til med salt og peber.
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- Trin 17 af 22
Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- 8 blade salat
- Trin 18 af 22
Tag farsen ud af køleskabet.
- Trin 19 af 22
Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
- Trin 20 af 22
Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
- Trin 21 af 22
Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
- Trin 22 af 22
Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande.
Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!
Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!
Du skal bruge
Ingredienser
Oksedeller:
- 1 rødløg
- 2 fed hvidløg
- ½ bundt persille
- 500 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. peber
- ½ tsk. stødt kanel
- ½ tsk. stødt fennikelfrø
- ½ tsk. stødt nellike
- 2 æg
- 1 håndfuld rosiner
Dressing:
- 1 agurk
- 12 spsk. cremefraiche 9 %
- ½ bundt persille
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør:
- 8 blade salat
- 4 fuldkornswraps
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 stor røreskål
- 1 røreske
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 1 blender
- 1 glasskål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
- Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
- Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
- Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
- Stil farsen i køleskabet.
- Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
- Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
- Hæld dressingen i en skål.
- Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Tag farsen ud af køleskabet.
- Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
- Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
- Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
- Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 1 time
Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande.
Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!
Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2232 kJ / 533 kcal
- Protein: 30 %
- Kulhydrat: 38 %
- Fedt: 31 %
- Heraf mættet fedt: 6,65 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Oksedeller
- 1 ½ rødløg
- 3 fed hvidløg
- ½ bundt persille
- 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt fennikelfrø
- 1 tsk. stødt nellike
- 3 æg
- 3 spsk. rosiner
Dressing
- 1 ½ agurk
- 2 ½ dl cremefraiche 9 %
- ½ bundt persille
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør
- 12 blade salat
- 6 fuldkornswraps
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 stor røreskål
- 1 røreske
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 1 blender
- 1 glasskål
Sådan gør du
- Trin 1 af 22
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Trin 2 af 22
Find alle ingredienserne frem.
Oksedeller:
- 1 ½ rødløg
- 3 fed hvidløg
- ½ bundt persille
- 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt fennikelfrø
- 1 tsk. stødt nellike
- 3 æg
- 3 spsk. rosiner
Dressing:
- 1 ½ agurk
- 2,5 dl cremefraiche 9 %
- ½ bundt persille
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør:
- 12 blade salat
- 6 fuldkornswraps
- Trin 3 af 22
Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ rødløg
- Trin 4 af 22
Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- 3 fed hvidløg
- Trin 5 af 22
Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Trin 6 af 22
Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
- 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- Trin 7 af 22
Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt fennikelfrø
- 1 tsk. stødt nellike
- Trin 8 af 22
Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
- Trin 9 af 22
Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- 3 æg
- Trin 10 af 22
Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
- 3 spsk. rosiner
- Trin 11 af 22
Stil farsen i køleskabet.
- Trin 12 af 22
Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
- 1 ½ agurk
- Trin 13 af 22
Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
- 2 ½ dl cremefraiche 9 %
- Trin 14 af 22
Hæld dressingen i en skål.
- Trin 15 af 22
Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
- ½ bundt persille
- Trin 16 af 22
Smag dressingen til med salt og peber.
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- Trin 17 af 22
Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- 12 blade salat
- Trin 18 af 22
Tag farsen ud af køleskabet.
- Trin 19 af 22
Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
- Trin 20 af 22
Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
- Trin 21 af 22
Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
- 6 fuldkornswraps
- Trin 22 af 22
Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
Prøv at lave disse tyrkiske oksedeller næste gang, I har grillaften! Specielt fordi, den her wrap smager herregodt dagen derpå. Hvis det regner, så kan dellerne sagtens laves på en stegepande.
Rul dine wraps stramt sammen, og rul et stykke madpapir stramt rundt om. Så er de lige til at tage med på farten. Hvis du tør, så er syltet chili rigtig sejt i den her wrap!
Tip: Wrappen er også god med grillet kylling eller laks!
Du skal bruge
Ingredienser
Oksedeller:
- 1 ½ rødløg
- 3 fed hvidløg
- ½ bundt persille
- 750 g. hakket oksekød, max 10 % fedt
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
- 1 tsk. stødt kanel
- 1 tsk. stødt fennikelfrø
- 1 tsk. stødt nellike
- 3 æg
- 3 spsk. rosiner
Dressing:
- 1 ½ agurk
- 2 ½ dl cremefraiche 9 %
- ½ bundt persille
- 1 tsk. salt
- 1 tsk. peber
Tilbehør:
- 12 blade salat
- 6 fuldkornswraps
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 skærebræt
- 1 lille skarp kniv
- 1 stor skarp kniv
- 1 stor skål
- 1 viskestykke
- 1 stor røreskål
- 1 røreske
- 1 teske
- 2 spiseskeer
- 1 blender
- 1 glasskål
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Pil, og hak rødløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil, og hak hvidløget fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker hvidløg.
- Kom koldt vand i en stor skål. Skyl persillen i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Hak persillen fint. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
- Kom det hakkede oksekød i en skål. Vask hænder.
- Kom salt, peber og krydderierne i kødet. Rør det sammen.
- Kom rødløg, hvidløg og halvdelen af persillen i farsen. Rør det sammen.
- Slå et æg ud i en kop, og hæld det op i farsen. Gentag med alle æggene. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du slår ægget ud og ser for skaller.
- Kom rosiner i farsen, og rør det sammen.
- Stil farsen i køleskabet.
- Dressing: Skyl agurken. Skær den i store stykker.
- Kom cremefraiche og agurk i en blender. Blend, til der ikke er flere klumper.
- Hæld dressingen i en skål.
- Hæld persillen i dressingen, og rør det sammen.
- Smag dressingen til med salt og peber.
- Skyl salaten, og dup den tør med et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller salat.
- Tag farsen ud af køleskabet.
- Form oksedellerne med hænderne, og tryk dem lidt flade. De må gerne være lidt rustikke. Vask hænder.
- Grill oksedellerne på en mellemvarm grill, til de er gennemstegte. Du kan også stege dem på en stegepande.
- Lun dine wraps på en brødrister eller i 10 sekunder i mikroovnen.
- Fyld dine wraps med lidt dressing, salat og oksedellerne.
-