Wok med grøntsager
easyBeskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
China-boks - bare på den helt hjemmelavede måde. Ammenam. Wok med grøntsager giver cirka 0,8 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mindre CO2 end wok med kål og okse. Så flot klimavalg! Tip: Du kan bruge lige de grøntsager, som du har i overskud. Cirka 150 gram grøntsager per person.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2351 kJ / 562 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 19 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Wokretten
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- 150 g. hvidkål
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ½ chili
- ½ cm. frisk ingefær
- 150 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- ½ citron
- ½ dåse kokosmælk
- 1 spsk. olie
- 2-3 spsk. sojasovs
Nudler:
- 125 g. fuldkornsnudler
- ½ tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 plastikhandske eller en plastikpose
- 1 rivejern
- 1 citronpresser
- 1 dåseåbner
- 1 wok eller en stor stegepande med høj kant
- 1 paletkniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 dørslag
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Wokretten:
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- 150 g. hvidkål
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ½ chili
- ½ cm. frisk ingefær
- 150 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- ½ citron
- ½ dåse kokosmælk
- 1 spsk. olie
- 2-3 spsk. sojasovs
Nudler:
- 125 g. fuldkornsnudler
- ½ tsk. salt
- Trin 3 af 17
Wokretten: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- ½ løg
- Trin 4 af 17
Pil hvidløg og pres dem med en hvidløgspresser. Klik på videoen og se, hvordan du presser hvidløg.
- 2 fed hvidløg
- Trin 5 af 17
Skær hvidkålen ud i fine, tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- 150 g. hvidkål
- Trin 6 af 17
Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i strimler.
- 1 gulerødder
- Trin 7 af 17
Skyl peber-frugterne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugter i strimler.
- ½ rød peberfrugt
- Trin 8 af 17
Skyl chilien. Skær den over på langs, og skrab kerner og de hvide hinder væk. Hak chilien fint. Tag eventuel en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
- ½ chili
- Trin 9 af 17
Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær. Riv den på den fine side af et rivejern.
- ½ cm. frisk ingefær
- Trin 10 af 17
Skær de optøede grønne bønner i stykker på cirka 3 centimeter.
- 150 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- Trin 11 af 17
Skær citronen over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- ½ citron
- Trin 12 af 17
Åbn dåsen med kokosmælk.
- ½ dåse kokosmælk
- Trin 13 af 17
Kog nudler: Kom vand og salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken. Når de er færdige, så hæld dem i et dørslag i håndvasken, og lad dem dryppe af.
- 125 g. fuldkornsnudler
- ½ tsk. salt
- Trin 14 af 17
Fortsæt med wokretten: Klik på videoen og se, hvordan du steger med wok. Varm en wok eller en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på. Kom løg og hvidløg i wokken. Lad dem stege 1 minut. Rør rundt hele tiden, så de ikke brænder på. Tilsæt gulerødderne og rør rundt. Lad dem stege med i cirka 1 minut.
- 1 spsk. olie
- Trin 15 af 17
Kom nu hvidkål, peberfrugter og grønne bønner i wokken. Rør rundt. Lad det hele stege videre i 1 minut mere.
- Trin 16 af 17
Kom ingefær, citronsaft, soja og kokosmælk i retten. Kom også halvdelen af den hakkede chili i retten. Lad det koge op, og skru ned på middel varme. Lad wokretten simre i cirka 2-3 minutter.
- 2-3 spsk. sojasovs
- Trin 17 af 17
Smag wokretten til med chili og salt.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
China-boks - bare på den helt hjemmelavede måde. Ammenam. Wok med grøntsager giver cirka 0,8 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mindre CO2 end wok med kål og okse. Så flot klimavalg! Tip: Du kan bruge lige de grøntsager, som du har i overskud. Cirka 150 gram grøntsager per person.
Du skal bruge
Ingredienser
Wokretten:
- ½ løg
- 2 fed hvidløg
- 150 g. hvidkål
- 1 gulerødder
- ½ rød peberfrugt
- ½ chili
- ½ cm. frisk ingefær
- 150 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- ½ citron
- ½ dåse kokosmælk
- 1 spsk. olie
- 2-3 spsk. sojasovs
Nudler:
- 125 g. fuldkornsnudler
- ½ tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 plastikhandske eller en plastikpose
- 1 rivejern
- 1 citronpresser
- 1 dåseåbner
- 1 wok eller en stor stegepande med høj kant
- 1 paletkniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 dørslag
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Wokretten: Pil og hak løg og hvidløg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil hvidløg og pres dem med en hvidløgspresser. Klik på videoen og se, hvordan du presser hvidløg.
- Skær hvidkålen ud i fine, tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i strimler.
- Skyl peber-frugterne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugter i strimler.
- Skyl chilien. Skær den over på langs, og skrab kerner og de hvide hinder væk. Hak chilien fint. Tag eventuel en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
- Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær. Riv den på den fine side af et rivejern.
- Skær de optøede grønne bønner i stykker på cirka 3 centimeter.
- Skær citronen over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Åbn dåsen med kokosmælk.
- Kog nudler: Kom vand og salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken. Når de er færdige, så hæld dem i et dørslag i håndvasken, og lad dem dryppe af.
- Fortsæt med wokretten: Klik på videoen og se, hvordan du steger med wok. Varm en wok eller en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på. Kom løg og hvidløg i wokken. Lad dem stege 1 minut. Rør rundt hele tiden, så de ikke brænder på. Tilsæt gulerødderne og rør rundt. Lad dem stege med i cirka 1 minut.
- Kom nu hvidkål, peberfrugter og grønne bønner i wokken. Rør rundt. Lad det hele stege videre i 1 minut mere.
- Kom ingefær, citronsaft, soja og kokosmælk i retten. Kom også halvdelen af den hakkede chili i retten. Lad det koge op, og skru ned på middel varme. Lad wokretten simre i cirka 2-3 minutter.
- Smag wokretten til med chili og salt.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
China-boks - bare på den helt hjemmelavede måde. Ammenam. Wok med grøntsager giver cirka 0,8 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mindre CO2 end wok med kål og okse. Så flot klimavalg! Tip: Du kan bruge lige de grøntsager, som du har i overskud. Cirka 150 gram grøntsager per person.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2351 kJ / 562 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 19 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Wokretten:
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 300 g. hvidkål
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 chili
- 1 cm. frisk ingefær
- 300 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk. olie
- 4-5 spsk. sojasovs
Nudler:
- 250 g. fuldkornsnudler
- 1 tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 plastikhandske eller en plastikpose
- 1 rivejern
- 1 citronpresser
- 1 dåseåbner
- 1 wok eller en stor stegepande med høj kant
- 1 paletkniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 dørslag
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Wokretten:
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 300 g. hvidkål
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 chili
- 1 cm. frisk ingefær
- 300 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk. olie
- 4-5 spsk. sojasovs
Nudler:
- 250 g. fuldkornsnudler
- 1 tsk. salt
- Trin 3 af 17
Wokretten: Pil og hak løg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 løg
- Trin 4 af 17
Pil hvidløg og pres dem med en hvidløgspresser. Klik på videoen og se, hvordan du presser hvidløg.
- 3 fed hvidløg
- Trin 5 af 17
Skær hvidkålen ud i fine, tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- 300 g. hvidkål
- Trin 6 af 17
Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i strimler.
- 2 gulerødder
- Trin 7 af 17
Skyl peber-frugterne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugter i strimler.
- 1 rød peberfrugt
- Trin 8 af 17
Skyl chilien. Skær den over på langs, og skrab kerner og de hvide hinder væk. Hak chilien fint. Tag eventuel en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
- 1 chili
- Trin 9 af 17
Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær. Riv den på den fine side af et rivejern.
- 1 cm. frisk ingefær
- Trin 10 af 17
Skær de optøede grønne bønner i stykker på cirka 3 centimeter.
- 300 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- Trin 11 af 17
Skær citronen over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 citron
- Trin 12 af 17
Åbn dåsen med kokosmælk.
- 1 dåse kokosmælk
- Trin 13 af 17
Kog nudler: Kom vand og salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken. Når de er færdige, så hæld dem i et dørslag i håndvasken, og lad dem dryppe af.
- 250 g. fuldkornsnudler
- 1 tsk. salt
- Trin 14 af 17
Fortsæt med wokretten: Klik på videoen og se, hvordan du steger med wok. Varm en wok eller en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på. Kom løg og hvidløg i wokken. Lad dem stege 1 minut. Rør rundt hele tiden, så de ikke brænder på. Tilsæt gulerødderne og rør rundt. Lad dem stege med i cirka 1 minut.
- 2 spsk. olie
- Trin 15 af 17
Kom nu hvidkål, peberfrugter og grønne bønner i wokken. Rør rundt. Lad det hele stege videre i 1 minut mere.
- Trin 16 af 17
Kom ingefær, citronsaft, soja og kokosmælk i retten. Kom også halvdelen af den hakkede chili i retten. Lad det koge op, og skru ned på middel varme. Lad wokretten simre i cirka 2-3 minutter.
- 4-5 spsk. sojasovs
- Trin 17 af 17
Smag wokretten til med chili og salt.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
China-boks - bare på den helt hjemmelavede måde. Ammenam. Wok med grøntsager giver cirka 0,8 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mindre CO2 end wok med kål og okse. Så flot klimavalg! Tip: Du kan bruge lige de grøntsager, som du har i overskud. Cirka 150 gram grøntsager per person.
Du skal bruge
Ingredienser
Wokretten:
- 1 løg
- 3 fed hvidløg
- 300 g. hvidkål
- 2 gulerødder
- 1 rød peberfrugt
- 1 chili
- 1 cm. frisk ingefær
- 300 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- 1 citron
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk. olie
- 4-5 spsk. sojasovs
Nudler:
- 250 g. fuldkornsnudler
- 1 tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 plastikhandske eller en plastikpose
- 1 rivejern
- 1 citronpresser
- 1 dåseåbner
- 1 wok eller en stor stegepande med høj kant
- 1 paletkniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 dørslag
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Wokretten: Pil og hak løg fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil hvidløg og pres dem med en hvidløgspresser. Klik på videoen og se, hvordan du presser hvidløg.
- Skær hvidkålen ud i fine, tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i strimler.
- Skyl peber-frugterne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugter i strimler.
- Skyl chilien. Skær den over på langs, og skrab kerner og de hvide hinder væk. Hak chilien fint. Tag eventuel en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
- Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær. Riv den på den fine side af et rivejern.
- Skær de optøede grønne bønner i stykker på cirka 3 centimeter.
- Skær citronen over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Åbn dåsen med kokosmælk.
- Kog nudler: Kom vand og salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken. Når de er færdige, så hæld dem i et dørslag i håndvasken, og lad dem dryppe af.
- Fortsæt med wokretten: Klik på videoen og se, hvordan du steger med wok. Varm en wok eller en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på. Kom løg og hvidløg i wokken. Lad dem stege 1 minut. Rør rundt hele tiden, så de ikke brænder på. Tilsæt gulerødderne og rør rundt. Lad dem stege med i cirka 1 minut.
- Kom nu hvidkål, peberfrugter og grønne bønner i wokken. Rør rundt. Lad det hele stege videre i 1 minut mere.
- Kom ingefær, citronsaft, soja og kokosmælk i retten. Kom også halvdelen af den hakkede chili i retten. Lad det koge op, og skru ned på middel varme. Lad wokretten simre i cirka 2-3 minutter.
- Smag wokretten til med chili og salt.
-
Beskrivelse
- Opskriften tager ca.: 30 minutter
China-boks - bare på den helt hjemmelavede måde. Ammenam. Wok med grøntsager giver cirka 0,8 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mindre CO2 end wok med kål og okse. Så flot klimavalg! Tip: Du kan bruge lige de grøntsager, som du har i overskud. Cirka 150 gram grøntsager per person.
Energi-indhold pr. portion- Energi: 2351 kJ / 562 kcal
- Protein: 11 %
- Kulhydrat: 44 %
- Fedt: 45 %
- Heraf mættet fedt: 19 g.
Du skal bruge
- Trin 1 af 2
Ingredienser
Wokretten:
- 1 ½ løg
- 5 fed hvidløg
- 450 g. hvidkål
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ chili
- 1 ½ cm. frisk ingefær
- 450 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- 1 ½ citron
- 1 ½ dåse kokosmælk
- 3 spsk. olie
- 6-7 spsk. sojasovs
Nudler:
- 375 g. fuldkornsnudler
- 2 tsk. salt
- Trin 2 af 2
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 plastikhandske eller en plastikpose
- 1 rivejern
- 1 citronpresser
- 1 dåseåbner
- 1 wok eller en stor stegepande med høj kant
- 1 paletkniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 dørslag
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Trin 1 af 17
Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :)
- Trin 2 af 17
Find alle ingredienserne frem.
Wokretten:
- 1 ½ løg
- 5 fed hvidløg
- 450 g. hvidkål
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ chili
- 1 ½ cm. frisk ingefær
- 450 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- 1 ½ citron
- 1 ½ dåse kokosmælk
- 3 spsk. olie
- 6-7 spsk. sojasovs
Nudler:
- 375 g. fuldkornsnudler
- 2 tsk. salt
- Trin 3 af 17
Wokretten: Pil og hak løgene fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- 1 ½ løg
- Trin 4 af 17
Pil hvidløg og pres dem med en hvidløgspresser. Klik på videoen og se, hvordan du presser hvidløg.
- 5 fed hvidløg
- Trin 5 af 17
Skær hvidkålen ud i fine, tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- 450 g. hvidkål
- Trin 6 af 17
Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i strimler.
- 3 gulerødder
- Trin 7 af 17
Skyl peber-frugterne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugter i strimler.
- 1 ½ rød peberfrugt
- Trin 8 af 17
Skyl chilierne. Skær den over på langs, og skrab kerner og de hvide hinder væk. Hak chilien fint. Tag eventuel en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
- 1 ½ chili
- Trin 9 af 17
Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær. Riv den på den fine side af et rivejern.
- 1 ½ cm. frisk ingefær
- Trin 10 af 17
Skær de optøede grønne bønner i stykker på cirka 3 centimeter.
- 450 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- Trin 11 af 17
Skær citronerne over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- 1 ½ citron
- Trin 12 af 17
Åbn dåserne med kokosmælk.
- 1 ½ dåse kokosmælk
- Trin 13 af 17
Kog nudler: Kom vand og salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken. Når de er færdige, så hæld dem i et dørslag i håndvasken, og lad dem dryppe af.
- 375 g. fuldkornsnudler
- 2 tsk. salt
- Trin 14 af 17
Fortsæt med wokretten: Klik på videoen og se, hvordan du steger med wok. Varm en wok eller en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på. Kom løg og hvidløg i wokken. Lad dem stege 1 minut. Rør rundt hele tiden, så de ikke brænder på. Tilsæt gulerødderne og rør rundt. Lad dem stege med i cirka 1 minut.
- 3 spsk. olie
- Trin 15 af 17
Kom nu hvidkål, peberfrugter og grønne bønner i wokken. Rør rundt. Lad det hele stege videre i 1 minut mere.
- Trin 16 af 17
Kom ingefær, citronsaft, soja og kokosmælk i retten. Kom også halvdelen af den hakkede chili i retten. Lad det koge op, og skru ned på middel varme. Lad wokretten simre i cirka 2-3 minutter.
- 6-7 spsk. sojasovs
- Trin 17 af 17
Smag wokretten til med chili og salt.
Oversigt
- Print
Beskrivelse
China-boks - bare på den helt hjemmelavede måde. Ammenam. Wok med grøntsager giver cirka 0,8 kg CO2/kg måltid. Det er 20 gange mindre CO2 end wok med kål og okse. Så flot klimavalg! Tip: Du kan bruge lige de grøntsager, som du har i overskud. Cirka 150 gram grøntsager per person.
Du skal bruge
Ingredienser
Wokretten:
- 1 ½ løg
- 5 fed hvidløg
- 450 g. hvidkål
- 3 gulerødder
- 1 ½ rød peberfrugt
- 1 ½ chili
- 1 ½ cm. frisk ingefær
- 450 g. grønne bønner (optøede fra frost)
- 1 ½ citron
- 1 ½ dåse kokosmælk
- 3 spsk. olie
- 6-7 spsk. sojasovs
Nudler:
- 375 g. fuldkornsnudler
- 2 tsk. salt
Køkkenredskaber
- 1 køkkenvægt
- 1 decilitermål
- 1 spiseske
- 1 teske
- 1 skærebræt
- 1 stor skarp kniv
- 1 hvidløgspresser
- 1 plastikhandske eller en plastikpose
- 1 rivejern
- 1 citronpresser
- 1 dåseåbner
- 1 wok eller en stor stegepande med høj kant
- 1 paletkniv
- 1 stor gryde med låg
- 1 dørslag
- 1 grydeske
Sådan gør du
- Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :)
- Find alle ingredienserne frem.
- Wokretten: Pil og hak løgene fint. Klik på videoen og se, hvordan du hakker løg.
- Pil hvidløg og pres dem med en hvidløgspresser. Klik på videoen og se, hvordan du presser hvidløg.
- Skær hvidkålen ud i fine, tynde strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer hvidkål i strimler.
- Skræl gulerødderne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerødder i strimler.
- Skyl peber-frugterne og skær dem i strimler. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugter i strimler.
- Skyl chilierne. Skær den over på langs, og skrab kerner og de hvide hinder væk. Hak chilien fint. Tag eventuel en plastikhandske eller en plastikpose om hånden, når du håndterer chili. Klik på videoen og se, hvordan du ordner chili.
- Skrab skrællen af ingefæren med en teske. Klik på videoen og se, hvordan du skræller ingefær. Riv den på den fine side af et rivejern.
- Skær de optøede grønne bønner i stykker på cirka 3 centimeter.
- Skær citronerne over og pres saften ud af den. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
- Åbn dåserne med kokosmælk.
- Kog nudler: Kom vand og salt i en stor gryde og læg låg på. Bring vandet i kog. Kog nudlerne efter vejledningen på pakken. Når de er færdige, så hæld dem i et dørslag i håndvasken, og lad dem dryppe af.
- Fortsæt med wokretten: Klik på videoen og se, hvordan du steger med wok. Varm en wok eller en stor stegepande op til høj varme. Kom olie på. Kom løg og hvidløg i wokken. Lad dem stege 1 minut. Rør rundt hele tiden, så de ikke brænder på. Tilsæt gulerødderne og rør rundt. Lad dem stege med i cirka 1 minut.
- Kom nu hvidkål, peberfrugter og grønne bønner i wokken. Rør rundt. Lad det hele stege videre i 1 minut mere.
- Kom ingefær, citronsaft, soja og kokosmælk i retten. Kom også halvdelen af den hakkede chili i retten. Lad det koge op, og skru ned på middel varme. Lad wokretten simre i cirka 2-3 minutter.
- Smag wokretten til med chili og salt.
-