Vietnamesiske forårsruller

Vietnamesiske forårsruller

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Friske, sprøde, lækre forårsruller, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal i. Gør alt fyldet klar og rul så jeres egne friske forårsruller ved bordet.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 682 kJ / 163 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 24 %
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 18

        Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 18

        Find alle ingredienserne frem.

        Dressing:

        • ¼ lime (kun saften)
        • 1 spsk. peanutbutter (ca. 30 g.)
        • 1 ½ spsk. sojasovs
        • 1 ½ spsk. mælk

        Forårsruller:

        • 65 g. risnudler
        • 65 g. slikærter
        • ½ rød peberfrugt
        • 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
        • ½ agurk
        • ½ mango
        • ½ avocado
        • Evt. frisk koriander eller mynte
        • 8 stykker rispapir
        • 150 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
        • Sød chilisovs
        • Hoisin-sovs
      • Trin 3 af 18

        Dressing: Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

        • ¼ lime (kun saften)
      • Trin 4 af 18

        Bland peanutbutter, sojasovs, limesaft og mælk sammen i en lille skål. Stil dressingen til side. Hæld den eventuelt over i 4 små portionsskåle.

        • 1 spsk. peanutbutter (ca. 30 g.)
        • 1 ½ spsk. sojasovs
        • 1 ½ spsk. mælk
      • Trin 5 af 18

        Fyld: Kog risnudlerne, som det står på pakken.

        • 65 g. risnudler
      • Trin 6 af 18

        Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Kom slikærterne i vandet, og kog dem i 2 minutter.

        • 65 g. slikærter
      • Trin 7 af 18

        Stil et dørslag i vasken, og hæld vand og ærter i dørslaget. Skær slikærterne over på langs.

      • Trin 8 af 18

        Skyl peberfrugten, og skær den over. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i strimler. Læg dem på et stort fad. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

        • ½ rød peberfrugt
      • Trin 9 af 18

        Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.

        • 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
      • Trin 10 af 18

        Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Læg dem på fadet.

        • ½ agurk
      • Trin 11 af 18

        Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde strimler. Læg dem på fadet.

        • ½ mango
      • Trin 12 af 18

        Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

        • ½ avocado
      • Trin 13 af 18

        Skrab forsigtigt avocado-kødet ud af skallen en ske. Skær det i tynde strimler. Læg dem på fadet.

      • Trin 14 af 18

        Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

        • Evt. frisk koriander eller mynte
      • Trin 15 af 18

        Kom vand i et fad, som er stort nok til, at rispapirrullerne kan ligge i det. Stil fadet på spisebordet.

        • 8 stykker rispapir
      • Trin 16 af 18

        Stil også nudlerne, laks, sød chilisovs, hoisin-sovs, og din peanut-dressing på bordet.

        • 150 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
        • Sød chilisovs
        • Hoisin-sovs
      • Trin 17 af 18

        Rul jeres egne rispapirruller ved bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet i 2-5 sek. Tag det op, og læg det på din tallerken. Læg lidt laks og lidt af alle slags grøntsager og nudler på papiret lige under midten. Fold den lille ende omkring fyldet og fold siderne ind, før du ruller resten af rispapiret rundt om fyldet.

      • Trin 18 af 18

        Dyp i peanutdressingen, sød chilisovs og hoisinsovs.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Friske, sprøde, lækre forårsruller, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal i. Gør alt fyldet klar og rul så jeres egne friske forårsruller ved bordet.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          Dressing:

          • ¼ lime (kun saften)
          • 1 spsk. peanutbutter (ca. 30 g.)
          • 1 ½ spsk. sojasovs
          • 1 ½ spsk. mælk

          Forårsruller:

          • 65 g. risnudler
          • 65 g. slikærter
          • ½ rød peberfrugt
          • 1 ½ gulerødder (ca. 100 g.)
          • ½ agurk
          • ½ mango
          • ½ avocado
          • Evt. frisk koriander eller mynte
          • 8 stykker rispapir
          • 150 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
          • Sød chilisovs
          • Hoisin-sovs

           

          Køkkenredskaber

          • 1 citruspresser
          • 1 lille glasskål
          • 3 spiseskeer
          • 1 lille gryde
          • 1 si
          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 2 store fade
          • 1 lille skål
          • 1 rent viskestykke
          • Spisepinde

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Dressing: Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
          4. Bland peanutbutter, sojasovs, limesaft og mælk sammen i en lille skål. Stil dressingen til side. Hæld den eventuelt over i 4 små portionsskåle.
          5. Fyld: Kog risnudlerne, som det står på pakken.
          6. Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Kom slikærterne i vandet, og kog dem i 2 minutter.
          7. Stil et dørslag i vasken, og hæld vand og ærter i dørslaget. Skær slikærterne over på langs.
          8. Skyl peberfrugten, og skær den over. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i strimler. Læg dem på et stort fad. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
          9. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.
          10. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Læg dem på fadet.
          11. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde strimler. Læg dem på fadet.
          12. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
          13. Skrab forsigtigt avocado-kødet ud af skallen en ske. Skær det i tynde strimler. Læg dem på fadet.
          14. Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
          15. Kom vand i et fad, som er stort nok til, at rispapirrullerne kan ligge i det. Stil fadet på spisebordet.
          16. Stil også nudlerne, laks, sød chilisovs, hoisin-sovs, og din peanut-dressing på bordet.
          17. Rul jeres egne rispapirruller ved bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet i 2-5 sek. Tag det op, og læg det på din tallerken. Læg lidt laks og lidt af alle slags grøntsager og nudler på papiret lige under midten. Fold den lille ende omkring fyldet og fold siderne ind, før du ruller resten af rispapiret rundt om fyldet.
          18. Dyp i peanutdressingen, sød chilisovs og hoisinsovs.
      • Beskrivelse

          • Opskriften tager ca.: 1 time

            Friske, sprøde, lækre forårsruller, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal i. Gør alt fyldet klar og rul så jeres egne friske forårsruller ved bordet.

            Energi-indhold pr. stk.
            • Energi: 682 kJ / 163 kcal
            • Protein: 15 %
            • Kulhydrat: 61 %
            • Fedt: 24 %
        • Sådan gør du

          • Trin 1 af 19

            Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

          • Trin 2 af 19

            Find alle ingredienserne frem.

            Dressing:

            • ½ lime (kun saften)
            • 2 spsk. peanutbutter (ca. 60 g.)
            • 3 spsk. sojasovs
            • 3 spsk. mælk

            Forårsruller:

            • 125 g. risnudler
            • 125 g. slikærter
            • 1 rød peberfrugt
            • 3 gulerødder (ca. 200 g.)
            • 1 agurk
            • 1 mango
            • 1 avocado
            • Evt. frisk koriander eller mynte
            • 16 stykker rispapir
            • 300 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
            • Sød chilisovs
            • Hoisin-sovs
          • Trin 3 af 19

            Dressing: Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

            • ½ lime (kun saften)
          • Trin 4 af 19

            Bland peanutbutter, sojasovs, limesaft og mælk sammen i en lille skål. Stil dressingen til side. Hæld den eventuelt over i 4 små portionsskåle.

            • 2 spsk. peanutbutter (ca. 60 g.)
            • 3 spsk. sojasovs
            • 3 spsk. mælk
          • Trin 5 af 19

            Fyld: Kog risnudlerne, som det står på pakken.

            • 125 g. risnudler
          • Trin 6 af 19

            Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Kom slikærterne i vandet, og kog dem i 2 minutter.

            • 125 g. slikærter
          • Trin 7 af 19

            Stil et dørslag i vasken, og hæld vand og ærter i dørslaget. Skær slikærterne over på langs.

          • Trin 8 af 19

            Skyl peberfrugten, og skær den over. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i strimler. Læg dem på et stort fad. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

            • 1 rød peberfrugt
          • Trin 9 af 19

            Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.

            • 3 gulerødder (ca. 200 g.)
          • Trin 10 af 19

            Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Læg dem på fadet.

            • 1 agurk
          • Trin 11 af 19

            Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde strimler. Læg dem på fadet.

            • 1 mango
          • Trin 12 af 19

            Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

            • 1 avocado
          • Trin 13 af 19

            Skrab forsigtigt avocado-kødet ud af skallen en ske. Skær det i tynde strimler. Læg dem på fadet.

          • Trin 14 af 19

            Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

            • Evt. frisk koriander eller mynte
          • Trin 15 af 19

            Læg mynten på fadet, og stil fadet på spisebordet.

          • Trin 16 af 19

            Kom vand i et fad, som er stort nok til, at rispapirrullerne kan ligge i det. Stil fadet på spisebordet.

            • 16 stykker rispapir
          • Trin 17 af 19

            Stil også nudlerne, laks, sød chilisovs, hoisin-sovs, og din peanut-dressing på bordet.

            • 300 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
            • Sød chilisovs
            • Hoisin-sovs
          • Trin 18 af 19

            Rul jeres egne rispapirruller ved bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet i 2-5 sek. Tag det op, og læg det på din tallerken. Læg lidt laks og lidt af alle slags grøntsager og nudler på papiret lige under midten. Fold den lille ende omkring fyldet og fold siderne ind, før du ruller resten af rispapiret rundt om fyldet.

          • Trin 19 af 19

            Dyp i peanutdressingen, sød chilisovs og hoisinsovs.

        • Oversigt

          • Print

            Beskrivelse

            Friske, sprøde, lækre forårsruller, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal i. Gør alt fyldet klar og rul så jeres egne friske forårsruller ved bordet.

            Du skal bruge

              Ingredienser

              Dressing:

              • ½ lime (kun saften)
              • 2 spsk. peanutbutter (ca. 60 g.)
              • 3 spsk. sojasovs
              • 3 spsk. mælk

              Forårsruller:

              • 125 g. risnudler
              • 125 g. slikærter
              • 1 rød peberfrugt
              • 3 gulerødder (ca. 200 g.)
              • 1 agurk
              • 1 mango
              • 1 avocado
              • Evt. frisk koriander eller mynte
              • 16 stykker rispapir
              • 300 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
              • Sød chilisovs
              • Hoisin-sovs

               

              Køkkenredskaber

              • 1 citruspresser
              • 1 lille glasskål
              • 3 spiseskeer
              • 1 lille gryde
              • 1 si
              • 1 skærebræt
              • 1 stor skarp kniv
              • 2 store fade
              • 1 lille skål
              • 1 rent viskestykke
              • Spisepinde

              Sådan gør du

              1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
              2. Find alle ingredienserne frem.
              3. Dressing: Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
              4. Bland peanutbutter, sojasovs, limesaft og mælk sammen i en lille skål. Stil dressingen til side. Hæld den eventuelt over i 4 små portionsskåle.
              5. Fyld: Kog risnudlerne, som det står på pakken.
              6. Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Kom slikærterne i vandet, og kog dem i 2 minutter.
              7. Stil et dørslag i vasken, og hæld vand og ærter i dørslaget. Skær slikærterne over på langs.
              8. Skyl peberfrugten, og skær den over. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i strimler. Læg dem på et stort fad. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
              9. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.
              10. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Læg dem på fadet.
              11. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde strimler. Læg dem på fadet.
              12. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
              13. Skrab forsigtigt avocado-kødet ud af skallen en ske. Skær det i tynde strimler. Læg dem på fadet.
              14. Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
              15. Læg mynten på fadet, og stil fadet på spisebordet.
              16. Kom vand i et fad, som er stort nok til, at rispapirrullerne kan ligge i det. Stil fadet på spisebordet.
              17. Stil også nudlerne, laks, sød chilisovs, hoisin-sovs, og din peanut-dressing på bordet.
              18. Rul jeres egne rispapirruller ved bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet i 2-5 sek. Tag det op, og læg det på din tallerken. Læg lidt laks og lidt af alle slags grøntsager og nudler på papiret lige under midten. Fold den lille ende omkring fyldet og fold siderne ind, før du ruller resten af rispapiret rundt om fyldet.
              19. Dyp i peanutdressingen, sød chilisovs og hoisinsovs.
          • Beskrivelse

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Friske, sprøde, lækre forårsruller, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal i. Gør alt fyldet klar og rul så jeres egne friske forårsruller ved bordet.

                Energi-indhold pr. stk.
                • Energi: 682 kJ / 163 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 61 %
                • Fedt: 24 %
            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 19

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

              • Trin 2 af 19

                Find alle ingredienserne frem.

                Dressing:

                • ¾ lime (kun saften)
                • 3 spsk. peanutbutter (ca. 90 g.)
                • 4 ½ spsk. sojasovs
                • 4 ½ spsk. mælk

                Forårsruller:

                • 190 g. risnudler
                • 190 g. slikærter
                • 1 ½ rød peberfrugt
                • 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
                • 1 ½ agurk
                • 1 ½ mango
                • 1 ½ avocado
                • Evt. frisk koriander eller mynte
                • 24 stykker rispapir
                • 450 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
                • Sød chilisovs
                • Hoisin-sovs
              • Trin 3 af 19

                Dressing: Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.

                • ¾ lime (kun saften)
              • Trin 4 af 19

                Bland peanutbutter, sojasovs, limesaft og mælk sammen i en lille skål. Stil dressingen til side. Hæld den eventuelt over i 4 små portionsskåle.

                • 3 spsk. peanutbutter (ca. 90 g.)
                • 4 ½ spsk. sojasovs
                • 4 ½ spsk. mælk
              • Trin 5 af 19

                Fyld: Kog risnudlerne, som det står på pakken.

                • 190 g. risnudler
              • Trin 6 af 19

                Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Kom slikærterne i vandet, og kog dem i 2 minutter.

                • 190 g. slikærter
              • Trin 7 af 19

                Stil et dørslag i vasken, og hæld vand og ærter i dørslaget. Skær slikærterne over på langs.

              • Trin 8 af 19

                Skyl peberfrugten, og skær den over. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i strimler. Læg dem på et stort fad. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.

                • 1 ½ rød peberfrugt
              • Trin 9 af 19

                Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.

                • 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
              • Trin 10 af 19

                Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Læg dem på fadet.

                • 1 ½ agurk
              • Trin 11 af 19

                Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde strimler. Læg dem på fadet.

                • 1 ½ mango
              • Trin 12 af 19

                Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.

                • 1 ½ avocado
              • Trin 13 af 19

                Skrab forsigtigt avocado-kødet ud af skallen en ske. Skær det i tynde strimler. Læg dem på fadet.

              • Trin 14 af 19

                Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.

                • Evt. frisk koriander eller mynte
              • Trin 15 af 19

                Læg mynten på fadet, og stil fadet på spisebordet.

              • Trin 16 af 19

                Kom vand i et fad, som er stort nok til, at rispapirrullerne kan ligge i det. Stil fadet på spisebordet.

                • 24 stykker rispapir
              • Trin 17 af 19

                Stil også nudlerne, laks, sød chilisovs, hoisin-sovs, og din peanut-dressing på bordet.

                • 450 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
                • Sød chilisovs
                • Hoisin-sovs
              • Trin 18 af 19

                Rul jeres egne rispapirruller ved bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet i 2-5 sek. Tag det op, og læg det på din tallerken. Læg lidt laks og lidt af alle slags grøntsager og nudler på papiret lige under midten. Fold den lille ende omkring fyldet og fold siderne ind, før du ruller resten af rispapiret rundt om fyldet.

              • Trin 19 af 19

                Dyp i peanutdressingen, sød chilisovs og hoisinsovs.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Friske, sprøde, lækre forårsruller, hvor du helt selv bestemmer, hvad der skal i. Gør alt fyldet klar og rul så jeres egne friske forårsruller ved bordet.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Dressing:

                  • ¾ lime (kun saften)
                  • 3 spsk. peanutbutter (ca. 90 g.)
                  • 4 ½ spsk. sojasovs
                  • 4 ½ spsk. mælk

                  Forårsruller:

                  • 190 g. risnudler
                  • 190 g. slikærter
                  • 1 ½ rød peberfrugt
                  • 4 ½ gulerødder (ca. 300 g.)
                  • 1 ½ agurk
                  • 1 ½ mango
                  • 1 ½ avocado
                  • Evt. frisk koriander eller mynte
                  • 24 stykker rispapir
                  • 450 g. varmrøget laks i skiver eller rejer
                  • Sød chilisovs
                  • Hoisin-sovs

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 citruspresser
                  • 1 lille glasskål
                  • 3 spiseskeer
                  • 1 lille gryde
                  • 1 si
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 2 store fade
                  • 1 lille skål
                  • 1 rent viskestykke
                  • Spisepinde

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Dressing: Pres saften af limen. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en lime.
                  4. Bland peanutbutter, sojasovs, limesaft og mælk sammen i en lille skål. Stil dressingen til side. Hæld den eventuelt over i 4 små portionsskåle.
                  5. Fyld: Kog risnudlerne, som det står på pakken.
                  6. Kom vand i en lille gryde, og bring vandet i kog. Kom slikærterne i vandet, og kog dem i 2 minutter.
                  7. Stil et dørslag i vasken, og hæld vand og ærter i dørslaget. Skær slikærterne over på langs.
                  8. Skyl peberfrugten, og skær den over. Fjern kernerne og de hvide hinder. Skær peberfrugten i strimler. Læg dem på et stort fad. Klik på videoen og se, hvordan du skærer peberfrugt.
                  9. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde stave. Læg dem på fadet. Klik på videoen og se, hvordan du skærer gulerod.
                  10. Skyl agurken, og skær den i tynde stave. Læg dem på fadet.
                  11. Skær mangoen over på langs på hver side af midten. Der er en stor sten i midten. Skær skrællen af mangoen, og skær mango-kødet i tynde strimler. Læg dem på fadet.
                  12. Skær avocadoen over, og fjern stenen. Klik på videoen og se, hvordan du udstener en avocado.
                  13. Skrab forsigtigt avocado-kødet ud af skallen en ske. Skær det i tynde strimler. Læg dem på fadet.
                  14. Kom vand i en skål, og skyl mynten i vandet. Lad den dryppe af på et rent viskestykke. Klik på videoen og se, hvordan du skyller krydderurter.
                  15. Læg mynten på fadet, og stil fadet på spisebordet.
                  16. Kom vand i et fad, som er stort nok til, at rispapirrullerne kan ligge i det. Stil fadet på spisebordet.
                  17. Stil også nudlerne, laks, sød chilisovs, hoisin-sovs, og din peanut-dressing på bordet.
                  18. Rul jeres egne rispapirruller ved bordet: Dyp et stykke rispapir i vandet i 2-5 sek. Tag det op, og læg det på din tallerken. Læg lidt laks og lidt af alle slags grøntsager og nudler på papiret lige under midten. Fold den lille ende omkring fyldet og fold siderne ind, før du ruller resten af rispapiret rundt om fyldet.
                  19. Dyp i peanutdressingen, sød chilisovs og hoisinsovs.