Veggie-sliders

Veggie-sliders

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 1 time

        Super lækre burgere med en helt anden bøf, end du måske er vant til! Nemlig veggie bøffer. Og hey, lad dig ikke skræmme. De smager vildt godt! Så giv dem en chance - måske er det en ny livret? Sliders med veggie-bøffer er 13 gange bedre for klimaet end sliders med hakkebøf.

        Opskriften giver 9 veggie sliders.

        Tip: Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe færdiglavede burgerboller og burgerdressing. Du kan også bage dine egne sliders-burger-boller. Find opskriften her på gocook.dk.

        Energi-indhold pr. portion
        • Energi: 2322 kJ / 555 kcal
        • Protein: 15 %
        • Kulhydrat: 61 %
        • Fedt: 24 %
    • Film

        • Opskriften tager ca.: 1 time

          Se filmen, hvor Gorm laver veggie-sliders.

          Energi-indhold pr. portion
          • Energi: 2322 kJ / 555 kcal
          • Protein: 15 %
          • Kulhydrat: 61 %
          • Fedt: 24 %
      • Du skal bruge

      • Sådan gør du

        • Trin 1 af 15

          Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

        • Trin 2 af 15

          Find alle ingredienserne frem.

          Veggie-bøffer:

          • 115 g. limabønner (½ brik/dåse)
          • 40 g. edamame-bønner
          • ¼ løg
          • ½ fed hvidløg
          • ¼ citron
          • ½ æg
          • 1 spsk. feta (10 g.)
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
          • 1 ½ spsk. hvedemel
          • ¾ spsk. olie til stegning

          Burgerdressing:

          • ½ dl. cremefraiche 6%
          • 1 spsk. ketchup
          • ¼ tsk. paprika
          • 1 spsk. salt
          • ½ knivspids peber

          Tilbehør:

          • ½ agurk
          • 1 tomat
          • 9 sliders-burger-boller
        • Trin 3 af 15

          Veggie-bøffer: Klip brikken med lima-bønner op over vasken. Hæld lima-bønnerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.

          • 115 g. limabønner (½ brik/dåse)
        • Trin 4 af 15

          Kom de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå 2 minutter. Hæld dem i dørslaget, og lad dem dryppe af.

          • 40 g. edamame-bønner
        • Trin 5 af 15

          Pil og hak løg og hvidløg groft.

          • ¼ løg
          • ½ fed hvidløg
        • Trin 6 af 15

          Skær citronen over og pres saften ud af en halv citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

          • ¼ citron
        • Trin 7 af 15

          Slå ægget ud i en kop, og pisk det sammen med en gaffel. Du skal kun bruge halvdelen.

          • ½ æg
        • Trin 8 af 15

          Kom lima-bønner, edamame-bønner, 2 spiseskefulde hakket løg, hvidløg, feta, salt, peber, æg og ¾ spiseske citronsaft i en skål med høje kanter eller i en høj kande.

          • 1 spsk. feta (10 g.)
          • ¼ tsk. salt
          • ½ knivspids peber
        • Trin 9 af 15

          Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Rør hvedemelet i.

          • 1 ½ spsk. hvedemel
        • Trin 10 af 15

          Varm olien op på en stor stegepande til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af veggie-farsen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så kan du bedre vende dem. Steg 9 små bønnebøffer i alt.

          • ¾ spsk. olie til stegning
        • Trin 11 af 15

          Steg veggie-bøfferne i cirka 4-5 min, til de er gyldne og har fået skorpe på undersiden, ligesom frikadeller. Vend dem. Brug eventuelt 2 paletknive til at vende med. Steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gennemstegte og har fået en fin stegeskorpe på begge sider.

        • Trin 12 af 15

          Burgerdressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dem godt sammen.

          • ½ dl. cremefraiche 6%
          • 1 spsk. ketchup
          • ¼ tsk. paprika
          • 1 spsk. salt
          • ½ knivspids peber
        • Trin 13 af 15

          Fyld: Skyl tomater og agurk. Skær dem i tynde skiver.

          • ½ agurk
          • 1 tomat
        • Trin 14 af 15

          Hvis du bruger færdigkøbte burgerboller, så varm dem i ovnen eller på en brødrister. Se på pakken, hvordan du gør.

          • 9 sliders-burger-boller
        • Trin 15 af 15

          Servering: Skær slider-burger-bollerne over på midten. Smør dressing på begge sider, og saml dine veggie sliders med en veggie-bøf, agurk og tomat.

      • Oversigt

        • Print

          Beskrivelse

          Super lækre burgere med en helt anden bøf, end du måske er vant til! Nemlig veggie bøffer. Og hey, lad dig ikke skræmme. De smager vildt godt! Så giv dem en chance - måske er det en ny livret? Sliders med veggie-bøffer er 13 gange bedre for klimaet end sliders med hakkebøf.

          Opskriften giver 9 veggie sliders.

          Tip: Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe færdiglavede burgerboller og burgerdressing. Du kan også bage dine egne sliders-burger-boller. Find opskriften her på gocook.dk.

          Du skal bruge

            Ingredienser

            Veggie-bøffer:

            • 115 g. limabønner (½ brik/dåse)
            • 40 g. edamame-bønner
            • ¼ løg
            • ½ fed hvidløg
            • ¼ citron
            • ½ æg
            • 1 spsk. feta (10 g.)
            • ¼ tsk. salt
            • ½ knivspids peber
            • 1 ½ spsk. hvedemel
            • ¾ spsk. olie til stegning

            Burgerdressing:

            • ½ dl. cremefraiche 6%
            • 1 spsk. ketchup
            • ¼ tsk. paprika
            • 1 spsk. salt
            • ½ knivspids peber

            Tilbehør:

            • ½ agurk
            • 1 tomat
            • 9 sliders-burger-boller

             

            Køkkenredskaber

            • 1 køkkenvægt
            • 1 spiseske
            • 1 teske
            • 1 decilitermål
            • 1 dørslag
            • 1 skærebræt
            • 1 stor skarp kniv
            • 1 citruspresser
            • 1 kop
            • 1 høj skål eller kande
            • 1 stavblender
            • 1 røreske
            • 1 stegepande
            • 1 paletkniv
            • 1 tallerken

            Sådan gør du

            1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
            2. Find alle ingredienserne frem.
            3. Veggie-bøffer: Klip brikken med lima-bønner op over vasken. Hæld lima-bønnerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.
            4. Kom de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå 2 minutter. Hæld dem i dørslaget, og lad dem dryppe af.
            5. Pil og hak løg og hvidløg groft.
            6. Skær citronen over og pres saften ud af en halv citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
            7. Slå ægget ud i en kop, og pisk det sammen med en gaffel. Du skal kun bruge halvdelen.
            8. Kom lima-bønner, edamame-bønner, 2 spiseskefulde hakket løg, hvidløg, feta, salt, peber, æg og ¾ spiseske citronsaft i en skål med høje kanter eller i en høj kande.
            9. Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Rør hvedemelet i.
            10. Varm olien op på en stor stegepande til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af veggie-farsen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så kan du bedre vende dem. Steg 9 små bønnebøffer i alt.
            11. Steg veggie-bøfferne i cirka 4-5 min, til de er gyldne og har fået skorpe på undersiden, ligesom frikadeller. Vend dem. Brug eventuelt 2 paletknive til at vende med. Steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gennemstegte og har fået en fin stegeskorpe på begge sider.
            12. Burgerdressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dem godt sammen.
            13. Fyld: Skyl tomater og agurk. Skær dem i tynde skiver.
            14. Hvis du bruger færdigkøbte burgerboller, så varm dem i ovnen eller på en brødrister. Se på pakken, hvordan du gør.
            15. Servering: Skær slider-burger-bollerne over på midten. Smør dressing på begge sider, og saml dine veggie sliders med en veggie-bøf, agurk og tomat.
        • Beskrivelse

            • Opskriften tager ca.: 1 time

              Super lækre burgere med en helt anden bøf, end du måske er vant til! Nemlig veggie bøffer. Og hey, lad dig ikke skræmme. De smager vildt godt! Så giv dem en chance - måske er det en ny livret? Sliders med veggie-bøffer er 13 gange bedre for klimaet end sliders med hakkebøf.

              Opskriften giver 18 veggie sliders.

              Tip: Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe færdiglavede burgerboller og burgerdressing. Du kan også bage dine egne sliders-burger-boller. Find opskriften her på gocook.dk.

              Energi-indhold pr. portion
              • Energi: 2322 kJ / 555 kcal
              • Protein: 15 %
              • Kulhydrat: 61 %
              • Fedt: 24 %
          • Film

              • Opskriften tager ca.: 1 time

                Se filmen, hvor Gorm laver veggie-sliders.

                Energi-indhold pr. portion
                • Energi: 2322 kJ / 555 kcal
                • Protein: 15 %
                • Kulhydrat: 61 %
                • Fedt: 24 %
            • Du skal bruge

            • Sådan gør du

              • Trin 1 af 15

                Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

              • Trin 2 af 15

                Find alle ingredienserne frem.

                Veggie-bøffer:

                • 230 g. limabønner (1 brik/dåse)
                • 75 g. edamame-bønner
                • ½ løg
                • 1 fed hvidløg
                • ½ citron
                • 1 æg
                • 2 spsk. feta (20 g.)
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
                • 3 spsk. hvedemel
                • 1 ½ spsk. olie til stegning

                Burgerdressing:

                • 1 dl. cremefraiche 6%
                • 2 spsk. ketchup
                • ½ tsk. paprika
                • ¼ tsk. salt
                • 1 knivspids peber

                Tilbehør:

                • ¾ agurk
                • 2 tomater
                • 18 sliders-burger-boller
              • Trin 3 af 15

                Veggie-bøffer: Klip brikken med lima-bønner op over vasken. Hæld lima-bønnerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.

                • 230 g. limabønner (1 brik/dåse)
              • Trin 4 af 15

                Kom de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå 2 minutter. Hæld dem i dørslaget, og lad dem dryppe af.

                • 75 g. edamame-bønner
              • Trin 5 af 15

                Pil og hak løg og hvidløg groft.

                • ½ løg
                • 1 fed hvidløg
              • Trin 6 af 15

                Skær citronen over og pres saften ud af en halv citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                • ½ citron
              • Trin 7 af 15

                Slå ægget ud i en kop.

                • 1 æg
              • Trin 8 af 15

                Kom lima-bønner, edamame-bønner, 2 spiseskefulde hakket løg, hvidløg, feta, salt, peber, æg og 1 ½ spiseske citronsaft i en skål med høje kanter eller i en høj kande.

                • 2 spsk. feta (20 g.)
                • ½ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 9 af 15

                Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Rør hvedemelet i.

                • 3 spsk. hvedemel
              • Trin 10 af 15

                Varm olien op på en stor stegepande til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af veggie-farsen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så kan du bedre vende dem. Steg 18 små bønnebøffer i alt.

                • 1 ½ spsk. olie til stegning
              • Trin 11 af 15

                Steg veggie-bøfferne i cirka 4-5 min, til de er gyldne og har fået skorpe på undersiden, ligesom frikadeller. Vend dem. Brug eventuelt 2 paletknive til at vende med. Steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gennemstegte og har fået en fin stegeskorpe på begge sider.

              • Trin 12 af 15

                Burgerdressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dem godt sammen.

                • 1 dl. cremefraiche 6%
                • 2 spsk. ketchup
                • ½ tsk. paprika
                • ¼ tsk. salt
                • 1 knivspids peber
              • Trin 13 af 15

                Fyld: Skyl tomater og agurk. Skær dem i tynde skiver.

                • ¾ agurk
                • 2 tomater
              • Trin 14 af 15

                Hvis du bruger færdigkøbte burgerboller, så varm dem i ovnen eller på en brødrister. Se på pakken, hvordan du gør.

                • 18 sliders-burger-boller
              • Trin 15 af 15

                Servering: Skær slider-burger-bollerne over på midten. Smør dressing på begge sider, og saml dine veggie sliders med en veggie-bøf, agurk og tomat.

            • Oversigt

              • Print

                Beskrivelse

                Super lækre burgere med en helt anden bøf, end du måske er vant til! Nemlig veggie bøffer. Og hey, lad dig ikke skræmme. De smager vildt godt! Så giv dem en chance - måske er det en ny livret? Sliders med veggie-bøffer er 13 gange bedre for klimaet end sliders med hakkebøf.

                Opskriften giver 18 veggie sliders.

                Tip: Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe færdiglavede burgerboller og burgerdressing. Du kan også bage dine egne sliders-burger-boller. Find opskriften her på gocook.dk.

                Du skal bruge

                  Ingredienser

                  Veggie-bøffer:

                  • 230 g. limabønner (1 brik/dåse)
                  • 75 g. edamame-bønner
                  • ½ løg
                  • 1 fed hvidløg
                  • ½ citron
                  • 1 æg
                  • 2 spsk. feta (20 g.)
                  • ½ tsk. salt
                  • 1 knivspids peber
                  • 3 spsk. hvedemel
                  • 1 ½ spsk. olie til stegning

                  Burgerdressing:

                  • 1 dl. cremefraiche 6%
                  • 2 spsk. ketchup
                  • ½ tsk. paprika
                  • ¼ tsk. salt
                  • 1 knivspids peber

                  Tilbehør:

                  • ¾ agurk
                  • 2 tomater
                  • 18 sliders-burger-boller

                   

                  Køkkenredskaber

                  • 1 køkkenvægt
                  • 1 spiseske
                  • 1 teske
                  • 1 decilitermål
                  • 1 dørslag
                  • 1 skærebræt
                  • 1 stor skarp kniv
                  • 1 citruspresser
                  • 1 kop
                  • 1 høj skål eller kande
                  • 1 stavblender
                  • 1 røreske
                  • 1 stegepande
                  • 1 paletkniv
                  • 1 tallerken

                  Sådan gør du

                  1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
                  2. Find alle ingredienserne frem.
                  3. Veggie-bøffer: Klip brikken med lima-bønner op over vasken. Hæld lima-bønnerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.
                  4. Kom de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå 2 minutter. Hæld dem i dørslaget, og lad dem dryppe af.
                  5. Pil og hak løg og hvidløg groft.
                  6. Skær citronen over og pres saften ud af en halv citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                  7. Slå ægget ud i en kop.
                  8. Kom lima-bønner, edamame-bønner, 2 spiseskefulde hakket løg, hvidløg, feta, salt, peber, æg og 1 ½ spiseske citronsaft i en skål med høje kanter eller i en høj kande.
                  9. Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Rør hvedemelet i.
                  10. Varm olien op på en stor stegepande til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af veggie-farsen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så kan du bedre vende dem. Steg 18 små bønnebøffer i alt.
                  11. Steg veggie-bøfferne i cirka 4-5 min, til de er gyldne og har fået skorpe på undersiden, ligesom frikadeller. Vend dem. Brug eventuelt 2 paletknive til at vende med. Steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gennemstegte og har fået en fin stegeskorpe på begge sider.
                  12. Burgerdressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dem godt sammen.
                  13. Fyld: Skyl tomater og agurk. Skær dem i tynde skiver.
                  14. Hvis du bruger færdigkøbte burgerboller, så varm dem i ovnen eller på en brødrister. Se på pakken, hvordan du gør.
                  15. Servering: Skær slider-burger-bollerne over på midten. Smør dressing på begge sider, og saml dine veggie sliders med en veggie-bøf, agurk og tomat.
              • Beskrivelse

                  • Opskriften tager ca.: 1 time

                    Super lækre burgere med en helt anden bøf, end du måske er vant til! Nemlig veggie bøffer. Og hey, lad dig ikke skræmme. De smager vildt godt! Så giv dem en chance - måske er det en ny livret? Sliders med veggie-bøffer er 13 gange bedre for klimaet end sliders med hakkebøf.

                    Opskriften giver 27 veggie sliders.

                    Tip: Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe færdiglavede burgerboller og burgerdressing. Du kan også bage dine egne sliders-burger-boller. Find opskriften her på gocook.dk.

                    Energi-indhold pr. portion
                    • Energi: 2322 kJ / 555 kcal
                    • Protein: 15 %
                    • Kulhydrat: 61 %
                    • Fedt: 24 %
                • Film

                    • Opskriften tager ca.: 1 time

                      Se filmen, hvor Gorm laver veggie-sliders.

                      Energi-indhold pr. portion
                      • Energi: 2322 kJ / 555 kcal
                      • Protein: 15 %
                      • Kulhydrat: 61 %
                      • Fedt: 24 %
                  • Du skal bruge

                  • Sådan gør du

                    • Trin 1 af 15

                      Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)

                    • Trin 2 af 15

                      Find alle ingredienserne frem.

                      Veggie-bøffer:

                      • 345 g. limabønner (1 ½ brik/dåse)
                      • 120 g. edamame-bønner
                      • ¾ løg
                      • 1 ½ fed hvidløg
                      • ¾ citron
                      • 1 ½ æg
                      • 3 spsk. feta (30 g.)
                      • ¾ tsk. salt
                      • 1 ½ knivspids peber
                      • 4 ½ spsk. hvedemel
                      • 2 ¼ spsk. olie til stegning

                      Burgerdressing:

                      • 1 ½ dl. cremefraiche 6%
                      • 3 spsk. ketchup
                      • ¾ tsk. paprika
                      • ½ tsk. salt
                      • 1 ½ knivspids peber

                      Tilbehør:

                      • 1 agurk
                      • 3 tomater
                      • 27 sliders-burger-boller
                    • Trin 3 af 15

                      Veggie-bøffer: Klip brikken med lima-bønner op over vasken. Hæld lima-bønnerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.

                      • 345 g. limabønner (1 ½ brik/dåse)
                    • Trin 4 af 15

                      Kom de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå 2 minutter. Hæld dem i dørslaget, og lad dem dryppe af.

                      • 120 g. edamame-bønner
                    • Trin 5 af 15

                      Pil og hak løg og hvidløg groft.

                      • ¾ løg
                      • 1 ½ fed hvidløg
                    • Trin 6 af 15

                      Skær citronen over og pres saften ud af en halv citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.

                      • ¾ citron
                    • Trin 7 af 15

                      Slå ægget ud i en kop.

                      • 1 ½ æg
                    • Trin 8 af 15

                      Kom lima-bønner, edamame-bønner, 2 spiseskefulde hakket løg, hvidløg, feta, salt, peber, æg og 2 ½ spiseske citronsaft i en skål med høje kanter eller i en høj kande.

                      • 3 spsk. feta (30 g.)
                      • ¾ tsk. salt
                      • 1 ½ knivspids peber
                    • Trin 9 af 15

                      Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Rør hvedemelet i.

                      • 4 ½ spsk. hvedemel
                    • Trin 10 af 15

                      Varm olien op på en stor stegepande til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af veggie-farsen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så kan du bedre vende dem. Steg 27 små bønnebøffer i alt.

                      • 2 ¼ spsk. olie til stegning
                    • Trin 11 af 15

                      Steg veggie-bøfferne i cirka 4-5 min, til de er gyldne og har fået skorpe på undersiden, ligesom frikadeller. Vend dem. Brug eventuelt 2 paletknive til at vende med. Steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gennemstegte og har fået en fin stegeskorpe på begge sider.

                    • Trin 12 af 15

                      Burgerdressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dem godt sammen.

                      • 1 ½ dl. cremefraiche 6%
                      • 3 spsk. ketchup
                      • ¾ tsk. paprika
                      • ½ tsk. salt
                      • 1 ½ knivspids peber
                    • Trin 13 af 15

                      Fyld: Skyl tomater og agurk. Skær dem i tynde skiver.

                      • 1 agurk
                      • 3 tomater
                    • Trin 14 af 15

                      Hvis du bruger færdigkøbte burgerboller, så varm dem i ovnen eller på en brødrister. Se på pakken, hvordan du gør.

                      • 27 sliders-burger-boller
                    • Trin 15 af 15

                      Servering: Skær slider-burger-bollerne over på midten. Smør dressing på begge sider, og saml dine veggie sliders med en veggie-bøf, agurk og tomat.

                  • Oversigt

                    • Print

                      Beskrivelse

                      Super lækre burgere med en helt anden bøf, end du måske er vant til! Nemlig veggie bøffer. Og hey, lad dig ikke skræmme. De smager vildt godt! Så giv dem en chance - måske er det en ny livret? Sliders med veggie-bøffer er 13 gange bedre for klimaet end sliders med hakkebøf.

                      Opskriften giver 27 veggie sliders.

                      Tip: Hvis det skal gå hurtigt, så kan du købe færdiglavede burgerboller og burgerdressing. Du kan også bage dine egne sliders-burger-boller. Find opskriften her på gocook.dk.

                      Du skal bruge

                        Ingredienser

                        Veggie-bøffer:

                        • 345 g. limabønner (1 ½ brik/dåse)
                        • 120 g. edamame-bønner
                        • ¾ løg
                        • 1 ½ fed hvidløg
                        • ¾ citron
                        • 1 ½ æg
                        • 3 spsk. feta (30 g.)
                        • ¾ tsk. salt
                        • 1 ½ knivspids peber
                        • 4 ½ spsk. hvedemel
                        • 2 ¼ spsk. olie til stegning

                        Burgerdressing:

                        • 1 ½ dl. cremefraiche 6%
                        • 3 spsk. ketchup
                        • ¾ tsk. paprika
                        • ½ tsk. salt
                        • 1 ½ knivspids peber

                        Tilbehør:

                        • 1 agurk
                        • 3 tomater
                        • 27 sliders-burger-boller

                         

                        Køkkenredskaber

                        • 1 køkkenvægt
                        • 1 spiseske
                        • 1 teske
                        • 1 decilitermål
                        • 1 dørslag
                        • 1 skærebræt
                        • 1 stor skarp kniv
                        • 1 citruspresser
                        • 1 kop
                        • 1 høj skål eller kande
                        • 1 stavblender
                        • 1 røreske
                        • 1 stegepande
                        • 1 paletkniv
                        • 1 tallerken

                        Sådan gør du

                        1. Vask hænder. Klik på videoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt :-)
                        2. Find alle ingredienserne frem.
                        3. Veggie-bøffer: Klip brikken med lima-bønner op over vasken. Hæld lima-bønnerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.
                        4. Kom de frosne edamamebønner i en skål. Hæld kogende vand over og lad dem stå 2 minutter. Hæld dem i dørslaget, og lad dem dryppe af.
                        5. Pil og hak løg og hvidløg groft.
                        6. Skær citronen over og pres saften ud af en halv citron. Klik på videoen og se, hvordan du presser saften af en citron.
                        7. Slå ægget ud i en kop.
                        8. Kom lima-bønner, edamame-bønner, 2 spiseskefulde hakket løg, hvidløg, feta, salt, peber, æg og 2 ½ spiseske citronsaft i en skål med høje kanter eller i en høj kande.
                        9. Blend med en stavblender, til der ikke er flere klumper. Rør hvedemelet i.
                        10. Varm olien op på en stor stegepande til middel varme. Brug en spiseske til at lægge flade klatter af veggie-farsen på stegepanden. Der skal være god plads imellem dem, så kan du bedre vende dem. Steg 27 små bønnebøffer i alt.
                        11. Steg veggie-bøfferne i cirka 4-5 min, til de er gyldne og har fået skorpe på undersiden, ligesom frikadeller. Vend dem. Brug eventuelt 2 paletknive til at vende med. Steg dem i cirka 4 minutter på den anden side, til de er gennemstegte og har fået en fin stegeskorpe på begge sider.
                        12. Burgerdressing: Kom alle ingredienserne til dressingen i en lille skål og rør dem godt sammen.
                        13. Fyld: Skyl tomater og agurk. Skær dem i tynde skiver.
                        14. Hvis du bruger færdigkøbte burgerboller, så varm dem i ovnen eller på en brødrister. Se på pakken, hvordan du gør.
                        15. Servering: Skær slider-burger-bollerne over på midten. Smør dressing på begge sider, og saml dine veggie sliders med en veggie-bøf, agurk og tomat.