Vandmelon-is

Vandmelon-is

easy
  • Beskrivelse

      • Opskriften tager ca.: 30 minutter

        Vandmelon-is. På den helt ekstremt, lynhurtige måde, som selv den største køkken-kegle kan mestre uden at øve sig. Du kan spise løs fra nu af og til du revner.

        Energi-indhold pr. stk.
        • Energi: 107 kJ / 26 kcal
        • Protein: 6 %
        • Kulhydrat: 60 %
        • Fedt: 34 %
        • Heraf mættet fedt: 0,6 g.
    • Sådan gør du

      • Trin 1 af 9

        Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)

      • Trin 2 af 9

        Find alle ingredienserne frem.

        • 1 vandmelon
        • 100 g. chokolade
      • Trin 3 af 9

        Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Vask vandmelonen, og skær den over på midten. Skær den i 3 centimeter tykke skiver. Skær skiverne over til trekanter.

        • 1 vandmelon
      • Trin 4 af 9

        Tag en stor tallerken. Læg bagepapir på.

      • Trin 5 af 9

        Tag en lille skarp kniv. Stik et dybt hul midt på den side en hvert stykke, hvor der er skræl på. Stik håndtaget af en plastikske eller en ispind ind i hullet, så du kan holde på vandmelonstykket som en ispind. Læg dem på tallerkenen.

      • Trin 6 af 9

        Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en lille metalskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.

        • 100 g. chokolade
      • Trin 7 af 9

        Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør undervejs med en dejskraber.

      • Trin 8 af 9

        Tag en ske. Dyb den i den smeltede chokolade, og lav chokolade-striber over vandmelonstykkerne med skeen.

      • Trin 9 af 9

        Lad chokoladen tørre, og dæk bakken med husholdningsfilm. Stil dine vandmelonis i fryseren i cirka 1 time.

    • Oversigt

      • Print

        Beskrivelse

        Vandmelon-is. På den helt ekstremt, lynhurtige måde, som selv den største køkken-kegle kan mestre uden at øve sig. Du kan spise løs fra nu af og til du revner.

        Du skal bruge

          Ingredienser

          • 1 vandmelon
          • 100 g. chokolade

           

          Køkkenredskaber

          • 1 skærebræt
          • 1 stor skarp kniv
          • 1 stor tallerken
          • Bagepapir
          • 1 lille skarp kniv
          • Plastikskeer eller ispinde
          • 1 lille gryde
          • 1 metalskål
          • 1 spiseseke

          Sådan gør du

          1. Vask hænder. Klik på metodevideoen og se, hvordan du vasker dine hænder rigtigt. :)
          2. Find alle ingredienserne frem.
          3. Tag et skærebræt og en stor skarp kniv. Vask vandmelonen, og skær den over på midten. Skær den i 3 centimeter tykke skiver. Skær skiverne over til trekanter.
          4. Tag en stor tallerken. Læg bagepapir på.
          5. Tag en lille skarp kniv. Stik et dybt hul midt på den side en hvert stykke, hvor der er skræl på. Stik håndtaget af en plastikske eller en ispind ind i hullet, så du kan holde på vandmelonstykket som en ispind. Læg dem på tallerkenen.
          6. Smelt chokoladen over vandbad: Bræk chokoladen i stykker, og kom den i en lille metalskål. Klik på metodevideoen og se, hvordan du smelter chokolade over vandbad.
          7. Hæld ½ liter vand i en lille gryde. Stil skålen oven på gryden. Bunden af skålen må ikke røre vandet. Tænd for middel varme, og lad vandet komme langsomt i kog. Skru ned for varmen, når vandet koger. Hold øje med chokoladen, og rør undervejs med en dejskraber.
          8. Tag en ske. Dyb den i den smeltede chokolade, og lav chokolade-striber over vandmelonstykkerne med skeen.
          9. Lad chokoladen tørre, og dæk bakken med husholdningsfilm. Stil dine vandmelonis i fryseren i cirka 1 time.